BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 tydzień temu #510346 przez różyczka
dzien dobry

strasznie pochmurny dzien dzis u mnie :dry:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #510389 przez Rika
Różyczko moja kreacja sylwestrowa już czeka od kilku dni :)

Dzień dobry

12 lata 1 tydzień temu #510406 przez różyczka
Rika napisał:

Dzień dobry

poka poka poka :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #510431 przez aska27
różyczka napisał:

Rika napisał:

Dzień dobry

poka poka poka :)

Różyczko pokaż nam fotkę Twoich "nowych" włosów!

Rika
sukienkę też chcę zobaczyć :blink:

12 lata 1 tydzień temu #510472 przez Rika
A już pokazuję :)
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu #510473 przez Rika
Albo ta, ale raczej tą założę :)
Załączniki:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #510476 przez basba
Witajcie... tak jak obiecałam nadrobie w nowym roku (mam taką nadzieję przynajmniej bo idziecie jak burza) ;)
My nadal bez TV. Szlak mnie już trafia :S W czoraj się śmiałam do sąsiadki że jak za 9 miesięcy pojawi się kolejny sasiad to ma się nie zdziwić - bo co tu wieczorami robić :silly:

Widziałam tylko że Rózyczka pytała o co chodzi z tym, że mąż mój jedzie na śniadanie... :lol: A wiec moja droga no po prostu wyrwał sie z pracy i wjechał do domu zjeść śniadanie i jechał spowrotem :woohoo:

Aniu no tv nie spadł bo wisi na ścianie... ale tv kupowaliśmy nowy w kwietniu więc normalnie masakra... :dry: Ale masz racje - dobrze że nic sie nikomu nie stało. Zdjecia cudne :)

Hoborrku znam ten ból- bezsenność i cierpnięcie nóg. Spoko już niedługo... dasz rade :kiss:

Martuś super że mąż już wrócił i częsciej będziesz u nas bywać. Rozumiem ze wróżba cię również skusiła :silly: Przykre z tym dzieckiem szwagierki...

Rika no to widze że Sylwester nieźle się zapowiada! Fajne fotki na fb :) I poczekaj jak obie bedą trafkotać... to stopery w uszy się przydadza :)

Natimp no to Jasina śpioch sie zrobił... przyznaj sie co mu dajesz? Środki nasenne ;)

Masuska gratki dla pierwszego zdania Pita no kolejnych zębów! Jak ci się mieszka :)?

To jak zachwalacie tak swoje dzieciaczki to i ja napisze o mojej :)
Moja Wiki to przekrzykuje sie z Antonowem... gada właściwie prawie wszystko. Na gwiazdora wrzeszczała nawet gladziol!!!! Jak kroje warzywa na surówke woła ogólek!!!! Zresztą muszę sie chamować bo dzisiaj mi się butelka z sokiem wylała i sobie przeklnełama ona po mnie... kurde :S Antek doucza ją tego i owego a jak liczy do 10 to ona na końcu zawsze woła SZUKAM!!! :lol: boki zrywać! Poza tym jest zafascynowana swoją kuchenką :) Jak pytam co gotuje to mówi: zupe, ziemniaczki i kawke. Karmi też swoje lale - podając im jedzenie mówi "lala masz!" i wciska im łyżeczkę do buzi :) Oj wesoło jest hehehe. Poza tym wychodzą jej kolejne zęby 4 kły + 2 czwórki. No to chyba tyle :)

12 lata 1 tydzień temu #510490 przez różyczka
Aska nie mam jak zrobić sobie fotki, w moim tel. nie działa aparat, a aparat foto wzieła Olif i pojechała na urodziny do kolezanki w innym miescie-wróci jutro póżnym popołudniem dopiero :dry:

ogladam własnie "Wiem, co jem" o kupnych ciastach i zajadam przed chwilą upieczone ciasteczka owsiane :) o niebo lepsze niz te ze sklepu!

Rika bedziesz prawdziwa królowa balu w tych kreacjach! :) z Twoją figura to mozesz ubrac i jedna i druga i bedzie zajebiscie :) :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #510505 przez aska27
Basba rzeczywiście Wiki nieźle już mówi, no super :) nie ma to jak starsze rodzeństwo :blink:

Rika
śliczne sukienki :) obie! ale rzeczywiście trzeba mieć twoją figurę,żeby fajnie w ich wyglądać! Udanej imprezy sylwestrowej życzę :)

Różyczko
szkoda, trudno :blink:

12 lata 1 tydzień temu #510514 przez różyczka
Basba no to niezle gada :laugh:
dziewczyny zazwyczaj szybciej gadają niz chłopacy :)
a jak to sie stało,ze Anton zbil ten tv? :S

12 lata 1 tydzień temu #510516 przez Rika
a dziękuję dziewczyny :)

Basba moje małe też karmią lalki i gadają, z tym że Ola po swojemu ale dogaduje się z Zuzią chyba tylko Zuzia ją rozumie :)

Już siedza mi obie na lapku i krzyczą że chcą kaczuszki...

12 lata 1 tydzień temu #510575 przez natimp1
hej Piczki..
dawaj Rose.. biane do mie to ja podszkolę:)... tylko nie w Sylwka bo mam wychodne:):) nie mam żadnej kreacji.. wiec jeszcze zabawniej..ale coś tam z szafy wyciągne i będzie oki.. szkoda mi wydawać kasy akurat na taka kiecę..szczególnie ze limit wydatków mam wyczerpany to przyszłej zimy :)

Basba .. niezła ta moja synowa.. przegada Jacha na całego:):) u mnie akurat maksi duzo gada, ja jeszcze więcej, a niania bije rekordy... i nic.. Janko ma swój czas do wszystkiego i tyle..

Oposku Tobie się chwalę bo znasz problem dogłębniej.. zaliczyliśmy tramwaj, autobus i windę... i nic zero.. spokój. nie wiem czy to integracja bo ostatnio trochę z nią na bakier, czy po prostu ciągłe oglądanie tramwai cos dało ale jest ekstra... Oczywiście wózka nadal nikt prócz niania , mnie i tomka nie moze tykać... ale co tam:)

oj słyszę Paszczurka.. obudził się.. kurde tylko 1:15 spał...

Rika kiecki fajne, jak dla mnie ta pierwsza orginalniejsza...
Aśka jak czoło..:)lepiej ?? Ja mam dziś kolędę o 17, u mnie tomek wygląda jakby w mordę dostał bo mu cos od zęba pyszczek spuchł:):)

I najważniejsze syn marnotrawny wrócił.. po 3 dniach.. normalnie sie stęskniłam za łobuzem.....

12 lata 1 tydzień temu #510600 przez masuska
Basba, no tak myślałam o Twojej Wiki że gaduła:) Piotrek daleko w lesie jeszcze:) Jakby nie było to na mazurach. A jak ospa?

Rika a mnie ta czerwona bardziej się podoba, bo czerwona:) Przepis na strogonowa dostałam od znajomego, jak zrobię i będzie smaczny to podam dalej. Robię za chwilę więc wieczorem dam znać:)

Różyczko jak taka mądra, to da przepis, w necie są różne, albo ze śmietaną, albo bez, albo z ogórkami, albo bez i tak w kółko:) No i włosy pokaż:) I Oliff też, a na jaki kolor farbowały?

12 lata 1 tydzień temu #510624 przez masuska
Wiecie co znalazłam w necie?

Aż wstyd:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hoborrku koleżanka czyta jeźdźca i jest zachwycona, czekam dzielnie w kolejce:)

12 lata 1 tydzień temu #510669 przez Rika
Nati Masuska właśnie ta czerwona jest lepsza :) i w niej będę bo ta fioletowa jest za duża, znaczy nie wiem bo z tyłu ona ma gumkę i źle się układa i pogrubia mnie strasznie a w tej czerwonej moje cycki wyglądają bosko i jak proste :D

Masuska ja jednak nie będę robić :) postanowiliśmy z mężem ze nie ma co dużo robić jedzenia i na ciepło będzie tylko danie chińskie Oo i tyle, to sami młodzi ludzie będą i nie ma co się wysilać, szyneczka, ogóreczki, pomidory, chipsy i wódka na pewno ich zadowolą :D

Masuska ja chcę, dawaj linka :) i w ogóle podaj mi tytuły tych książek co przeczytałaś, muszę je kupić :) ostatnio szłam na pocztę i tak mnie natchnęło że napiszę do Masuski i poproszę o tytuły :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka