BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 11 miesiąc temu #630962 przez aska27
aaa zapomniałam

zaraz film:

"P.S. Kocham Cię" 21:45 TVN

znowu :) miłego oglądania!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #631449 przez hoborr
aska27 napisał:

aaa zapomniałam

zaraz film:

"P.S. Kocham Cię" 21:45 TVN

znowu :) miłego oglądania!

jej kiedy ja obejrzę jakiś film??
kiedy poleżę z mężem??
ooooo

Asiu meble cudo:) Ja też takiechce!!!!

Kurcze mam minutę i nei wiem od czego zacząć:)
Moze napiszę o samych plusach:)
Młody z piątku na sobotę obudził się tylko raz na cyca - i przespał cała noc!!! No to ada miała ponad rok jak dokonała takeigo czynu!! Mam nadzieję że to dobrze wróży i młody będzie grzecznie spał w nocki:) Jaka była dzisiejsza noc to nie pisze bo miało być tylko z plusami:)
Ada była dziś w lesie z tatusiem i w poudnie spała 3 godziny - tak się zmordowała:)

Młody śpi już 2 godziny.

No nie wiem... co to się dziś dzeije!

Dyro się do mnie dobija ! No ludzie przeciez jestem na urlopie ! - a moało być o plusach. Kurcze nie mam nic więcej....

Oposku kochany nie wiem czy tu pisałaś ale jestem ciekawa czy Filip sam zaprzestał cyca czy ty mu zabroniłaś?? Bo czytałam bloga:) A i tam w podpisie pod jednym zdjęciem tekst mnie powalił o Litku! RObi kurs na koparki bo nie chciało się robić magistra:) hahha a mój ma i żeby miec prace musiał kurs zrobić na koparkę!!!

MAsuska ale weź ty tu nie wyskakuj z sernikami bo ja na diecie jestem!

Rózyczko no wiadomo trudny wiem! Każdy przez to przechodzi!

Basba oby te ciężkie nocki sszybciutko sie skończyły! WIesz przydałby się jakiś godzinny monolog twej córci na ju tubie - adusi bym puszczała - bo za nic w świecie nic nie chce gadać! Mówi nawet mniej niż parę tygodni temu!! Pomyśl nad tym:)

11 lata 11 miesiąc temu #631450 przez hoborr
natimp1 napisał:

Laski , przysięgam nie zobaczymy się chyba przez parę lat bo tego mojego Łocha starego kilim.. ja pierd... czym musiałam być zaślepiona ze go wzięłam na całe życia- muszę mieć jakaś niezdiagnozowana chorobę oczu lub mózgu chyba ..... co za Baran .. mogłam go do święconki wsadzić, a obok zwykłą kostkę masła.....

ooo tekst miesiąca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 lata 11 miesiąc temu #631835 przez masuska
Dzień dobry:)

Hoborr :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #631888 przez natimp1
hej hej ...

Witajcie Drogie Panie po wekendzie....

Hobborku no widzisz ile plusów;)

Rose.... ja nawet nie myślę jak będzie wyglądał bunt Maksa.. serio...ale kurcze chyba każdy z nas się tak buntował co.. ja tam standarty typu właśnie po co mnie urodziłaś, albo ze się wyprowadzę.. to tez utrzymałam... a jak ja mamuśkę wkurzyłam i mi powiedziała ze mam się wyprowadzić to ja jej ze nie bo dopóki sie uczę kto jej obowiązkiem jest mnie utrzymywać:):)

U nas wekend milutki- nawet mąż Łoch miał wolne .. pojechaliśmy do prababci.../ tam 3 hektary terenu .. wiec chłopaki się wyszalały.. Jachu się zdradził wytrzymałością nóg wiec wózek w większości idzie w odstawkę...
Wczoraj zaliczyliśmy Stare ZOO fajnie bo są tam zwierzątka typu osiołki, małpki, kózki.. Jachu mieszczuch zafascynowany gołębiami :) ale super bawił się tam na placu , dzieciaki mu nie przeszkadzały.. ba nawet się raz przepchnął..:):)

jutro wolne... neurolog, czyszczenie dywanów a popołudniu wypędzam męza z dzieciaki na spacer i kończę sprzątanie szaf.. wczoraj 4 h chatę sprzątałam.. az mi się wierzyć nie chciało ze tyle roboty ....

no nic zabieram się do pracy

11 lata 11 miesiąc temu #631924 przez różyczka
Heloł :)
Aska meble eleganckie :)
Hoborrku superrr,ze sie odezwalaś :) :kiss: Dyro wydzwania bo pewnie chce Ci dac podwyżke na macierzyńskim :blink:
Nati no to nieżle zapuścilas szafy :silly: :lol:

Moja Bianulka ma goraczke od wczoraj :dry: 38, spadapo nurofenie a potem znowu rosnie, nic innego jej niedolega wiec albo ja lekko zawiało albo 3 na dole sie przebija :S
wczoraj dostała od dziadka namiot, a wlaściwie dwa polączone tunelem i jest szal :S :)

Basbo a jak Wiki?mama nadzieje,ze juz lepiej z nia...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #631961 przez basba
Dzień dobry.

U nas po weekendzie ok. Szkoda że tak wiało :angry: a dzisiaj o wiele ładniej jest. Serniczek rozszedł sie błyskawicznie ;) wiec chyba smakował. Za tydzien robie sąsiadce na urodziny dzieci. W sobote byłyśme w centrum handlowym na śwince Peppa! Wiki patrzyła w nią jak zaczarowana. Byłam z sąsiadką i jej córką, moimi łobuzami i synkiem drugiej. Matko ogarnąć czwórke w takim tłumie to był hardkor. Wiki ciągnęła do tej wielkiej świnki, tamci szaleli na placu dla małych dzieci ;) Normalnie masakra :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Musiałam jej powiedzieć ze świnka poszła spać bo odejśc nie chciała ;)

Różyczko dziękuje ze pytasz. Jeśli chodzi o te pleśniawki to ma jeszcze na języku ale zaczyna juz coś jeść i przede wszytskim pić. A u Bianulci to może faktycznie ząbki, skoro nie ma innych objawow.

Oposku co ty tak tylko dzień dobry... pogniewałaś się na nas czy co? Pisz co u Was, u Filipka!!!!!!!!

Olka zdrówka dla Matiego, oby szybko mu apetyt wrócił ;)

Asiu niezły maraton mieliście... Babka ma tupet z tym autem :angry:. Mebelki fajne, takie stylowe :)i wyglądają na naprawde solidne.
Jak dzisiaj nocka wam mineła- Wiki pobudka na mleko o 1:30 i spała do rana (zwykle pije w nocy herbate ale teraz chyba nadrabia zaległosci ;) )

Mausko a ty co, też tylko sie witasz ? No ja cię prosze ... pisz co u Pita!

Hoborrku!!!! Jej jak fajnie ze zajrzałas. Prosze ile pozytywów znalazłaś :) A ten monolog na co ci niby? :) Stopery do uszy planujesz kupic i nie wiesz które wybrać, czy co??? Tekst Nati dla mnie też wymiata. :)

Nati, oby twoje dzieci nie poszły w ślady mamusi! No jaka ty nieznośna byłaś!!! ;) Ja nie kojarze takich ekscesów u siebie :) Kobieto ty nie załamuj mnie tymi 4 godzinami. Ja to minimum tyle w kazdą sobote sprzątam :S A u nas Wiki ostatnio dorwała wózek (raczej wszedzie piechotą chodziła) i wysiaść z niego nie chciała. Siedziała rozwalona, girki jej zwisaly i patrzyla jak prasuje :blush:

A co, to sie na deser pochwale jeszczę tym sernikiem :P

Napisze jeszcze ze robiłam ten placek lotaryński co Asia dawała linka... mega dobry! Z tym że ja zrobiłam z gotowego spodu na pizze z lidla i z miesem mielonym z pieczarkami :woohoo:

11 lata 11 miesiąc temu #632031 przez natimp1
Rose no zapuściły się szafy po zimie- chowałam ciepluchy i szykowałam miejsce na lżejsze, jak Maksiemu przegląd zrobiłam to mu tylko 5 bluzek z długim rękawem zostało.. reszta zamała.....
Oby u Bianuli zęby tylko były.. moje Łobuzy kichające po sobotnich wariacjach....

Basba.. ekstra że synówka lepiej

Asiu a jak ciemnooki Mikus..

Oposku przestać nadrabiać... alkoholowe zaległości i pisz częściej

kurcze musze chyba rolety zewnętrzne założyć w pokoju Janka.. bo od kiedy jest tak jasno to się o 6 budzi.... stuknięty

11 lata 11 miesiąc temu #632073 przez aska27
hej :)

Różyczko mój Mikołaj też gorączkował ostatnio,innych objawów nie było, troszkę z noska leci,wiec podejrzewam zęby.

Nati a może w maju się zobaczymy co/>??? Mamy plan jechać do.... zgadnij dokąd :laugh: :silly: oczywiście do ZOO jak bedizesz miała chęć i czas dzown lub pisz :blink:

no i gratki dla Jaśka :) niech zasuwa chłopak :blink:

Basba z taką czwórką miałas co robić :blink: hehe no fajnie,ze wypad na Pepę się udał i Wiki była zachwycona.

Co do nocy to u nas ok, Mikołaj ostatnio woli swoje łóżko niż "nasze wspólne" :blink: zawsze wieczorem kładłam go do naszego łóżka,a gy zasnął ,a ja się obudziłam przekładałam go do łóżeczka,ostatnio woli jednak spac tylko w swoim. Wczoraj kładę go,a on do mnie "nie, moje łóżko" no i tyle :) nie ukrywam ,ze fajnie.

11 lata 11 miesiąc temu #632202 przez Oposek
Wrzucam, bo przydatne, warto przeczytać:
dziecisawazne.pl/smieci-dla-dzieci-cz-1-serki-owocowe/

11 lata 11 miesiąc temu #632231 przez natimp1
Oposek miałaś pisać co u Was a nie w świecie reklam:) generalnie mega sporadycznie chłopaki dostają danonki :)choć trudno Maksa odciągnąć od nich bo tam te wszystkie magnesy jakieś pyski zwierząt itp

11 lata 11 miesiąc temu #632521 przez masuska
Basba, świetne zdjęcie. A ten sernik miałam robić, ale ostatnio mąż pokochał ciacho z budyniem i owocami:) Swoją drogą mi też smakuje:)

Oposku, tak miałam się pochwalić że od 2 dni robię sobie jogurt z mango i bananem, a Piotrek mi podjada. Nie dawałam mu przez "skazę", ale ostatnio nie ma żadnych zmian mimo że mleko podpije, albo musli je moje. A ten jogurt z mango polecam, bo ekstra jest. Dosładzam miodem z kwiatu pomarańczy i wszystko w blender:)

Nati, Piotrek też mi wstaje po 6tej:( Mimo moich cudnych rolet.

Asia, Basbo cieszę się że już lepiej:)

11 lata 11 miesiąc temu #633062 przez basba
Co się tu wyrabia??? Dzień dobry!!!!!!!!

Czy wy jeszcze śpiecie :P :lol: Ot taki mały zarcik na początek hehe...

U nas nocka znów nie ciekawa. Wiki walczyła od 00:00 do 2:30! :S :dry: Płakała, kopała, rzucała się w łóżeczku... kurcze nie wiem co jej jest. Pleśniawki niby znikneły, więc skąd ta nocna przygoda ???

Masusko z budyniem powiadasz... a dasz przepis ;) W maju robie imieniny dzieciom to sę zapewne przyda ;) A te twoje cudne rolety to chyba nie zaciemniają pomieszczenia, co? My mamy zewnętrzne, wiec Wiki zazwyczaj spi do 8 a w niedzile nawet spała do 9 ;)

Oposku Wiki i Antek nie przepadają za danonkami, za to uwielbiają monte i fantasje. A co u was... czemu nic nie piszesz! Bo focha strzele :silly:

Asiu nie byłam sam na szczęście tylko z sąsiadką. Oj nie wiem czy sama dałabym radę. Dzieci było mnóstwo, a Wiki oczywiście nie interesował placyk zabaw- jak pozostałej trójki, tylko łazila za tą Peppą cała.... :)
Super że Mikołajek pokochał swoje łóżeczko. Moi z nami nigdy nie spali ale ze słyszałam jak "fajnie" niekiedy śpi sie w trójkę ;) Sasiadki córka ma 5 lat a do łóżka rodziców wraca jak bumerang. Zasypiała w ich łóżku i ja rzenosili, jak tylko wyczuła że nie jest u nich to dreptała spowrotem do nich.

Nati no to widze że i ja przegląd Antosiowych ubran letnich musze zrobic. Dzisiaj wyjęłam mu bluzkę z zygzakiem w rozm. 104 :cheer: A on ubrania 116/122 nosi!!!

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #633112 przez aniaw
Hejka :laugh:

Oj nie było mnie sto lat, ale ostatnio jakby się doba skurczyła :S
Wstaję rano, myk do pracy, w pracy zapiernicz, że neta nie ma kiedy odpalić :S - przeniosła się nam główna konkurencja kilka ulic dalej, więc więcej jest pacjentów, ale na kasę się to niestety nie przekłada ;) - po pracy do domku i szybki obiad a potem z bobasami na świeże powietrze :lol: I tam czas mija już najprzyjemniej :laugh:
A jak wracamy to zaraz kolacja i szykowanie małpiszonów do spania :S
Jak maluchy zasną to my z siorą wychodzimy BIEGAĆ :P No i tu dostaje od mojej siory niezły wycisk :lol: Ale muszę wyglądać jakoś na weselu w czerwcu, więc wzięłam się ostro za siebie :lol: A jak doczłapię się już do domu i ostatkiem sił wdrapuje sie do mieszkania po tych 32schodach to po błogosławionym prysznicu padam na ryj do łóżka :huh:
No ale pierwsze efekty są widoczne i spodziewam się nieskromnie kolejnych :blink:
A jak mam na popołudniu do pracy to przedpołudniem obowiązkowo rowerek :lol:

Z nowości to Szymi zakochał się pierwszy raz :lol: W Emilce z podwórka :lol:
Dominik za to potrafi znaleźć i zorganizowac sobie pisakownice wszedzie :lol: Nawet kopie dołki zaraz przed wejściem na klatkę :lol:
Mamy extra slizgawki na osiedlu obok - takie duże spiralnie poskrecane - teraz już nie wiem czy częściej zjeżdżaja na nich dzieciaki czy my z Tomim :lol:

Obiecuję dzis podczytac co u Was a tymczasem mocno Was ściskam :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #633228 przez aniaw
Masuska a ja widziałam Cie na innym forum, widziałam porównawcze fotki i Twoja mantre :laugh: Ech motywujesz, gratki :laugh:

Oposek no takie śluby milczenia to do Ciebie nie pasują :S Ale kumam kumam, że KTOSIE wazniejsze :kiss: Ja w weekend majowy wolny dla mnie od 1go do 5ego jupi będe nadrabiac zaległości miedzyludzkie :lol:

Rose no byle do 18stki a póxniej będzie jeszcze gorzej :lol: Kurka a tak serio to ja nie chcę myśłec o moich dzieciakach jako nastolatki bo juz teraz wymiekam ;) Buziaki :kiss:

Asiu extra mebelki :) Buziaki dla Mikusia :kiss:

Basba ale ciacho :lol: Jam na diecie, ale co tam :blink:
Fajne masz dzieciaki i to 4kę :laugh: Dajesz radę :laugh: Współczuję nocek :kiss: Może to jednak zebole piateczki? A te pleśniawki to nie porobiły się po antybiotykach?

Nati do sprzatania moich szaf zapraszm :laugh: Pójdę Tobie na reke i po godzinie dziennie proponuje, poznaj moje dobre serce :P :kiss:
Oj stare zoo jest extra :) Chetnie bym w któryś weekend wyciagnęła męzola z dzieciakami do poznania, serio :) Więc wiesz szykuj sie, sprzataj to zoo :blink:

Hoborku myślenie pozytywne przede wszystkim :laugh: A na resztę masz buziaki :kiss: :kiss:

Olka buziaki dla Matiego :kiss:

Babeczki a jakie macie plany na weekend majowy???
Coś wiecie jaka ma być pogoda?

Przychodzi do mnie dziś bardzo wkurzający mnie gość z psem na kontrolę zębów:
Ja: Musi koniecznie pan szczotkować te jego zęby, dbać o nie, bo już odkłada mu się kamień.
On: Ale jemu to się nie spodoba. (Gatka ta się powtarza za każdym razem i mam już dość.)
Ja: Ok. To mam nadzieje, że wyrywanie zębów mu się spodoba :lol:
On: :S
Ja: :lol: :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka