- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do kolędy to kiedyś jak mieszkałam w Orzyszu to mama koleżanki podobno mówiła że ksiądz ma chodzić ale nikt nie słyszał o tym facet koleżanki piwko, my z nią i z jeszcze jedną koleżanką chinczyk i fajeczki w kuchni a brat koleżanki grał na kompie... a tu puk puk do drzwi, to facet koeżanki wyszedł otworzyć... w dresach z piwem. Zobaczył ze to ksiądz, zamknął mu drzwi przed nosem mamrocząc coś że zaraz wraca, my pochowałysmy się po katach, później w szafie on nalał wody z kranu na talerz, postawił świeczki urodzinowe wepchnięte w jabłka i jakieś zakurzone kropidło pomodlił się z księdzem a my w szafie pękalismy we 3 ze śmiechy, jak mama kolezanki się o tym dowiedziała to zbladła, nie wiem czemu w każdym razie my unikaliśmy księdza w szkole
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Aska co to sa za "opinie" na fb? Mozna pisac co sadzimy o sprzetach dla dzieci?
Aha Rika subskrypcja jest narazie wyłączona na forum dlatego nic miałas na skrzynce
Oposku zaintrygowalas mnie tym torem kulkowym
choc póki co Bianke najbardziej ze wszystkich zabawek interesuja ksiązki, ma je juz na maksa zczytane wiec ciagle trzeba dokupywac nowe
Martus Bianka tez słabo je ostatnio, czsami w ogóle nie je sniadania,albo tylko jogurt, na obiad pare kęsów, albo wcale, kolacji często wcale, oczywiscie w nocy "normalnie" swoje butle musi wytrabic
ale od kilku dni zmniejszam jej za rada Nati porcje mleka w kazdej butli, dzis dostanie juz tylko po 120ml-a jadła wczesniej po 240 -5x
teraz od kilku dni udaje mi sie ja poprzeciągac troche i zeszlismy do 4x
wczoraj w nocy dostała mega wkurzu jak sie 150ml skonczylo i wrzeszczala jak opetana 'daj daj daj", złamalam sie wiec i zeby zamknąc jej w koncu dziób zrobiłam druga butle a ta 'NIEEE' myslałam,ze wyjde z siebie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Padam na ryjek, a Wy tyle naskrobałyście, pindy jedne!
Rika, jak to Iwanek w ciąży? Ufolka o słyszałam, Hoborr wiadomo, ale o Iwanku nikt nie pisną słowa. Jak to prawda to moje gratulacje Iwanku.
No to nadrobiłam. Idę spać
Aniu ładnie to takie wygłupy, jak najmłodszy śpi? Ładnie?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pewnie już nie jedno dziecko na forum to zrobiło, ale ój synus wczoraj po raz pierwszy powiedział zdanie "Mama oć"
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ach zapomniałam się pochwalić.
Pewnie już nie jedno dziecko na forum to zrobiło, ale ój synus wczoraj po raz pierwszy powiedział zdanie "Mama oć"
oh no elegancko
mój zięć!
Iwona nie jest w ciązy Masusko chyba Miala byc zgodnie z wrózba bo byla pierwsza na tysięcznej stronie ale Rika pisze,ze skoro zniknęła z ZP a druga była Hoborr to dlatego,ze Hoborrek została toona jest w ciązy a nie Iwanek jakos tak to w skrócie bylo
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nadrobiłam...
gratuluje kolejnych zębów u dzieciaczków.. u nas nadal fantastyczne 8 sztuk:), ale dziąsła mega mega opuchnięte i fioletowe aż ...
anka.. naszczęsćie do tomka sie odezwali... ale ciuchow i tak bym nie oddała.. proszę Cię .. niby dlaczego moja premia świąteczna tylko na dzieci i dom miała pójśc....? ja tez człowiek.. może o zwierzecym charakterze ale człowiek:)
\ Masuska graty dla Pita.. ja z janka mówieniem to chyba do komuni poczekam:) ale pięknie mów jasss na siebie Bądź co bądź jakoś zniosę te tyły w mówieniu i zebach na korzyść spania:) wczoraj rekord od 20 do 9:20 wstałam i nie wiedziałam co sie dzieję hmm juz się zastanawiam czy coś nie tak . może za duzo tych witamin do neurolog przepisała.. no ale vit B nie można chyba przedawkować co:)
Rose ale jak to masaze , maseczki, i sen w południe.. oj zaczęła sie dobra passa dla koleżanki... i dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zobaczysz Kochana porobimy teraz te wszystkie, szczęśliwe mężatki, z wielkimi chatami i zsypami do pralni:)(- love Oczywiście wszystkie:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dawaj adres wysyłam Ci Biane
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska Gratulacje dla Piotrusia
A ząbki to już prawie w komplecie wiedzę
Różyczko jakaś babka utworzyła ta grupę, wg mnie doby pomysł, piszesz o wszystkim co polecasz i nie polecasz.. jest to grupa dla mam więc chyba chodzi o produkty dla dzieci i dla nas samych.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczka Ci wszystko wyjaśniła
Właśnie dziewczyny ja dołączam się do Masuski o strogonowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas na sylwestra szykuje się mega impreza i nie wiem czy śmiać się czy płakać...
no co Ty! szlafrok przeprasuj i heja!
ja chyba babską domówke zalicze
U Olif dzis spi znowu kolezanka, farbuja sobie włosy i zamowily kebaby, smierdzi w calej chacie jakbym mieszkala w jakims barze
strogonow jest prosty jak drut do zrobienia, kiedys nawet w jednej knajpie kucharz robił go na moich oczach przy stoliku
w necie znajdziecie pełno przepisów
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas na sylwestra szykuje się mega impreza i nie wiem czy śmiać się czy płakać...
Rika to tak jak u mnie.. kombinuję ja zwiać.
Dobra babki,zmykam.. miłego wieczoru!