- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
Oposek domek rewelacja kupuj-polecam,co prawda moj syn wchodzi,wychodzi,okiennice w ciagłym ruchu :laugh:tak samo jak i drzwiczki z domku zrobił garaz dla swojego trzykolowego rowerku ale i tak zabawa dla niego suuper,domek raczej jednoosobowy,taki kupiłam:
www.smoby.com/pl/outdoor/domki/domki/liste/domek-natur
Masuska zdrówka zycze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Masuska Zdrowia!
Co do autka, to przyznam z ręką na sercu,ze średnio mi się prezent podobał, ale Mikołaj i inne dzieci bardzo zadowolone.
Autkiem mozna sterować samemu lub przełączyć,zeby dziecko samo kierowało. Mikołaj potrafi nacisnąć pedał i jedzie w tył lub do przodu, z kierowaniem gorzej.
Żeby w ogóle działało trzeba naładować akumulatorek /ok 10h/.
Dla dziecka fajna zabawka, nawet jak nie jest podładowany, to Mikołaj lubi sobie w nim posiedzieć
Basba Widziałam prezenty, super! Naprawdę masz zdolne dzieci Tatuś musiał być zadowolony z takich arcydzieł małych
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Boszzzz kto wymyślił poniedziałek
Dzięęęęęęęęęęęęki dziewczyny za życzenia dla Dominisia, wszystkie buziaczki przekażę
Rika buziaczki dla Oli i dla Zuzi oczywiście też żeby nie było
Ja jestem taka weekendowa jeszcze, że szok
Wybawiliśmy się na weselichu za wsze czasy Dzieciaki były nieznośne, więc przed północą się ich pozbyliśmy Babcia okazała się niezbędna
Wszyscy byli zachwyceni maluchami i nawet potańczyliśmy z nimi, ale później zaczął się ich etap demolki i świrowania, więc dla nich wieczór się skończył Ale uważam, że i tak długo wytrzymali
Szaleliśmy do białego rana Po 4tej dopiero się zaczęliśmy zbierać do wyjścia
Nawet mieliśmy oficjanie życzenia rocznicowe składane z kwiatami i tak dalej
Wczoraj poprawiny i ledwo dycham
Tomi dostał na dzień taty koszulkę ze zdjęciem dzieciaków - własnoręcznie robiona
Na imprezie z okazji dnia dziecka były takie stoiska, że można było zrobić sobie fotki a oni drukowali to od razu na specjalnym papierze prasowance na koszulkę Fajna sprawa - dokupiłam tylko t-shirt i wsio Trochę za ciemny kupiłam bo fotka trochę mało się odcina ale nie jest źle
A dziś Dominiczek świętuje Już dostał kasiorkę wczoraj i prezent od chrzestnej i jeszcze myśłimy co dalej Jakoś niestety bez szału bo całe oszczędności poszły znów w auto
Basba super malarzy masz dzięki za rocznicowe życzonka i dla Dominisia
A jak tam zdrówko dzieciaków?
U moich jeszcze smarki zostały
Oposek no to ja teraz czytam po kolei te ksiązki Chmielewskiej bo okazało się, że szefowa ma cały ich zbiór Już ta pod rząd Teraz "Ostatnie zdanie nieboszczyka" na tapecie Wszycsy jesteśmy podejrzani u niej nie widziałam, ale może wreszcie biblioteke odwiedzę jak mi się szefowej zbiory wyczerpia
Co do pogody to u nas lało tylko raniuchno wczoraj a póxniej skwar na nowo
Rika tort arbuzowy fajna sprawa, może dziś tylko cos takiego zaserwuje małemu
Wiesz mój Szymi też czeka do ostatniej chwili zsiusianiem czy kupka Ale świetnie sobie radzi, sam idzie na kibelek a na zewnątrz szuka sobie odpowiednie krzaczka do podlania Próbuje sobie sam pupę wycierać Śmieszny jest super, że udała się imprezka Ważne, że dziewczynki zadowolone Ech zawsze znajdzie się ktoś kto chce popsuć zabawę
Nati muszę jakoś zabrać sie dop zgrania fotek to a i się pochwalę nawet a co moimi chłopakami
Rose ale pracuś z Cibie A co bianula robi z muchami? Ugania się za nimi? A zmiany w mieszkanku to fajna rzecz
Asiu ale zabawne dyskusje z Tobą Mikołajek prowadzi Imie wybrane więc nie ma bata i musi być dziewczynka
Masuska zdrówka Dobrze, że przypomniałaś o autku, musze wyciagnąc chłopakom quada i naładować akumulator
Olka no to teraz wypas dla Matiego ze zjeżdżalnia i domkiem A p[ranie wózka extra
Wiecie zastanawiam się nad przygarnięciem kociaka coraz poważniej Dzieciaki u babci wymęczyli tamtejszego futrzaka a ten cierpliwie poddawał się ich pieszczotom Radości było przy co nie miara Dopiero jak zmuszali go siłą do jedzenia musiałam interweniować Kicior jak zobaczył otwarte okno to zwiał w mgnieniu oka gorzej, że dzieciaki zaraz oknem chcieli skakać za nim
Poza tym dbali żeby piesek miał zawsze świeża wodę - czytaj wymieniali mu ja co 5 min oblewając się nawzajem Chcieli wchodzić za nim do budy i z entuzjazmem biegli do każdego psa nawet takiego zawzięcie szczekającego za czyimś ogrodzeniem
Wszystkiego naj z OKAZJI ŚWIATOWEGO DNIA PRZYTULANIA
Ps Szymi jest mistrzem w tych przytulasów ma taki patent, że jak się ktoś na niego wkurzy na maxa to on podchodzi do tej osoby - tak jak wczoraj do mnie i przytula mnie i mówi luuuubię mamę I no jak to się wkurzać na niego
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas wczoraj wypad się udał, trochę inaczej niż zakładaliśmy,bo dzień ojca, ale wyjście we dwoje jeszcze nadrobimy. Młody się wyszalał za to i zrobił mamie niespdziankę, bo spał dziś do 9:12. Szał normalnie!
Rika no wyszło piękne słoneczko wczoraj, na szczęście
Ślicznie Ola mówi A jak dziś nasza Jubilatka się miewa?
Asia poszukiwania leżą i kwiczą, że tak powiem... Przynajmniej pracy w zawodzie na umowę o pracę...
Moja szwagierka ma na imię Sara, 6 lat skończyła Dobrze mi się to imię kojarzy przez to
Basba prezenty i pomysł super Świetnie wyszło i Tata na pewno zadowolony! Filip też będzie raczej z tych później siusiających, tak myślę...
Nati nie, co Ty- każdy jest fajniejszy od ciągle dostępnej matki Zresztą ja podobno marudna jestem, więc sama rozumiesz- nie ma chłopak w życiu lekko
Masuska zdrówka Kochana Chorowanie w lato jest do bani Fajnie, że się udało zaplanować wypad nad morze, a gdzie się wybieracie poza wizytą u Rose?
Różyczka jak się sprawuje nowa kanapa? Super, że takie fajniutkie łóżeczko udało się kupić dla Bianeczki w okazyjnej cenie! Dobrze się bawiliście na "dzieciowej" imprezie/festynie?
Olka super domek! I świetny miał Twój Synek pomysł z garażem na rowerek
Ania czeeeeeść Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Kochana, niech Wam się zawsze układa wszystko po Waszej myśli Super ma pomysł Szymonek na złoszczenie się- popieram całym sercem
Przytulanie dobre na wszystko i ludzie, którzy się często przytulają rzadziej się złoszczą! A pamiętasz tego słodkiego psa w Gdańsku, którego nasze dzieciaki molestowały i karmiły kamieniami?
Hop hop, Hoborku, co u Was?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/06/7...ginal.png?1372006099
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniaw i Dominiczkowi też wszystkiego dobrego, dużo słoneczka i uśmiechu na buzi
Oposek Ola wyszalała się w błocie i teraz śpi
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Asiu, mnie też ten wozik raczej wielkiej radości nie sprawia, jestem wręcz na nie. Mąż za to się napalił bardzo, a że z placem zabaw się nie wyrobimy, więc szukamy innego rozwiązania. Myślę zatem że Piotrowi się autko spodoba, ja mu jeszcze dokupię jakiś zestaw wyciskarek i innych do ciastoliny, no i fotelik rowerowy. I też Cię zapytam: jaki macie? Na allegro tak tandetnie wyglądają, a HAMAX jest drogi.
Aniu to ładnie się pobawiliście. W ramach życzeń rocznicowych rzecz jasna dla WAS buziaki :*
Pitucha ma teraz też taki okres jak Szymi, ciągle przytula, ciągle "Kocham" no i buziaki, a te to wszędzie, ostatnio mnie całuje w ramie:), albo udo:)
Elu, myślę nad powtórką z zeszłego roku, albo pobyt gdzieś nad samym morzem, bez atrakcji, tylko plaża i my:) Może Łeba? Ustka? Stegna? Ale Ikeę to mus odwiedzić
A z tym cisnieniem to
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Fajnie nad morzem, ja tam zawsze się upieram, co roku, że nad morze jedziemy
Rika zazdroszczę Oli, też bym pospała
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w tym roku gdzie jedziecie?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A w jakim terminie jedziecie?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to znalazłam taką kwaterę, no i troszkę odległość nie pasuje ale w sumie to po środku na Hel i trójmiasto.
www.justyna.letnik.pl/
*edit sprawdziłam na mapie i Jastania też wchodzi w grę
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Asiu no nieźle na to wychodzi że Mikołaj samych łobuzów zna A Sara bardzo mi się podoba
Nati łącze naprawione???
Masusko no widzisz skleroza nie boli..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Taras ma 6 lat ponad i nic z nim nie robiliśmy (tzn nie olejowaliśmy ani nie bejcowalismy- nie jest to też egotyk Ale zadowoleni jesteśmy baaaardzo. Nigdy przenigdy płytki nie wchodzą w grę . Pomysl dla tatusia też fajny Zawsze mówie ze liczy sie pamieć Zdrówka kochana.
Olka domek fajny. My tez mamy swoją bazę
Oposku super ze wyjscie udane. Rozumiem ze w trójkę szaleliście
Ania super że imprezka weselna sie udała no i dzieci troszkę porządziły
Rose, Hoborrku co u was??/
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
KOPĘ LAT!!
W niedzielę urodziny Adusi! Proszę doradźcie jakąś przystawkę którą zrobię w sobotę... Jajka faszerowane już mam w myślach. Ale chcioałąbym cos nowego, pysznego:)
NI eczytam bo nie mam czasejku ! SORY!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a teraz doczytuję ...