BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 6 miesiąc temu #683613 przez natimp1
Anka -ja jestem zbyt szybka i zbyt szczupła żeby we mnie trafić z łuku B) B) B) B)
heheh sama się uśmiałam z tego co napisałam na serio.. jak to fajnie ze człowiek umie sam siebie rozbawić
Elka przyjazd robi się coraz atrakcyjniejszy .. chata w Wawie wolna ..... oj gdyby to wszystko działo się z 10 lat temu :):)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #683646 przez basba
Napisze tylko ze zyje bo tu jakies grozby pieniezne i czerwone kartki rzucacie ;) napisze jutro bede miala troszke wiecej luuuuuzu ... Buziaki

11 lata 6 miesiąc temu #683706 przez masuska
I ja też na sekundkę:)

Buziaki:)

Basba DZIĘKUJĘ :*

11 lata 6 miesiąc temu #683711 przez Rika
Oposek wlasnie now worm. Na pewno leciny do zoo w niedziele luv sobote, to zalezy jeszcze kiedy bedzie ireza urodzinowa dziewczyn. Ogolnie mama byc fajne atrakcje tam, koncerty, wianki, fajerwerki I kolorowe niebo czyli pokaz tych samolotow co beds eobic kolorowe dymki... Ja w sumie nie mam ochoty na imprezy ale dziewczynki nawet kolorowym niebem o zachodzie slonca się zachwycają wiec jakbym miała iść to tylko dla nich w ramach prezentu urodzinowego... Sama nie wiem...

Aniaw nie wiem o co chodzi z tym grillem w zabkach czy zielonce :P

11 lata 6 miesiąc temu #683731 przez różyczka
mam pytanko, moze ktos sie orientuje: czy jesli mam ustawiona aukcje na aukcjonerzeto musze najpierw zalicytowac sama? czy moge ustawic snajpera, nie licytowac i on sam zalicytuje?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 6 miesiąc temu #683964 przez Oposek
A ja jutro na kolejną rozmowę o pracę... Filip chyba z Teściem. Ostatnio z każdym po kolei się integruje...

Ania potrzymaj, pewnie. Niech Wam dobrze służy i zdrówka dla Chłopaków, bo przecież intensywny weekend macie przed sobą :kiss: Może Nati się w końcu do stolycy wybierze i będzie okazja, żeby się spotkać, o ile się nie pozabijacie :lol: :blink: To jestem jeszcze bardziej ciekawa tej Twojej kreacji :lol: ;)

Basba to jutro rano będę włączała komputer z niecierpliwością czekając na Twojego posta! :kiss:

Natino maszyny do przenoszenia w czasie nie posiadam, ale zamiast gadać to pakuj się i przyjeżdżaj :P Tylko wiesz, ja jedynie wyglądam na taką miłą, a bywa różnie, więc żebyś nie była rozczarowana... Mam za to fajnego męża i syna- obaj bardzo lubią gości- tak na pocieszenie ;) Grunt to umieć się bawić dobrze ze sobą :lol: (to apropos tego rozśmieszania samej siebie jest ;) )

Rika powiem Ci, że w zoo w niedzielę jest masakra, szczególnie jak pogoda ładna. Przynajmniej bilety kupcie przez net, bo kolejki na pół Pragi :dry: Ja się zastanawiałam nad tymi Wiankami, ale sprawdziłam, że najfajniejsze atrakcje bliżej północy, więc to trochę za późno dla mojego dziecka jednak...

Rose trzymam kciuki za aukcję! :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #684033 przez Rika
Kurcze Oposek teraz kiedy indziej jak w weekend nie mamy czasu bo maz zrezygnował z urlopu :( i teraz dopiero w lipcu bierze... W takim razie jeszcze się zastanowię. A re bilety normalnie na ich stronie można kupić?

11 lata 6 miesiąc temu #684242 przez basba
Dzień dobry...

zaraz poczytam i napisze :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #684307 przez basba
Oposku kochany melduje się…  Widze że wakacje już rozplanowałaś Co do garażu mój Antek jakoś nigdy nie był zainteresowanym, wolał jak budowaliśmy go sami z klocków (takich zwykłych plastikowych – nie lego ani duplo) Pisz jak po rozmowie o prace… trzymam kciuki!!!!!!!

Masusko PROSZĘ :kiss: co do mówienia - mówi że ma na imie Wikunia a nazywa się Wiktoria - po czym poprawia sie na nazwisko :) Miejscowości jeszcze nie umie na pamięć choć wypowie ale wie na jakiej ulicy mieszka :lol:
Jak jej sie pytam kim jest mamusi to mówi- córeczka a tatusia ... glajdka/lub glajda :lol: cioci (niani) kotek, a chrzestnej ukochanej małpka 
Jeśli chodzi o taras drewniany to zaraz coś wygrzebie z archiwum ;)
Madziula śliczny kolor włosków masz, nie wspomnę już o tym Słodzińskim śpiącym królewiczu na twojej miejscówce.
Co za tort!!!!!!!!!!! No w szoku jestem! Super!!!

Asiu jeśli chodzi o plany wakacyjne to my wyruszamy do Chorwacji za dobry miesiąc. A jeśli o urodzinki to robiemy wspólne we wrzesniu (bo wszyscy oprócz Wiki z tego miesiąca jesteśmy a w dodatku oboje z meżem 30 swietujemy ;) )> nie mam tylko pojęcia co jej kupić… Widze że pomysłów na prezent dla chłopca ma cie mnóstwo a ja szukam inspiracji dla dziewczynki.
4 luty już niedługo więc odpoczywaj sobie spokojnie ;) A jak się czujesz???
Jaki swietne fotki! A Miki jaki zadowolony!!! Super
Co do dzielenia się zabawkami- Wiki oddaje swoje tylko i wyłącznie jak inna dostanie w zamian ;) Ale ładnie za to z Antosiem się bawi.
Kolejna kwestia butelek- Wiki pije do dziś z nich, choć jak ma do wyboru w dzień zaznaczam ze tylko w dzień butelkę czy kubek wybiera to drugie.

Aniu jak tam Szymi po wyjeździe? Widze że impra weterynarzy udana!! Dziękuję za zakończenie historii z kotem specjalnie dla mnie ;) Pokazuj kiece na wesele!!!!!!! Ania a do tego inhalatora to co wlewasz? Nadal się nad nim zastanawiam…

Różyczka no co za pech, że zajęty ten super gościu… uśmiałam się z tych sześciu krasnoludków i twojej królewny  śmiesznie wyszło . Matko ale Biancia duza dziewczyna na tym zdjęciu się wydaje. Śliczna!!!!!!!! A co do tego aukcjonera to się nie orientuje…

Nati jak tam zatoki? Mam nadzieje ze już OK. Fajnie musiałaś wyglądać po tym farbowaniu! ;) Dzieci cie poznały??
Rika witaj… Współczuje straty dziadzka.

Hoborrku foty na fb widziałam… kiedy synuś ci tak urósł? A Adusia już lepiej czy jeszcze się tak boi?

To jeszcze co u nas...

Weekend minął jak szalony. W sobote sprzątanie od rana jak co sobote… łazienki srenki, kotlownie i w ogóle, prasowanie, pranie i pierwszy posiłek zjadłam chyba o 17, ale potem pojechałam po nianie i porwałam męza na kac wegas 3! Uśmialismy się , obżarliśmy naczosami i opiliśmy colą. W rewanżu mąz zaprosił mnie na kolację wiec zładowaliśmy do domu koło północy. Jeszcze ciocie odwoziłam wiec byłam grubo po dwunastej w domu. W niedziele za to odwiedziła nas moja ciocia z którą widziałam się ostatni raz na naszym ślubie (czyli prawie 9 lat temu), wiec od rana szykowanie, pieczenie bo w południe już goście byli. Posiedzieliśmy do wieczorka i weekend minął.
Od wczoraj obdzwaniam klientów (coś czuje ze znowu będą komentarze ;) ) bo jutro wybieram się skoro swit do Wrocławia. No i tak dzień za dniem leci….

TO TYLE 

11 lata 6 miesiąc temu #684397 przez Oposek
Dzieeeeeeeeeeeeeeeeń dobry :)
Rozmowa jak rozmowa, zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie :)

No, to ja rozumiem- wchodzę na ZP i jest post od Basby :lol: :kiss:
Super, że wypad z Mężem się udał, ja też muszę coś zaplanować, bo teraz moja kolej na wybieranie, ale jakoś się zmobilizować nie mogę ;)
Miłego wyjazdu i wracaj szybko do nas! :kiss:

Rika tak, można kupić przez net. Opłaca się też roczny kupić, jak częściej niż dwa razy w roku chodzicie. Wybierzcie się po prostu, nawet jak będzie dużo ludzi to obok jest park, plaża z atrakcjami dla dzieciaków, tramwaj wodny, park linowy- coś sobie znajdziecie. Najlepiej zawsze popołudniu iść, wtedy już pierwsza fala tłumów się przewali i można na spokojnie zwierzaki poobserwować. No i wtedy Mrówkojad się budzi, koło 17 dopiero, a to mój ulubieniec :blink:

11 lata 6 miesiąc temu #684469 przez hoborr
Dzien dobry..

Piszę sprawozdanie do szkoły z realizacji projektu sdukacyjnego. W czwartek ide na komers 3 l\klas... A tak sie wyrwe na chwilke z domu:)
BAsba Robco ma juz 4 miesiące za pare dni:) Ale leci:)

Tak sobie myślę że Adusia to juz taka dorosła jest..

Rika współczuję :( Mój dziadek na szczęście trzyma się dzielnie z rakiem - choć lekarze przewidywali że do Nowego roku nie dozyje.. a tu juz lipec za pasem...
Pokaż dziewczynki....

Naprawdę nei wiem co mam każdej odpisaywac bo musze z 10 stron nadrobic.

Asiu jak się czujesz? Jak dzidzia? MIałaś już jakieś badania? Ktury to tydzień??

11 lata 6 miesiąc temu #684713 przez aska27
Rika witaj, tak po cichu mśylałam co u Ciebie i dziewczynek Fajnie,ze jesteś. Współczuję dziadka :(

Hoborr dzisiaj sobie własnie myslałam o Twoim Roberciku i Oliwii Ufolki niedawno się bobaski urodziły,a to juz 4 miesiąc!

Jesli chodzi o mnie to czuję sie paskudnie, wczesniej palnowalam trokę dzieci ,a teraz raczej powiem stop. Chciałbym,zeby to juz był luty! / termin mam na 4 lutego/
Całe noce nie śpię, tak źle,tak niedobrze.

Napisze jeszcze tylko,ze dzisiaj kupiliśmy zjeżdżalnię Mikołajowi.
Niestety wróciliśmy z pękniętą przednią szybą :dry: echh...
No nic, jutro pojedziemy zamówić domek i zamontujemy ślizg, mam nadzieję,ze na urodzinki zdążymy z prezentem :blink:

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #684993 przez olka1730
Witam,powiem szczerze ze tez myslalam o zjezdzalni Smoby 150 z uchwytami bo łatwiej sie chwyta maluszkowi i siada jak juz jest na gorze,takie słyszalam opinie,przekazuje moze którejś sie przyda.Nawet na agito.pl jest w promocji ;)niecałe 200zł

Pytałyscie co u Nas,juz spiesze z odpowiedzią:Mati byl cały tydz na antybiotyku,anigina dzis kontrola lekko zaczerwienione gardło ale ok,no i wtopa dałam mu polizac loda,matka zapomniała ze syn po chorobie:blush: poza tym niestety zakupowy moj syn nie jest :S ,kazdy sklep z ciuchami w markecie płacz,krzyk nie chce wchodzić wogole.Zazdroszczę ze wasze dzieci takie grzeczne :) moj charakter juz ma i koniec :silly: nie lubi sklepow z ciuchami..az jestem zła :angry: omija mnie taka przyjemność...pobuszować.Toleruje za to sklepy spożywcze :)
Nadal mało gadatliwy,oszczędny w słowach :)moj Mati to dobry miesiac od Piotrusia młodszy,zaraz bedzie Piotrus otwierał listę urodzinową 2-latkow :)

Aska moze pierwszy trymestr taki,pozniej bedzie lepiej :) głowa do góry :)

czesc Rika kooope czasu :)

Na jutro obiad zrobiony barszcz ukrainski,z mrozonki ;) :P no ale jest :lol:

Kupiłam wlasnie zjezdzalnie na sobote mysle bedzie :lol: 203zł przesyłka kurierem

11 lata 6 miesiąc temu #685011 przez basba
Dzien dobry. Witam sie i zycze milego dnia. Startuje do Wroclawia. :)

11 lata 6 miesiąc temu #685037 przez natimp1
Hej Dziewczyny ...

nadrobiłam-za wiele zresztą nie miałam.. Anka nie pisała to się przyjemnie czytało ;):):) love Ania :kiss:

Wczoraj byłam na przedstawieniu u Maksiego.. oczywiście ryczałam już od występu maluszków po ostatnia piosenkę żegnająca 6-latków :( no ale co zrobić....
popołudniu byłam u psiapsióły która ma dzieciaki w tym samym wieku.. no i refleksja jedna.. moje dzieci to Anioły .... nie wiem ale Ona chyba swoje na speedzie ;) robiła.. nawet nie jestem w stanie opisać tej rozpierduchy :)

Janko jak to Janko przyglądał się im i zdegustowany odchodził się bawić...
Maksi dziś popołudniu jedzie z Dziadkami do Lusowa , taka pogoda to szkoda Go trzymać w domu jak jest okazja , w sumie nie wiadomo ile jeszcze takiej pogody będzie- lipiec niby ma być słaby ale kto to wie....

Basba w kwestii włosów.. hmm no Maksi powiedział że śmieszne a Jachu zareagował.. '' Ina Mama " :)

Ale parówa dzisiaj masakra ... ale plus taki ze juz się zjarałam.. a Janko w ogóle bardzo szybko słońce łapie
Laski filtr 30 starczy czy zbyt mały ?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka