BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 tydzień temu #509797 przez Rika
Ha ha ha Różyczka niezła jesteś :D mojej Zuzi 5 wyszła na dole lewa :D

Co do kolędy to kiedyś jak mieszkałam w Orzyszu to mama koleżanki podobno mówiła że ksiądz ma chodzić ale nikt nie słyszał o tym :D facet koleżanki piwko, my z nią i z jeszcze jedną koleżanką chinczyk i fajeczki w kuchni a brat koleżanki grał na kompie... a tu puk puk do drzwi, to facet koeżanki wyszedł otworzyć... w dresach z piwem. :ohmy: Zobaczył ze to ksiądz, zamknął mu drzwi przed nosem mamrocząc coś że zaraz wraca, my pochowałysmy się po katach, później w szafie on nalał wody z kranu na talerz, postawił świeczki urodzinowe wepchnięte w jabłka i jakieś zakurzone kropidło pomodlił się z księdzem a my w szafie pękalismy we 3 ze śmiechy, jak mama kolezanki się o tym dowiedziała to zbladła, nie wiem czemu w każdym razie my unikaliśmy księdza w szkole :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #509829 przez różyczka
hahahhaha to Ty Rika jeszcze lepsza ode mnie widze :lol:

Aska co to sa za "opinie" na fb? Mozna pisac co sadzimy o sprzetach dla dzieci?

Aha Rika subskrypcja jest narazie wyłączona na forum dlatego nic miałas na skrzynce

Oposku zaintrygowalas mnie tym torem kulkowym :)
choc póki co Bianke najbardziej ze wszystkich zabawek interesuja ksiązki, ma je juz na maksa zczytane wiec ciagle trzeba dokupywac nowe

Martus Bianka tez słabo je ostatnio, czsami w ogóle nie je sniadania,albo tylko jogurt, na obiad pare kęsów, albo wcale, kolacji często wcale, oczywiscie w nocy "normalnie" swoje butle musi wytrabic :dry:
ale od kilku dni zmniejszam jej za rada Nati porcje mleka w kazdej butli, dzis dostanie juz tylko po 120ml-a jadła wczesniej po 240 :ohmy: -5x
teraz od kilku dni udaje mi sie ja poprzeciągac troche i zeszlismy do 4x :S
wczoraj w nocy dostała mega wkurzu jak sie 150ml skonczylo i wrzeszczala jak opetana 'daj daj daj", złamalam sie wiec i zeby zamknąc jej w koncu dziób zrobiłam druga butle a ta 'NIEEE' :angry: myslałam,ze wyjde z siebie :S :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 tydzień temu #509844 przez masuska
Cześć.

Padam na ryjek, a Wy tyle naskrobałyście, pindy jedne!

Rika, jak to Iwanek w ciąży? Ufolka o słyszałam, Hoborr wiadomo, ale o Iwanku nikt nie pisną słowa. Jak to prawda to moje gratulacje Iwanku.

No to nadrobiłam. Idę spać:P

Aniu ładnie to takie wygłupy, jak najmłodszy śpi? Ładnie?

12 lata 1 tydzień temu #509851 przez masuska
ach zapomniałam się pochwalić.

Pewnie już nie jedno dziecko na forum to zrobiło, ale ój synus wczoraj po raz pierwszy powiedział zdanie "Mama oć"

12 lata 1 tydzień temu #509865 przez różyczka
masuska napisał:

ach zapomniałam się pochwalić.

Pewnie już nie jedno dziecko na forum to zrobiło, ale ój synus wczoraj po raz pierwszy powiedział zdanie "Mama oć"

oh no elegancko :)
mój zięć! :lol:

Iwona nie jest w ciązy Masusko :) chyba :) Miala byc zgodnie z wrózba bo byla pierwsza na tysięcznej stronie :) ale Rika pisze,ze skoro zniknęła z ZP a druga była Hoborr to dlatego,ze Hoborrek została toona jest w ciązy a nie Iwanek :laugh: jakos tak to w skrócie bylo :woohoo:

12 lata 1 tydzień temu #509870 przez masuska
a no to już kumam:)

12 lata 1 tydzień temu #509882 przez masuska
ma ktoś przepis na sprawdzonego, smacznego, prostego strogonowa z wołowiny?

12 lata 1 tydzień temu #509883 przez natimp1
hej pindy..
nadrobiłam...
gratuluje kolejnych zębów u dzieciaczków.. u nas nadal fantastyczne 8 sztuk:), ale dziąsła mega mega opuchnięte i fioletowe aż ...
anka.. naszczęsćie do tomka sie odezwali... ale ciuchow i tak bym nie oddała.. proszę Cię .. niby dlaczego moja premia świąteczna tylko na dzieci i dom miała pójśc....? ja tez człowiek.. może o zwierzecym charakterze ale człowiek:):)
\ Masuska graty dla Pita.. ja z janka mówieniem to chyba do komuni poczekam:) ale pięknie mów jasss na siebie :) Bądź co bądź jakoś zniosę te tyły w mówieniu i zebach na korzyść spania:) wczoraj rekord od 20 do 9:20 :) wstałam i nie wiedziałam co sie dzieję:) hmm juz się zastanawiam czy coś nie tak . może za duzo tych witamin do neurolog przepisała.. no ale vit B nie można chyba przedawkować co:)

Rose ale jak to masaze , maseczki, i sen w południe.. oj zaczęła sie dobra passa dla koleżanki... i dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zobaczysz Kochana porobimy teraz te wszystkie, szczęśliwe mężatki, z wielkimi chatami i zsypami do pralni:):):)(:):):)- love Oczywiście wszystkie:)

12 lata 1 tydzień temu #509887 przez różyczka
JAK TO OD 20 DO 9.20 SPAŁ!!!!! :ohmy: :unsure: :angry:
dawaj adres wysyłam Ci Biane :ohmy:

12 lata 1 tydzień temu #509890 przez masuska
uuu Nati to lepiej ni Piter:)

A jeszcze co do zębów to młodemu zostały tylko 5, reszta wyszła i dlatego to chorubsko ostatnio, bo kły wyszły.

o proszę

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #509957 przez aska27
Nati od 20 do 9.30??? :cheer: no w szoku jestem! Fajnie :)

Masuska Gratulacje dla Piotrusia :woohoo:
A ząbki to już prawie w komplecie wiedzę :)

Różyczko jakaś babka utworzyła ta grupę, wg mnie doby pomysł, piszesz o wszystkim co polecasz i nie polecasz.. jest to grupa dla mam więc chyba chodzi o produkty dla dzieci i dla nas samych. :)

12 lata 1 tydzień temu #509974 przez Rika
Masuska gratulacje dla Piotrusia :) mojej Oli coś te kły idą i wyjść nie chcą :( A Zuzia dolne już raczej miała :)
Różyczka Ci wszystko wyjaśniła :)

Właśnie dziewczyny ja dołączam się do Masuski o strogonowa :)

12 lata 1 tydzień temu #509977 przez Rika
U nas na sylwestra szykuje się mega impreza i nie wiem czy śmiać się czy płakać...

12 lata 1 tydzień temu #509991 przez różyczka
Rika napisał:

U nas na sylwestra szykuje się mega impreza i nie wiem czy śmiać się czy płakać...

no co Ty! szlafrok przeprasuj i heja! :lol:
ja chyba babską domówke zalicze :blink:

U Olif dzis spi znowu kolezanka, farbuja sobie włosy i zamowily kebaby, smierdzi w calej chacie jakbym mieszkala w jakims barze :ohmy:

strogonow jest prosty jak drut do zrobienia, kiedys nawet w jednej knajpie kucharz robił go na moich oczach przy stoliku :)
w necie znajdziecie pełno przepisów

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #510022 przez aska27
Rika napisał:

Rika to tak jak u mnie.. kombinuję ja zwiać.

Dobra babki,zmykam.. miłego wieczoru!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka