- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
dzis zamierzam nie dac Biance mleka w nocy hahahahha
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Laurki już zrobione, synuś z tatusiem w wyrku, ale słyszę że jeszcze nie śpią. A ja:) wciągam sałatkę Kawki bym się napiła i ciasto zjadła:) No ale już nie wymyślam:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko trzymam kciuki za dzisiejszą postną noc
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzis zamierzam nie dac Biance mleka w nocy hahahahha
jak wczorajto napisałam to az sama sie ubawilam normalnie
ale UDAŁO SIE
co prawda jestem zbąbąna na maksa bo calą noc tłumaczyłam panience,ze nie i koniec, ale tak skutecznie,ze rano jak juz wstała to sie obraziła i wcale juz nie chcialanawet na sniadanko, wolała jajecznice z szynka
jedna osoba mi zasugerowala,ze wszystko co nowe na poczatku działa, ostatnio jak próbowałam ze zmniejszaniem mleka tez do pewnego momentu szło całkiem calkiem, a potem opór i miałam doła,ale efekt był taki,ze jednak zeszlismy wtedy z ilości i juz do tcyh 5 butli po 210 juz nie wrócilismy, wiec teraz sie zaparłam i koniec z nocnym zarciem. Butle wywalone powrotu nie ma
Wczoraj moja córka skończyła 1,5 roku wiec taki dobry moment na przełomowe zmiany, no nie?
a tak w ogóle to dzien dobry miłego dnia
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
..no widze ze Rozyczka wojne zaczyna z corka,wytoczyłas ciezką artylerie przeciwko corce,hmmm bitwy ona wygrywała,matka wojne zwycięzy ....zartuje oczywiscie,ale wiem ze Ty sie nie obrazasz i na miętko podchodzisz wiec jakby co powodzenia zycze jestem z Toba ja nadal karmie w nocy bo jak wpada w szał,to tylko ino drap biegusiem robię tak matke wyćwiczył no ale ja wstaje 2 razy w nocy
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
U nas niedzila minęła pod znakiem dnia prababci i pradziadka
Pradziadkowie dostali kolandarze i słodycze i byli mega szczęśliwi że prawnuki ich odwiedziły
Moich rodziców odwiedzimy za 2 tygodnie a męża ojca jutra (bo mieszka obok ).
Ufolka ja ci powiem szczerze że weekendów nie cierpie! Kojarzy mi sie tylko i wyłacznie z gruntownym sprzątaniem (w ciągu tygodnia tylko odkurzam), wielkim praniem (zwykle 3 pralki idą) i prasowaniem (a tu juz cały stos ubran). Jak siadam koło 16 to jest sukces... Dla tego staram się rozłożyć pracę na piątek i sobotę No ale...
Różyczko, Aniu... filmik nagrany - co prawda krótki bo miejsce na kamerce mi się skończyło i musze wszysytko zgrać, ale ksiazeczka o zwierzatkach "omówiona" Napisz mi tylko Różyczko jak możesz jak to teraz załadować i gdzie sie zaznacza ten profil niepubliczny
Różyczko nic sie nie stało ze Biancia do mnie czasami przekreci nastepnym razem nie rozłanczaj co by dzieczyny (te duże i małe) mogly pogadac
Film obejrzałaś?
Super że udało ci się twój plan wprowadzić w życie... Życzę wytrwałości kochana a Biance dłuuuuuuuuugiej nocy!!!
Aniu fajnie tak się spotkac ze starymi znajomymi... tyle tematów do nadrobienia, co??? Jak migdałek? Mam nadzieje ze sie zmniejszył... Teletubów ja nie cierpie i nigdy nie włanczam, ale ciocia obczaił ze lecą i ze Wiki je uwielbia wiec jej włancza
Hoborrku ja z francuskiego robiłam pierożki. Z miseczki wycinasz kółka, pośrodku wkladasz farsz(albo na słodko jakiś dżem, albo ser+szynka+warzywka... co lubisz) składasz dociskając brzegi widelcem i zapiekasz. Kochana nie wiem czy masz dzisiaj również imieninki w każdym bądź razie wszystkiego naj!!!!!!
Jej Oposku jak ci dobrze! Mnie Wiki wyciąga z wyra za rękę z tekstem... "wstań, prosze, idziemy...."
Masuska jakie śliczne laurki...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ja wczoraj cały dzionek w łóżku spędziłam bo byłam ledwo żywa i antybiotyk łykałam
Popsuła mi się cała lewa strona jamy ustnej, lewa strona dziąseł na szczęce i żuchwie, lewy policzek, lewa strona języka, migdał, gardło Jestem uszkodzona lewostronnie
W życiu czegoś takiego nie miałam Ale pracowac trzeba Nie mogę dotykać, opuchło, boli Ech na szczęście dziś lepiej
Tomi wczoraj spisał się na medal bo dziećmi się zajmował, z szymim był na sankach bo Dominik akurat zasypiał, więc go ominęło , zrobił obiadek - pysznego łososia w piekarniku ala Rose i dawał radę
Rose trzymamy kciuki za wojnę A jakie ciacho w końcu robiłaś?
Masuska też czytam, że dzielnie walczyłaś w kuchni Laurki extra
Olka mój tez budzi się 2x a czasem prześpi całą noc
Basba fajnie, że weekend udany Mnie Domik też na siłę za rękę wyciąga z łóżka i gada po swojemu
Nati wszystkiego najlepszego z okazji dnia babci
Asiu co tam u Was???
A gdzie reszta się pytam???
Dobra wracam do pracy
Ps. miałam dziś przedstawiciela handlowego mojego ulubionego Matko ponad godzinę gadaliśmy i nawet nie wiem kiedy czas minął, taki superaśny facet No ale ja już po ślubie
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Rano jest mega ścisk u nas w autobusach - ja mam luz bo wsiadam na poczatkowym przystanku, więc zawsze miejscówę siedzącą mam, więc jeszcze godzinke moge się kimnąc
Na jednym z przystanków wsiadła starsza babeczka (no tak koło 50siątki) i jakoś niefortunnie popchnęłe druga babke w podobnym wieku. A tamta jak się wydarłą, że ta się rozpycha i dała jej normalnie w głowę Tak od tyłu w czapkę otwarta ręką
Tamta oburzona się odwinęła i ta też palnęła One się szturchały i przepychały i wyzywały jak jakies dzieci No masakra i nie wiadomo było śmiac się czy interweniować Babki się poszturchały a później wyzywały cały jeden przystanek aż na kolejnym jedna z nich wysiadła Pierwszy raz cosik takiego widziałam
A jakie wyszukane wyzwiska od buraków, łajz i wieśniaków szły
Nieźle rozpoczęły dzień babci
A tu coś słodkiego:
demotywatory.pl/4021429/Poczekaj-piesku-zaraz-wracam
Basba czekamy na filmik
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Filmik postaram się dzisiaj wstawić
A mam takie pytanko z innej beczki... macie jakieś sprawdzone odżywk - koniecznie bez spłukiwania i koniecznie zeby nie były to spraye i pianki (najlepiej taki fluid czy cos). Ja w mokrych wlosach chodzę spać wiec po spreyach i piankach poduszka jest cała mokra a jak nie nałoże po umyciu odżywki to mam masakryczne siano
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Kto kupić ciastolinę/ piankolinę w Biedronce i powie, czy warto?
Bo ja tylko do Lidla dotarłam (i polecam)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basbo czekamy na filmik
Oposku ja nie kupić
ale tatko kupic Biance dzis w lidlu recznik i kocyk z Hello Kitty i mate muzyczna
pokręcilo mnie cos w karku na maksa i koleżanka zapodałam mi jakis środek z codeina-no chodze jak po dopalaczu szkoda,ze znowu pozamykali te sklepy z dopalaczami wpomorskim
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Masuska świetnie brzmi ten Twój przepis na ciasto francuskie, ale nie jestem w stanie ogarnąć opisu zawijania. Chyba za głupia jestem Świetny pomysł na laurki, naprawdę!!! Bardzo mi się podoba. A jak żeście odbijali gwiazdki? My poszliśmy na łatwiznę i mamy kalendarze oraz buziaki, u nas 3 Babcie, 4 Prababcie i 2 Dziadków, więc jakoś czasu/ weny zabrakło.
Rose trzymam mocno kciuki, żeby się udało z tym mlekiem! choć wtedy już zostanę sama z budzącym się dzieckiem i o kim będę myśleć o 3 rano, kiedy Młody się obudzi szósty raz w ciągu godziny? Ręczniczki z Hello Kitty piękne są! Nie myśl sobie, Twoje przepisy też wykorzystam
Aniu niezłe te emerytki, ja tylko raz widziałam, jak babeczka rzuciła na siedzenie siatkę niemal od drzwi i krzyknęła "zajęte!"
ciąg dalszy nastąpi...