- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
strasznie pochmurny dzien dzis u mnie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko moja kreacja sylwestrowa już czeka od kilku dni
Dzień dobry
poka poka poka
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika napisał:
Różyczko moja kreacja sylwestrowa już czeka od kilku dni
Dzień dobry
poka poka poka
Różyczko pokaż nam fotkę Twoich "nowych" włosów!
Rika sukienkę też chcę zobaczyć
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
My nadal bez TV. Szlak mnie już trafia W czoraj się śmiałam do sąsiadki że jak za 9 miesięcy pojawi się kolejny sasiad to ma się nie zdziwić - bo co tu wieczorami robić
Widziałam tylko że Rózyczka pytała o co chodzi z tym, że mąż mój jedzie na śniadanie... A wiec moja droga no po prostu wyrwał sie z pracy i wjechał do domu zjeść śniadanie i jechał spowrotem
Aniu no tv nie spadł bo wisi na ścianie... ale tv kupowaliśmy nowy w kwietniu więc normalnie masakra... Ale masz racje - dobrze że nic sie nikomu nie stało. Zdjecia cudne
Hoborrku znam ten ból- bezsenność i cierpnięcie nóg. Spoko już niedługo... dasz rade
Martuś super że mąż już wrócił i częsciej będziesz u nas bywać. Rozumiem ze wróżba cię również skusiła Przykre z tym dzieckiem szwagierki...
Rika no to widze że Sylwester nieźle się zapowiada! Fajne fotki na fb I poczekaj jak obie bedą trafkotać... to stopery w uszy się przydadza
Natimp no to Jasina śpioch sie zrobił... przyznaj sie co mu dajesz? Środki nasenne
Masuska gratki dla pierwszego zdania Pita no kolejnych zębów! Jak ci się mieszka ?
To jak zachwalacie tak swoje dzieciaczki to i ja napisze o mojej
Moja Wiki to przekrzykuje sie z Antonowem... gada właściwie prawie wszystko. Na gwiazdora wrzeszczała nawet gladziol!!!! Jak kroje warzywa na surówke woła ogólek!!!! Zresztą muszę sie chamować bo dzisiaj mi się butelka z sokiem wylała i sobie przeklnełama ona po mnie... kurde Antek doucza ją tego i owego a jak liczy do 10 to ona na końcu zawsze woła SZUKAM!!! boki zrywać! Poza tym jest zafascynowana swoją kuchenką Jak pytam co gotuje to mówi: zupe, ziemniaczki i kawke. Karmi też swoje lale - podając im jedzenie mówi "lala masz!" i wciska im łyżeczkę do buzi Oj wesoło jest hehehe. Poza tym wychodzą jej kolejne zęby 4 kły + 2 czwórki. No to chyba tyle
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ogladam własnie "Wiem, co jem" o kupnych ciastach i zajadam przed chwilą upieczone ciasteczka owsiane o niebo lepsze niz te ze sklepu!
Rika bedziesz prawdziwa królowa balu w tych kreacjach! z Twoją figura to mozesz ubrac i jedna i druga i bedzie zajebiscie
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika śliczne sukienki obie! ale rzeczywiście trzeba mieć twoją figurę,żeby fajnie w ich wyglądać! Udanej imprezy sylwestrowej życzę
Różyczko szkoda, trudno
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny zazwyczaj szybciej gadają niz chłopacy
a jak to sie stało,ze Anton zbil ten tv?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba moje małe też karmią lalki i gadają, z tym że Ola po swojemu ale dogaduje się z Zuzią chyba tylko Zuzia ją rozumie
Już siedza mi obie na lapku i krzyczą że chcą kaczuszki...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dawaj Rose.. biane do mie to ja podszkolę... tylko nie w Sylwka bo mam wychodne:) nie mam żadnej kreacji.. wiec jeszcze zabawniej..ale coś tam z szafy wyciągne i będzie oki.. szkoda mi wydawać kasy akurat na taka kiecę..szczególnie ze limit wydatków mam wyczerpany to przyszłej zimy
Basba .. niezła ta moja synowa.. przegada Jacha na całego:) u mnie akurat maksi duzo gada, ja jeszcze więcej, a niania bije rekordy... i nic.. Janko ma swój czas do wszystkiego i tyle..
Oposku Tobie się chwalę bo znasz problem dogłębniej.. zaliczyliśmy tramwaj, autobus i windę... i nic zero.. spokój. nie wiem czy to integracja bo ostatnio trochę z nią na bakier, czy po prostu ciągłe oglądanie tramwai cos dało ale jest ekstra... Oczywiście wózka nadal nikt prócz niania , mnie i tomka nie moze tykać... ale co tam:)
oj słyszę Paszczurka.. obudził się.. kurde tylko 1:15 spał...
Rika kiecki fajne, jak dla mnie ta pierwsza orginalniejsza...
Aśka jak czoło..:)lepiej ?? Ja mam dziś kolędę o 17, u mnie tomek wygląda jakby w mordę dostał bo mu cos od zęba pyszczek spuchł
I najważniejsze syn marnotrawny wrócił.. po 3 dniach.. normalnie sie stęskniłam za łobuzem.....
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Rika a mnie ta czerwona bardziej się podoba, bo czerwona:) Przepis na strogonowa dostałam od znajomego, jak zrobię i będzie smaczny to podam dalej. Robię za chwilę więc wieczorem dam znać
Różyczko jak taka mądra, to da przepis, w necie są różne, albo ze śmietaną, albo bez, albo z ogórkami, albo bez i tak w kółko:) No i włosy pokaż I Oliff też, a na jaki kolor farbowały?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Aż wstyd:)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hoborrku koleżanka czyta jeźdźca i jest zachwycona, czekam dzielnie w kolejce:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska ja jednak nie będę robić postanowiliśmy z mężem ze nie ma co dużo robić jedzenia i na ciepło będzie tylko danie chińskie Oo i tyle, to sami młodzi ludzie będą i nie ma co się wysilać, szyneczka, ogóreczki, pomidory, chipsy i wódka na pewno ich zadowolą
Masuska ja chcę, dawaj linka i w ogóle podaj mi tytuły tych książek co przeczytałaś, muszę je kupić ostatnio szłam na pocztę i tak mnie natchnęło że napiszę do Masuski i poproszę o tytuły