- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Nie odzywam się dziś, bo mąż chory, a ja się powoli rozkładam- na razie stan podgorączkowy i kaszel, może się jeszcze na tym skończy. Filip odpukać zdrowy, ma lekki katarek, ale bez szału...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Nie odzywam się dziś, bo mąż chory, a ja się powoli rozkładam- na razie stan podgorączkowy i kaszel, może się jeszcze na tym skończy. Filip odpukać zdrowy, ma lekki katarek, ale bez szału...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No nic .... spokojnej nocy dziewczyny!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Dziś byłam na dyżurze a neta nadal brak tzn jest u szefowej na górze a w lecznicy na dole problem jest z kompem, żeby siec utworzyć i czekamy na informatyka
Byłam na szybkim sklepowaniu i niby są wyprzedaże a jakoś nic dla siebie znaleźć nie mogłam Tylko 1 fajny nacycnik a szukałam bluzeczki lub sweterka
Dominik zaczął wyłazić nam w nocy z łóżeczka i pakuje się do nas do wyrka ale wczoraj miał fazę i o 4tej chciał się bawić Dziś założony ma śpiworek i zobaczymy
Szymi jak mnie widzi po powrocie z pracy to woła tak śmiesznie : "Maaaami wróciiiiła" jakby mnie nie było sto lat A Dominik przylatuje i mówi "mama tu tu tu" i ciągnie mnie, żeby mi coś pokazywać od razu
Basba daleko im do Twoich gadułek ale super, że Wiki tak wszystko łapie w lot
Oposek zdrówka
Rika mi ta pierwsza sukienka bardziej się podoba ale na Tobie obie na pewno extraśnie wyglądają A z impry tylko się cieszyć
Dobre z tym chowaniem się do szafy
Asiu ja jestem ciekawa jak u nas kolęda będzie wygladać i czy ksiądz nie ucieknie od chłopaków
Nati jak kolęda? Czy ksiądz już doniósł na Ciebie do odpowiednich instytucji, że bijesz męża?
Masuska jak strogonow? Dawaj linka Hmm się znaczy ...poproszę
Ja jutro chcę iść ze znajomymi na Hobbita, zobaczymy co z tego wyjdzie
A my zawsze się "wygłupiamy" jak tylko Mały śpi
Rose ciekawam Twoich kudełków A z tym chowaniem się przed księdzem to dobre dobre
Ja w zeszłym roku czekałam księdza wyglądałam wszystko gotowe a on nie przyszedł Okazało się, że trzeba dawać mu wcześniej znać, że życzysz sobie jego wizyty
Hoborku ja też chcem wygrać w totka
Wiecie kazałam się T dowiedzieć czy za pogryzienie w pracy dostanie jakiś grosik odszkodowania Podobno jest szansa No i mam plana jak się uda częśćiej go okaleczać Oczywiście jak zasłuży
Martuś fajnie, że napisałaś
Chyba czas spać, bo jutro wpada moja przyjaciólka - chrzestna Domika a narzeczona brata Tomka Brat T przyjechał do niej urlopować Zeswataliśmy ich i teraz jestem ciekawa co będzie dalej
Buziaki
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Napisałam post i nie ma
No nic .... spokojnej nocy dziewczyny!
ale za to Oposka wszedł 2x ten sam
czy ja dobrze zrozumiałam Asiu,ze Ty nie pracujesz juz w tej świetlicy?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rose ciekawam Twoich kudełków A z tym chowaniem się przed księdzem to dobre dobre
Ja w zeszłym roku czekałam księdza wyglądałam wszystko gotowe a on nie przyszedł Okazało się, że trzeba dawać mu wcześniej znać, że życzysz sobie jego wizyty
Hoborku ja też chcem wygrać w totka
Wiecie kazałam się T dowiedzieć czy za pogryzienie w pracy dostanie jakiś grosik odszkodowania Podobno jest szansa No i mam plana jak się uda częśćiej go okaleczać Oczywiście jak zasłuży
Chyba czas spać, bo jutro wpada moja przyjaciólka - chrzestna Domika a narzeczona brata Tomka Brat T przyjechał do niej urlopować Zeswataliśmy ich i teraz jestem ciekawa co będzie dalej
Buziaki
No właśnie ja pamietam jak Ty opowiadałas tą historie miłosna,ale ona jakas mocno skomplikowana była...dobrze kojarze?
Z tym odszkodowaniem to kurde musza cos wyplacic, przeciez to wypadek w miejscu pracy
a jak juz sie uda to....dobrze kombinujesz
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
w Rossmanie z kartą Rossnę 20% rabatu na wszystko proszki, perfumy, kosmetyki i inne. Mleko wychodzi po niecałe 12 zł (NEstle Junior), chusteczki pampersa 12 sztuk w promocji 59 zł z kartą około 3,90 za 1 opakowanie. Promocja do poniedziałku.
Ania strogonoff a'la pan Tadzio:
z pół kilo wołowiny
pół kilo pieczarek
duża cebula
papryka
fix knora do spagetti Bolonese
sól, pieprz
2 łyżki śmietany 12%
wołowinę w paski podsmażyć na patelni, zdjąć i odłożyć na bok. Na tym samym tłuszczu smażyć pieczarki i cebulę, dodać paprykę. Jak już wszystko zmięknie rozrobić fixa zalać warzywa, dodać mięso i dusić. Ja podlewałam ze 2 razy wodą jeszcze bo wołowina nie chciała zmięknąć. Na sam koniec dodać śmietanę i przyprawić. Gotowe:)
Z wołowiny to polecam udziec pierwszą krzyżową, albo pręgę (dłużej się robi, ale jest kleista) Ja miałam miks wołowiny i część była miękka, część twarda.
Hoborrku ja mam kabinę za 800 zł, brodzik robiony z kafelków i deszczownicę za 200 zł. Tak słyszałam o kabinach z radiem że to badziew, a i tak mnie to nie kręci. Kiedyś zamontuje sobie głośnik i będę mieć muzyczkę z komputera, a co tam:). Drzwi nie kupowałam bo mnie nie stać, ale widziałam fajne za 300 zł plus 100 ościeżnica (nie mogę znaleźć ulotki:(
Oposku zdrówka.
Różyczko i ja bym chciała tatoo, ale mój stary się czepia:(
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na watku Error czy Smieci +nie pamietam teraz+ pisali,ze narazie subskrypcja jest wylaczona
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku zdrowia Ci zyczę
dobra to jeszcze raz spróbuje, pisze to dla tych kolezanek szczególnie, które przejete naszym losem goraco nas wspierają :
z 5 butli po 240ml zeszlismy tak:
240/210/180/150/120/90
dzis w nocy były juz tylko 3 butle(z czego jedna wieczorem jako kolacja, druga o 2 a 3 prawie juz rano bo o 5.30)
dziś wnocy zamierzam podać tylko 60ml
jutro 30 ...tylko nie wiem jak zrobic 30ml
a potem mam nadzieje,ze odpusci ta nocna całkiem i zostanie tylko przy wieczornej i porannej
ale mam ambitny plan
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Oposku zdrówka!!
Masuska za 300zł to chyba drzwi starczą na rok - z moją rtendencja do trzaskania:) Sama tez bym kupiła tańsze te wszystkie prysznice - ale mój T jest zdania że z najwyższej półki starczą na dłużej. A kurde ja mam dwie łązienki i naprawde pójde z torbami!!!!
O musze lecieć do garów!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a budziła się częściej a Ty po prostu nie dawałaś czy jak?kurde jak przestanie się budzić stawiasz browara.. nie wiem cholera jak ale chyba przez kamere komputerową strzelimy toast:)
Hobborku ja bym chciała tak sie wkurzać ze tyle chodzenia po nowe rzeczy... pilnuj się tylko co byś czasem z nerwów wcześniej nie urodziła
Masuska właśnie a co z tą pracą...
Anka Ksiądz całkiem super... Jachu nie płakał na obcego-a to dziw:) nawet sie przgladał ministantom z politowaniem:)ale jak zaczęli dużo gadać to papa robił
Oposku zdróweczka dla wszystkich
Aśka to co z tą Twoją pracą.. bo ja nie wyczaiłam ze już tam nie pracujesz...
Rika a jak do was znajomi przychodzą to nic prócz alkoholu nie przynoszą Wśród moich znajomych jest tak ze każdy cos przynosi
my juto jedziemy i robię parówki w cieście francuskim + brzoskwinie z tuńczykiem bo każdy ma przynieść dwie potrawy
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wiec to 30 to chyba tylko dam jej łyzke do polizania hahah
ale serdecznie dziękuje za te ciepłe słowa bo to mnie maksymalnie uskrzydla
Hoborr i to jest kolejny argument z a tym bys pisała zeby dobic do tej 2000 strony