- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika napisał:
Różyczko wyrabialiśmy dowody bo po paszport dużo zachodu a i tak ważny tylko rok dla małych dzieci. A mamy zamiar teraz dużo podróżować więc nie będziemy co chwilę latać po urzędach. W lutym wyjeżdżamy na moje urodziny, w maju na męża a w czerwcu na urlop na dziewczyn urodziny, takie tegoroczne prezenty luty coraz bliżej a my jeszcze nie wiemy gdzie lecieć. Znając nas to będzie wycieczka last minut
no to teraz sie przyznaj-to Ty trafiłas tą ostatnią kumulacje w lotto
a ile sie czeka na taki dowod?
Różyczko niekoniecznie ja i niekoniecznie w dużego lotka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
Może to, może to obłuda lecz ja lubię Ani uda
Lubię oczy lubię ręce, zawsze chciałbym Ani więcej
Może to, może to i chore, lecz ze wszystkich Ankę wolę.
Ciągle kręci mnie
na na na na
najarana Anka
na na na na
najarana Anka
na na na na
jak śmietanka "
Ania W espeszyli for jó
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Czas na podróże jest zawsze- wystarczy chcieć i mieć odrobinę dobrej woli. Dzieci możemy mieć teraz.
Odchowacie swoje małe Skarby i będziecie jeździć, ile dusza zapragnie:) O ile będziecie oczywiście chciały, bo przecież nie wszystkich nosi po świecie, niektórzy wolą się grzać we własnym przytulnym gniazdku, z dobrą książką, ukochanymi ludźmi, znajomymi rzeczami dookoła. Najważniejsze, żeby to Wam było dobrze.
Hoborku a ja nie byłam nigdy w Sanoku!!!
Rika w sierpniu rok temu się zmieniły przepisy, ale dowody przecież też są ok i za darmo!
Ufolka dzięki i jeszcze raz wszystkiego naj także dla Ciebie, Kochana! Przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania
Nati trzymam mocno mocno kciuki! Nataniel też mnie rowalił
Ania mam nadzieje, że wszystko pójdzie jak po maśle z tymi mięczakami A Szymonek tego nie ma?
Aga ja też czekam na paczkę z C&A:) co jakiś czas są promocje - 10% albo darmowa wysyłka. Chociaż powiem Ci, że malutkie ciuszki stamtąd mi się bardziej podobały niż teraz... My jeszcze sporo z H&M kupujemy, Kappalh fajny, ale drogi, więc głównie na przecenach.
Olka ja czasem kupuję soczki gerbera 100 % bez cukru albo wyciskam w domu. Ale Filip głównie wodę pije.
Asia zdrówka dla Mikołajka
Basba suuuuper będziesz miała te kalendarze z sesji! My dla Babć/Dziadków i Prababć też kalendarze...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anka teraz cała polska juz będzie wiedzieć ze najarana łazisz:)
A wojskowi to maja narąbane, czy akurat tam Różyczko to nie wiem ..ale ówdzie na bank
a ja niewyspana, o 3:50 wlazł Maksymilian do łózka ze mu się wilki śnią... ja na to ze juz oki... ze ma iśc do siebie a on ze nie bo tam wilki, ja na to.,... no al;e tam jest Janek.. a Maksi.. trudno, zawsze będziesz miała choć jednego synusia.. ja pierdole 3:50 to dla mnie za wczesnie na takie dyskusje
Dobrze ze zasnął, a przede wszystkim ja bo bym zdechła chyba.... i tak jestem półtomna.....
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
PIERWSZA!
NAtimp sie nie liczy bo pół przytomna:) A ja wyspana jak marzenie:) hih Ada jeszcze śpi... aż się martwie co tak długo...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Mam mała chwilkę więc szybko nadrabiam boście tylko wczoraj całe 3 strony nabazgrały! No jakze tak można??!!
Różyczko nie spodziewaj się po potrawcę Bóg wie jakiego dania, u nas tak sie mówi na biały sos z ryżem do tego mięso (kurczak) gotowane i groszek z marchewką Soso robie z rosołu w którym gotowało się mięso:
W garnku rozpuszczam masło - ze 2 łyżki, do niego wsypuje mąkę aż zrobi się taka zaklepka i wlewam rosół - po mału zeby konsystencja zrobiła sie sosowata No a potem trzeba go przyprawić na "słodko-kwaśno" ja dodaje ocet winny +cukier +trochę wegety, ale wiemże niektórzy zamiast octu wyciskają cytrynę i np. dodają rodzynki Ja tą potrawę baaaaaaaardzo lubię tym bardziej że robi się w sekundę wszystko- wystarczy mieć rosół
Przykro mi kochana ze Biancia nadal terroryzuje mamę w nocy Moja dzisiaj też poszalał ale chyba coś ją "bierze" ryczała i wierciła się od 2 do prawie 5 wiec padam...
A z tym "urabianiem" to ty kochana pojechałaś
Co do paszportów powinna Biancia go mieć bo w razie kontroli na granicy mogą ich cofnąć.
Aniu skad te mięczaki zakaźne u Dominika?! I to tyle sztuk.... biedaczek
Masuska, Olka co do nasivinu mój lekarz zawsze karze psikać prze 3 dni 3xdziennie a przez kolejne 2 dni2x dziennie i odstawic.
Oposek a czy ja mogę równiez się podłączyc pod tą piosenkę, co... plissssss
Rika w tamtym roku było ze na rok... teraz paszporty są dłużej ważne- 5 lat. A Pani widze ten rok zaplanowany na bogato super że tyle wyjazdów wam sie szykuje- a tak narzekasz na tego swojego męża!
Natimp a wiesz ze ja też brałam te dwie opcje pod uwagę jeśli chodzi o spanie Wiki w dzień i wiesz co wydukowałam... otóż ciocia przeważnie z nia wychodzi przed spaniem na dwór a ja niestety nie...
Kciukasy przygotowane!!!! Daj potem koniecznie znać!!!
A Maksior to ma wejścia ja nie mogę!
Ufolka! Nie wierze normalnie Miło ze do nas wpadłaś Zapraszam częściej Widzę że z Hoborkiem idziesz łeb w łeb jeśli chodzi o ciąze
Hoborrku jak dziś ciśnienie? Super że u lekarza wszystko OK! Hmmm... Nataniel
EDIT!
Ale jaja moja szwagierka -lat 25 ma ospe
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a jesli fejsbuk klamie to czytaj dalej
ide do roboty
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba zaraz zmierze bo zapomniałam.... Dziewczyny na marcówkach to piszą chyba po 20 ston - ja nie jestem w stanie nawte tego poprzeglądac a co dopiero odpisywać
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzis zrobiłam mojej Misi zupe krem z cukini z grzaneczkami i sie zastanawiam czy zje, bo takie "kremy" to wciagała jako 4-miesięczniak ale tak smaczna sie okazała,ze sama podjadałam na sniadanie
a kolega z pracy dał linka na fb,ze w moim mieście w lutym bedzie wieczór puszczania lampionów na bulwarze nad wisłą i oglądalam sobie nayoutube jak u Was drogie kolezanki wPoznianiu to wygląda-TO MUSZE RPZYZNAC,ZE PETARDA!
zamierzam sie wybrac z dziewczynami i puścic zyczenia w niebo tylko sie zastanawiam...jesli którasz Was juz to robiła-czy to jest bezpieczna impreza dla dzieci?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ooo ktoś ma urodziny Aniaw wszystkiego dobrego
Dziewczyny my te dowody robiliśmy tak sobie żeby małe miały przed wakacjami w maju bo ja wtedy miałam załatwiania po urzędach to i to postanowiłam załatwić, może nas baba oszukała albo sama nie wiedziała bo młoda jakaś była...
Dobra lecę dać małym jeść i jazda
Opsoek właśnie mój mąż nie lubi wyjeżdżać on by tylko siedział w domu na dupie, zero zwiedzania, zdjęć nic ale teraz mogę go przycisnąć bo żeby podróżować też trzeba mieć do tego środki...