BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 tydzień temu #515010 przez ufolka
Hej :)
Wpadłam żeby życzyć Wam i Waszym rodzinkom wszystkiego naj w Nowym Roku !
podczytuję was troszkę i super że dzieciaczki rosną zdrowe i mamusie mają się dobrze :)
Pozdrawiam ! :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #515020 przez hoborr
Dobry!

UFOLKA - HELOŁ!

A mi ciśnienie skacze znowu. Od kilku dni mam podwyższone. Dziś do lekarza.
A puls mam właśnie 107! A ciśnienie 140/90 to mó gin dziś się zesra w pory! W czoraj miłąm 150/80/ Z adą przy takim wyniku kierował mnie do szpitala:(
Trzymajcie kciuki za wizytę....

Ide leżeć.... :cheer: :S :dry:

12 lata 1 tydzień temu #515026 przez natimp1
Hobbor to jak cos powiedz ze Ci teraz skoczyło bo sie wizyta zdenerwowałaś:)a tak serio to trzymam kciuki,

Anka woda święcona z Lichenia.... tylko taka pija moje diabełki:):) hehe ale bym jebnięta była...
Anka a Ty do lekarza z czyim małym idziesz...:) haha ale\ żart - ja to jestem zajebista :)

Rose.. to dawaj drzemę popołudniową żebyś doszła do siebie....

Aśka całuje dla Mikiego....
)

12 lata 1 tydzień temu #515036 przez różyczka
O kurcze Aska najmocniej przepraszam za to niewybaczalne przeoczenie :blush:
zdrówka dla Mikołaja :kiss:

Witaj Ufolka :) dziekujemy i wzajemnie :)

Hoborrku skad to cisnienie :unsure: dżizassss :S oczywiście bedziemy trzymac kciuki,zeby było ok :kiss:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 tydzień temu #515125 przez Rika
Dzień dobry :)

Aniaw spokojnie :) już nie muszę się rozdwajać :D on rano dzwonił że jest chory i czy możemy przełożyć sesję :D głupi to ma jednak szczęście :D a wyjazdu nie możemy przełożyć bo już opłacony...

Dobra lecę nas pakować :)

12 lata 1 tydzień temu #515179 przez hoborr
historia lubi się powtarzać... gin mówił że na 80 % ciśnienie dostane teraz - jak miałam w 1 ciąży. No i właśnie tak już w tym 8 miesiącu sie pojawiło i teraz znowu. I lepiej niech mi od razu do tabletki bo się nie chce denerwować.
Ta dziewczyna która zmarłą na grudniówkach - dostała rzucawki poporpdowej z ciśnienia. A ja miałam w tamrtej ciąży zagrożenie tą rzucawką - dlatego mi cesarkę zrobili..

12 lata 1 tydzień temu #515236 przez różyczka
hoborr napisał:

historia lubi się powtarzać... gin mówił że na 80 % ciśnienie dostane teraz - jak miałam w 1 ciąży. No i właśnie tak już w tym 8 miesiącu sie pojawiło i teraz znowu. I lepiej niech mi od razu do tabletki bo się nie chce denerwować.
Ta dziewczyna która zmarłą na grudniówkach - dostała rzucawki poporpdowej z ciśnienia. A ja miałam w tamrtej ciąży zagrożenie tą rzucawką - dlatego mi cesarkę zrobili..

:kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #515246 przez Rika
Hoborr oby wszystko było dobrze :kiss:

12 lata 1 tydzień temu #515313 przez natimp1
hOBBOR NO PROSZE CIĘ... ALE TEN 2013 BEDZIE SUPER ZOBACZYSZ, NIC CI NIE BEDZIE GROZIĆ.. WSZYTSKO BEDZIE CUDOWNIE.. SYNUS PO CUDOWNEJ CIOCI DOSTANIE IMIĘ NATANIEL I BĘDZIE GICIOR

dzwonił ten Jełopek do Tomka jutro na badania idzie..
laski od 10-14 trzymać tak kciuki az Wam łapy i giry spuchna... wazna rozmowa dla Tomka ...

12 lata 1 tydzień temu #515337 przez różyczka
Nataniel :lol: chyba padne :silly:

dobra bedzie sie trzymać :blink:

a ja mam problem taki: Bianka wstała o 9 i ani mysli isc na jakąkolwiek drzemke dzisiaj :dry:

12 lata 1 tydzień temu #515343 przez Rika
Różyczko syn mojego wujka nazywa się Nataniel i w ogóle dużo ludzi daje tak na imię dzieciom :)

A moja Ola też nie myśli spać...

12 lata 1 tydzień temu #515439 przez aga1040
Hej. No tak podczytuje was i zaraz postaram się coś niecoś napisać.

A więc... kurde zdania nie zaczyna się od a więc....

No to :-) my w sylwestra bylismy w domku. Przyjechała do nas moja siostra z rodzinką. Mały zasnął około 21. Wytanczył się z dzieciakami, wytrąbił mleko i odrazu usnął, był taki padnięty.

Różyczko już jestem kochana. Postaram się zaglądać częściej. O jak miło że tęskniłaś :kiss:

A jeśli chodzi o drzemki to Kubi zawsze chodził spać tak 12 , 1 i spał po trzy godziny. A teraz śpi 1,5 h no góra 2.
Wczoraj usnął mi o 10 i wstał o 11,30 a wieczorem padł o 19. Nie miał już siły bidulek.
A dzisiaj niechciał łobuziak zasnąć i dopiero zasnął o 14. Teraz jeszcze śpi ale pewnie zaraz wstanie. Obiad już ugotowany. Ma pyszną pomidoróweczkę. Udko, ziemnaczki i buraczki. A jakoś nie mam apetytu. Robiłam chłopakom obiad na budowę i się napchałam sałatki z sera mozarella, brokuł, pomidórów, jajek gotowanych z sosem czosnkowym. Jakoś mnie odpycha ostatnio od mięsa. Wczoraj specjalnie smażyłam se placki ziemniaczane, bo mi mięso nie podchodzi.

12 lata 1 tydzień temu #515451 przez aga1040
To chyba po świątecznym przeżarciu...
Mój synek waży 10600 i też już wyrasta z ciuszków. Musze jechać go obkupić ale narazie mój mąż jeździ na budowe i nie mam jak się wybrać na większe city na zakupy. Ale musze wam powiedzieć że lubie kupować mu ciuchy w C&A. Są dobre gatunkowo. Przynajmniej ja jestem zadowolona. Dostałam też z tej firmy ciuszków na Kubiego od kuzynki po jej synku, różnica między małymi jest 4 lat. A ciuszki wyglądają jak nowe wogóle nie sprane. I często tam kupuje. Poza tym są to ciuszki z bawełny Eko i mają te badania Oko tekst standart (jakoś tak się to piszę) :laugh: a ja na to staram się zwracać uwagę przy kupnie ciuszków. Nawet jak spacerówkę kupowałam to szukałam żeby materiał był przebadany i tak się złożyło że w tym wózku który tak bardzo mi się podobał były te certyfikaty i badania :laugh:

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #515454 przez aga1040
U nas w mieście nie ma C&A więc jak nie mogę jechać do większego miasta na zakupy bo akurat nie mam czym to korzystam ze strony www.c-and-a.com/pl/pl/shop/start.html
i jestem zadowolona. teraz właśnie czekam na paczkę. Zamówiłam małemu trzy bluzy :-)Uwielbiam Kubiego na sportowo, w bluzach, adkach itd. Jakoś nie lubię stroić go w eleganckie koszule i spodnie. :)

12 lata 1 tydzień temu #515481 przez różyczka
O i Aga jest :) mniam jaki dobry obiadek dzis macie :)

Rika a dziewczynom paszporty robiliście na wyjazd czy dowody? długo czekałas na wyrobienie?
bo Biance szykuje sie wyjazd z tatą do Berlina i tez musze wczesniej o tym pomyslec bo z tego co słyszalam to troche sie czeka :dry:

Pospałam prawie 2h :ohmy: szkoda,ze nie w nocy....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka