- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzień dobry:)
Kto kupić ciastolinę/ piankolinę w Biedronce i powie, czy warto?
Bo ja tylko do Lidla dotarłam (i polecam)
Oposku przeanalizowałam i popytałam o tą ciasto-piankolinę i zrzygnowałam z zakupu. Kupiłam 4 kolory z Astry i są świetne. Piotrek się boi. Ta z Biedronki jest od 5 lat i ma jakiś szkodliwy związek, więc wolę nie toksyczną Astrę
A z tym zawijaniem to chodziło o to:
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny - dzięuję za przepisy:) zachodzę teraz w głowę z którego skorzystać
BAsbo - dziękuję bardzo
JA uzywam i polecam wszelkie produkty RADIKAL - musisz sama przeglądnąć czy coś by ci podeszło. Bo odżywki sa i takie do wcierania i w sprejach:)
Oposku nie pomogę z ciastoliną. Sama jakoś nie ryzykuję , bo ada na 100 % by wszsytko zjadła:)
MASuska masakrycznie fajny ten zawijaniec:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
ale ide juz spac wiec bez przesady zwłaszcza,ze znowu zamierzam nie dawac jeśc mojej corce w nocy wiec sama tez pogłoduje zeby bylo jej razniej...
ciekawe czy dzis tez bedzie walczyc cała noc
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja Hankę czasem przetrzymam i nie dam jeśc w nocy-no ale bilans tygodniowy wychodzi nam taki,ze 4 noce je,a 3 nie:(
Narobiłyście mi apetytu tym ciastem francuskim i poszukałam sobie przepisu na pierogi,będę robiła w najbliższej przyszłości.
Dobranoc
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Masuska ale ja głupia jestem W życiu bym się nie domyśliła, że chodzi o coś takiego Dzięki, Kochana jesteś Jutro robię
Hoborku no ta ciastlina na pewno nie nadaje się dla naszych dzieciaków. Tak jak napisała Masuska na opakowaniu jest ostrzeżenie, że dla dzieci od 5 lat, a po spożyciu należy skontatować się z lekarzem Za to tą Hasbro polecam, jest bezpieczna i można tanio kupić na allegro.
cześć Iwanku
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Nati damy Tobie czas babinko na czytanie, bo wiem, że już z trudem Tobie to przychodzi A czemu wczoraj Cię nie było? Usprawiedliwienie masz?
Oposek u Was duża rodzinka i taka długowieczna U nas 1 babcia i 1 prababcia i 1 dziadek
Masuska ja też nie wpadłabym na to o co kaman z tym zawijańcem, oj teraz musze spróbowac
Asiu a co się dzieje, że taka nerwowa atmosfera?
Rose jak głodzenie? A kto powiedział, że pozamykali sklepy z dopalaczami? Po prostu nie wiesz kogo pytać
Iwanek 4/3 to i tak nieźle U nas też na zmianę z tym Domikiem
Hoborku teraz to codziennie możesz jeść coś z ciasta francuskiego
Ja czuje się troszkę lepiej, dziękuję że pytacie
antybiotyk nadal łykam, ale nie wiem czy drugiego sobie nie wypisać bo jutro mi się kończy a migdałek nadal wielgachny
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Filmik sie ładuje (jeszcze 20%) mam nadzieje ze nic nie pokićkałam
Asiu kurcze mam nadzieję ze Mikołajek zdrowy....
Oj Anula a moze ty byś się tak gdzieś do lekarza z tym twoim migdalkiem wybrała, co???
Nati super ze jesteś... jak Jasino mój kochany??? I jak dajesz sbie radę bez małża...?
Różyczko jak nocka, i jak pokręcony kark???
Oposku dziękuję za opinie co do jedwabiu... O kurcze ale u ciebie fajnie tyle babc, prababc i dziadków!!!!!!!!!
Masusko ale fajny ten zawijaniec... muszę wypróbować Dziadkowie zapewne przeszczęśliwi że mają takiego utalentowanego wnuczka, co???
Hoborrku jak minęły imieninki??? Dzięki za nazwy odżywek... zaraz poszperam w necie coś na ich temat
Cześć Iwanku. Ja nawet jak mi zostaje pieczeń z dnia poprzedniego to zawijam w ciasto francuskie Plaster pieczeni na to starty ogórek kwaszony, ser żółty i keczup...
EDIT!
Poszukuję kasku rowerowego z myszka minnie... ktokolwiek widział, ktokolwiek wie prosze o cynk!!!!!!!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super Bystrzacha dziewczyna Jestem pod wrażeniem
Kask znalazłam taki:
allegro.pl/kask-rowerowy-dzieciecy-disne...-wa-i2917060435.html
A takie super rękawiczki rowerowe z Minie:
www.okazje.info.pl/okazja/inne/rekawiczk...tm_campaign=sklepy24
Wiecie jak mój Szymi się wczoraj extra bawił
Udawał, że piecze ciastka Mówił co mu potrzebne i jak on dokładnie pamiętał co używaliśmy do pieczenia ciastek
Później wkładał w foremkach swoje klocki do piekarnika sam i udawał, że się pieką
Wyjmował klocki i mówił, że gorące i dawał nam do spróbowania I tak cały dzień
Nawet Dominik załapał jego zabawę i brał taki klocuszek do spróbowania i udawał, że je
Po co im kuchenka zabawka jak oni prawdziwą kuchnią się bawią
edit.
Wczoraj po pracy udało nam się wyskoczyć jeszcze z chłopakami na sanki Mróz okropny, ale chociaż na 15 min było warto, bo oni usiedzieć w domu nie mogli już A jak się cieszyli mimo, że już było ciemno
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Basba super ma córcię na serio
szczęka mi opadła
Ania jak sie czujesz??? buahahahahah
a tak serio- wytnij migdłay bedziesz miała spokój ja nie mam i zyje
jak tak tylko na chwilke w pracy weszłam bo czekałam na ten filmik bardzo - ogólnie noc straszna ale mleka nie dałam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko kurcze dzielna babka jesteś... No myślę że jak jej nawet raz odpuścisz to wrócicie do punktu wyjścia... Ale podziwiam za wytrwałość
Aniu dziękuję za namiary na kask rękawiczki póki co jej odpuszczę ale kask zamówie > Dzisiaj zamówiłam jej też fotelik rowerowy i teraz czekam tylko na ciepełko!!!!!!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięi że pytasz o imieniny:) Ale jestem ciągle w szoku - bo wszystcy zapomnieli Mama wieczorem zadzwoniła - bo jej sie przypomniało - no i TY pomyślałaś o mnie:) Nawet Tomek zapomniał - co mu sie nigdy nei zdarzyło wcześniej... nie wiem o co cho... Nic nei powieziałam . Sama szykuję się na jego urodziny w niedzielę - robię imprezę niespodziankę - a on? No nie wiem co o tym myśleć.... ech te chłopy. No ale i tak nie mogę się na niego gniewać...
Różyczko bideactwi Ty nasze!!! Ściskam i życzę siły i wytrwałości... Ech ta Bianeczka....
Aniu no jak ja lubię czytać twoje posty i marzyć że moje dzidzie też się tak będą razem bawiły:)
A u nas nic ciekawego. A zamówiłam tylko dodatkowe pościele dla ady, małego. A i milion ciuszków uprałam.. może dziś jak wysschną zacznę prasować.. ale niewiem ile mi to zejdzie. Kiedyś prasowałam Ady ubranka - tak z 20 minut i miałam puls 115! Tak mi serce kołattało że myślałąm że wymiękne... I wczoraj też ciśnienie mieałam wysokie. Ale dizś już ok. 135/90 puls 94. No to idę szukać dlaej niani elektro....
MIłego dnia!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie wszystkie znajome Agnieszki mają imieniny 20 kwietnia
Fajnie będą bawić się Twoje bobasy Zobaczysz sama
A nie męcz się z prasowaniem tylko niech teściowa się wykaże
Basba a jaki fotelik kupiłaś?
My w zeszłym roku nie kupiliśmy ale w tym roku może się uda
Tu śnieg po pas a ta liczy na ciepełko rowerowe Chyba na rowerku stacjonarnym bedziesz Wikusię wozić
Rose Ty to masz nerwy Mój jak teraz w nocy się budzi to krzyczy mama ja zawsze się przeważnie budzę i pytam czy chce mleczka a ten od razu tak A dziś tylko się obudziłam ledwo żywa a ten na mnie spojrzał i od razu mówi TAK A jeszcze o nic nie spytałam