- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tomek dostał te prace, papiery do wypełnienia juz w ręku.. i... zaproponowali mu to stanowisko na które startowałam lub wyzsze ale 80 km od Poznania, kasa jako s 1100 zł, ale bez samochopdu firmowego, wiec jest dylemat czy zainwestować w stanowisko, czy zostac tu na miejscu.. tzn on bo ja z z dzieciakami się nigdzie nie ruszam....
nie potrafią powiedzieć kiedy bedzie okazja przerzucić go na to wyższe stanowisko w Poznaniu...
i tyle.. weekend na rozmyśleniach przepłynie
jakies podpowiedzi?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a to 1100 to tu czy tam?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Nati gratulacje dla Męża, super, że się udało
No właśnie, jaka różnica w kasie pomiędzy "tam", a "tu" ?
Świetna historia o Maksim, ciekawe po kim ma chłopak poczucie humoru
Rose bardzo fajnie brzmi ta impreza! też bym poszła:) Myślę, że to bezpieczne, na pewno biorą pod uwagę, że będą małe dzieci, Im się to na pewno najbardziej spodoba. Filip na pokazie sztucznych ogni śmiał się jak oszalały i ciągle wskazywał paluszkiem w to miejsce, gdzie byłą petarda i mówił "tutaj"
Basba no jasne, że możesz dołączyć do piosenki, jeśli tylko masz ochotę Wtedy będziemy mieli dwie najarane Anki jak śmietanki Ja takiej potrawki z kurczaka nigdy nie robiłam, ale często u mnie w pracy pani kucharka robiła, może spróbuję, skoro to łatwe?
Rika no to teraz Cię widzę będzie stać na wszystkie niezralizowane dotąd marzenia, skoro tyle wyjazdów w planach I na nową deskę i na porządną anty i na urządzenie mieszkanka, nie wiem, co tam jeszcze chcesz:) Ja tam chyba wybiorę wakacje w wersji budżetowej, zapakuję syna i złożę rewizytę Różyczce - słyszałam, że ma wannę, ładne okolice dookoła no i gotować potrafi jak mało kto Rose, przygarniesz nas, czy będziesz leżeć plackiem na podłodze przy kaloryferze udając, że nikogo nie ma? Rika, Miłego wyjazdu.
Hoborku super, że się wyspałaś A Marcóweczki to jeszcze pewnie w większości nie mają dzieciaczków, są za to pod koniec ciąży, mają L-4, więc leżą i piszą Urodzą Im się maluszki, to będą mniej pisać, a więcej jęczeć i narzekać jak my
Ufolka, Iwanek, Lucy, Ewitkun buziaki zostawiam i zapraszamy do konwersacji
Asia co u Was słychać, jak Mikołajek?
dla Masuski też buziaki zostawiam, bo pewnie w pracy
a szanowna Julilatka- Anna M- to dziś nawiedzić nas nie zamierza? My tu z życzeniami, buziakami urodzinowymi, a słodki poczęstunek dla koleżanek to gdzie?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
rose, generalnie obojętnie jaka bedzie decyzje , mnie mamy odfajkowaną.. teraz pamiętaj całą uwagę skupiamy na Tobie:)
Oposku , humor po mamusi, a wredota ... po AniW:) Jak zdrówko?? lepiej troszku?
Masuska.. wpadłaś do zsypu do pralni czy co
a mi się chce tortilli....
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oki spadam się ponapalać na Georga-clooneya czy jak on tam ma:), ogladamy dzis spadkobierców
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a szanowna Julilatka- Anna M- to dziś nawiedzić nas nie zamierza? My tu z życzeniami, buziakami urodzinowymi, a słodki poczęstunek dla koleżanek to gdzie?
no własnie Juliatko??? gdzie jestes????
do przedszkola nie laziłaś czy co?? nie wiesz,ze z cukierkami czekoladowymi sie przychodzi w urodziny??/
pewnie wagarowała jak znam Anke
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
laski 1 100 wiecej tam..ale pokrycie kosztów mieszkania czy pokoju z naszej strony... no nie wiem... myślimy...
rose, generalnie obojętnie jaka bedzie decyzje , mnie mamy odfajkowaną.. teraz pamiętaj całą uwagę skupiamy na Tobie:)
Oposku , humor po mamusi, a wredota ... po AniW:) Jak zdrówko?? lepiej troszku?
Masuska.. wpadłaś do zsypu do pralni czy co
a mi się chce tortilli....
k..wa 1100 wiecej ufff bo ja zrozumiałam,ze pensja taka cała ale juz nic nie chcialam mówić...
ale co odfajkowaną Ciebie ja nie kumie Pani
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hej
Tomek dostał te prace, papiery do wypełnienia juz w ręku.. i... zaproponowali mu to stanowisko na które startowałam lub wyzsze ale 80 km od Poznania, kasa jako s 1100 zł, ale bez samochopdu firmowego, wiec jest dylemat czy zainwestować w stanowisko, czy zostac tu na miejscu.. tzn on bo ja z z dzieciakami się nigdzie nie ruszam....
nie potrafią powiedzieć kiedy bedzie okazja przerzucić go na to wyższe stanowisko w Poznaniu...
i tyle.. weekend na rozmyśleniach przepłynie
jakies podpowiedzi?
Nati 80km od Poznania hmm..moze kierunek Jarocin co??? hehe Przyjeżdżajcie, pokój mam wolny
Gratulacje, nareszcie się udało!
Różyczko sama chętnie poszłabym rozdziwiać na taki pokaz, nastrojowo.. pięknie jest na pewno
Oposku u nas tak sobie, Mikołajowi zeby wychodzą,ma kaszelek, poszłam dzisiaj z nim do lekarza, ma wirusowe zapalenie oskrzeli, na szczęscie moze uda się bez antybiotyku.
A jak Wasze zdrówko?
Jak smakowały naleśniki??? Na winie to pierwszy raz słyszę!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Naleśniki na winie robi się tak, że wrzucasz co się nawinie Mi pozostawały jakieś końcówki serów, wędlin, pomidor, sałata i wszystko to wrzuciłam, zrobiłam sos czosnkowy i tyle.
Nati wiesz co, ciężko bardzo jest radzić w takiej sprawie, bo to tylko Wy poniesiecie konsekwencje tej decyzji... Ale ja bym chyba wolała, żeby mój mąż został na miejscu. 1100 zł to jest naprawdę dużo, ale jak odliczysz od tego benzynę, wynajem jakiegoś pokoju i prowadzenie właściwie dwóch domów (bo taniej wychodzi jedna porcja zupy z czterech niż zupa tylko dla jednej osoby, wiele rzeczy trzeba kupować podwójnie) to może się okazać, że niewiele zostanie. No i Ty będziesz miała mniej męża, mniej pomocy, mniej czasu razem, chłopcy mniej czasu z tatą. Może niebawem się okaże, że i w Poznaniu dostanie awans. No ale rozumiem, że to jest bardzo trudna decyzja i każde rozwiązanie czymś tam kusi.
Trzymam kciuki, żeby poszło bezboleśnie
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Też mam nadzieję,ze Mikołajowi szybko minie,oby!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas lepiej, dzięki że pytasz. Mąż i Filip zdrowi, ja pokasłuję jeszcze, ale jest naprawdę dobrze.
Anka skończ jarać i chodź do nas na urodzinowego buziaka
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Dzień dobry
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
widze,ze Juliatka sie odnalazła
pokaze Wam w co wsadziłam wczoraj moje dziecie, które to kocha praktycznie od urodzenia i choc nie uzywalysmy od jakiegos czasu to jak wczoraj zobaczyła to myślalam,ze az na mnie wskoczy z radości
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa