- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak się zastanawiam czy można dzieciom smarować ustka pomadką ochronną? Ja tak robię, ale sama się zastanawiam.
Basba, jak Wikusiowa ospa?
Jak dziewczyny spędzacie Sylwestra?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
generalnie wszyscy w święta wariuja, bo to w ogóle taka nienaturalna sytuacja jest
Aska znasz mnie i wiesz,ze ja jestem za tym by byc asertywnym jak najbardziej, jednak mamy/babcie/teściowe maja często to do siebie,ze cięzko im przyjąc,ze ktos ma inne zdanie, obrazają sie, fochuja itd. bez sensu to i tak naprawde to jest ich problem ale mimo wszystko boli czasem wiec ludzie wola pewnych rzeczy nie mówić bo niekiedy cięzko wytrzymac ta reakcje drugiej strony a potem z kolei jak sie niewypowiedziane pretensje skumuluja to zamast byc asertywnym człowiek bywa złosliwy albo wykrzyczy zamiast powiedziec...
no ale tak to juz jest
Ale gwiazdor na bogato dziewczyny widze był
Rika napisz jak tego kokosowo-czekoladowego drinka robilas
Nati a na co idziecie? My z Olif byłysmy w I dzien świąt na "Mój rower" i film zajebisty, oczywiscie sie spłakałam jak ostatnia wiesniara
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dopadło mnie coś najlepszego co może być po obżarstwie świątecznym. Brak apetytu i biegunka:P
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie mam jeszcze planów na sylwka, moze bede siedziec na forumie i dobijac do 2000 strony, pójde spac, moze jakas spontaniczna propozycja imprezowa sie pojawi...zobaczymy
a Ty?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko my to pewnie w nowym domku sami w trójkę
10:30 chłopaki wstali.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dopadło mnie coś najlepszego co może być po obżarstwie świątecznym. Brak apetytu i biegunka:P
hehe Masuska to ja mam odwrotnie mega apetyt
Ale słodka Bianulka!!!
Masuska nie mam specjalnych planów sylwestrowych,ale już o tym pisałam. Mąz w pracy..ok 23 będzie w domku dopiero.
Różyczko masz racje.. w 100% kiedyś nie mówiłam nic i to był błąd, teraz wolę wyjaśniać na bieżąco. Czekam też zawsze,zeby mi emocje opadły,bo mogę za dużo powiedzieć A jeśli jest nam już dane żyć z kimś, mieszkać czy widywać się to trzeba iść na kompromisy.
Echh tam co bęe wiecej pisać... w sumie..wiadomo o co nam chodzi
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Masuska skromne święta, ale za to w nowym, pięknym domku i to własnym i ze zjazdem do pralni A my jeszcze ileś lat kredycik będziemy spłacać U nas też była dyskusja o kapuście z grzybami i kupnych ciastach... Upierdliwe takie komentarze są na maksa Filip też śpi od 20:00 do 8:30- 9:00 i 1-2 godziny w ciągu dnia. Z tym, że On się w nocy budzi...
Różyczko piękna Bianusia Wielkie ma te oczęta i przesłodką czapę ja też chcę taką dla siebie!
Asia ojtam, jak jest apetyt to trzeba jeść, póki świąteczne jedzonko zostało:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas święta OK ale dziewczynki chore, tzn Oli już przechodzi ale Zuzia gorączkuje, w 1 dzień świąt byliśmy u rodziny cały dzień, wczoraj obiad u nas, wigilia u teściów. Ja już nie mam co narzekać na swoją teściową bo albo nic do mnie nie ma albo już po prostu nie zwracam uwagi na jej uwagi nie no między nami jest ok.
Wszystkie świąteczno-zimowe dzieciaczki piękne
Ja nie mam dużo zdjęć, nie robiliśmy, małe ciągle mamkaja i nie miałam jak się po dupie podrapać.
U mnie dziewczynki dostały znikopisy, laleczki (Ola się ze swoją nie rozstaje), deskę do prasowania, kuchnie, sanki, majteczki, ubrania, pełno słodyczy, sukieneczki piękne, takie fajne misie śpiewające które były atrakcją przez całe święta, owoce i nie pamiętam co jeszcze... teść i brat męża dostali zestawy świąteczne perfum i czekoladki, mąż kolejkę, ubrania i czekoladki, ja gatki, zajebistą perfumę i kredkę do oczu z opcją przydymionego oka i czekoladki, kredka jest zajebista, każdy zachwycał się moim makijażem a mąż gapił się na mnie jakbyśmy dopiero pierwszy raz się widzieli a teściowa dostała kamizelkę dzianą i czekoladki i babcia jeszcze dostała takie papucie co dziewczynki mają i... czekoladki
Różyczko nie wiem czy mogę zdradzić taki sekret ogólnie ja uwielbiam drinki a jak mam możliwość kombinowania z warstwami, kolorami to sobie nie żałuję ten kokosowo czekoladowy jest bardzo prosty do wysokiej szklanki wlewasz likier czekoladowy (ja mam ten z biedronki za 19,99 bo kupowałam na ostatnią chwilę) do szejkera wlewasz mleko skondensowane i malibu lub bazilo, mieszasz to i dolewasz do szklanki z likierem czekoladowym jest pyszny
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska zazdroszczę Ci, że mąż staje po Twojej stronie w takich sytuacjach. Mój to spokojny człowiek i raczej unika sporów wszelkiego rodzaju, więc nawet jak ktoś się do niego przyczepi to tylko spojrzy spojrzeniem z cyklu "a tobie to znowu gorzej?" i nic nie powie albo "tak babciu, oczywiście masz rację, jak zawsze" i tyle:) Rzadko kiedy da się sprowokować... Aj a bym czasem chciała, żeby komuś powiedział wprost, że upadł na głowę i stanął po mojej stronie Chociaż potrafi być asertywny- jak teściowa nas zapraszała na drugi dzień świąt i ja powiedziałam, że chcemy wtedy leniuchować w 3, a moja teściowa, że ona nie przyjmuje odmowy to Jej synuś powiedział "ty sobie nie przyjmuj odmowy, my nie przyjmujemy zaproszenia" Z taktem też u Niego slabo bywa
Rika przykro mi, że Dziewczynki chore Oby szybko poczuły się lepiej! Fajnie, że święta udane, prezenty się podobały, a drink musi być pyszny mniam
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Prezenty maluchy podostawały super. Kubi dostał sanki, tunel do przechodzenia, krokodyla na sznureczku, bodziaki, książeczki, kręgle, ciuchy, słodycze i przede wszystkim kasa.
Mały łobuzuje po świętach jak szalony
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bodziaki i bluzka rewelacyjne Świetny pomysł
Zapomniałam też napisać,ze wczoraj wieczorem tak się rozszalałam w zabawie z Mikołajem,ze nie zauważyłam drzwi i przyłożyłam tak,ze mam rozcięte czoło.... ktoś otworzył drzwi gdy się bawiliśmy na dywanie, odwróciłam się ciut za szybko no i się stało.