- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
No forum pada, no ale co się dziwić pogoda ładna, długi weekend to mało kto siedzi przed kompem. Ja podczytywałam sobie przez tel. ale zalogowac się nie mogłam to i nic nie napisalam. U nas weekend minął właściwie w domu. W piątek jedynie co byliśmy u znajomych. Wiki walczyła równo z innymi dziecmi do północy

Aha, zapomniałam napisać ze wyniki Wiktorki odebrałam. Wszystkie są ok. Jutro jade z Antosiem do kontroli to pokarze lekarzowi.
Zaraz poczytam co u was... mało tego wiec zaraz odpiszę

Masusko zdjec nie już nie zdążyłam zobaczyc, ale moja Wiki też uwielbia kiełbasę z grilla z tym że muszę jej obrać ze skóry. Do tego keczup, sałatka i chlebek i jest mega happy

Gratki za wagę i bieganie

A to ze miałam wolne od środy do niedzieli nie oznacza że leżałam plackiem... przy mojej dwojce to niewykonalne

Przepie kne zdjecia zapodałaś. Wiki też ma kilka opaseczek z kwiatuchami ale nie za bardzo chce mieć je na głowie

Super ze niespodzianka dla sis się udała

Asiu widze ze Mikołaj tak jak Wiki musi mieć obrane

Hoborrku oj, kurcze a co Ada ci się tak pochorowała... a dajesz jej jakieś witaminki na wzmocnienie? A ty jak sie czujesz? Mam nadzieje ze Robi sie nie zaraził.
Zdrowka dla was kochana....
Anka mam nadzieję ze w pracy sie uspokoi co byś wróciła na łono... forum

Mam nadzieje że grillowanko w ramach dietki udane i odpoczęłaś sobie przez te 5 dni

Rose... ej no nie bądz taka! Pisz co u ciebie i Bianusi! Tęsknim!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

No przyszłam ratować forum

Weekend minął nam genialnie

Mamy kolejne zaproszenie na wesele w połowie lipca, więc muszę nadal walczyć o formę

Dzieciaki dzielnie chcą ćwiczyć ze mną, ale miałam trochę przerwy w bieganiu bo gardzioło mnie bolało, ale zaraz wychodzimy z siorą na wieczorny jogging

Masuska gratki za bieganie

Ja dzika jeszcze nigdy nie jadłam

Asiu z tej listy ja nadal po krawężniku chodzę

Basba super, że weekend się udał

Z szefową nieciekawie, ciągle jakieś spięcia

Hoborku buziaki

Rose żyjesz?????
Oposek a Ty gdzie wybyłaś?

Meldować się babeczki po weekendzie

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Super Anka że weekend majowy sie udal. No i ty normalnie tyle nie ćwicz bo nic z ciebie kobieto nie zostanie

Buziaki dla was...

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Mi jakoś pracować się nie chce, ale muszem i już

Ale już myślę nad niedzielą i uderzamy nad wisłe :
www.dzieckowwarszawie.pl/artykul/impreza...-wisly-2013-12052013
Na łodziach i rowerach i statkiem bedzie można popływać po wiśle

Miłego dnia babeczki

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Po prostu takie matki polki jesteśmy i nie ma czasejku na pogaduchy:)
u nas gorąc! Dziś było 2 8 stopni! A ja w długim rękwaie po domu bo mi zimno - to z osłabienia - bo oczywiście zaraziłąm się od ady! Jutro ada znowu do lekarza bo kaszel ma dalej straszny i do twego masakryczny katar! Dziś rano wzieła ostatnia dawke antybiotyku. A robi zdrowy. Zastanawiamy się keidy chrzciny zrobić. 28 lipiec 0 to chyba za gorąco!!!! Nie wiem. Niby lokal klimatyzowany ale nie wiem czy w kościele nie b ędzie parnoty. choć to i tak nigdy nie ugadnie czy nie będzie deszczu np! ech!
Ni i co?? Fiorum pada???

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

matury sie zaczeły to co poniektorzy sie wbijaja w kostium czlonka....komisji oczywiscie

pogoda piekna wiec do wieczora sie lata po dworze a potem pada z dzieckiem i nastpenego dnia apiać od nowa

pozdrawiamy z Bianusią bardzo serdecznie

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Dzień dobry:)
A co z Elą?
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rose no cóż ujme to tak, teraz masz wytłumaczenie- ALE jak tylko komisje i przebieranki w członka ... tzn. wkostiumy się skończa "proszę" się odzywać regularnie!!!!!!!!

Hoborrku no ty matka polka wiadomo

Masuska dzien dobry

Anka ale fajnie z tą niedzielą. Oby pogoda wam dopisała!
Oposek nie na fajsie tylko tu prosze coś napisac!!!!!
My w sobote na komunie jedziemy- tak w SOBOTE... pierwszy raz sie z czymś takim spotykam

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Basbo, słyszałam o takowych zwyczajach, mnie na szczęście komunie jeszcze omijają

Ania ma rację, czasem coś skrobnąć to można by było:) Elka by się odezwała... Nati, Asia wsiąkły...

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Janko dostał rozwolnienia ze szok, do tego parę wymiotów wiec wróciliśmy... Maksi na szczęście został bo dziadki przyjechały wiec nie gryzło mnie sumienie ze poszkodowany...
W sumie było średnio ciekawie bo Młody zarażał wszystkich na około.. nawet babcie z którą się widział 15 min.... udało sie bez szpitala, ale dwa skierowania nadal w książeczce zdrowia sa... najgorsze ze nie chciał tych elektrolitów i kompletnie nic jeść ale pił wiec spoko.. ja natomiast jak Zombii sie czułam.. aż mi się beczeć chciało jak pomyślałam że Janek się czuł tak samo.. no ale wczoraj wróciłam do żywych .. teraz muszę nadgonić prace i syf w domu bo przez te parę dni nic nie ruszyłam..a ta pogoda sprzyja wyłącznie mojemu bólowi głowy od ciągłej zmiany ciśnienia
A tak to spoko

zęby mu się tuszyły masakrycznie... wiec znoszę ciągłe wzloty i upadki samopoczucia.. u Maksa w przedszkolu jest różyczka.. czekam więc co dalej...
no i tyle chyba ..... Tomus wczoraj skończył 40-tke... masakra ... łaził i bręczył że jest stary i ze go zostawię pewnie za parę lat .... kurna nie wiem tylko jak ja mam wytrzymać jeszcze te parę lat

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
a Ada dalej chora.. teraz niestety bierze zastrzyki!!!!! Nie podziałał antybiotyk - a w sumie to więcej go wypluła, zwymiotowała lub po prostu wylała! I po 3 już widzę że lepiej! A i Robercik zdeka przeziębiony! Katar ma i psika. Lekarz dziś stwierdził delikatne przeziębienie i tyle. Ja jade na antybiotykach - zapalenie krtani i coś tam jeszcze! Ale masakra - tak mnie garsdło jeszcze w życiu nie bolało!
I już znieść twgo gorąca ni emogę! Ja naprawdę wolę delikatne zimno!! Na szczęście sobota - niesdziela - ochłodzenie:)
Natimp zdrówka życzę! Ada dalej st lat za murzynami z agdaniem..
MAuska ale ci zazdroszczę że możesz sobie na podwórku popracować

BAsba mimo wszystko udanej imprezy!
Rózyczko lepiej w komisji niż z drugiej strony.. ciekawe czy Rika będzie zdawać?

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
WIESZ JACHU MATURY USTNEJ TEZ BY NIE ZDAŁ JESZCZE W TYM ROKU ALE PARE SŁOW DODAŁ DO SŁOWNIKA ..
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/

My żyjemy, mamy się świetnie, nadrabiamy zaległości po majówce i myślimy trochę nad wakacjami, bo mąż się wkurzył i kazał wreszcie decydować, tyran mój

Pogoda u nas całkiem letnia, ile możemy siedzimy na dworzu, Filip też gada jak najęty coraz więcej, choć kształtów i marek samochodów nie ogarnia jeszcze, no ale co zrobić- trzeba kochać jak swoje

Żadne forum drogie Panie nie pada, to prozaiczne temperaturowe rozprężenie

Pozdrawiamy Was wszystkie i ściskamy każdego malucha z osobna!
Rika no właśnie, trzymam kciuki za maturę, dasz radę!
Nati współczuję jelitówki, nas dopadła na majówkę rok temu, więc wiem, jak to jest

Masuska musisz się koniecznie pochwalić podwórkiem!
Różyczkoczłonek komisju brzmi dumnie, ja siedziałam tylko w komisji wyborczej i śmiesznie było

Hoborku kochany buziaki przesyłam i życzenia zdrówka dla Was wszystkich! my robiliśmy Chrzest/roczek 29 lipca, był upał co prawda, ale siedzieliśmy na powietrzu i nic nam nie przeszkadzało

Basba no teraz to w ogóle każdy robi, co chce- komunie w sobotę, śluby w piątek... Mimo wszystko udanej zabawy

Ania fajnie wygląda to święto wisły, choć pewnie masa ludzi będzie. Ja wciąż myślę o jakimś ala pikniku na sobotę, ale co z tego wyjdzie ciężko przewidzieć, być może nic

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzień dobry!
Ja tylko na chwilke- dzis imieniny Antoniego więc poswiecam się w całości synusiowi

Zaliczyliśmy juz kangurka (taki plac zabaw jak Oposkowie na 30 Litka sie bawili), załatwiliśmy paszporty a teraz obiecałam ze bedziemy piec ciasteczka kruche z bitą śmietaną i truskawkami

Hoborrku dziekuje. Życzę zdrówka dla Ady. Szkoda ze antybiotyki nie pomogłi i trzeba jej zaszyki dawać. Zdrówka również dla ciebie i Robercika.

Nati no to niefajnie ze was tak dopadło! Mój biedny Jasinek...

Buziaki dla Jasinka za gadanie

Oposku kurcze współczuje bli kręgosłupa. Mnie dzisiaj też coś łupie

Napisz gdzie sie wybieracie na wakacje... ja juz odliczam do naszych. Wreszcie dupsko wygrzeje

Masusko super będziesz miala koło domku

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nati ja nie wiem już co ta Różyczka u Maksa w przedszkolu maturę przeprowadza, czy co? Rota, fatalna sprawa, nie lubimy. Boję się że Pit mi teraz jelitówkę złapie, bo w środę bawił się z bratem ciotecznym (16l.), który czwartek cały przeżygał.
Hoborrku zdrówka wam życzę. Kochana my zasadziliśmy trawki troszkę, w następnym tygodniu zamawiamy tuje, a tak ogólnie to ogarniamy to co jest:)
Oposku jak skończymy to się pochwalimy:) Jakie plany urlopowe?
Basbo, Piotrek jako tako sam nie śpiewa, ale ze mną też daje całego Kotka-płotka:) Sto lat Antkowi