BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 dzień temu #522083 przez natimp1
Hej

Basba super ze z Wiki lepiej, u nas znów Jachu marudny, ale chyba bardziej zębowy... goraczki nie ma.. ciągle chce dyda ale go nie ssie tylko jeździ po zębach , wczoraj przechodził siebie dosłownie, jak się wkręcił w reklamę o parówkach a te się skończyły to ryk w niebo głosy.. jakaś nieprawda normalnie.
Wczoraj jak patrzymał na Tomka to mi się chciało mu przyzolić... ja taka tęsknota za Mkasim ze nawet sobie nie potraficie wyobrazić a ten tylko łaził.. i kurcze jak fajnie ze się z nim widziałem u lekarza, i puzzle układaliśmy, i miał chcice na przytulasy.. ja pierdole jakie te chłopy niedorozwinięte co.. mógł mi oszczędzić..a potem jak chciałam jechać popołudniu to walnał ze przecież jadę do niego na 2 dni to nie mam co szaleć..
generalnie chyba jednak wyślę go do tego Kalisza....Łoch jednen

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 dzień temu #522096 przez różyczka
Sorry dziewczeta,ze wczoraj sie nie odzywalam ale nie miałam za bardzo ani czasu ani mocy ..

Chciałam napisac tylko,ze kolejna maskaryczna noc za nami(u nas nic sie nie zmienia, zmniejszanie mleka okazało sie jednak porazką, ciagłe awantury nocne zmusiły mnie do podawania znowu wiecej i zawsze te kilka butli idzie :dry: i że byłam wczoraj z Oliwia na tym Bejbi Blues :( masakryczny film :(

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 dzień temu - 12 lata 1 dzień temu #522223 przez basba
Dzień dobry...

bede później - chyba... mam mega roboty :cheer:
Pisze tylko ze nocka przespana (sorrki Różyczko że to napisałam), temperatury nie ma.
A tobie kochana naprawde współczuje. Nie wiem co ci napisać zreszta w zwiazku z tym... Chyba tylko - łap :kiss: !!!

Nati... faceci tak już mają. Mnie mój wiecznie wyzywa że sie denerwuje, ze latam z termometrem jak są chore... Eh... :dry: :angry:

12 lata 1 dzień temu #522280 przez natimp1
Głupie te dziady i tyle.. dobrze dziewczęta ze nasze synusie takie nie będa:):) ;) no bo przecież z takimi mamuśkami nie mogą być nie super co:)hmm szkoda tylko chłopaków Ani :):):) wróciłam Aniu tak jak chciałaś:)

Rose.. no współczuje a sie tak zapowiadało... na pocieszenie ja dzis nie spałam od 2:30 do 4, bo Janko sie obudził z tym zębolem biedny.

dzis wieczór bezmężny a ja kupę ciuszków maleńkich do prasowania.. sprzedałam pakę ciuchów po Jachu... :) no ale teraz trzeba ja przygotować:(

12 lata 23 godzin temu #522585 przez basba
U lala... Smiem stwierdzic:
FORUM PADA :P

12 lata 22 godzin temu - 12 lata 21 godzin temu #522634 przez aniaw
Hello :laugh:

Nati przyszła i forum pada no ładnie :P
Co do facetów to brak słów ;)
Mój się mnie pyta czemu zamierzam się odchudzać jak jemu się podobam. Ja mówię, że na siebie patrzeć nie moge a ten, że mi zabrania, bo jeszcze zacznę podobać się innym facetom :S
No i jak go tu nie utłuc za takie komplementy :angry:

Rose współczucia nockowe :kiss: A film aż taki smutasowy?

Basba super, że nocka ok :) A z kompleksami to nie przeginaj, bo Ty taka laska i na szczęście nie jesteś uzależniona od słodyczy jak ja to martwić się nie musisz :lol:

Muszę się pochwalić, że zabieg się udał - trwał ponad 2 godz i ja operowałam :blush: Pacjent się własnie wybudza a ja odstresowuje się przy necie :S
Okazało się, że elegancko tuż pod guzem przebiegaja główne naczynia na przedramieniu u suczki, więc jeden fałszywy ruch i można było odciąć to wszystko :huh:
ECH DZIŚ CZUJE SIĘ MISZCZEM :blush: :lol:

Masuska for ju:
demotywatory.pl/4014094/Ona-tu-jest

12 lata 18 godzin temu #522895 przez różyczka
hej hej

Nati
i za ile sprzedałas w koncu? i ile sztuk w pace?

Aniu film no taki....wiesz....jak te straszne historie z tv co sie ciagle slyszy, że to zrobili strasznego, tamto ...z dzieckiem...to az brzuch czasami boli jak sie oglada czy czyta te okrucieństwa :( no i ten film własnie taki :(
no i szacun Miszczu :lol:

Basba no i super, chociaz ktos sie wysypia za mnie :blink:

wiecie co ja nie mam nawet siły pisac tak jestem zbąbana :S

12 lata 17 godzin temu #523022 przez Rika
Cześć babole :D

ale jestem wypoczęta, żartuję :)

Miałam zapierdziel jak się patrzy :D moje dzieci są wszędzie. Teraz dopiero wróciliśmy z zakupów bo w domu nic do jedzenia nie ma :P dostałam od męża pięęęęęęęękne kwiaty i szykuje się coś na sobotę bo dzisiaj nasza rocznica :)

Piszcie na co mam odpisywać bo nie wiem czy dam radę Was nadrobić :) ktoś tu pisze że forum pada :D a ja pytam z której strony? :D

Nie mam siły pisać a jeszcze tyle roboty mam w domu, małe wykąpać, zrobić coś do jedzenia na szybko... Zuzia umie pływać :D ha przepłynęła sama jakieś 6-7 metrów :D rekord jestem z niej dumna :lol: to po mamusi tak szybko się uczy :D A Ola ma nowe zęby Oo :D Sorry że tak chaotycznie ale nie mogę się ogarnąć jeszcze :D później zajrzę :D

12 lata 15 godzin temu #523235 przez Rika
Chyba subskrypcja już działa :)

Dziewczyny mam zagadkę :D

Leży 5 osób w łóżku. Jedna osoba puszcza bąka. :ohmy: Ile osób zostaje w łóżku? :lol:

12 lata 15 godzin temu #523261 przez olka1730
Witam,Donia od Dominika :)

Dziewczyny zrobilam interes zycia :P wystawilam firmowa kurtke na all,no i na licytacje mowie sobie bedzie bicie firmowka stan idealny,no to dalam 25zł cena wyjsciowa i czekam na kto da wiecej,okreslilam przesylke wydawala mi sie lekko i mala mowie sobie 6zł starczy ;) nie dosc ze ktos dal 2zł wiecej do ceny mojej,przesylka 11zł+zakup koperty 3zł razem 13 na przesylke...no i zagadka skoro dzis zagadki.....-zarobilam,czy stracilam na interesie????
Ale nie zrażam sie:S

Rika zmiana miejsca-wyjazd zawsze nastraja na pozytywne powroty...

Co serwujecie na obiadek jutro??Ja ogórkowa :)

12 lata 14 godzin temu - 12 lata 14 godzin temu #523363 przez Oposek
Rose współczuję nocki :kiss: Przyjedź do nas z Bianką, ja będę wstawać do dwójki do 1 w nocy, Ty od 6 rano, a Litek pomiędzy :) Dzięki temu wszyscy będziemy niewyspani :lol:

Ania mega gratulacje za operację! Super, że się udało! :) :) :) Ja Ci polecam aparaty Canon, dobrze się sprawdzają. Za ok 400 zł możesz kupić coś takiego, ma niezłe parametry:
allegro.pl/super-aparat-cyfrowy-canon-ps...-hd-i2902897244.html
Bywają fajne promocje na niego i występuje także w kolorze różowym :lol:
My mamy CANON A720IS, już drugi (jeden utopiłam w wanience :blink: ) i naprawdę dobrze się sprawdza jak na taki mały aparat. Nawet mój mąż- maruda i perfekcjonista pod tym względem- nie narzeka. Używany można za 200 zł kupić.
A widziałaś, że ma być aparat w Biedronce?

Rika fajnie, że już jesteście :) Gratulacje dla Zuzi:) No i dla Was też oczywiście- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, aby wszystko układało się po Waszej myśli :kiss: A fotki wyjazdowe gdzie?

Basba super, że Wiki lepiej :kiss:

Nati faceci to tylko faceci- trzeba brać pod uwagę defekt mózgu ;)
Fajnie ma ktoś, kto kupić Jasiowe ciuszki, ja rzadko kupowałam, ale i tak zawsze dostawałam jak psu z gardła ;)

Olka ja ostatnio sprzedawałam skoczek i też o mało nie dopłaciłam do interesu, podobno od 1 stycznia się cennik poczty zmienił... No ale zawsze kilka groszy masz i niepotrzebny ciuch Ci się nie wala po domu :) Tak sobie tłumaczę, bo ciągle coś sprzedaję na all i wiecznie z tym jakieś problemy :blink: Ja jutro planuję barszcz ukraiński, kurczaka na parze, buraczki, fasolkę szparagową i ryż. Dla mnie i męża kurczak smażony :blink: :blush: Ogórkowa to moja ulubiona zupa, uwielbiam:)

12 lata 14 godzin temu #523365 przez Oposek
Jeszcze chciałam napisać, że w Biedronce mają być zestawy ciastoliny i plastycznej pianki. Pójdę chociaż zobaczyć, bo u nas ostatnio ciastolina to hit- używamy codziennie.

Będą też samochodziki, gry, instrumenty, puzzle- pociąg, bluzy, rajstopki.

gazetki.biedronka.pl/g52,tworz_baw_sie_odkrywaj.html#/Twórz baw się, odkrywaj/6

12 lata 7 godzin temu #523393 przez Oposek
Dzień dobry!

PIERWSZA :P :blink:

12 lata 7 godzin temu #523395 przez różyczka
Oposku dziekuje za współczucie :kiss: juz sie pakujemy bo pomysl z tym,ze wszyscy.....bardoz przypad mi do gustu, nie bede taka samotna w tym wykonczeniu :blink:

12 lata 5 godzin temu - 12 lata 5 godzin temu #523448 przez masuska
Cześć:) I ja jestem

Hoborrku kochana Ty przeczytałaś wszystkie części Jeźdzca? Powiedz że są cudne, bo czekam teraz na 2, a wkurza się przy tym niemiłosiernie.

Rika subskrybcja działa.

Różyczko zajedźcie do mnie:) Powiesz coś więcej o Bejbiblus?

W poniedziałek ma być ksiądz u nas. A wiecie, obchodzi w tym tygodniu wszystkie ulice dookoła, a naszej nie. Dlaczego?

Oposku, a Filip nie zjada tej ciastoliny?

Nati, też bym chciała trochę ciuchów sprzedać, ale hodujemy na nexta. Z tym że mi się odechciało.

Basbo, zaczytałam się:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka