BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 tydzień temu #509382 przez Rika
Aniaw super zdjęcia :) ja nie mogę się zebrać żeby wybrać te świąteczne i Wam pokazać...

Zuzia już lepiej także to chyba na zęby bo jej wyszła 5 lewa na dole :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #509446 przez Rika
różyczka napisał:

Dziewczyny fajny film widziałem
Patataj :)
Prrrrrrrrrrrrrr.
To Western - FANTASTYCZNY
Mąż Różyczki

Przepraszam Różyczko nie mogłam się powstrzymać :) a w ciąży powinna być Iwanek ale że zniknęła z naszego forum i przeszła na drugie to druga w kolejce która wiernie przy nas trwa jest Hoborr i to ona przejęła pałeczkę :D

12 lata 1 tydzień temu #509506 przez aska27
Rika czyli jednak forumowe wróżby działają :laugh: no to do dzielą... która chce być milionerką :laugh: :blink:

Aniu super foty!!! Super prezenty!! No i brawo dla małych pomocników :)
a jak się goi Twojemu mężowi ta rana po pogryzieniu przez psa?

12 lata 1 tydzień temu #509525 przez Rika
Aśka sprawdzają się sprawdzają ale do nowego roku mało czasu a dziewczyny pouciekały :( i w życiu nie damy rady dobić do 2000 strony ;(

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #509558 przez martus0707
Witam panie :)

Od święta to i ja się odezwać mogę :D a wiec najpierw króciutko o nas:P
Święta u nas w sumie niby świąteczne ale w ogóle nie czułam klimatu świat :( naszykowałam jedzenia, powoli znika z lodówki :P wiec dieta na razie odwleczona na przyszły rok. pierwszy i drugi dzień świat było u nas takie głupie latanie na 3 domy, u mojej mamy, u teściów i u brata męża. nie byłam może taka zmęczona tym jedzeniem, piciem czy coś tylko jeżdżeniem z miejsca w miejsce :dry: no ale już po wszystkim :D
Igus dzielnie zniósł nasze latanie, zaczął się nawet oswajać z dziećmi bo póki co to on raczej z dorosłymi tylko przebywa. Także moje dziecko się wybawiło, ale nic nie jadło. w ogóle ostatnio tak się zepsuł z jedzeniem ze nie wiem, potrafi wsunąć małe śniadanie, mleko, ze 3-4 łyżki obiadu i kasza na kolacje...
a jeśli chodzi o Mikołaja, to u Iguśka tez był, w miarę bogaty nawet :D dostał samochodzik edukacyjny, ciężarowe z naczepą z Biedry, sanki, gruuuuuby kombinezon na miśku (bo moja T. stwierdziła ze w tym co ma niby jest mu zimno bo jest to tylko zimowy kombinezon na polarze), duży tor na samochodziki ala szpital, gumowego łosia-skoczka, klocki, jeździk przypominający wózek widłowy, masę słodyczy i o :)
Tyle u nas :P

Wy też patrzę dochodzicie do siebie po świętach :)

Zdjęcia dzieciaczków cudne, ja niestety nie robiłam zdjęć przez święta bo zupełnie wyleciało mi to z głowy :blush: więc się nie pochwalę świątecznym Igorkiem w czarnej koszuli, dżinsach i beżowej kamizelce :P

Mam teraz więcej czasu bo mój M. wrócił zza granicy, nacieszyliśmy się już sobą to i częściej będę zaglądać i na bieżąco odpisywać bo tak to nie wiem co komu :P

Do wieczorka kochane :silly:

12 lata 1 tydzień temu #509578 przez różyczka
czesc :side:
pospałam dzis 1,20h w ciagu dnia i teraz dochodze do siebie po tym ekstremalnym przezyciu :S

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 tydzień temu #509581 przez aska27
Rika napisał:

Aśka sprawdzają się sprawdzają ale do nowego roku mało czasu a dziewczyny pouciekały :( i w życiu nie damy rady dobić do 2000 strony ;(

widać bogate są :silly: a My tutaj szalejemy jak dzikie hehe

Marta super,ze i u Was święta się udały :) Tym zamieszaniem też byłam zmęczona,no bo ile można?! Ale już po :)

12 lata 1 tydzień temu #509596 przez martus0707
Była dziś u mnie szwagierka, u jej synka (2,5 roku) stwierdzono obustronny niedosłuch. Lekarka powiedziała że jak dziecko często choruje ( a u nich przynajmniej raz na 2 miesiące ma zapalenie płuc) to warto zrobić badanie słuchu by się upewnić że ten jakiś tam płyn nie zbiera się przy uszach kolokwialnie mówiąc. No u tego małego są jeszcze migdałki do wycięcia ale to już mniejsza sprawa, chociaż przez to też ten wyciek może się zbierać :dry: I faktycznie trzeba do niego krzyczeć zeby coś usłyszał, ajjj

12 lata 1 tydzień temu #509600 przez martus0707
Różyczko a spałaś z córcią czy zostałaś sama w domu i pozwoliłaś sobie na chwilę błogiej przyjemności ? :P

12 lata 1 tydzień temu #509610 przez Rika
Martus zaglądaj częściej :) ja nie lubię takiego jeżdżenia, a nie mogliście w jeden dzień świąt gdzieś jechać a dopiero w drugi do kogoś innego???

Aśka no właśnie widzę że wszystkie bogate... tylko my biedulki sobie flaki wypruwamy...

Różyczko nie za dobrze Ci? :D

12 lata 1 tydzień temu #509644 przez różyczka
Spalam z Młoda Martus :)
Rika hehehhe :laugh: teraz to bym jeszcze miała ochote na tego Twojego niebiesko-czekoladowego drineczka z FB :side: a rano byłam na moim jeszcze jednym zaległym prezencie urodzinowym-zabiegu kosmetycznym na twarz na bazie kwasu migdałowego, u mojej przyjaciółki kosmetyczki...noi potym mi sie tak błogo zrobiło,ze padłam z Bianką :side:

zw

12 lata 1 tydzień temu #509680 przez różyczka
Heheheh śmieszny ten mój /jeszcze/ mąż :laugh:
Ania jakie super zdjęcia! :) istne szaleństwo prezentowe! :side:
Basba ale jak to "jedzie na sniadanie" :ohmy: :laugh:
Nati no niech se jaj nie robią :S maja dzwonic koniec kropka!a zakupki super sprawa :) my z Olif wczoraj bylysmy :blink:

12 lata 1 tydzień temu #509715 przez Rika
Różyczka teraz to żyjesz jak królowa :) masaże, zabiegi kosmetyczne :)

Rany Zuzia ciągle gada, mamusia, mamusiu, tatuś, Oluś i już nie mogę tego słuchać :D

12 lata 1 tydzień temu #509719 przez aska27
Różyczko no i super... odpoczynek, kosmetyczka, zakupy... pięknie :)

A my mieliśmy dziś kolędę, Mikołaj podebrał księdzu kartki i rysował na nich kółka,pokazywał choinkę, a potem cały czas robił Amen hehe tylko podczas modlitwy mówił non stop "nie". Dobrze,ze już po wszystkim.

12 lata 1 tydzień temu #509727 przez różyczka
Rika napisał:

Różyczka teraz to żyjesz jak królowa :) masaże, zabiegi kosmetyczne :)

taaaa :laugh:
ale fakt-jak tak sie zastanawiam teraz to....w Nowy Rok wkraczam w spokoju i poczuciu zadowolenia :) a nawet chwilami szcześcia :blink: idealnie nie jest ale jest fajnie :)

a moja Mala corka ma 10 zebów :lol: wow!oczywiscie wyszlo to przypadkiem jak sie rozesmiała bo tak to nie pokaze za nic :laugh:

O jezuuuu kolęda :ohmy: tylko nie to! znowu bede musiała gasic światlo i lezec na plasko pod kaloryferem :blink: :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka