- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposek my mamy meble na raty bez prowizji, bez 1 wpłaty i niestety bez możliwości wcześniej spłaty... biorąc je nawet nie braliśmy tego pod uwagę że będziemy mięli możliwość je wcześniej spłacić...
Co do pensji 1100 to mój tyle zarabia Oo i jakoś żyjemy
Oposek ja stąd nawet nie dzwonię nigdzie ale żeby za chwilę neta w telefonie 15 zł ściągnąć... jak będę w domu to poszukam bo tutaj słabo chodzi net
Co do zdjęć to też jak będę w domu bo zanim zdjęcia się wgrają to zdążę już wrócić do domu
Olka ja jestem z 15 a ta dziewczyna co ją ostatnio poznałam też z 20 lutego
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Rika a wychowawczy zasiłek dostajesz na każda z dziewczyn czy jeden na obie?
nażarłam sie rurek z czekolada i ide zaraz spac
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku daję Mikołajkowi Fenspogal, nawet chętnie go pije, mam wrażenie też ,ze juz lepiej,ale zobaczymy.
Widze,ze coś o datach piszecie..zaraz doczytam co tylko napisze,ze ja się urodziłam 21 lutego jakby kogos to interesowało hehe
ok teraz spróbuję doczytać co tam naskrobałyście dzisiaj.
Aniu no niestety nie u nas ospa Gabryśka przyniosła z przedszkola, zobaczymy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
POMOCY....moja corka chce isc do technikum weterynaryjne a jest wogole takie Rozyczko gdzie idzie Oliwia ma juz szkoly wybrane?U nas ciagle problem bo Donia szuka od gastronomi po weterynarza ja tam bym ja na stomatologie pchala a co szczęka w gratise przyda sie:P
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Hoborku to faktycznie już niedaleko do spotkania z Dzidzią A Ty być wolała poczekać do tego pierwszego? Potwierdzam- rybka to bardzo fajny znak zodiaku. Prawie tak fajny jak raczek:)
Olka o liceum weterynaryjnym nigdy nie słyszałam, kiedyś było technikum weterynaryjne, ale nie wiem, czy jeszcze jest... Jak ja kończyłam podstawówkę to jeszcze były licea pedagogiczne oraz pielęgniarskie Pewnie Ania W coś więcej będzie wiedziała o średnich szkołach dla przyszłych weterynarzy. A tak z ciekawości- Donia to zdrobnienie od jakiego imienia?
Rose a żeby Ci rurki w.... cycki poszły
Rika to podziwiam Wasze gospodarowanie kasą, jak Wy się zastanawiacie nad przedszkolem prywatnym.
A kiedy wracacie do domku?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Wpadała tylko spytać MAsuski jak tam JEŹDZIEC MIEDZIANY??
DOBRANOC!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
20 lutego ,super! juz pisałam,ze ja z 21 jestem
Wszystkie forumowe ciotki z niecierpliwością czekają na małego hoborrka
a imie jakie, wybrałaś juz?
Torba spakowana?
Wyprawka uszykowana??
Pokazałabyś nam też fote brzuszka
Oposku mam nadzieję,ze nie będziesz musiała mieć do czynienia z tym syropem,oby Filipek nie chorował.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dodam tylko, że i ja urodziłam się 20 lutego a moja rodzona siostra 27 lutego mama mówiła że chciała żebyśmy urodziły się tego samego dnia ale przenosiła ciążę
Harborr a cesarkę czemu będziesz miała? Przez te ciśnienie?? Jeśli chodzi o płeć to ma być facet, tak ? jakie imię?
Babsa nie chce nic mówić ale ja być może byłam pierwsza, zaczęłam czytać to jeszcze nie było Twojego posta więc wiesz A jak Wiki? Katarek jej przechodzi? A co Ty podajesz przy takich sprawach jak kaszel, katar? U nas lekarka przepisuje zawsze Clemastinum i Mucosolvan ale ten dla dorosłych, nieważne jakie objawy, zawsze ten sam zestaw syropów. Otworzyli koło nas przychodnię, muszę się dowiedzieć czy warto się przepisać bo z tą nasza lekarką ciężko się dogadać...
Aśka to Mikołajek mógł się zarazić ospą? My tez nieświadomie ostatnio mieliśmy kontakt z dziećmi zarażonymi ospą, dopiero im te ropniaki wychodzą. Oby u nas nic nie było. Teściowa mnie nastraszyła, że będę musiała przez ok. tydzień mieć cały czas zasłonięte rolety żeby w mieszkaniu jak najmniej światła było a tak poza tym "KAZAŁA" mi kupić żelazko ze stacją parową bo NIBY jej synek chodzi w pogniecionych koszulach! No logiczne że po jeździe samochodem nie będą idealnie gładkie...
Różyczko a jak u Ciebie z nockami? Lepiej już? A te rurki na poprawę nastroju nawet wskazane
Masuska jakoś się nie odzywa... Może Bogusia w trakcie "produkcji"
A teraz chwilkę o nas. Ja mam przeokropny ból gardła, do tego dziwny kaszel, jakaś wydzielina. Pójdziemy z Małym na szczepienie w przyszłym tyg to zobaczę czy u mnie wszystko ok...
Igor wstał. Będę później.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Olka w zespole szkol, w którym pracuje jest Technikum weterynaryjne, ale jako szkoła Policealna.
Oliwia miała czas gdy rozmyślala o Technikum Hodowli Koni (bo ona jeździ i kocha) ale musiałaby mieszkac w internacie a poza tym korepetytorka powiedziała jej,ze tam niski poziom i mało kto zdaje mature, wiec odpusciła i idzie do liceum ogólnokształcącego. To jest po mojej mysli bo z doświadczenia wiem,ze raczej rzadko kto pracuje w zawodzie wyuczonym w szkole sredniej i chce żeby ona szla potem na studia. Poza tym licea profilowane i technika sa 4-letnie, ogólniak 3-letni, wiec niech konczy ten ogólniak a po drodze zastanawia sie nad studiami dziewczyna....
a Donia to od Dominiki czy Doroty?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Oposku nam chodzi o aparat taki zwykły do robienia fot rodzinnych i uwiecznienia chwil Nie zebym coś tam miała ustawiać, bo jak zacznę cos kobinować to ta chwila mi umknie Boje się uzywanych bo nie znam się na aparatach i żeby ktoś nie wcisnął mi kitu Nasz jest zwykły samsung 3letni, ale to pewnie juz dziadek wśród aparatów Taki ok 400zł mnie interesuje
Rose jacha oczywicha że poprosze o przepis jeszcze na ciasteczka, które mozna wałkowac i wycinać kształty Pamietam, że z mama takie robiłam i frajda była nieziemska Tylko, że ona wszystko na oko robi a na oko to ja jedynie maseczkę se mogę zrobić
Ja tam nigdy nie lubiałm historii, więc łączę się w bólu z Twoją córą
Hoborku rozumiem, że się strachasz, pod koniec ciąży zawsze juz jest cięzko a przy Adusi pewnie odpocząć się nie da, więc dodatkowo wszystkie dolegliwości się nasilaja, trzymaj się, będziemy zaciskac kciuki za Ciebie
Olka są różne szkoły na technika weterynarii. jest technikum
www.zsi.slupsk.pl/index.php?go=tzsiw
4letnie i kończy się maturą. Możda zdawać maturę z rozszerzona biologią i wtedy można strtować na studia weterynaryjne
Są też szkoły policealne 2 letnie na technika:
www.szkolnictwo.pl/szukaj,technik%20weterynarii
Ale ja bym na technika nigdy nie poszła bo to tylko człowiek się wkurza, że sam nic nie może zrobić bez obecności lekarza Tylko jakieś drobne rzeczy i we wszystkim pomaga - głównie zajmuje się zwierzętami w szpitalu - czytaj sprzata im Chyba, że nie chce w lecznicy pracować to oczywiście jest jeszcze inspekcja weterynaryjna, laboratoria itp
Mnie tez chcieli w domu na stomatologa wykształcić, ale jakoś mam obrzydzenie do ludzkich szczęk No bo jak przyjdzie jakaś masakra to fuj
Trochę żałuję, że na medycynę ludzką nie poszłam Przed urodzeniem Szymiego jeszcze chciałam iśc - jako drugie studia, ale teraz raczej już chyba odpuszczę
Rika wiadomo, że zyć się jakoś da za taką pensje, przeciez listonosz też kokosów nie zarabia
Asiu oj ta Gabrysia ciągle coś znosi z przedszkola Trzymajcie się
Martuś fajnie, że mąż do pracy poszedł
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ale miałam wczoraj szał w domu
Kupiłam ten worek treningowy z biedry i zabawa była przednia Podstawę napełnia się 6l wody a resztę pompuje, więc to taki stojący 150cm worek. Po uderzeniu wraca do pozycji wyjściowej Wyjęłam swoje rękawice bokserskie i walczyliśmy
Najlepsze, że Domik na poczatku strasznie się go bał Bo kupiłam z nadrukiem misia i żyrafy Odważny był tylko do czasu jak uderzył w worek a on się odbił i przyłożył mu w głowę Później omijał go szerokim łukiem a chojrak był tylko u mnie na rekach
Po godzinie już sam zakładał rękawice i dawał radę
Szymi natomiast zawodowy pięściarz Fajnie było się z nim bawić i nawet kopniaki przy muzyczce ćwiczyliśmy
Gorzej tylko, że jak usłyszał wolniejszą muzę to zaczął przytulać się do worka i z nim tańczył No mówię wam sikałam ze śmiechu
Moja siora kupiła sobie drugi rowerek z biedry stacjonarny ( w ostatnim urwał się zaczep od pedała i oddała go - o dziwo bez problemu po 2 miesiącach oddali kasę) i po skręceniu jeszcze poćwiczyłam na nim Więc sezon dbania o formę uważam za rozpoczety
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Aniu patrzyłam na te worki ale jakoś mnie nie przekonały za bardzo, ale chyba kupię skoro mówisz że dzieciaki się superowo przy tym bawiły
Ja od nowego roku miałam iść na dietę, ale poszłam... No dziś wypiłam kawę a do kawy co prawda maleńkie ale 3 kawałki ciasta zjadłam kurde, a mój mnie tak zmotywował że jak ja nie schudnę to on nie rzuci palenia i co teraz
No a kończąc to co zaczęłam, bo mój Synuś siedzi przy oknie i jak zawsze patrzy na pieski, to poza tym wsio ok. Igor nie choruje póki co, ale mam okropne wyrzuty sumienia że mało wychodzimy na spacery. Hihi sprzedajemy samochód cholera, nie stać nas na takie BMW ktoś ma za dużo kasy i chce kupić ? pali tylko 18/100km