BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 28 minut temu #523898 przez masuska
No to się nie tłumacz, widać gołym okiem.

A gdzie Basba, Nati, Olka, Aga. Coś dziś baby wykurzyło. Oposku żyjesz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #523929 przez olka1730
Witam:)
Masuska melduje sie :)

11 lata 11 miesiąc temu #523933 przez masuska
olka1730 napisał:

Witam:)
Masuska melduje sie :)

Pamiętacie meldowanie? pod sam koniec ciąży każda miała się meldować:)

11 lata 11 miesiąc temu #524042 przez aniaw
Hej :laugh:
Pozdrowionka z roztapiającej się warszawy ;)

Oposek dzięki za podpowiedź :kiss: Czekam wciąz na wycenę naszej naprawy i liczę kasiorkę czy mamy jakąś luźną na zakup czegoś nowego :S
Widziałam w gazetce biedronkowej ten aparat i myślisz że on coś wart? Niby parametry nienajgorsze ;)

Rose to ja jednak wole wybrać się na jakąś komedie do kina bo dość mam smutnych wiadomości w codziennych mediach :S
Jakbyś chwilkę znalazła to zapodaj prosze przepis na ciasteczka, z których można wycinać kształty bo może w weekend pobawię się z chłopakami, bo oni uwielbiaja angażować się w prace domowe :)

Masuska już mnie nie lubisz? :( Nic do mnie nie piszesz niedobrzyno :lol:
A w rosmanie nie zrobiłaś sobie zapasu mleka jak ostatnio były obnizki?

Olka meldunek przyjety :laugh:

Rika fajnie, że już jesteś :) Foty extra :laugh: A Domik juz w pełni zakumplowany z workiem i ćwiczy razem ze mną :)

Asiu jakbym zostawiła tak moich chłopaków samych sobie to całe mieszkanko by tak wygladało :lol:

Ja dziś znów przed praca 15km przejechałam :laugh: Szkoda, że ten rowerek stacjonarny nie ma bagażnika to pojeździłabym z chłopakami :laugh: Może do wiosny będzie mnie trochę mniej :S

Od kilku dni chłopaki znów zaczęli bawić się taczka - mamy taką śmieszna plastikowa i wszystko tam przewożą :lol: Nawet siebie nawzajem :lol: Szymi chciał, żebym ja tam dziś wsiadła, ale jednak odmówiłam dla dobra ludzkości :lol:

Przed chwila miałam na kontroli suczkę, którą wczoraj operowałam i ma się świetnie :blush:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524071 przez basba
Melduje sie i ja :P

Jej ja padam... moi rodzice dopiero pojechali, przyjechał jeszcze młodszy brachol na obiad a za chwilę teściu ma wlecieć a wieczorem dopiero mąż. :cheer:
My na obiad rosołek, karkówka, surówka z pora i pyzy z sosem.

Oglądałam występy Antośka. Zryczałam sie znowu jak głupia (dobrze że męża nie było bo by sie ze mnie nabijał :S ) Dziadkowie zryczeli sie na występach a potem oglądając kalendarz :) Strasznie się ucieszyli!!! :lol: Dzieci wypiejdane przez dziadków :lol: więc Wiki juz wymarnowana jest hehe.

Muszę teraz spadać obiad podgrzewać... postaram sie wejsc wieczorkiem żeby was poczytać albo jutro... :kiss: BUZIAKI!!!!!!!!

11 lata 11 miesiąc temu #524101 przez Rika
Aniaw 15 km? To spokojnie możesz dorobić siedzenia dla maluchów i te 15 km przyjechać do mnie :D ciekawe ile dni zajęłaby Ci droga do Otwocka :D

11 lata 11 miesiąc temu #524149 przez martus0707
Cześć :)

My po szczepieniu. Braliśmy te podstawowe, 3 wkłucia, przy 2 Igor w ogóle nie płakał a przy trzecim troszkę. Baba od szczepień tak mnie wkur... że szok. Igor przy tym szczepieniu podskoczył trochę, nie sądziłam że ma tyle siły, tamta do mnie z mordą że co pani sobie wyobraża, nie potrafi pani trzymać dziecka, niezdarna pani strasznie jest(?!). Mówię jej grzecznie ze nie codziennie mi sie zdarza trzymać małego na rękach w takich sytuacjach i nie sądziłam że da radę podskoczyć bo jego nóżki trzymałam między swoimi, a tamta do mnie, że postawna ze mnie kobieta więc powinnam dać radę, mniejsze kobiety radzą sobie z większymi dziećmi... No myślałam że wyjdę z siebie... :angry: A lekarka nawet nie zważyła Małego, tylko go osłuchała i zęby sprawdziła. Poważnie myślę nad zmianą pediatry :dry:

Rika ja zdjęć nie widziałam.

Masuska ja też potrzebuję promocji na mleko :dry: Ostatnio kupiłam na spróby chusteczki z Tesco, Gaga, strasznie mi odpowiadają, zwłaszcza te fioletowe, bo żółte bez zapachu. Muszę Igorowi kupić jakieś bluzki i body bo powyrastał ze wszystkiego. Spodni tylko mam jeszcze z 15 par przydużych więc do lata nie będę kupować.

Babsa a zryczałaś się bo Twój synek taki słodki był? Bo mówisz o tym przedstawieniu w przedszkolu, tak? Obiad jakiś pokaźny zrobiła :silly: u nas dziś tylko buraczkowa dla Małego a dla nas nic bo weny nie mam na nic :( anginę mam :(

Aaa i odchudzam się :lol: od 17 nic nie jem, sama woda, taka dietka kilkudniowa, oczyszczająca :P jak nie stracę zapału to się biorę za siebie :lol: :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #524164 przez masuska
Aniu, kupiłam tylko jedno:)

Basba, jak ja bym karkówę opędzlowała:)

Martuś w realu są bodziaki po 5 zł, a pajace po 10 zł, nie widziałam jakie gatunkowo i nie wiem czy warto. Chusteczki i pampki kupuje Pampersa. Zadowolona jestem bardzo, a zmieniłam nie dawno.

Co do szczepień to jesteśmy znów do tyłu, bo chory i trzeba przełożyć:(

Martuś dziękuję Ci zmotywowałaś mnie:)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524170 przez martus0707
Hmm nie mam ralu w pobliżu więc nawet gdyby i były dobre gatunkowo to nie kupię :P ja też jak jest promocja to kupuję Pampersa ale głównie w Dadzie siedzimy :)

A zmotywowałam do czego? Przecież Ty chuda jesteś :P

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524186 przez masuska
przytyło mi się:)

HA, a frytki robię i schabowe na obiadokolację dla Małża, bo dopiero wrócił z pracy, od 6tej:(

11 lata 11 miesiąc temu #524370 przez Rika
Oo a ja dzisiaj robiłam piersi z kurczaka w takim pseudo sosie z olejem i kostką rosołową, warzywa z hortexu i musiałam jeszcze ziemniaki smażyć na patelni bo w tym opakowaniu było ich jak na lekarstwo :( więcej tego nie kupię, pełno było kukurydzy i fasolki szparagowej bleee ale mężowi smakowało :) w sumie kurczak obtaczany w taki sosie nie jest zły :)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524495 przez Oposek
Rika popatrz, ten chłopiec też był tam, gdzie Wy!

Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524503 przez Oposek
Rika jestem w mega szoku. I jest mi naprawdę bardzo, bardzo przykro. Nie rozumiem, czemu to zrobiłaś :(
Dobrze Ci radzę, zdejmij tą fotkę z fb. Ukradłaś czyjeś zdjęcie, ono jest chronione prawem, a Ty przerobiłaś je i zamieściłaś publicznie jako swoje.
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #524505 przez Oposek
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #524518 przez różyczka
ALE JAJA :lol:

jestem w takim szoku,ze az mi "mowe" odjęło :cheer:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka