BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 tygodni temu #507622 przez różyczka
Wszystkie nasze dzieci sliczne sa :)
naprawde sliczne fotki :)
oczywiscie mój ziec najpiekniejszy ;) :laugh:

Nati gratuluje sukcesu i zazdraszczam na maksa :S :)

Aniu super,ze o nas pamietasz na tych wczasach :)

Hoborrku napisałas tak pieknie,ze az mi sie łezka zakręcila :blush:

Kogo tylko miałam e-mail to wysłałam zyczenia-prosze odebrac :) żebyście nie myslaly o mnie,ze gbur jestem i nie odpisuje na esemesy świateczne :blink:

Masusko no wiec ponawiam pytanie-u kogo była wigilia: u T. czy u Was? bo sie tak zastanawiałam czy moze nie wytrzymałas i odwagi dodał Ci fakt,ze jesteś nareszcie na swoim?
I niesmuccie sie, my tez sanki mamy a sniegu nie :dry: :blink:
ale rozpakowałam je wczesniej i dziewczyny zdazyły troche pozjeżdzac :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 tygodni temu #507626 przez aska27
Masuska u nas też jakoś wiosennie i słonecznie dziś :laugh:

Różyczko dzięki za życzenia. A teraz pisz jakie prezenty dostały Twoje dziewczyny??

Tak w ogóle napiszcie dziewczyny jak mijają święta, jak prezenty? :)

12 lata 2 tygodni temu #507628 przez różyczka
masuska napisał:

Wczoraj była u nas impreza zarenczynowo-paapetowa. Nic nie piłam bo jednak Piotrek chory, a czuję się jak bym miała mega kaca! Mąż spał na dywanie w salonie:P

a kto sie zareczał??? :)

my dzis do mojego kuzynostwa smigamy na obiad :side:

zrobiłam wlosy na ciemno :lol: jeszcze przed wigilia ale zapomniałm sie pochwalić :side:
tylko cos tu fotki nie zawsze wchodza, saneczkowa Bianka tez mi nie weszła :dry:

12 lata 2 tygodni temu #507629 przez aska27
aaa też chcę wiedzieć kto się zaręczył,ale zapomniałam zapytać hehehe czekam na odp więc.

Różyczko no to koniecznie pokaż się nam w ciemnych włosach! :)

12 lata 2 tygodni temu #507801 przez masuska
Różyczko, jak to na ciemno? Pokaż się i to chyżo!

Asiu, zaręczył się młodszy brat mojego Męża:)

Różyczko a Wigilia była u Teściów, a później u moich rodziców. Zaręczyny były w Wigilię u rodziców mojej przyszłej szwagierki. Brat mojego R. był przebrany za Świętego Mikołaja, rozdał prezenty dzieciom, a na koniec poprosił swoją dziewczynę no i ukląkł. Dzieci pytały czemu ciocia całuje Mikołaja, to tłumaczono im że dziękuje za to że przyniósł im prezenty:) Fajne zaręczyny, nie?

12 lata 2 tygodni temu #507827 przez różyczka
No fajneeee :)
a o co posżło z T.?

a dam jutro fotke bo dzis juz leze w wyrku :side:

12 lata 2 tygodni temu #507839 przez różyczka
aska27 napisał:

Masuska u nas też jakoś wiosennie i słonecznie dziś :laugh:

Różyczko dzięki za życzenia. A teraz pisz jakie prezenty dostały Twoje dziewczyny??

Tak w ogóle napiszcie dziewczyny jak mijają święta, jak prezenty? :)

Bianka saneczki, swojego osobistego bumboxa malego slicznego różowego, ktorego nauczyla sie w mig obslugiwac i teraz sama miksuje muze, dostala tablice taka z na krede, pisaki, z liczydlem i literkowymi magnesami (wiec przyda sie tez później do nauki literek np.), i rózne takie drobiażdżki-farbki do malowania twarzy, ksiązki, organki, a Olif swojego wyczekiwanego smartfona (za zeta jupilaaaaa :lol: ), karte na zakupy do H&M odpowiednio "załadowana" i...siano :laugh: doslownie i w przenosni,bo to było pudełko z prawdziwym sianem i wkrecona zostala,ze to siano dla jej kochanych koni :laugh: ale potem jak sie dokopała do prawdziwego "siana" to usmiech z twarzy nie schodził :) Jako nastolatka powiedziala nam,ze kasa to dla niej aktualnie najlepszy prezent bo zawsze trafiony i nie ma ryzyka,ze rozmiar nie ten :blink: dostala tez ksiązke, tylko kurde u niej z czytaniem cienko :blink:

Czy ktos jeszcze sie pochwali prezentami? :)
popiszcie dziewczyny co tam fajnego maluchy podopstawały, moze cos zgapie na kolejną okazje :blink:

12 lata 2 tygodni temu #507896 przez natimp1
hej Piczuszki.. kurde Świnia jestem wiem..ale mam nadzieję ,ze macie nadwagę po tych Świętach.. ja jestem spasła jak Świnka i ciągle mucę... :) i niestety Masusko w cycki nadal nic:(:(
a Jachu tyle je ze głupio zabrzmi ale muszę mu przykrócić jedzonko .. bo niepotrzebnie zupełnie non top[er mieli gebulką... ( hmmm chyba po mamusi)

a co dostały moje cudne koleżaneczki... co się prezentami nie chwalicie?? ja dostałam ekstra luźna bluzkę i kasiorke.. jutro wypad na wyprzedaże:)a i jutro z męzulkiem do kina .. na 12 no ale co zrobić.. Maksiego nie ma a Niania jest więc warto wykorzystać..

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #508066 przez Oposek
Hej Dziewczyny:)

U nas dużo Rodzinki, więc Filip dostał sporo zabawek. Co trafione jeszcze nie wiemy, póki co czeka nas wielkie sprzątanie pokoju i pakowanie skoczka- z żalem. Dostał tor kulkowy, pływające instrumenty do grania w wodzie, wodny labirynt, fajoski zestaw ciastoliny, kaczkę na patyku do prowadzenia, ślimaka fp, sanki. Do tego jakieś drobiazgi- książeczki, bajkę do słuchania, misia, pociąg z klocków. Od nas namiot, tunel, książkę i puzzle. Od Babci kasę na lokatę.
Ja dostałam jakieś drobiazgi- kosmetyki, ręcznik Super Mama, książki, książki i jeszcze raz książki:)
No i mp3 od męża, bo rozwaliłam ostatnie :blush:

Wigilię spędziliśmy w rozjazdach i za stołem. Wczoraj w bardzo miłym towarzystwie odwiedzaliśmy krewnych w zoo- zanieśliśmy prezent dla szympansów i widzieliśmy zwierzaki pochowane na zimę w pawilonach, ale sporo też bawiło się na wybiegach- słonie, nosorożce, osiołki, tygrysy. :) A dziś spacer i leniuchowanieeee. Jestem skrajnie przejedzona, a sporo jeszcze zostało, część zamroziliśmy, więc może uda się do Sylwestra nie gotować :lol:

No i święta się skończyły, zaraz styczeń i zaciskanie pasa, bo jak zwykle wydaliśmy więcej niż należało :dry: :blush:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #508067 przez Oposek
Dziewczyny, dzięki wielkie za życzenia :kiss:

Nati Filip w Święta też chodzi i je, więc ukrócanie jedzonka wskazane, tylko jak tu dziecku ukrucać, jak sama jem i jem? :blush: :blink: Wypadu do kina zazdroszczę, nawet na 12:) A bluza szersza też by mi się przydała ;)

Asia ale fajne prezenty Mikuś dostał, konik cudo! I w tych szelkach jaki przystojny kawaler :)

Masuska współczuję kłótni z teściową, a z drugiej strony jak Jej się należało to może dobrze się stało! Fotka Piterka- reniferka cudowna :):):) Super, że dobrze Wam na swoim:) Zaręczyny ekstra :lol: U nas śniegu też niewiele, roztopy i wody na maksa, jak teraz by przymroziło to nieciekawie :dry:

Różyczko ja chcę fotkę Bianusi na sankach! :P A ta tabica to super prezent, składa się może?
No i patent dla Oliff z sianem rewelacyjny :) dobrze, że Jej konie kasy nie zeżarły :lol: Poka poka fryzurkę:)

Ania superancko, że wyjazd macie fajny:) wracajcie bezpiecznie, tęsknimy :kiss:

Hoborku ja nie mogę nawet czytać o takich historiach. Nie do pomyślenia, że w 21 wieku zdrowe kobiety umierają okołoporodowo :( Ale Ty nawet się nie waż myśleć o takich rzeczach! :kiss:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #508107 przez aska27
Dzień dobry :) chyba jestem pierwsza ... która pisze hehe

No nic, babki, naprawdę fajne te prezenty!

Oposku my też w Wigilię jeździliśmy od jednych do drugich rodziców.

Nati udanych zakupów :blink:

Co do prezentów Mikołąj dostał organki, sanki, konika, klocki, psiaka,kierownicę, samochodziki no i oczywiście książki.
Na tym 60 leciu dziadków Mikołaj był najmniejszy,ale też najgłośniejszy. Miło było,na wszyscy przyjechali, kogo jeszcze nie znałam ze strony męża to poznałam :blink:

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #508115 przez masuska
JA tylko napiszę o jednym prezencie, bo święta u nas skromne.

Piotrek od kilku dni dzielnie trenuje spanie. Zasypia o 21, a wstaje o 9tej. Teraz nie wiem co się dzieje, bo śpią dalej z tatą. Drzemka dzienna skrócona za to z 3 godzin do 1.

Różyczko:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nati ja też chcę na wyprz.

12 lata 2 tygodni temu - 12 lata 2 tygodni temu #508119 przez aska27
Masuska szczerze to zazdroszczę,że Piotruś do 9 rano potrafi pospać. Mikołaj zasypia ok 20 i pobudka jest zwykle ok 6..dzisiaj o 5. W ciągu dnia śpi jeszcze ok 2h.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 tygodni temu #508126 przez masuska

Więcej nie pamiętam, ale było:)

Asiu
, tak sobie myślę, o tej 60. Moi rodzice są ponad 40 lat, ja z moim 2 lata i tak sobie myślę czy bym wyrobiła:)

Piotrek też wstawał o 6-7mej, ale teraz po tej chorobie jest całkiem inny.

12 lata 2 tygodni temu #508132 przez aska27
Masuska nie ma to jak "cenne" rady i wskazówki :laugh: A tak na poważnie nie zmienisz tych osób, dobrze,ze mąż jest po Twojej stronie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka