BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 tydzień temu #514519 przez Rika
A ha ha Różyczko ciekawość zżera? :D :D :D

Jedziemy na zimowisko na Słowację :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #514534 przez masuska
Co dziś ciekawego w TV?

Różyczko tej Bejbi blus coraz bardziej mi się wkręca:)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514547 przez aniaw
olka1730 napisał:

A jedza wasze dzieci frytki??? :blush: wiem niezbyt zdrowe.....wybaczcie glupie moje pytanie :S

No ba moje to codziennie wcinają na śniadanie, obiad i kolację :lol: Przecież trza wykorzystać jakoś te ziemniaki, które wygraliśmy w konkursie na wiejskim portalu internetowym :lol: Tyle tych worków zwaliliśmy do piwnicy, której nie mamy i teraz rządzimy :lol:
I co któras chce się bić o to??? :lol:
A tak na serio to matko jak ja dawno frytek nie jadłam :S Teraz mam smaka :S

Nati przemyślałam sprawę i mam problem ;) Ja już na Ciebie czar rzuciłam, że Ty tak moją rodzinę załatwiłas a tu tyeraz trza poczytać jak to odwrócić :S
To chyba ja ich pozarażałam, bo przecież w pt mnie coś rozkładało jak byłam w pracy i brzuch, głowa bolały i jadłowstręt miałam ;)

Rika fajniucho, że wyjazd zaplanowany :) I weź babo nie gadaj głupot z tym gnębieniem Cię, każda ma prawo wyrazić opinię a nikt zaraz na pal nie będzie Cię wbijał :P
Ja też się pytałam czy nie lepiej od razu dać dziecku kieliszek to przynajmniej kontrolujesz ile wypiło :lol: To Twoje decyzje i Twoje sprawy i żadnej z nas się tłumaczyć nie musisz, Ty napisałaś, my napisałyśmy i tyle :)

Masuska Rose wiecie, że ja jeszcze nie robiłam nigdy tego łososia z biedry a tyle już robiłam podchodów żeby go kupić :) Fajnie wiedzieć, że prosty w przyrzadzeniu i smakowy :)

Asia i kura domowa no nie wierzę :lol: Oj te dzieciaki tak szybko rosną, że nie wiadomo kiedy z ubrań wyrastają :S

Hoborku
powodzonka w pisaniu pracy :)

A ja przegladam gazetkę biedronki o fitnesie
gazetka.biedronka.pl/g49,zadbaj_o_forme.html
- fajne butki sportowe za 49,99zł w fajnych kolorach :laugh:
- zestaw czepek i okularki na basen za 9,99 - dla dzieci takie z rekinkiem lub krabem extra :laugh:
-klapki na basen damskie i męskie za 9,99
- nadmuchiwany worek treningowy za 19,99
Te rzeczy kupuje :lol:

I czekam na sponsora - rowerek eliptyczny za 399zł :P Ale super z bajerami :lol:
Któras chętna dołożyć sie koleżance? Podać nr konta? :lol:

I dzień dobry wieczór tak w ogóle :lol:

12 lata 1 tydzień temu #514575 przez aniaw
Wiecie tak myślę o tym wychowywaniu naszych dzieci i niby to konkursie która matka najlepsza itd i chyba trzeba Oposka wykluczyć z naszej społeczności :lol:
Bo ona to jakaś matka idealna: i tyle zajęć z tym Filipkiem, zabaw interaktywnych, codziennie basen, o posiłkach wymyślnych nie wspomnę :lol: Połowe rzeczy, które ona przyrzadza to ja na oczy nie widziałam :lol: Trochę tak nie pasuje do nas co nie???? :lol:
Oposek no nie obraź się ale wiesz zawyżasz poprzeczkę :lol: :kiss:
A tak serio to chyba ja tu nie pasuję więc spadam :S

12 lata 1 tydzień temu #514591 przez hoborr
A ja jak się wkurw .. to zaras se sama impre u żądze! mam sledzia ze świat, pół litra pepsi i jazda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 B)

12 lata 1 tydzień temu #514594 przez aniaw
Dobra popisze sama ze sobą :laugh:

Ja dziś w pracy odnaleźć się nie mogłam i byłam przekonana, że dziś czwartek ;)
Dobrze, że weekend wolny :)
Z dzieciakami dziś od rana szalałam :laugh: Pomagali mi myć naczynia i rękawy po szyje mokre :laugh: A jak fajnie można się juz nimi dogadywać :laugh:
Szymi cały czas przeżywał, że wczoraj jechał autobusem i widział tramwaj i ogromną choinkę i jechał przezroczystą windą, która jechała pod skosem :lol: Matko dzieci to się tak wszystkim zachwycają, że przy nich zupełnie na nowo patrzy się na świat :laugh:

Jutro z Dominikiem mam kontrole u dermatologa a 14stego szczepienie :)
Musze jeszcze do ortopedy na kontrole go zapisac a szymona do ortodonty ;)
Sama siebie do gina i do dermatologa - bo chce wyciąc sobie 2 zmiany brodawkowe ;)
To takie małe moje postanowienia noworoczne :lol:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514618 przez masuska
Ania, gdzie tam Oposek zawyża poziom, to ja przecież jestem zajebista, Hoborrek pisała parę stron temu:)

Hoborrku, a jak mi się coli chce!

Idę spać bo wymyślam.

Buziaki.

12 lata 1 tydzień temu #514630 przez aniaw
Masuska co do tego nie mam żadnych wątpliwości, jesteś poza wszystkimi kategoriami :lol: Myśłałam, że może po przeczytaniu moich wywodów sama usuniesz się w cień co by nie dołowac zwykłych matek polek :lol:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514640 przez basba
masuska napisał:

Co dziś ciekawego w TV?

Ja wiem! Ja wiem! Pusta ściana buahaha!!!

Toście sie rozkręciły o tym jedzeniu! Aż normalnie chyba tego lososia spróbuje (choć nie przepadam). Ja dzisiaj miałam rosół z makaronem+ potrawka z ryzem, białym sosem, kurczakiem i marchewką... Mniam! Uwielbiam :blush:
Na jutro pomidorowa z ryzem - choć wolę z makaronem ale pacza ryżu od dzisiaj została + Schabowe z pieczarkami w środku, ziemniaki i warzywka z wody :)

Powiedzcie mi jak to jest bo ja czegoś nie rozumiem. Jak jestem w domu z Wiki to ona za Boga nie zaśnie w dzień - chyaba ze w samochodzie, a jak ona jest z ciocią to śpi od 11 do 12:30 :unsure:

Masusko my lubimy stek wołowy z sosem pieprzowym - ja serowym i zapiekane ziemniaczki (ale nie pytaj jak t zrobić bo nie umiem :P ) to tak apropo wołowiny :blush:

Anka toś teraz pojechala po Oposkowej, no ale w sumie masz duzo racji :blink: . Ale widzę ze i ty dzieciom wrażen nie skąpisz :)
Zdrówka dla rodzinki życzę.

Hoborr i jak prace napisałaś czy ten powyższy post tyczył sie właśnie jej??? ;)

Asiu moja też wszelkie cuda lubi. Najbardziej cieta jest na ogórki kwaszone, buraczki, kapuste kiszoną :) I nie przesadzaj z tą kurą domową, co? :kiss:

Olka spoko wszystko w swoim czasie i każde dziecko jest inne. Moje dzieci tylko jakieś takie gadatliwe są. Antek miał 20 miesiecy to gadal całymi zdaniami, Wiki chyba go przegoni a ja kupuje stopery do uszu!

Różyczko a zabierzesz mnie też na impre... Dzisiaj też bym poszła w kimono w dzien...

Rika miłego wyjazdu!

Dobra spadam! Kończe kalendarz na dzień babci i dziadka.... Ufffffffffffff...........

12 lata 1 tydzień temu #514645 przez różyczka
Tu jest istny dom wariatów :S :)

Hoborrku co sie stało gadaj tu natentychmiast :angry: kogo mamy lać :unsure:

Ania ja nie wiemjakiego lososia kupuje Masuska w biedrze bo ona jakiegos gotowego a ja sama go przygotowuje, ale jak zapytalam to nic nie odpowiedziala-pewnie nie chce zdradzac swoich sekretów kulinarnych :blink: żebym nie byla przypadkiem zajebistsza od niej :silly: :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 tydzień temu #514652 przez różyczka
Basba o tej porze :unsure: a co tu tera je grane ja sie pytam :)
a ta potrawke z kurczkaa robisz sama?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514661 przez aska27
Aniu :laugh:

a ktos tutaj musi być naj i poziom trzymać, tak więc Oposkuw ogóle jak o Was czytam ..tak o WAS WSZYSTKICH to mam wrażenie,ze ja jestem gdzieś daleko z tyłu..no ale jestem :laugh: :blink:

Hoborr
:laugh: tak chętnie nas zapraszasz.. to uważaj jak Ci się wszystkie na chatę zwalimy.

A swoją drogą, a propos domków... to chyba trzeba focha strzelić, Masuska cicho siedzisz,a gdzie parapetówka? I nawet nas nie zaprosiłaś??

Basba ja Ci napisze prawdę, nic ciekawego w TV nie ma ..jak zwykle :silly: hehe nie żałuj!
A pochwalisz się tymi kalendarzami??

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514662 przez basba
różyczka napisał:

Basba o tej porze :unsure: a co tu tera je grane ja sie pytam :)
a ta potrawke z kurczkaa robisz sama?

Ale ze co o tej porze???

A potrawke robie sama - wiadoma rzecz ;)

Aśka parapetówke Rika obiecała a teraz miga sie i na jakieś zimowisko jedzie ;)

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514674 przez aska27
Basba edyt. post wyżej... pochwalisz się kalendarzami?? bo ciekawa jestem.

Różyczko
a jak Wasza noc?? co z tymi 30 ml?? Jakis kolejny postęp?

hehe babka na jakims forum pyta:

"Co zrobić jak się nie ma mikrofali a chce się zrobić popcorn? " :laugh: No i ma dylemat!!! :laugh: :laugh:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #514695 przez basba
Kochana Asiu ja je obrabiam w jakimś programie tylko i wysyłam do druku. Zdjęcia będą z obu sesji (tej z samolotami i balonami i tej ostatniej ze studio :) )

A co do TV to lubie jak ktoś do mnie gada ;) Mąż pracuje w innym pokoju wiec siedze sama, tzn. z wami ale wy nie gadacie hehehe

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka