- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
U nas chwila ciszy, Filip śpi, a jak się obudzi to wybywamy na spacer na Starówkę.
Miłego dnia!
Nati zdrówka raz jeszcze dla Chłopaków! Fajnie tak odespać trochę choć w niedzielę, ja też dziś się wyspałam, bo Litek zajął się Filipkiem i poszli sami na basen wyjątkowo.
Gratulacje dla mistrzyni słowa
Rose mufinki brzmią pysznie, smacznego:)
Rika gdziefotki? Chyba nie myślisz, że Ci odpuścimy?
Olka to prawda, że forum jest skarbnicą wiedzy wszelakiej Smacznego obiadku!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tu nawet nie chce mi się wchodzić na neta ani lapka otwierać net słabo ciągnie wybywamy zaraz na obiad więc fotki dam wieczorem chociaż nie ma za bardzo jak zdjeć pstrykać ale mam kilka fajnych
musze to napsiać
pozdrowienia z pięknych tatr
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
a Basba w weekend to ma na nas wylane
Toś pojechała ciotka No dobra... co prawda prawie już po weekendzie ale jestem żeby nie było!
Ja w weekend zazwyczaj mam niezlą jazdę. Jeszcze Wiki mi sie pochorowała- smary ciekną miunczy, skrzeczy, tylko na ręce wiec jak ja mam do was zagladac! Przed chwilą jeszcze robiłam jakąs miotłe z brzózek do przedszkola bo na występy na dzień babci i dziadka potrzebna jest - a te już w czwartek
No ale nie powiem to co Różyczka napisała zmobilizowało mnie zey skrobnąć
Was i tak nie ma więc przeczytace i tak w poniedziałek... no ale zebyn nie było jest jeszcze weekend!!!!!!!!!!!
Kochana Różyczko ja ci chciałam tylko napisać że zdjecie bombowe- a Tobie zarówno w blond jak i w ciemnych przeslicznie! Jak to mówią - ładnemu to nawet w nocniku na głowie ładnie ( nie podpuszczam cię ) . A Biancia zarąbiaszczo wyglada w tej chuście!
Co do lampionów- my jak byliśmy nad morzem akurat trafliśmy w pierwszy wieczór na taki pokaz. Dzieciaki były zachwycone- zresztą w ich urodziny też puszczaliśmy kilka u siebie.
Asiu jak Mikołajek? Kurcze ponoć strasznie teraz te wszystkie choróbska panują. Ponoć z rzechodni się wylewa tyle ludzi! Zdrówka dla niego!
Nati pewnie z mężem debatuje co tu zrobić. Ja jednak mimo wszystko obstawiałabym opcje pracy na miejscu... No ale daj kochana koniecznie znać coście wymyślili!
Rika w jakim banku ty masz te kresyty ze ich spałcić wczesniej nie mozesz? Ty chyba naprawde w totka wygrałaś, co... przyznaj się Udanego wyjazdu
No... Masuska długiego posta wysmarowała ale do basby już nic nie napisała ( foch!!! ). Zdrówka dla Pita!
Oposku jak po spacerku na starówkę?
Nati u ciebie też chorzy-?! Masakra... przeklęta pogoda. Równierz zdrówka dla nich życzę. Jak to wywiozłaś choruszka do babci
Aniu jak minęły urodzinki
Olka nie ma za co mam nadzieję ze smakowało groszek z marchewką jako dodatek oczywiście
Hoborrku jak samopoczucie? Wybraliście wkońcu imię dla synka???
EDIT:
Szwagierka wygląda ponoć masakrycznie w tej ospie
EDIT 2:
Od wczoraj mamy TV... mąż przytargał stary z naszego garażowego "pokoju". Ale w sumie niby jest ale i tak jest wyłączony. Za to dzieci jak zaczarowane przez pierwsze 10 minut! A jaka cisza........ ahhhhhhhhh
EDIT 3:
Dobranoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
i dzien dobry
Basba nad morzem to musi bajecznie wyglądać
Kurcze wlasnie sobie uzmyslowiłam,ze Olif ma urodziny 02.02 kurcze ....malo czasu zostało...musze cos wymyslec...
jak minął weekned kobiety?
edit: Basbo dziekuje za komplementy taka miotla z brzózek pamietam,ze moja babcia podwórko kieyds zamiatała....daaaawno dawno temu i mówiła,ze takie sa najlepsze
a Biańci mojej ida kolejne 4 i wyjsc nie moga i tez ma gilki tak jak Wiki i zielone kupencje
a Wiki od zebów czy przeziebiona?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
NO Basba Maksi u babci.. co by Janka nie zarażać.. wczoraj z Tomkiem cały dzień u babci i dzis po mojej [pracy znów Tomek tam jedzie bo Niania jutro przychodzi
ale mi tak ciężko ze on tam a ja tu.. Maksi ma gorączke i lekko zaczerwienione gardło..ale u nas wirus teraz panuje wiec zwazywszy na to , ze mimo iż Tomek zostaje w Poznaniu to na 1,5 mca jedzie na szkolenie w kraj wiec sama będe.....
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Ja tylko na chwilkę bo czasu nie mam.
Różyczko Wiktorii strasznie ciężko zęby wychodzą. Za każdym razem ma temperature i katar. Teraz widzę że 4 jej kończy się wybijać do góry, 3 jest w trakcie przebijania a na dole widać pod dziąsłem 3 i 4 wiec myśle ze też niedługo będą przebijać dziąsło.
Miotłe Antek wykorzysta w przedstawieniu a potem to niech robi z nią co chce
jak znam jego to będzie kostke zamiatał u nas. Dzisiaj próbował już na podłodze od rana- myślałam że go zastrzele!
Nati no to nieźle masz ci powiem jak masz możliwość izolowania dzieci. Wiki zazwyczaj łapie od Antka odwrotnie bardzo żadko. Jednak wybraliście opcje pracy na miejscu, tak???
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba dziękuje,ze pytasz,u nas już chyba lepiej,nadal kaszelek ,ale bez gorączki.
Masz racje, choróbska atakują, grypa no i u nas ospa akurat.
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Matko padam na..... Rozyczko jak ty funkcjonujesz po tych nockach-nie przespanych,ty kobieto balujesz tak co noc z Bianką imprezowiczko....
Dla Oliwii bilet do kina,a potem razem na cos dobrego do jedzonka:)wiem,wiem.....kup jej wieczne pióro z grawerka (osobista rzecz)-na egzaminy gimnazjalne zamówisz przez allegro..ja swojej chce kupić takie na 16 urodziny
Miłego dnia kolezanki
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
U nas weekend mega rodzinnie minął
Wczoraj ja z Szymim w kościółku i na spacerku a Tomi popołudniu z Domikiem na spacerku a ja mogłam obejrzeć swój serial Jakby jakis rozwód to dziećmi się już podzielilismy
Rose dzięki za przepis Myślisz, że mozna tez formować różne kształty z tych ciastek czy to nie ta konsystencja?
Takimi miotełkami i to moja mama zamiatała podwórko
Ale z Ciebie poetka Oj prezent urodzinowy to problemo ojojoj
Oposek tez myśłałam, że ciastolina wystarczy jako ciacha ale jednak chcielibyśmy to upiec jeszcze i zjeść Jak na starym mieśćie? Doszliście do bombki i prezentu?
Mam do Ciebie mega prośbę Wiesz zapomnij o tym, że byłam taka niemiła dla Ciebie, zła, straszna i okrutna Jakbyś znalazła chwilę to napisz prosze na co zwrócić uwage kupując aparat - potrzebujemy jakiś niedrogi taki zwykły do robienia fot rodzinnych.
Bo chcę się rozejrzeć - czekam na razie na wycenę naprawy naszego starego sprzętu, ale może okazać się, że opłacać się nie bedzie
Basba pisałam jak minęły mi urodzinki :
"W pracy miałam mega zapiernicz, więc nie było kiedy napisać
Po pracy Tomi przyjechał po mnie na przystanek z bukietem kwiatów, w domu moje ulubione martini Zarezerwowaliśmy stolik w restauracji gdzie mieliśmy wesele na kolację...
I wiecie co jakoś zmogły mnie w domu drinki i byłam taka zmęczona po pracy, że poszłam spać i nawet nie dooglądałam w tv władcy pierścieni Ech starzeję się "
Buziaki dla Wiki
Nati Ty to masz się z tymi chłopakami
Przypomniała mi się Twoja historia z wilkami
Mój Szymi ostatnio jak spieszyłam sie i szykowałam do wyjścia przyszedł do mnie do łazienki i ciągnie mnie za rękę : "Mami Pan zabrał brumy!!!" Ja go uspakajam, żeby się nie denerwował bo nikt mu autek nie zabierze. On coraz bardziej przejety, że Pan tam jest i zabrał mu brumy i za 3 razem jak już prawie płacze ja z nim idę i patrze a jakis facet robotnik na balkonie znów coś robi Poprzestawiał mu autka na których jeździ tak, że nie było ich widać Ale ze mnie matka
Asiu zdrowiejcie Ale ospa chyba nie u Ciebie w domku?
Olka ja miałam ibufen w pogotowiu jak coś
Hoborku dużo sił życzę
Masuska jak Piter?
Rika oj tak góry są extra
Dziś Domik nas wymęczył w nocy bo od do 6stej budził sie co chwila To chciał mleko to zabawke i generalnie nudziło mu się w łóżku Oczywiście jak my wstawaliśmy do pracy to on sobie poszedł spać w najlepsze Wiem wiem taki jednorazowy wybryk to nie powinnam się nawet odzywać
Byłam w biedronie przed pracą i kupiłam sobie butki turkusowe sportowe i worek treningowy i będziemy szaleć dziś z chłopakami
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
demotywatory.pl/4009782/Duzo-latwiej-zostac-ojcem
i dla wszystkich "forumowych" tatusiów
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale ja nie o tym
Nie orientujecie się może jak to jest z roamingiem za granicą z netem?? Za kilka minut w necie z telefonu ściągnęło mi 15 zeta!!!!! i nie wiem z jakiej paki mam nr u oszustów w orange...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Z dedykacją dla mojego Tomiego
demotywatory.pl/4009782/Duzo-latwiej-zostac-ojcem
i dla wszystkich "forumowych" tatusiów
hahahaha zarabiste
Aniu z tego przepisu kształtów sie nie wycina, tylko lepisz kulke i spłaszczasz ale jak chcesz to dam Ci inny prosty z jajkiem -wtedy ciasto jest elastyczniejsze i wytniesz co tylko bedziesz chciała
Rika a ja dzis weszłam z nadzieja,ze fotki pooglądam buuuuu
Olka do kina z Olif idziemy jutro na Bejbiblusa, ostatnio tez byłysmy na Moj Rower,a tak w ogóle to ona ciagle łazi do kina ze znajomymi, nawet na maratony calonocne
no moja własnie teraz bedzie miała 16-ste urodziny a Twoja kiedy?
z piórem to ciekawy pomysł....żeby jeszcze jej to cos pomoglo na tych egzaminach bo z nauką to jej idzie jak po grudzie ma "1" z historii na polrocze
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olka u nas chwilowo z zębami przestój- czekamy jeszcze na dwie piątki. Wcześniej smarowałam orajel gel, Camillia się u nas średnio sprawdziła. W razie gorączki Nurofen mieliśmy. Fajny pomysł z tym piórem grawerowanmym:) Ja w ogóle lubię takie personalizowane prezenty.
Ania fajny demot:) Współczuję rozrabiającego Dominiczka A ten aparat chcecie kupić do jakiej kwoty? i czy chcesz taki, którym będziesz mogła się pobawić i poustawiać różne parametry, czy raczej sam ma ustawiać? używany, nowy? Bombkę widzieliśmy tydzień temu, ja byłam sama z Młodym przejazdem do zoo:) A wczoraj tyyyyle ludzi, że nawet się tam nie pakowaliśmy.
Asia super, że Mikołajek lepiej się czuje! A co dajesz na kaszel? ja dawałam Mucosolvan Mini, ale obrzydliwy ten syrop i Filip nie chciał go pić za bardzo. Ganiałam po całym domu z łyżeczką
Basba ale fajnie z tym przedstawieniem w przedszkolu:) Spacerek się udał, super było:)
Nati to chociaż odpoczniesz od męża przez te 6 tygodni A On na weekendy będzie wracał? Zdrówka dla Maksa, super, że Dziadkowie pomagają.
Rika i tak łądujesz pieniądze bankom i to jakie! płacąc odsetki łądujesz znacznie więcej niż płacąc "karę" za wcześniejszą spłatę. Pewnym rozwiązaniem jest też włożenie pieniędzy na lokatę, będziecie mieli na raty, a pieniądze cały czas procentują.
Płatności za roaming zależą od tego, jaką masz umowę i który pakiet. Ja mam 1,38 za minutę z UE do Polski i 0,43 grosze za sms. Nie mam pojęcia, czy to tanio czy nie.
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Z tą nauką to mi sie teraz polepszyła,ale przez otwarte okno w klasie jak orzeł nie wyfrunie
Z tym kinem trochę masz racje prezent na odczepne a na tych maratonach daje rade,moja chciala isc ale bala sie ze zaśnie i wiocha bedzie