BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525848 przez aska27
No babki fajne są te nasze forumowe dzieci, bystre i w ogóle naj :laugh:
Szymi Anki jest fajowy jak jego rodzice,wiec nie ma co się dziwić, no nie? :blink:

Różyczko Bianka wie co dobre, woli majtasy niz jakieś ocieplane galotki, moze już niedługo w ogóle pozbędziecie się pieluch?

A Ty weź się za siebie, polecam wiecej snu, Bianką moze sie tatuś troszkę zająć, mniej obowiązków na głowie /praca/ jedno jest zycie, po co przelecieć przez nie i umęczyć się tylko.
„Nie biegnij za szybko przez życie bo najlepsze rzeczy zdarzają się nam, wtedy gdy najmniej się ich spodziewamy.”
/Gabriel Garcia Marquez/
kiedys dawno te słowa "wpadły mi w ręce", spodobały mi isę,a teraz przy okazji odświeżam.

Nati no i jak z tą pracą? bo chyba mi nie odpisałaś. Co tam u Was? Jaka decyzja??

A mogę wrócić do sprawy tej Wśniewskiej? Wiece ,ze sprawa "już" 18 lutego?! Ciekawe, ciekawe...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #525889 przez hoborr
masuska napisał:

Hoborrku, jestem załamana, nie będę miała Tatiany i Aleksandra:( Muszę poczekać ze 2 tygodnie:( Oby nie więcej.

Nati sama jesteś starucha:) I Anka też:)

Przyszła_mamo
toście mieli święta i sylwestra! Cieszę się że Aruś wyzdrowiał.

Dziś komunikat słyszałam w radiu iż w Olsztynie w szpitalu są 3 przypadki zachorowania na świńską grypę.
www.rmf24.pl/fakty/polska/news-warmia-i-...zed-grypa,nId,768960

masuksa a ja właśnie odkryłam że u nas w TArnobrzegu też: www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AI...POWIAT0304/130119791

a na tatianę się doczekasz:)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525911 przez aniaw
Asiu Nati Tobie już któryś raz odpowiedziała o ile pamiętam dobrze :lol:
natimp1 napisał:

Aska, nie wkurzaj co.. z tymi feriami../
Tomek zostaje w Poznaniu, prócz tego ze we wtorek na jakieś 5 tygodni wyjeżdża na szkolenie .....
Trzymam kciukasy za pracę w takim razie...

Asiu znalazłam to jak na razie o Hobbicie:
multikino.pl/pl/news/hobbit-jackson-o-smierci-zwierzat/

www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Niezwyk%C5...enia+Hobbita,2062220

Rose
no z tunelikami to pojechałaś :lol:

Hoborku na forum też świńska grypa panuje ale dopada tylko prawdziwe świnie, więc ja o siebie jestem spokojna :lol:

Dobra spadam :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525940 przez aska27
jakoś nie mogę dostać się na forum :dry: mój komputer strajkuje!

ale jestem :blink:

Aniu ufff... dzięki za linki! kamień z serca! :)
No i dziękuję,za widomosc od Nati musiałam przeoczyć.

Nati rzeczywiście rozłąka jest ciężka wiadomo i czasem,a nie rzadko nie dobra dla małżeństwa,więc wybór pewnie dobry,a i praca na pewno fajna się w Poznaniu znajdzie!!

a mnie chyba znowu coś ominęło.. Masuska staracie się o dzidzię,czy cos pokręciłam?

Hoborr ja też czekam na foto małego bobaska Twojego :) :) no i realacje jak się czujecie,wiec pamiętaj o nas!

Fajny artykuł polecam!!! Różyczko coś o spaniu ,a raczej nie spaniu tez tam jest,ogólnie polecam.

dziecisawazne.pl/cry-it-out-cio-czyli-wy...488496339#f2a746638c

a i jeszcze cos:
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525955 przez Oposek
Asia mądry artykuł, dzięki. (choć nie dla mnie pozwoliłam sobie zajrzeć :blush: )
Ja jeszcze polecam z całego serca książki „W głębi kontinuum” i "Więź daje siłę" . Może znasz. Warto. Naprawdę. To chyba nie Twój komputer strajkuje, a forum :dry: Ja też mam takie problemy :angry:

Rose 5 tygodni ma. Rany, jakie On ma maleńkie paluszki... Śliczne rączki :blush: I nie ma zębów! już zapomniałam, że niemowlaki nie mają na początku zębów B) Szacun za te pieluchy, mojemu nic nie przeszkadza... Filip najwyraźniej podobny Szymonka Ani w jest także w tym względzie ;) Musiałam wspisać w google te tuneliki, bo nie wiedziałam o co cho. Dżizas, jestem stara :blink:

Ania znasz? www.zooborns.typepad.com/ Przepraszam, że ja tak nieproszona, ale tak mi się z Tobą skojarzyło :) Ja uwielbiam, oglądam codziennie:) Serio kawy nie pijesz? Boże, zazdroszczę :dry: Ja piję za dużo, ale bez jestem wiecznie nieprzytomna. Dostałaś maila o aparatach?

Nati rewelacja, że masz już Synusiów swoich obuw domu:):):) Miłego wspólnego weekendu w takim razie!

Rika ja jeszcze tylko na koniec napiszę, że nie musisz się z nami żegnać. To nasze wspólne miejsce, także Twoje. Chcesz to piszesz, nie to nie. Nie musisz się tłumaczyć. Ja tam mam syndrom kwoki, odliczam nasze forumowe kurczątka i wciąż mam nadzieję, że pojawi się i Ewa i Iwanek i Lucy i Pierniczek i nawet Paulinka ;) No bo Przyszła Mama już jest :) Będę czekać także na Ciebie.

Hoborku my używamy pościeli z IKEA. Jest tania i dobrze się sprawdza, można kupić na allegro. Ale też używamy krótko, bo sprawdzały nam się super śpiworki, dopiero jak Filip wyrósł czyli koło października zaczął spać pod kołderką.

Masuska Piotruś Tatę załatwił bezbłędnie :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #525958 przez Rika
Aniaw i inne dziewczyny napisałam
tak przepraszam
nie żałuję
ale chodziło mi o to że nie żałuję że odchodzę. A przeprosiny są szczere. Dobranoc

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525984 przez aska27
Dzień dobry! :)

Oposku artykuł jest dla wszystkich, może źle napisałam, w każdym razie też wydaje mi się bardzo interesujący, dlatego chciałam się z Wami nim podzielić.

oj, Aniu i ja kawy nie piję, przed ciążą troszkę rozpuszczalnej piałam, w ciąży już nic no i teraz nie smakuje mi.

hehe Oposku no w końcu dzięki Tobie znowu tutaj jestem :blink:

a u nas śnieg sypie!!! :laugh: czyżby czas na sanki???? :blink:

11 lata 11 miesiąc temu #525988 przez różyczka
Asiu dziekuje Ci .....ale takich artykułów i róznych fragmentów ksiażek czytałam juz tyle,ze ,mi uszami wychodzi :dry: dalej jak kogos nudza moje wywody o braku snu to niech nie klika na spojler :blink:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #525990 przez różyczka
Dzien dobry tak w ogóle :)
u mnie w miescie wnuczka zamordowała babcie :cheer: własnie przeczytalam o tym na FB :dry:

Aska fajny dałas ten schemat o Mamie :laugh:

Nati ciesze,ze Maksior zdrowy i że przy mamuni i mysle,ze te tyg rozłąki szybko mina bo zostaje z Toba w końcu dwóch facetów wiec przytulic sie bedziesz miała do kogo i popklócić sie z kim :blink: a jak bys nie miala wpadaj na Zp tu sie zawsze cos dzieje :) no i Anke masz :side:

Oposku masz racje....ja tez mam nadzieje,ze dziewczyny jednak powróca kiedys na stare smieci...Iwankuuuuuuuuuu :kiss:
każda z nas wnosi tu swój pierwistek, który sklada sie na calość tego forum, oczywiscie pisanie jest dobrowolne a przynaleznosc do naszego watku to nie wyrok dozywocia...
ale ja KOCHAM to forum :kiss: czyli Was :kiss: wiec tak łatwo sie mnie nie pozbędziecie :lol:

edit: kto nie ma sniegu achce na sanki zapraszam bo u mnie fuuuul :)
moze jakies słit focie porobie dzis nawet :side:

ej no gdzie Wy jesteście babole.... z nosa :silly: :lol:
musze do dziecka zadzwnic zeby do domu przylazl w koncu odwczoraj bo ile mozna czekac :angry:

3 raz robie edycje posta i gadam sama do siebie :lol:
w ulotce zBiedrony znalazłam fajny przepis na piersi faszerowane porem i orzechami, wygladają pysznie-czy kto robił może?
wiem Natimp1 Ty robisz w porach ale dajesz majonez ale ja nie lubie akurat :side:

prosze zeby ktos tu natychmiast przyszedł bo forum pada! :P

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526043 przez aniaw
Przylazłam :lol:

Proponuje od dzis kazdego posta zaczynac słowami " Biedna Rose :kiss: " :S

Oposku
nie mam maila niestety ;) Wyslesz jeszcze raz :kiss:
Czujesz się jak kwoka, no to pojechałas mamuśka :lol:
Od teraz znam już tą stronke, dzieki :blink:

Asiu ja nigdy nie przekonałam się do picia kawy ;) Jakoś zapach mnie odrzuca ;) Jestem smakoszem herbat i alkoholi :lol: Fajne teksty mamusiowe :)

Rose u mnie też dziś dużo sniegu :lol: Nawet musiałam odśniezyć całą posesję wokół lecznicy coby ludzie to dotarli i od razu mam więcej energii na cały dzień :lol:
Dałam Tomkowi listę zakupów na ciasteczka i wiesz, że my nawet wałka nie mamy :lol:
Tomi się śmiał, że strasznie drogo te ciasteczka nas wyjdą :lol:
Mamy piekarnik z grzaniem tylko od dołu bez termoobiegu to nie bedzie problemu?

Hej ho hej ho do pracy by się szłoooooo!!!!! :lol:

11 lata 11 miesiąc temu #526046 przez różyczka
aniaw napisał:

Przylazłam :lol:

Proponuje od dzis kazdego posta zaczynac słowami " Biedna Rose :kiss: " :S
:lol:

o! I TO MIĘ SIĘ WIDZI :lol:

A co do ciastek no jak dalam przepis,ze tylko reka kulki formujesz to chciałas taki co sie wycina :S a teraz,ze walka nie ma Bosze Bosze Bosze :S :laugh:
kobiecie nie dogodzisz :side:

11 lata 11 miesiąc temu #526093 przez hoborr
Biedna Rose :kiss:

Dzień dobry!

A ja dziś piekę rolady z galaretką z agazetki - "przyślij przepis" Robiłam je na nowy rok i wszyscy pytali czy z cukierni? Także jak dam rade to i dziś będzie uczta. Nawet nie piszę że plecy mnie bolą i noga masakrycznie....

11 lata 11 miesiąc temu #526096 przez hoborr

Dzień dobry!

A ja dziś piekę rolady z galaretką z agazetki - "przyślij przepis" Robiłam je na nowy rok i wszyscy pytali czy z cukierni? Także jak dam rade to i dziś będzie uczta. Nawet nie piszę że plecy mnie bolą i noga masakrycznie....

11 lata 11 miesiąc temu #526097 przez hoborr

Dzień dobry!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #526173 przez aska27
Różyczko
nasza biedna :blink: wszystkie jestesmy z Tobą :)
ten artykuł adresowałam do wszystkich,bo ciekawy, ale moze źle napisałam rzeczywiście,ze odebrałyście,ze to głownie dla Ciebie.. no tak przy okazji :blink:
Co mam,a co mi się wydaje ciekawe to tym dzielę się z Wami :)

Aniu no to witaj w klubie :) mam takie same smaki jak Ty :laugh: :blink:

Hoborr podziel się przepisem..proszę!!

Masuska a propos dzieci,pamiętasz jak "umawiałyśmy się",ze wiosną 2013 r. będziemy starać się o dzidziusie ? :)

Ja juz imiona mam wybrane oczywiście,a co :blink: tylko ciezko mi się zdecydować jednak jakoś na kolejnego bobaska, chciałbym,ale praca.. jak człowiek za duzo mysli to sobie problemy wyszukuje :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka