BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #638463 przez aga1040
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #638464 przez aga1040
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #638467 przez aga1040
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu #638469 przez aga1040
A My tak sobie rośniemy :-)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #638618 przez aska27
Różyczko dziękuję, rzeczywiście z Mikołaja to niezła gaduła,na filmie nawet nie popisał się za bardzo :) lubię nagrywać filmiki,a potem wspominać jak to było :)

Aguś śliczne pamiątkowe zdjęcia i uśmiechnięte buzie,a i Oliwierek ma się dobrze.. co widać,bo brzuszek rośnie :woohoo: fajnie! Buziaki!

11 lata 7 miesiąc temu #638677 przez masuska
Jakie cuda w niedzielę :)

u nas dobrze, zaraz będziemy grillować

:*

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #638814 przez olka1730
Witam niedzielnie

Aga wygladasz wysmienicie,promieniejesz kobieto :) zdrówka zyczę

Aska dla Mnie szok :ohmy: jak nawija Mikołaj,i kolory juz rozróżnia....oj daleko Nam do Was daleko :S mam wrazenie ze Mati mniej mowi jak kiedys,teraz bardziej na reczne pokazywanie przeszedl,a jakie foszki ma :angry: wymuszac jeden.....dzis o 8 rano na spacer sie wybrał,bo chcialo mu sie dada...no i wymusił,maz spacerowal do 9,30...starzeje sie przy corce nie pozwolilam sobie na takie fochy,a teraz ulegam :blush:

Bunt dwulatka u mnie juz chyba sie rozpoczął :P jak nie po jego mysli buch na podloge i pokłony oddaje znaczy taka rozpacz :S histerii w sklepie jeszcze nie mialam,ale kuzynki dziecko plackiem kladlo sie na podloge śmiala sie ze wykladziny w Empiku zawsze jego byly :silly:

Rose mowi ze dobrze poszlo,boi sie z matmy jej słaby punkt ;)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #639099 przez basba
Jej jakie cuda tu od poniedziałku mnie witają :)

Asiu Mikołajek wymiata z tymi samochodami. Normalnie fan motoryzacji ci rośnie :laugh: Wiki też uwielbia te układaneczki z kształtami :) Super!!! Wdzę że Mikołaj uwielbia piaskownice. Wiki też i jak to na dziewczynkę przystało non stop gotuje coś z tego piasku, przesiewa... no zabawa na całego.
Ślicznie tam u was... wy nad jakimś jeziorem mieszkacie???

Aga ślicznie rośniecie! A Kubi jaki przytulas uśmiechnięty!

Olka oj nie strasz, nie strasz! Wiki taka fochara czasami ze szok. Na złośc robi i sie smieje w twarz, albo jak nie po jej mysli to obróci się na piecie i nie patrzy czy ktoś za nia idzie czy nie :S A ze spacerkiem Mati dał czadu.

Masusko jak tam grillek się udal? My też często grillujemy- przynajmniej mąż może się wykazać- bo on u nas specjalista od tego- az ślinka mi cieknie jak sobie pomyślę :P

Różyczko - różyczka u nas wykluczona... :blush: ale mnie też wysypało jeszcze w czwartek - z tym ze wieczorem. Nie wiem akieś pylenie albo coć zjedliśmy :S Antek śladu już nie ma a ja na rękach trochę. Jak zgram zaraz foty to wstawie jak to cholerstwo wyglądało.

Nati ześ pojechała z tymi ziółkami... Wiki pomogło (a co, wierze w to ) :lol: A ty juz urlopujesz sie???

My w czoraj na urodzinach u sąsiadów byliśmy. Dzieciaki się wybawiły a my obżarliśmy :P Wiki wyskakała się na trampolinie i z piłką polatała więc padła o 20 (pomijam fakt ze w dzień nie spała) i obudziła sie dziś o 7:30... No i biegiem się ubieralismy żeby Antka zawieźć do przedszkola i na tą morfologie i grupę krwi Wiktorii pedziłam. Matko ile ludzi było... chyba 7 osób przed nami a za nami ze 20!!! Bałam sie że Wikusia będzie płakać, wyrywać sie albo coś w ten desen (przed nami był adziewczynka może miała ze 7-8 lat poprostu wrzeszczała jakby ja zarzynali) a ona taka dzielna była... nawet nie pisnęła! Babka wbiła jej igłe w rączkę z tekstem ze komar ją ugryzie (jakby ta wiedziała co to jest) a jak jej krew zaczęla kapać to stwoerdziła że soczek z niej wylatuje :S Na co Wiki mówi : no.... kap kap, ale śmieszne!!!! :cheer: Myślałam ze padne. Winiki jutro po 11... Ciesze sie ze mamy z głowy. Jeszcze tylko mocz jej zaniose i bedzie komplet :)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #639735 przez aska27
Basba śliczne te Twoje dwa Serduszka :) i jak się kochają :blink: piękne słowa.
Wikusia jak zwykle wystrojona, ślicznotka :)

Słyszałam o tej paradzie lokomotyw w Wenecji, szkoda,ze wczesniej o tym nie wiedziałam ... nie jest az tak daleko a Mikołajowi podobało by się na 100% on teraz szleje za pociągami, no i ciuchcią Tomkiem :blink:

a my niestety nie mieszkamy nad jeziorem, to nasz ogrodowy staw, trochę za duży i niebezpieczny, Mikołaja trzeba miec non stop na oku.

11 lata 7 miesiąc temu #639814 przez basba
Asiu do Wenecji to troche daleko ;) ale do Wolsztyna to chyba juz całkiem niedaleko, co? :blink: Kochana ta parada jest co roku, tak wiec nic straconego. My nigdy nie byliśmy ale zawsze podziwiamy z ogrodu :lol:

A ja sie pytam... CO SIĘ TUTAJ WYPRAWIA???????? Gdzie wyście wszystkie są?!!!!!!!

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #639872 przez aska27
Basba nie,własnie w sobotę chyba była taka impreza w Wenecji:
www.ciuchciaznin.pl/index.php?option=com...icle&id=57&Itemid=68
regionwielkopolska.pl/katalog-obiektow/m...rowej-w-wenecji.html

a w Wolsztynie chyba tez teraz coś się dzieje :) musze kiedyś wybrać się w tamte strony :)

No właśnie chciałam zapytać gdzie są dziewczyny? :unsure:

11 lata 7 miesiąc temu #640001 przez masuska
Dziś miałam być w Łodzi. Ale nie pojechałam:( Pogmatwały mi sie sprawy i muszę zostać w domku. Następnym razem...

A ja tak sobie myślę że dłuuuugi weekend się zaczyna. Dla mnie po 16tej do 2.05:P

11 lata 7 miesiąc temu #640100 przez basba
Dzień dobry..
A widzisz Asiu nie słyszałam o tej Wenecji :) A w Wolsztynie co roku koło weekendu majowego jest parada parowozów- przyjeżdżają ze Słowacji, czech i skądś tam jeszcze. Pokazywali nawet ostatnio w TVN. A niedaleko nas są tory, którymi one kursują wiec dzieciaki aż piszczą z zachwytu.

Masusko to ja mam dłuuuuuugi weekend od dzisiaj (13) do 05.05 włacznie ;) Ale padać ma do piątku więc bezsensu ogólnie nawet na rowerki nie pojedziemy.

11 lata 7 miesiąc temu #640690 przez masuska
Basba, jak ja ci zazdroszczę, poleżałabym sobie plackiem chętnie:P Wiem że na wolnym nie ma co liczyć na odpoczynek:)

i co tu robić? Wolne i co? Może książkę poczytam:)

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #640916 przez aniaw
Dzień dobry po latach :laugh:

Matko ostatnio czas mi jeszcze szybciej ucieka niż zawsze :S
W pracy młyn, że nawet poczty nie ma kiedy sprawdzić :S Z szefową zgrzyty co chwila :S
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Do domku wracam i już dzieciaki mnie w obroty biorą i nawet nie mam kiedy koma odpalić :S
Staram się ćwiczyć w miarę możliwości - w domku raczej rowerek + 6waidera, ale wczoraj zrobiłam sobie dzień przerwy bo zasnęłam zasypiając Dominika :lol:
Fajne fatałaszki zrobiłaś :)

Teraz mam te 5 dni wooooolnego, więc odetchnę i pobędę z dzieciakami :lol:
Jutro już spotkanko ze znajomymi ustawione i grillek planowany :D W ramach dietki oczywiście :D

W sobotę byliśmy na targach rodzinnych na stadionie narodowym :D Ale było extra bo dzieciaki wybawili się na maxa :) Szymiego przy okazji tam ostrzygliśmy i ma irokeza :laugh: Zrobiliśmy sobie sesję zdjęciową :laugh: Obejrzeliśmy stadion :laugh: Dzieciaki brały udział w warsztatach muzycznych i Dominik był happy dorwawszy bębenek :lol: Wyszliśmy stamtąd obładowani gratisami i z uchachanymi dzieciakami :laugh:

Masuska na tamtym forum ja nie jestem zarejestrowana tylko moja siora i oglądaliśmy fotki dziewczyn i trafiliśmy przez przypadek na Twoje :)
Ech ja chce ogród :dry:

Nati przekułaś ucho Jasince? :laugh:
Szymi u fryzjera miał włączoną bajkę i siedział w foteliku aucie i nawet nie zauważył maszynki :S Moglibyśmy sobie pójśc na zakupy i dopiero po niego wrócić i siedziałby jak zaklęty :lol:

Basba czarownica? :lol: Ej no kto by Cię wyśmiał nie gadaj :lol:
Moja szefowa to wróżka, więc wiesz :laugh:
Wikusia to lalunia wiadomo, że do fryzjera chętna :laugh:
Ostatnio wszyscy dookoła uczuleni, co za świat :dry: Trzymam kciuki za wyniki badań Wiki :)
Słodkie foty Twoich maluchów :laugh:

Rose ale jakiś wolne chyba masz choć trochę co?
Wiesz zawsze się zastanawiałam jak to jest siedzieć w komisji egzaminacyjnej :S

Aga super foty, fajniutki brzuszek a i śmieszny ten fotelik :)
Co do moich chłopaków to różnie bywa :lol:
Raz się kochają i tulą i bawią razem a za chwile biją się i zabierają sobie zabawki :lol:
Szymi jak Dominiczek był malutki pomagał, przynosił mleko, pieluszki ale wiadomo, że uważać trzeba było na każdym kroku. Ale ogólnie jestem bardzo za dziećmi z tak małą różnicą wieku bo razem się wychowują, młodszy szybko dogania starszego.
Nie ma dnia, żeby się nie pobili ale i też jak Szymi jest w sklepie i coś kupujemuy to od razu mówi, że dla Mimika też :)
Dasz sobie radę i wyczujesz dzieciaczki :) Trzeba dużo tłumaczyć starszemu, okazywać mu dużo czułości i będzie dobrze o ile nie zadusi go poduszką :lol: :kiss:

Asiu widziałam fotki :) Fajnie tam macie :laugh: I firanki extra :)
I Mikołaja na filmiku wymiatającego widziałam i szok :laugh: I extra z tymi figurami geometrycznymi :laugh: Moje chłopaki też za pociągami szaleją :lol:

Olka
u nas bunt 2latka u Szymona, Dominika, Tomka i u mnie, więc z tego się chyba nie wyrasta :lol:

Oposek a Ty gdzie wybyłaś??? :) :kiss:

U nas chłopaki poza tym kaszlący ;) No jak już im niby przejdzie to zaraz katar i znó któryś kaszle ;) Jakieś sanatorium czy co? :angry:
Jakiś lekarz rzucił hasło, że to może być alergiczne, więc jak im się bedzie to powtarzać bedziemy zglębiać temat :S Ech życie :blink: Mi też ciągle gardzioło doskwiera ;)

Dziś Tomi wrócił szybko z pracy i robił listę zakupów, żeby zdąrzyć jak ja wrócę, bo mieliśmy iśc razem do sklepu. Chciał zaraz się zmyć z domu ale Szymi mu nie pozwolił. Wyskoczył z tekstem: Tati nie pójdzie do sklepu, najpierw musi zjeść obiad :lol:
Koniec końców ojciec po obiadku zabrał dzieciaki do auta i przyjechał po matkę i wybyliśmy razem rodzinnie powydawać kasę :lol:

Dobra nie przynudzam i buziaki przesyłam :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka