BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 11 miesiąc temu #525084 przez hoborr
Rika nic się nie odzywałam na te twoje wygłupy ze zdjęciami ale jak już pszesz żę jestesmy zupełnie obcymi ludzmi to juz coś jest nie tak...

Asiu udanych ferii:) Mikołjek będzie wniebowzięty:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #525091 przez Rika
Ha ha ha Nati teraz to pojechałaś :lol: gówno wiesz jak układa mi się z mężem :laugh: i "rodzinom" :unsure:

Myślisz że mi zależy żebyś mi wierzyła czy nie? Większość z tego co tu pisałam to ściema.

11 lata 11 miesiąc temu #525110 przez Rika
Hoborr a nie jesteśmy dla siebie obce?

11 lata 11 miesiąc temu #525121 przez natimp1
Dobra Rika.. nie zniżam się..... z zakłamańcami nie ma co gadać.....

Hobborku to co z tym zdjęciem .. może Masuska wstawić.. nie wcisnie Ci syna od razu w krajobraz z gór nie martw się..

11 lata 11 miesiąc temu #525125 przez hoborr
Rika napisał:

Znamy się dosyć długo, znamy swoje dzieci, swoich mężów, swoje problemy, swoje szczęścia, troski, smutki, radości.... tak masz rację Rika - właśnie widzę że jesteśmy.... zupełnie obce..

11 lata 11 miesiąc temu #525141 przez hoborr
natimp1 napisał:

Dobra Rika.. nie zniżam się..... z zakłamańcami nie ma co gadać.....

Hobborku to co z tym zdjęciem .. może Masuska wstawić.. nie wcisnie Ci syna od razu w krajobraz z gór nie martw się..

no ja wyśle masusce i wstawi na forum:)

11 lata 11 miesiąc temu #525155 przez przyszla_mama

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

:( :( :(

teraz to juz nic nie rozumiem :(

Rika kazdy ma prawo popelnic blad, dziewczyny chcialy tylko wiedziec czemu to zrobilas,nikt nie powiedzial ze powinnas odejsc!! a ty w ten sposob chcesz zakonczyc sprawe?

co do tego czy jestesmy dla siebie obce, to moze nie powinnam sie wypowiadac, bo to jestem to mnie nie ma, nie mam prawa tego oceniac, ale wydaje mi sie, ze jesli przez tak dlugi czas piszemy o troskach, radosciach, dzielimy sie z wszystkim to obcymi ludzmi dla siebie nie jestesmy.

same kiedys pisalysmy do siebie maile, duzo sie o Tobie dowiedzialam, jesli to byla prawda.. mysle ze do niejednej z dziewczyn masz numer telefonu czy maila, myle sie? i czy nie spotkalas sie przypadkiem juz z niektorymi?

nie raz zwierzalas sie z problemow, czy trzymalysmy kciuki jak ktorejs z dziewczynek cos dolegalo, tak samo jak ty dawalas nam rady gdy cos u nas sie wydarzylo.. jak dziewczyny dawaly ci rady gdy pisalas ze wypilas lampke szampana itp to wlasnie dlatego ze nie jestes im obca i ze wiedzialy jak to moze wplynac na mala...

jak ja przestalam sie odzywac bo zachorowalam, odnalazlas nawet siostre mojego meza i do niej napisalas, co bylo bardzo mile.. a nie zyczylabym sobie zeby obca osoba w ten sposob mnie szukala..

nawet jesli planowalas odejsc, w co nie wierze, bo nic na to nie wskazywalo i jestem pewna ze do takiej sytuacji by nie doszlo gdyby nie zdarzenie z zdjeciem, nie wyciagaj teraz takich dzial bo tak sie nie robi.. dziewczyny w tym momencie maja naprawde prawo czuc sie oszukane.. jezeli naprawde wiekszosc co pisalas to byla sciema to nic dziwnego ze piszesz, ze jestesmy dla siebie obce...

przemysl jeszcze wszystko na spokojniee bo mam gleboka nadzieje, ze bylas do tej pory szczera, ze to co napisalas to jakis dziwny atak na ta cala sytuacje ze zdjeciem.. ze piszesz tak specjalnie..

i pamietaj ze tak sie nie robi... bardzo nie lubie jak ktos pali za soba mosty..

a poza tym dziwnie by bylo bez Ciebie :( :(

11 lata 11 miesiąc temu #525162 przez Rika
hoborr napisał:

Rika napisał:

Znamy się dosyć długo, znamy swoje dzieci, swoich mężów, swoje problemy, swoje szczęścia, troski, smutki, radości.... tak masz rację Rika - właśnie widzę że jesteśmy.... zupełnie obce..

O.o to się mylisz. Ja jestem dla Was obca.

Nati masz rację, nie zniżaj się bo ci korona z głowy spadnie a szkoda by było.

Już mnie znienawidziłyście? Przynajmniej nie mam po co wracać. Żebyście się nabijały i domyślały kiedy piszę prawdę a kiedy nie. Tak jak Oposek kiedyś na mnie naskoczyła o kochanka. Myślicie że jakbym miała kochanka to bym tu o tym napisała? jesteście naprawdę naiwne pisząc wszystko na forum. A w prywatnych wiadomościach i tak obsmarowujecie każdą która coś napisze co Wam się nie spodoba... a że zwykle byłam to ja to ciekawe na kogo teraz padnie. Nigdy nie piszę szczerze ludziom którym nie ufam :)

11 lata 11 miesiąc temu #525171 przez przyszla_mama
Hoborrku - do porodu zostalo 49 dni???????????? :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

szczeka mi opadla! :) ale cudownie! :)

nataniel bedzie? :) a mialam nadzieje ze aruś :P :P

u tej mojej przyjaciolki urodzil sie Franus, juz ma dwa miesiace i tak sie wszyscy przyzwyczailismy do tego imienia :) pisze bo chyba Franek tez chodzil ci po glowie? :)

wieczorem postaram sie odnalezc namiar na sklep w ktorym zamawialam posciel dla arka itd

11 lata 11 miesiąc temu #525175 przez Rika
Przyszla_mamo ale zastanów się, tutaj nikt po Tobie nie jeździ, nie krytykuje...

Zresztą Masuska napisała ze od początku wiedziała że ten wyjazd to ściema, wyjazd, nie zdjęcia. Bo co nie należy nam się?
Ja nie będę już tutaj nic prostować, tłumaczyć, wykręcać się bo po co?

11 lata 11 miesiąc temu #525183 przez przyszla_mama
je wiem Rika, ja wiem ze to w ogole nie zwiazana ze mna sytuacja, ze nikt mnie nie krytykuje, tylko odnioslam sie do Twoich slow..

11 lata 11 miesiąc temu #525210 przez natimp1
Przyszła mamo u Hobborka będzie Nataniel... czy tego chce czy nie.....:):):):):):)

kurcze myslę czy by mężowi jakiejś niespodzianki nie dziabnac przed wyjazdem.. jakies kino czy coś...

11 lata 11 miesiąc temu #525219 przez Rika
Przyszla_mamo co do naszego pisania to wiesz o tym tylko Ty bo są rzeczy których się na forum nie pisze i sama wiesz że ja już się o tym przekonałam.

11 lata 11 miesiąc temu #525225 przez aniaw
Hej!

Wchodzę tu na chwilę przed pracą a tu takie kwasy? :ohmy: :huh:

Rika
zdjęcia ściema ale wyjazd to też ściema????
Rozumiem, że to kiepski żart, którego my stare babki nie rozumiemy ;)
No cóż starość nie radość :S
Ale, że my tak zupełnie dla Ciebie obce :unsure:

Będę później, idę ochłonąć :huh: :S

11 lata 11 miesiąc temu #525227 przez natimp1
Ania ja nie stara babka wypraszam sobie:):) ja młoda kobieta o ustabilizowanej pozycji psychicznej:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka