BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 tydzień temu #511114 przez Oposek
Dobry wieczór!

Nie odzywam się dziś, bo mąż chory, a ja się powoli rozkładam- na razie stan podgorączkowy i kaszel, może się jeszcze na tym skończy. Filip odpukać zdrowy, ma lekki katarek, ale bez szału...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #511154 przez aska27
Oposku zdrówka Wam życzę!!! Oby choróbsko szybko odpuściło.

12 lata 1 tydzień temu #511163 przez Oposek
Dobry wieczór!

Nie odzywam się dziś, bo mąż chory, a ja się powoli rozkładam- na razie stan podgorączkowy i kaszel, może się jeszcze na tym skończy. Filip odpukać zdrowy, ma lekki katarek, ale bez szału...

12 lata 1 tydzień temu #511165 przez Rika
Oposek wracaj do zdrowia bo brakuje tu Ciebie :)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511179 przez aska27
Napisałam post i nie ma :dry:

No nic .... spokojnej nocy dziewczyny!

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #511196 przez aniaw
Pierwsza!!!!! :lol: :lol: :lol:

Dziś byłam na dyżurze a neta nadal brak tzn jest u szefowej na górze a w lecznicy na dole problem jest z kompem, żeby siec utworzyć i czekamy na informatyka :angry:
Byłam na szybkim sklepowaniu i niby są wyprzedaże a jakoś nic dla siebie znaleźć nie mogłam ;) Tylko 1 fajny nacycnik a szukałam bluzeczki lub sweterka ;)
Dominik zaczął wyłazić nam w nocy z łóżeczka i pakuje się do nas do wyrka ale wczoraj miał fazę i o 4tej chciał się bawić :S Dziś założony ma śpiworek i zobaczymy :lol:
Szymi jak mnie widzi po powrocie z pracy to woła tak śmiesznie : "Maaaami wróciiiiła" jakby mnie nie było sto lat :) A Dominik przylatuje i mówi "mama tu tu tu" i ciągnie mnie, żeby mi coś pokazywać od razu :laugh:

Basba daleko im do Twoich gadułek ale super, że Wiki tak wszystko łapie w lot :)

Oposek zdrówka :kiss:

Rika mi ta pierwsza sukienka bardziej się podoba ale na Tobie obie na pewno extraśnie wyglądają :) A z impry tylko się cieszyć :)
Dobre z tym chowaniem się do szafy :lol:

Asiu ja jestem ciekawa jak u nas kolęda będzie wygladać i czy ksiądz nie ucieknie od chłopaków :laugh:

Nati jak kolęda? Czy ksiądz już doniósł na Ciebie do odpowiednich instytucji, że bijesz męża? :kiss:

Masuska jak strogonow? :) Dawaj linka :lol: Hmm się znaczy ...poproszę :lol:
Ja jutro chcę iść ze znajomymi na Hobbita, zobaczymy co z tego wyjdzie :lol:
A my zawsze się "wygłupiamy" jak tylko Mały śpi :silly:

Rose ciekawam Twoich kudełków :) A z tym chowaniem się przed księdzem to dobre dobre :P
Ja w zeszłym roku czekałam księdza wyglądałam wszystko gotowe a on nie przyszedł ;) Okazało się, że trzeba dawać mu wcześniej znać, że życzysz sobie jego wizyty :S

Hoborku ja też chcem wygrać w totka :lol:
Wiecie kazałam się T dowiedzieć czy za pogryzienie w pracy dostanie jakiś grosik odszkodowania :S Podobno jest szansa :S No i mam plana jak się uda częśćiej go okaleczać :lol: Oczywiście jak zasłuży :lol:

Martuś fajnie, że napisałaś :laugh:

Chyba czas spać, bo jutro wpada moja przyjaciólka - chrzestna Domika a narzeczona brata Tomka :laugh: Brat T przyjechał do niej urlopować :lol: Zeswataliśmy ich i teraz jestem ciekawa co będzie dalej :lol:
Buziaki :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #511221 przez różyczka
aska27 napisał:

Napisałam post i nie ma :dry:

No nic .... spokojnej nocy dziewczyny!

ale za to Oposka wszedł 2x ten sam :S
czy ja dobrze zrozumiałam Asiu,ze Ty nie pracujesz juz w tej świetlicy? :dry:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 tydzień temu #511223 przez różyczka
aniaw napisał:

Rose ciekawam Twoich kudełków :) A z tym chowaniem się przed księdzem to dobre dobre :P
Ja w zeszłym roku czekałam księdza wyglądałam wszystko gotowe a on nie przyszedł ;) Okazało się, że trzeba dawać mu wcześniej znać, że życzysz sobie jego wizyty :S

Hoborku ja też chcem wygrać w totka :lol:
Wiecie kazałam się T dowiedzieć czy za pogryzienie w pracy dostanie jakiś grosik odszkodowania :S Podobno jest szansa :S No i mam plana jak się uda częśćiej go okaleczać :lol: Oczywiście jak zasłuży :lol:

Chyba czas spać, bo jutro wpada moja przyjaciólka - chrzestna Domika a narzeczona brata Tomka :laugh: Brat T przyjechał do niej urlopować :lol: Zeswataliśmy ich i teraz jestem ciekawa co będzie dalej :lol:
Buziaki :kiss:

No właśnie ja pamietam jak Ty opowiadałas tą historie miłosna,ale ona jakas mocno skomplikowana była...dobrze kojarze?

Z tym odszkodowaniem to kurde musza cos wyplacic, przeciez to wypadek w miejscu pracy :ohmy:
a jak juz sie uda to....dobrze kombinujesz :silly: :lol:

12 lata 1 tydzień temu #511253 przez masuska
Odnośnie promocji,
w Rossmanie z kartą Rossnę 20% rabatu na wszystko proszki, perfumy, kosmetyki i inne. Mleko wychodzi po niecałe 12 zł (NEstle Junior), chusteczki pampersa 12 sztuk w promocji 59 zł z kartą około 3,90 za 1 opakowanie. Promocja do poniedziałku.

Ania strogonoff a'la pan Tadzio:
z pół kilo wołowiny
pół kilo pieczarek
duża cebula
papryka
fix knora do spagetti Bolonese
sól, pieprz
2 łyżki śmietany 12%

wołowinę w paski podsmażyć na patelni, zdjąć i odłożyć na bok. Na tym samym tłuszczu smażyć pieczarki i cebulę, dodać paprykę. Jak już wszystko zmięknie rozrobić fixa zalać warzywa, dodać mięso i dusić. Ja podlewałam ze 2 razy wodą jeszcze bo wołowina nie chciała zmięknąć. Na sam koniec dodać śmietanę i przyprawić. Gotowe:)

Z wołowiny to polecam udziec pierwszą krzyżową, albo pręgę (dłużej się robi, ale jest kleista) Ja miałam miks wołowiny i część była miękka, część twarda.

Hoborrku ja mam kabinę za 800 zł, brodzik robiony z kafelków i deszczownicę za 200 zł. Tak słyszałam o kabinach z radiem że to badziew, a i tak mnie to nie kręci. Kiedyś zamontuje sobie głośnik i będę mieć muzyczkę z komputera, a co tam:). Drzwi nie kupowałam bo mnie nie stać, ale widziałam fajne za 300 zł plus 100 ościeżnica (nie mogę znaleźć ulotki:(

Oposku zdrówka.

Różyczko i ja bym chciała tatoo, ale mój stary się czepia:(

12 lata 1 tydzień temu #511255 przez masuska
Asia a mi nie przychodzą maile z forum:(

12 lata 1 tydzień temu #511259 przez różyczka
MASUSKO to niech on sobie nie robi jak mu sie nie podoba :laugh:

na watku Error czy Smieci +nie pamietam teraz+ pisali,ze narazie subskrypcja jest wylaczona

12 lata 1 tydzień temu #511271 przez różyczka
Kurde a ja takiego pięknego posta wysmarowalam chwalac sie postepami w odstawianiu mleczka :( I GO NIE MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :angry:

Oposku zdrowia Ci zyczę :kiss:

dobra to jeszcze raz spróbuje, pisze to dla tych kolezanek szczególnie, które przejete naszym losem goraco nas wspierają :kiss: :
z 5 butli po 240ml zeszlismy tak:
240/210/180/150/120/90

dzis w nocy były juz tylko 3 butle(z czego jedna wieczorem jako kolacja, druga o 2 a 3 prawie juz rano bo o 5.30) :lol:
dziś wnocy zamierzam podać tylko 60ml
jutro 30 ...tylko nie wiem jak zrobic 30ml :unsure:
a potem mam nadzieje,ze odpusci ta nocna całkiem i zostanie tylko przy wieczornej i porannej :blink:

ale mam ambitny plan :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 tydzień temu #511328 przez hoborr
dobry!

Oposku zdrówka!!

Masuska za 300zł to chyba drzwi starczą na rok - z moją rtendencja do trzaskania:) Sama tez bym kupiła tańsze te wszystkie prysznice - ale mój T jest zdania że z najwyższej półki starczą na dłużej. A kurde ja mam dwie łązienki i naprawde pójde z torbami!!!!

O musze lecieć do garów! :blush:

12 lata 1 tydzień temu #511445 przez natimp1
Kurde Rose.. gratki dla biany, a szczególnie dla ciebie.. jestem z ciebie zajebiście dumna... a 30 robi sie jedna łyzeczka mleka i 30mlwody:):)
a budziła się częściej a Ty po prostu nie dawałaś czy jak?kurde jak przestanie się budzić stawiasz browara.. nie wiem cholera jak ale chyba przez kamere komputerową strzelimy toast:)

Hobborku ja bym chciała tak sie wkurzać ze tyle chodzenia po nowe rzeczy... pilnuj się tylko co byś czasem z nerwów wcześniej nie urodziła

Masuska właśnie a co z tą pracą...

Anka Ksiądz całkiem super... Jachu nie płakał na obcego-a to dziw:) nawet sie przgladał ministantom z politowaniem:)ale jak zaczęli dużo gadać to papa robił:)

Oposku zdróweczka dla wszystkich
Aśka to co z tą Twoją pracą.. bo ja nie wyczaiłam ze już tam nie pracujesz...

Rika a jak do was znajomi przychodzą to nic prócz alkoholu nie przynoszą Wśród moich znajomych jest tak ze każdy cos przynosi
my juto jedziemy i robię parówki w cieście francuskim + brzoskwinie z tuńczykiem bo każdy ma przynieść dwie potrawy

12 lata 1 tydzień temu #511501 przez różyczka
Ty Nati nie badz taka hej do przodu bo 30ml wody+miarka mleka to wychodzi 60 :lol:
wiec to 30 to chyba tylko dam jej łyzke do polizania :lol: hahah
ale serdecznie dziękuje za te ciepłe słowa bo to mnie maksymalnie uskrzydla :kiss: :)

Hoborr i to jest kolejny argument z a tym bys pisała zeby dobic do tej 2000 strony :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka