- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szymi Anki jest fajowy jak jego rodzice,wiec nie ma co się dziwić, no nie?
Różyczko Bianka wie co dobre, woli majtasy niz jakieś ocieplane galotki, moze już niedługo w ogóle pozbędziecie się pieluch?
A Ty weź się za siebie, polecam wiecej snu, Bianką moze sie tatuś troszkę zająć, mniej obowiązków na głowie /praca/ jedno jest zycie, po co przelecieć przez nie i umęczyć się tylko.
„Nie biegnij za szybko przez życie bo najlepsze rzeczy zdarzają się nam, wtedy gdy najmniej się ich spodziewamy.”
/Gabriel Garcia Marquez/
kiedys dawno te słowa "wpadły mi w ręce", spodobały mi isę,a teraz przy okazji odświeżam.
Nati no i jak z tą pracą? bo chyba mi nie odpisałaś. Co tam u Was? Jaka decyzja??
A mogę wrócić do sprawy tej Wśniewskiej? Wiece ,ze sprawa "już" 18 lutego?! Ciekawe, ciekawe...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Hoborrku, jestem załamana, nie będę miała Tatiany i Aleksandra:( Muszę poczekać ze 2 tygodnie:( Oby nie więcej.
Nati sama jesteś starucha:) I Anka też
Przyszła_mamo toście mieli święta i sylwestra! Cieszę się że Aruś wyzdrowiał.
Dziś komunikat słyszałam w radiu iż w Olsztynie w szpitalu są 3 przypadki zachorowania na świńską grypę.
www.rmf24.pl/fakty/polska/news-warmia-i-...zed-grypa,nId,768960
masuksa a ja właśnie odkryłam że u nas w TArnobrzegu też: www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AI...POWIAT0304/130119791
a na tatianę się doczekasz:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
natimp1 napisał:
Aska, nie wkurzaj co.. z tymi feriami../
Tomek zostaje w Poznaniu, prócz tego ze we wtorek na jakieś 5 tygodni wyjeżdża na szkolenie .....
Trzymam kciukasy za pracę w takim razie...
Asiu znalazłam to jak na razie o Hobbicie:
multikino.pl/pl/news/hobbit-jackson-o-smierci-zwierzat/
www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Niezwyk%C5...enia+Hobbita,2062220
Rose no z tunelikami to pojechałaś
Hoborku na forum też świńska grypa panuje ale dopada tylko prawdziwe świnie, więc ja o siebie jestem spokojna
Dobra spadam
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale jestem
Aniu ufff... dzięki za linki! kamień z serca!
No i dziękuję,za widomosc od Nati musiałam przeoczyć.
Nati rzeczywiście rozłąka jest ciężka wiadomo i czasem,a nie rzadko nie dobra dla małżeństwa,więc wybór pewnie dobry,a i praca na pewno fajna się w Poznaniu znajdzie!!
a mnie chyba znowu coś ominęło.. Masuska staracie się o dzidzię,czy cos pokręciłam?
Hoborr ja też czekam na foto małego bobaska Twojego no i realacje jak się czujecie,wiec pamiętaj o nas!
Fajny artykuł polecam!!! Różyczko coś o spaniu ,a raczej nie spaniu tez tam jest,ogólnie polecam.
dziecisawazne.pl/cry-it-out-cio-czyli-wy...488496339#f2a746638c
a i jeszcze cos:
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ja jeszcze polecam z całego serca książki „W głębi kontinuum” i "Więź daje siłę" . Może znasz. Warto. Naprawdę. To chyba nie Twój komputer strajkuje, a forum Ja też mam takie problemy
Rose 5 tygodni ma. Rany, jakie On ma maleńkie paluszki... Śliczne rączki I nie ma zębów! już zapomniałam, że niemowlaki nie mają na początku zębów Szacun za te pieluchy, mojemu nic nie przeszkadza... Filip najwyraźniej podobny Szymonka Ani w jest także w tym względzie Musiałam wspisać w google te tuneliki, bo nie wiedziałam o co cho. Dżizas, jestem stara
Ania znasz? www.zooborns.typepad.com/ Przepraszam, że ja tak nieproszona, ale tak mi się z Tobą skojarzyło Ja uwielbiam, oglądam codziennie:) Serio kawy nie pijesz? Boże, zazdroszczę Ja piję za dużo, ale bez jestem wiecznie nieprzytomna. Dostałaś maila o aparatach?
Nati rewelacja, że masz już Synusiów swoich obuw domu:) Miłego wspólnego weekendu w takim razie!
Rika ja jeszcze tylko na koniec napiszę, że nie musisz się z nami żegnać. To nasze wspólne miejsce, także Twoje. Chcesz to piszesz, nie to nie. Nie musisz się tłumaczyć. Ja tam mam syndrom kwoki, odliczam nasze forumowe kurczątka i wciąż mam nadzieję, że pojawi się i Ewa i Iwanek i Lucy i Pierniczek i nawet Paulinka No bo Przyszła Mama już jest Będę czekać także na Ciebie.
Hoborku my używamy pościeli z IKEA. Jest tania i dobrze się sprawdza, można kupić na allegro. Ale też używamy krótko, bo sprawdzały nam się super śpiworki, dopiero jak Filip wyrósł czyli koło października zaczął spać pod kołderką.
Masuska Piotruś Tatę załatwił bezbłędnie
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak przepraszam
nie żałuję
ale chodziło mi o to że nie żałuję że odchodzę. A przeprosiny są szczere. Dobranoc
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku artykuł jest dla wszystkich, może źle napisałam, w każdym razie też wydaje mi się bardzo interesujący, dlatego chciałam się z Wami nim podzielić.
oj, Aniu i ja kawy nie piję, przed ciążą troszkę rozpuszczalnej piałam, w ciąży już nic no i teraz nie smakuje mi.
hehe Oposku no w końcu dzięki Tobie znowu tutaj jestem
a u nas śnieg sypie!!! czyżby czas na sanki????
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ja juz nie umiem spac nawet jak mam okazje, przespanie sie w niedziele np. godz. powoduje,ze potem nie moge zasnac do 1-2 w nocy np. a wiesz(do rana wstaje milion razy + o 7 koniec "spania"),zreszta raz w tyg podczas drzemki człowiek sie nie zregeneruje po całych tygodniach tortur, wiec jak widzisz....Twoja rada "więcej snu polecam" nie jest wcale taka łatwa do zastosowania niestety
ale wiem,ze miałas dobre intencje piszac to, bo ja tez sobie zycze tylko jednego w zyciu teraz- WIECEJ SNU
a jesli chodzi o pracę to wiesz,ze w szkole pracuje sie mnie godzin niz w innych pracach, wiec i tak mam niezle, bo ide tylko na 4 lub 5h godz. dziennie w dodatku mam 5 min do pracy wiec naprawde dziekuje bogu teraz, bo jakbym pracowała 8h + dojazd gdzies godz. w jedna i godz. w druga to bym juz padła raczej
ja poprostu tak fatalnie sie czuje,ze potrzebuje to z siebie wyrzucić, sposobu na zmiane tej sytuacji nie ma za bardzo ale jakos musze poprostu przetrwac i w tym przetrwaniu pomaga mi to pouzalanie sie nad soba czasem na forum dlatego to pisze, ja mam świadomosc,ze nie jestem jedyna na swiecie, ze moze powinnam byc bardziej dzielna i nie marudzic ale fakty satakie,ze jest mi bardzo ciezko a mowienie o tym mi pomaga i pomaga mi jak dziewczyny tez mnie troche pożąłuja i napisza ...biedna Rose
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie w miescie wnuczka zamordowała babcie własnie przeczytalam o tym na FB
Aska fajny dałas ten schemat o Mamie
Nati ciesze,ze Maksior zdrowy i że przy mamuni i mysle,ze te tyg rozłąki szybko mina bo zostaje z Toba w końcu dwóch facetów wiec przytulic sie bedziesz miała do kogo i popklócić sie z kim a jak bys nie miala wpadaj na Zp tu sie zawsze cos dzieje no i Anke masz
Oposku masz racje....ja tez mam nadzieje,ze dziewczyny jednak powróca kiedys na stare smieci...Iwankuuuuuuuuuu
każda z nas wnosi tu swój pierwistek, który sklada sie na calość tego forum, oczywiscie pisanie jest dobrowolne a przynaleznosc do naszego watku to nie wyrok dozywocia...
ale ja KOCHAM to forum czyli Was wiec tak łatwo sie mnie nie pozbędziecie
edit: kto nie ma sniegu achce na sanki zapraszam bo u mnie fuuuul
moze jakies słit focie porobie dzis nawet
ej no gdzie Wy jesteście babole.... z nosa
musze do dziecka zadzwnic zeby do domu przylazl w koncu odwczoraj bo ile mozna czekac
3 raz robie edycje posta i gadam sama do siebie
w ulotce zBiedrony znalazłam fajny przepis na piersi faszerowane porem i orzechami, wygladają pysznie-czy kto robił może?
wiem Natimp1 Ty robisz w porach ale dajesz majonez ale ja nie lubie akurat
prosze zeby ktos tu natychmiast przyszedł bo forum pada!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Proponuje od dzis kazdego posta zaczynac słowami " Biedna Rose "
Oposku nie mam maila niestety Wyslesz jeszcze raz
Czujesz się jak kwoka, no to pojechałas mamuśka
Od teraz znam już tą stronke, dzieki
Asiu ja nigdy nie przekonałam się do picia kawy Jakoś zapach mnie odrzuca Jestem smakoszem herbat i alkoholi Fajne teksty mamusiowe
Rose u mnie też dziś dużo sniegu Nawet musiałam odśniezyć całą posesję wokół lecznicy coby ludzie to dotarli i od razu mam więcej energii na cały dzień
Dałam Tomkowi listę zakupów na ciasteczka i wiesz, że my nawet wałka nie mamy
Tomi się śmiał, że strasznie drogo te ciasteczka nas wyjdą
Mamy piekarnik z grzaniem tylko od dołu bez termoobiegu to nie bedzie problemu?
Hej ho hej ho do pracy by się szłoooooo!!!!!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przylazłam
Proponuje od dzis kazdego posta zaczynac słowami " Biedna Rose "
o! I TO MIĘ SIĘ WIDZI
A co do ciastek no jak dalam przepis,ze tylko reka kulki formujesz to chciałas taki co sie wycina a teraz,ze walka nie ma Bosze Bosze Bosze
kobiecie nie dogodzisz
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry!
A ja dziś piekę rolady z galaretką z agazetki - "przyślij przepis" Robiłam je na nowy rok i wszyscy pytali czy z cukierni? Także jak dam rade to i dziś będzie uczta. Nawet nie piszę że plecy mnie bolą i noga masakrycznie....
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry!
A ja dziś piekę rolady z galaretką z agazetki - "przyślij przepis" Robiłam je na nowy rok i wszyscy pytali czy z cukierni? Także jak dam rade to i dziś będzie uczta. Nawet nie piszę że plecy mnie bolą i noga masakrycznie....
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nasza biedna wszystkie jestesmy z Tobą
ten artykuł adresowałam do wszystkich,bo ciekawy, ale moze źle napisałam rzeczywiście,ze odebrałyście,ze to głownie dla Ciebie.. no tak przy okazji
Co mam,a co mi się wydaje ciekawe to tym dzielę się z Wami
Aniu no to witaj w klubie mam takie same smaki jak Ty
Hoborr podziel się przepisem..proszę!!
Masuska a propos dzieci,pamiętasz jak "umawiałyśmy się",ze wiosną 2013 r. będziemy starać się o dzidziusie ?
Ja juz imiona mam wybrane oczywiście,a co tylko ciezko mi się zdecydować jednak jakoś na kolejnego bobaska, chciałbym,ale praca.. jak człowiek za duzo mysli to sobie problemy wyszukuje