BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #635750 przez aska27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #635760 przez basba
co racja, to racja :P

Śliczny avatarek :) Cudne ma te ślepka Mikuś :)

Ejjjjjjjjjj... a dla czego nikt mi nie powiedział ze awansowałam na mistrzynie słowa!!!!!!!! :lol:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #635770 przez aska27
Dzieki! Buziak od Mikołajka.

no to GRATULUJĘ MISTRZYNI! :lol:

Miłego dnia!

11 lata 11 miesiąc temu #635830 przez natimp1
Basba odwal sie - oczy Mikiego są moje..Asia no przyznaj
dobra wracam do pracy .. podczytałam -później napisze co u nas.. nażarłam się zapiekanką XXl i teraz muszę znaleźć siły na robotę...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #635960 przez basba
Nati ale no ze jak twoje??? Myslalam ze Mikolajka;) a zapiekanka to myslalam ze wlasnie na oslabione sily jezt a nie ty chcesz teraz po niej ich szukac ;)

My juz po lekarzu. Rozyczka to nie jest. Moze to byc niby uczulenie na cos albo alergia. Dostalismy syrop aerius i jutro wieczorem mam do niego dzwonic czy wysypka jezt nadal. Wiki plesniawki tez ogladal. Nic wiecej nie kazal robic - ma jeszcze bialy nalot na jezyku. Jedynie czym mnie zdenerwowal to zlecil zrobic jej morfologie. Jak sie spytalam dla czego, czy cos podejrzewa, to stwierdzil ze ona taka blondyneczka z jasna karnacja i ze kazde dziecko po pierwszych urodzinach powinno miec ja zrobiona. Kurde zdenerwowalam sie...

11 lata 11 miesiąc temu #636206 przez masuska
Po pierwsze dzięki:) Jestem b. zadowolona z mojej pracy:) - hehe tak o sobie:)

Basba, ja trochę tak wyczekuję zlecenia żeby zrobić morfologię Pitowi, bo chcę przy okazji zrobić mu grupę krwi, no ale nie każą. A jak nie rosa to co dolega Antkowi? Brawo mistrzyni:)

Asiu. a ja na awatarze oczek nie widzę.

Nati zapiekankę to i ja właśnie wciągłam ino warzywną:))

A gdzie reszta babeczek???

Rosa
już po egzaminach co?

11 lata 11 miesiąc temu #636684 przez natimp1
Cześć Dziewczyny...
Piękny dzień się zapowiada......

Ja po wczorajszym lekarzu z Jachem chodze jak Osa , wkurzyła mnie na wejściu wiec poszła przetykanka słowna o zabarwieniu bynajmniej nie erotycznym... no ale dostałam skierowanie do laryngologa .... pilne.. hehe kurna gdzie sie pilnie do laryngologa dostane jesli nie prywatnie.. no bo w sumie ten biały nalot to nie raczej grzyby bo przecież by w wymazie wyszły- i nib y mnie oświeciła.. no debilka.. Ona wiec podejrzewa ropne, przewlekłe zapalenie migdałów.. no nie wiem czy bez gorączki i z apetytem za dwóch , mozna mieć zapalenie ropne migdałów.... no nic będę więc dzwonić i szukać....
reszta potem ...

11 lata 11 miesiąc temu #636692 przez aniaw
Dobry :laugh:

Dzień piękny i perspektywa wolnego weekendu króluje :lol:
Sorki, że mnie ostatnio tak mało :dry:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Nati ja od tygodnia mam powiększonego migdała, czuje go jak diabli szczególnie wieczorami a gorączki nie mam i apetyt niestety się utrzymuje :S
Z tymi przewlekłymi zapaleniami to jest czasem zagadkowo ;)
Ale fakt z laryngologiem na cito to powodzenia ;)
Ja musze z szymim własnie po skierowanie do laryngologa iść, niby podejrzenie 3 migdała, ech ;)

No nie dam rady więcej napisać, buziaki :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #636849 przez basba
Masuska no jak oczu Mikołajka nie widzisz!!! :cheer: Kobieto przecież patrząc na zdjecie Avatarka Asi to te jego słodkie oczka sie od razu rzucają w oczy :woohoo:
Widzę że ziemia rozgarabiona. Ja za chwasty muszę się wziąc a straaaasznie mi sie nie chce- moze dzisiaj - poki jest pogoda, bo jutro ma być chłodno i padać ma.
A co do tej morfologii- nie musisz mieć skierowania- mozesz iść prywatnie. Ja pójde chyba w poniedziałek zeby mieć z glowy. Od razu też zrobie jej grupę krwi (Antek ma wpietą swoja w książeczkę jak miał tą operacje). Może uda się jeszcze mocz ;)

Nati... ty mnie normalnie nic o lekarzach nie mów bo od razu mi się ciśnienie podnosi. :S Wspóćzuje stresu i niepewnosci- co to w końcu jest.

Ania no to nieźle , ze tak powiem ;)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
.
A skąd ten 3 migdał u Szymiego? Kurde czy to ciągle coś musi być?!

Rose jak Olif po egzaminach???

No a teraz co u nas. Antek po syropie już lepiej. A najdziwniejsze jest to, że i ja ją wieczorem dostalam- na brzuchu, klatce piersiowej i ramionach. :S Teraz próbuje dojść od czego- nic nowego nie jedlismy, nie zmieniałam proszków... kurde moze coś pyli??? Wziełam wczoraj calcium i dzisiaj i wysypka zlazła :unsure:

Miłego dnia i do później :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #636861 przez aska27
Nati oczka Miusia Twoje? No pewnie :blink:

co do Jaśka, rzeczywiście jakby z kosmosu spadli, bez znajomości mozna czekac i czekac,a czesem się nie doczekasz, u nas wszystko na odwrót. Człowiek ubezpieczony,a i tak prywatnie musi pomocy szukac ,a to tez nie mówione,ze się uda. Ale nie stresuj się, bo wszystko będzie dobrze.

Basba fajnie,ze u Was lepiej :)

Ania o kurcze, szczęściara ;)

Różyczka
halo, halo jak tam dziewczyny Twoje?

Masuska ziemia przegarnięta? :blink:
Co u Piotrusia?

Oposku co u Was?

Jak będę miała chwilkę to pokaze Wam filmiki z Mikołajem w roli głównej :)

i jeszcze moje firanki, pokombinowałam ostatnio, przepasane są gipiurą, kupiłam z metra, poszyłam, fajnie wyglądają, od zewnątrz tez super widać. Mam nadzieję,ze Wam się spodoba, tylko ostatnia jest krzywo,ale juz poprawiona :)
Firanki

11 lata 11 miesiąc temu #636961 przez natimp1
Aśka, a że niby Twoje :) moje moje .. Oni z Rosową Bianką jak rodzeństwo......

Niby mam iść we wtorek jak przyjmuje laryngolog i zapytać.. wszystko w decyzji lekarza... jak to powiedziała babka w recepcji ..wiec zobaczymy , najbliższa inna wizyta na NFZ w czerwcu wiec nie ma co się grzać i tak pójdę prywatnie..

Przepięknie dzis jest... szkoda ze jutro syfek z [pogoda..
Tomuś cały weekend wolny to zrobimy jakieś wycieczki dzieciakom...

Aska pomysł z firanka super..

Basba podejrzana ta wysypka u Was serio...... a może jakiś krzak zasadzałaś nowy .. czarcze zebro czy coś:):):)

11 lata 11 miesiąc temu #637332 przez różyczka
dzien dobry :)
czytam czytam ale pisac ni ma kiedy :blink:
niezle Anka :laugh:
Basba oj oj - że niby zaraz rozyczka! co złego to nie ja :silly:
Masuska bluzka wyszła Ci zarabiscie :cheer: szok :) jak tamta...
Hoborrek jednak idzie na roczny urlopik widze :) i super :)
Aska firany eleganckie jak w palacu jakims normalnie :)
Nati może byc bez gorączki bo ja tez jestem przykładem :dry:
Oposkufajny ten link o serkach, tak ostatnio własnie zaczelam czytac o wpływie cukru na zachowanie,potem zaczełam sie przygladac mlodziezy co jedza i wszystko sie zgadza....oni bez przerwy wcinaja slodycze i inne gowna, a potem zachowuja sie jak oszolomy :dry:
NO Aga coraz blizej :)

Oliwia po testach (niby jakos jej poszło...w czerwcu zobaczymy), ja po testach, humor mam podły po nasi uczniowie sie zbytnio nie popisali :dry: i nie wiedze mam na mysli tylko zachowanie :dry:

Olka a jak Twojej Młodej poszło? :)

ciagle chce mi sie jesc :S dobra to ide zapalić :woohoo:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #637591 przez aska27

11 lata 11 miesiąc temu #637744 przez różyczka
Niby majówka a 6 stopni, ciemno, mokro :( i w dodatku siedze w pracy od rana :dry:
Asia no szok jak zdolny ten Twój Mikołajek :) szacun, bravo, bardzo duzo zna słów, a z tymi autami (kto co ma) to mnie zastrzelił :laugh:
musze Biankę chyba na jakies korki wysłać :cheer:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #637935 przez aga1040
Aska fajnie sadziłaś kwiatki.
O matko a ja kiedy będę sadzić kwiaty koło mojego domu.
My narazie hydraulikę kończymy i w przyszłym tygodniu zalewamy posadzki. Podobno z dobre 3 tygodnie bedzie schło i możemy cekolować, płytki kłaść i podłogi robić itd...
W tym roku pewnie nie zdążymy ziemi nawieść. A może chociaż męża namówie żeby częściowo to sie jakiś żywopłocik bądz chojaczki zasadzi przy płocie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka