- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A gdzie Basba, Nati, Olka, Aga. Coś dziś baby wykurzyło. Oposku żyjesz?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam:)
Masuska melduje sie
Pamiętacie meldowanie? pod sam koniec ciąży każda miała się meldować
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Otrzymane podziękowania: 0
Pozdrowionka z roztapiającej się warszawy
Oposek dzięki za podpowiedź Czekam wciąz na wycenę naszej naprawy i liczę kasiorkę czy mamy jakąś luźną na zakup czegoś nowego
Widziałam w gazetce biedronkowej ten aparat i myślisz że on coś wart? Niby parametry nienajgorsze
Rose to ja jednak wole wybrać się na jakąś komedie do kina bo dość mam smutnych wiadomości w codziennych mediach
Jakbyś chwilkę znalazła to zapodaj prosze przepis na ciasteczka, z których można wycinać kształty bo może w weekend pobawię się z chłopakami, bo oni uwielbiaja angażować się w prace domowe
Masuska już mnie nie lubisz? Nic do mnie nie piszesz niedobrzyno
A w rosmanie nie zrobiłaś sobie zapasu mleka jak ostatnio były obnizki?
Olka meldunek przyjety
Rika fajnie, że już jesteś Foty extra A Domik juz w pełni zakumplowany z workiem i ćwiczy razem ze mną
Asiu jakbym zostawiła tak moich chłopaków samych sobie to całe mieszkanko by tak wygladało
Ja dziś znów przed praca 15km przejechałam Szkoda, że ten rowerek stacjonarny nie ma bagażnika to pojeździłabym z chłopakami Może do wiosny będzie mnie trochę mniej
Od kilku dni chłopaki znów zaczęli bawić się taczka - mamy taką śmieszna plastikowa i wszystko tam przewożą Nawet siebie nawzajem Szymi chciał, żebym ja tam dziś wsiadła, ale jednak odmówiłam dla dobra ludzkości
Przed chwila miałam na kontroli suczkę, którą wczoraj operowałam i ma się świetnie
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Jej ja padam... moi rodzice dopiero pojechali, przyjechał jeszcze młodszy brachol na obiad a za chwilę teściu ma wlecieć a wieczorem dopiero mąż.
My na obiad rosołek, karkówka, surówka z pora i pyzy z sosem.
Oglądałam występy Antośka. Zryczałam sie znowu jak głupia (dobrze że męża nie było bo by sie ze mnie nabijał ) Dziadkowie zryczeli sie na występach a potem oglądając kalendarz Strasznie się ucieszyli!!! Dzieci wypiejdane przez dziadków więc Wiki juz wymarnowana jest hehe.
Muszę teraz spadać obiad podgrzewać... postaram sie wejsc wieczorkiem żeby was poczytać albo jutro... BUZIAKI!!!!!!!!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
My po szczepieniu. Braliśmy te podstawowe, 3 wkłucia, przy 2 Igor w ogóle nie płakał a przy trzecim troszkę. Baba od szczepień tak mnie wkur... że szok. Igor przy tym szczepieniu podskoczył trochę, nie sądziłam że ma tyle siły, tamta do mnie z mordą że co pani sobie wyobraża, nie potrafi pani trzymać dziecka, niezdarna pani strasznie jest(?!). Mówię jej grzecznie ze nie codziennie mi sie zdarza trzymać małego na rękach w takich sytuacjach i nie sądziłam że da radę podskoczyć bo jego nóżki trzymałam między swoimi, a tamta do mnie, że postawna ze mnie kobieta więc powinnam dać radę, mniejsze kobiety radzą sobie z większymi dziećmi... No myślałam że wyjdę z siebie... A lekarka nawet nie zważyła Małego, tylko go osłuchała i zęby sprawdziła. Poważnie myślę nad zmianą pediatry
Rika ja zdjęć nie widziałam.
Masuska ja też potrzebuję promocji na mleko Ostatnio kupiłam na spróby chusteczki z Tesco, Gaga, strasznie mi odpowiadają, zwłaszcza te fioletowe, bo żółte bez zapachu. Muszę Igorowi kupić jakieś bluzki i body bo powyrastał ze wszystkiego. Spodni tylko mam jeszcze z 15 par przydużych więc do lata nie będę kupować.
Babsa a zryczałaś się bo Twój synek taki słodki był? Bo mówisz o tym przedstawieniu w przedszkolu, tak? Obiad jakiś pokaźny zrobiła u nas dziś tylko buraczkowa dla Małego a dla nas nic bo weny nie mam na nic anginę mam
Aaa i odchudzam się od 17 nic nie jem, sama woda, taka dietka kilkudniowa, oczyszczająca jak nie stracę zapału to się biorę za siebie
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba, jak ja bym karkówę opędzlowała:)
Martuś w realu są bodziaki po 5 zł, a pajace po 10 zł, nie widziałam jakie gatunkowo i nie wiem czy warto. Chusteczki i pampki kupuje Pampersa. Zadowolona jestem bardzo, a zmieniłam nie dawno.
Co do szczepień to jesteśmy znów do tyłu, bo chory i trzeba przełożyć
Martuś dziękuję Ci zmotywowałaś mnie:)
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A zmotywowałam do czego? Przecież Ty chuda jesteś
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
HA, a frytki robię i schabowe na obiadokolację dla Małża, bo dopiero wrócił z pracy, od 6tej:(
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze Ci radzę, zdejmij tą fotkę z fb. Ukradłaś czyjeś zdjęcie, ono jest chronione prawem, a Ty przerobiłaś je i zamieściłaś publicznie jako swoje.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
jestem w takim szoku,ze az mi "mowe" odjęło
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...