- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
wiecie co...najbardziej przezywalam chyba to,ze ten malutki aktor (dziecko) musiał brac udział w tym całym przedsiewzieciu, wg mnie byl narazony na ciagły, duzy stres i bardzo bardzo było mi go szkoda
rozumiem,ze wg rezyserki nie dalo sie go zastapic lalka bo film miał byc az do bólu realistyczny ale bez przesady....
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Czemu we wszystkich gazetkach promocyjnych nie ma promocji dla mnie. Potrzebuję pampersów, chusteczek i mleka:(
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masusko - Bejbiblus to dla mnie zbyt szokujący film, cięzko sie oglądało, po wysjciu z kina bolały nas brzuchy z nerwów
wiecie co...najbardziej przezywalam chyba to,ze ten malutki aktor (dziecko) musiał brac udział w tym całym przedsiewzieciu, wg mnie byl narazony na ciagły, duzy stres i bardzo bardzo było mi go szkoda
rozumiem,ze wg rezyserki nie dalo sie go zastapic lalka bo film miał byc az do bólu realistyczny ale bez przesady....
chciałam iść na ten film,ale teraz mam mega wątpliwości
Zostawię Wam coś
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piotrek ma teraz jazdę na samochody I-o czyli wszelkie służby. Szczególnie Straż pożarną
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdjęcia sa na Fb
Nie mam na nic czasu
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska i ja szukam promocji na te same produkty i jakoś kiepsko rzeczywiście
Mikołaj jakiś czas temu tez szalał z samochodzikami, teraz przestawił się na kolorowanie i rysowanie kółek
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mojej znajomej syn jak dostaje kartki i kredki to dla niego największa kara. Nie lubi tego i już. A jego starszy brat odwrotnie:) W ogóle Patryk jest wyjątkowym chłopcem:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ty używasz tych ciastolin? To jest bezpieczne jak np dziecko by sobie trochę skubnęło? Moja Ola jak odkurzacz wszystko by jadła dlatego tak ciągle sprzątam i myję podłogi ale ta ciastolina kusi mnie już od jakiegoś czasu i sama nie wiem...
Zaraz postaram się Was nadrobić
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska katar małemu przeszedł? Ja to sama nie wiem czy to czasem na zeby czy przeziębienie bo smarczą się ciągle, zęby wychodzą ale np na wieczór mają katar. I nie wiem czy to powietrze jakieś nie takie tam było, może za sucho ale u nas w ciągu dnia nie mają, dopiero np Zuzia w nocy kicha a rano ma zatkany nos a wcale tak sucho u nas w domu nie jest...
Basba nie ja wygrałam w totka
Oposek co do kredytu yo my tyle ile kosztowały meble tyle oddajemy, nie ma dodatkowych kosztów więc spłacenie tego nam się nie opłaca bo wtedy dodatkowo zapłacimy... A w banki nie wierzę wolę mieć kasę w domu ew. na koncie osobistym. W lokaty nigdy się nie zagłębiałam bo nie wierzę że ludzie wpłacają pieniądze i one im rosną, a co bank z tego ma? Zawsze jest jakiś haczyk. Nie wierzę że zwykły szary człowiek nie traci na tym...
Różyczko ja dostawałam po 77 zł WOOOW na każdą dziewczynę i 400 zł za wychowawczy teraz od lutego powinnam przejść na Olę
Hoborr szybko pójdzie z cesarką nie przejmuj się, wszystko będzie dobrze, myśl pozytywnie
Olka jak chce iść Twoja córa do technikum weterynaryjnego to ją na szkolenie do Aniaw oddaj na 2 dni (spokojnie wystarczy ) i od razu jej się odechce
Oposek mi chodziło z tym przedszkolem żeby teraz małe np raz w tygodniu zostawiać na kilka godzin. Nie codziennie, codziennie wychodzi 900 zł na każde dziecko + ew. wyżywienie.
Aniaw ale u Was ma kto z małymi siedzieć i Ty też pracujesz...
Basba napisałam wyżej ile biorę na dziewczyny
Basba Martus co do ospy to światło jest zabójcze dla oczu ale tylko u osób dorosłych podczas tej choroby :)przypomniała mi się moja koleżanka jak chorowała
Aniaw ja dzisiaj rozebrałam
A teraz napisze Wam coś śmiesznego. Właśnie Ola robi sobie drzemkę, zasnęła mi na rękach podczas gdy ja się tu na forum produkuję a Zuzia jeszcze nie wstała z nocy
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko czyli metoda mniej mleka nie działa? A jak Ty małą kładziesz wieczorem? O której godzinie i jak ją usypiasz?
Olka hahaha rozwalił mnie Twój interes życia na Allegro żeby np wystawić licytację nawet od 1 zł to trzeba być długooooo aktywnym i mieć wielu obserwatorów żeby ludzie wiedzieli ze wystawiasz fajne rzeczy od niskich cen, wtedy jest dużo chętnych i dużo licytuje. Co do wysyłek to PP od nowego roku ma wyższe ceny wysyłek.
Różyczka a ja zastanawiałam się o jaki film Wam chodzi a widziałam wczoraj reklamę w TV i już wiem
Aśka a te zdjęcia co dałaś i opisy super, szczególnie to drugie
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska czemu ty się tak mnie przyczepiłaś???
Rika bo mam oczy i nie wiem czemu chcesz z nas idiotki zrobić.
Jak mi udowodnisz że te zdjęcia to oryginały to przeproszę. Ale po samych twoich włosach widać, że są nienaturalnie wtopione w tło, a wokół dziewczyn są piksele.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zresztą nie będę Ci się tłumaczyć.
I z nikogo nie robię idiotek