- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Wczoraj zlądowałam do domu po 21 a dzisiaj od rana miało być tak pieknie - troszeczke luzu żeby was poczytać a tu duupa blada! Zaraz jeszcze jakiś przedstawiciel mnie jeszcze nawiedzi . Postaram sie poczytać i odpisać, aczkolwiek nie obiecuje.
Buziaki dla was!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Basba co się odwlecze to nie uciecze jak to mawiają Mam jednak nadzieję, że żaden przedstawiciel nie przyjdzie i będziesz miała więcej luzu:)
Masuska to miłego wolnego dnia i dobrej zabawy dla Piotrusia!
Nati a Tyś wstała i od razu wrzeszczysz? Uważaj, bo Cię Filip jutro o 5 telefonem obudzi, nie będziemy tak łaskawi jak dziś
Miłego dnia Laski
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska a jak zrobiłaś ten tort? Znaczy chodzi mi co ma w środku, w jaki sposób go wymodelowałaś?
Aniaw nie pamiętam
Oposek ja sama w takie upały wolę posiedzieć nad wodą właśnie wróciłyśmy znad Świdra jeszcze sama nie wiem jak to będzie, na razie staram się zaplanować czas żebym mogła tort zrobić bo jeden sama robię a jeden będzie lodowy
Masuska a może jak Ty taka zdolna jesteś plastycznie to spróbuj coś takiego zrobić
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ale chyba jednak wolę coś bardziej tradycyjnego, co nie znaczy, że od razu ciężki tort z maślanym kremem nasączany spirytusem
A jak Twoja matma? Podchodziłaś w tym roku do matury?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposek a może Fifi dzwonił by mnie zaprosić tylko ja nie skumałam...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Fajny ten tort arbuzowy, tylko że to tor dla mnie, bo nikt nie je arbuzów oprócz mnie, nawet Pitucha nie chce:(
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska , fryzurka cudna, Przyszła Mamo synuś przepięknie obstrzyżony , u nas Jachu wyjątkowo niewrażliwy na maszynkę chyba limit strachu spowodowanego hałasem wykorzystał w dzieciństwie .
.
Masuska . Pitek to pożyje... my dobijamy dziś do Maksa nad jezioro.... może się uda pochlapać na brzegu... a jak nie to basenik... ja niestety nie mam jak Cienia skombinować
Rose gratuluję zakupu... uwielbiam zmieniać w mieszkanku.... a jak Bianulka?nic nie piszesz
Anka a jak chłopaki.. jakaś fota ???
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a ja nie pisze bo nie mam czasu, sa ostatnio dni,ze od rana do wieczora jestem w pracy, bo rady, bo konferencje, bo jakas debata społeczna zakichana itp., a tesciowa tez nie proznuje bo po pracy ma dla mnie zawsze zaplanowane "atrakcje", czy mi sie chce czy nie, wieczorem trzeba porobic wszystko to co trzeba, potem padam na ryj i od rana apiać od nowa
Masuskoto ta sofa z Ikei-http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/S89874376/
mam juz jedna taką u Olif w pokoju, teraz kupiłam 2 do swojego a małżeńskie łózko oddaje eksowi
kupiłam dzis tez za ciosem idac Biańci łóżko na tablicy.pl - to z serii mammut Ikea rózowe
xarchiwum.pl/ikea-mammut-lozko-mamut-roz...iej-i1491492358.html
nowe+materac=650 a ja kupilam w super stanie za 150
Nati ja bez przerwy cos zmieniam, meble, przemalowuje sciany, przestawiam je tez czasem, ciągle cuduje w mieszkaniu bo tez bardzo to lubie choćby same dodatki w innym kolorze a teraz na psyche mi to dobrze zrobi tak sądze
ach cudne zdjęcia wszystkie!
Stwierdzam,ze dzieciaczki z naszego watku wyjątkowo się udaly
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie ma to jak teściowa ... Ty masz super, bo masz dwie córy..przeważnie narzekają synowe na mamusie
Masuska super uśmiechnięty Piotruś.
Oposku a jak tak uwielbiam torty kremowe, śmietanowe mmmm, dzisiaj mdłości zero,wiec narobiłaś mi apetytu
Rika Różyczko fajne arbuzowe cosie... w sam raz na gorące dni
www.mojeciasto.pl/przepisy/arbuzowy-przysmak-8212.html
Ja dzisiaj miałam oblężenie dzieci na ogrodzie, Mikołaj był w siódmym niebie.. tylko niestety przychodził chłopiec z którym nie potrafi się zgodzić, tzn on jest starszy o 2 lata, zabiera Mikołajowi zabawkę, zawszę tą którą Mikołaj się bawi i w nogi. Wie,ze mały go nie dogoni,wiec ryk i płacz. Ręce mi opadają. Super bawi się z pozostałymi dziećmi, zajadali się truskawkami,ale z tym jednym "kolega" niestety nie.. Ach dzieciaki.
Mikołaj niestety nie chce nosić juz pieluchy,na wyjazdy zakładam mu jeszcze,ale grzeje go w dupsko i on chce majteczki i koniec. Chyba będzie trzeba zaryzykować.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Bianka tez nie chce nosić pieluchy ale na nocnik tez nie chce siadac więc mam zagwozdke co robic bo ona sika gdzie popadnie, na kanape, podloge, w gacie, na trampoline...
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Napisałaś o tych zmianach wystroju mieszkania, kurcze,a ja mam w planach malowanie w lipcu i zero pomysłu, zero koncepcji na sypialnie Meble śa git,a wszystko inne takie nijakie.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Olka jak zdrówko Matiego? Mam nadzieję że juz oK. Co do marketów i zakupów jak już kiedyś pisałam moje dzieci chcąc czy nie MUSZA ze mną chodzic, bo inaczej byśmy nic nie jedli, nie pili i chodzili nago . Myślę ze to kwestia nauczenia
Nati no właśnie docenia się to co ma jak widzi sie jak ma inny (mam na myśli tą demolkę u kumpeli ). A włosy to widzę ze dzieci fajnie podsumowały Co do filtra to max 30. My mamy 25 - zresztą bylam z Wiki wczoraj u dermatologa to specjalnie się pytałam (tak jak przepuszczałam ma meszkowe zapalenie skóry - ja mam na rekach ona na policzkach a to genetycznie się dziedziczy) i babeczka powiedziała własnie że 50 za mocna i zeby znowu nie przesadzać z tymi filtrami.
Przyszła_mamo ty to normalnie kształcona we wszystkich kierunkach widze jesteś. Super! Fajnie że wakacje krótkie się udały. Namiary zaraz zapiszę sobie. Dzieki. Areczek przeuroczy! Czyżby przyszły mechanik wam rósł??? I ten słodki dziubek umorusany! No świetny. Widze ze zwiarzątkami też bardzo zainteresowany. Sesja z Pradziadkami (?) super! Oj jaka świetna pamiątka! Nie wspominam już o sesji fryzjerskiej - bo również fajna
Różyczko zarówno sofka jak i łóżko Bianki fajowe. A jakieś zabezpieczenie łóżka będziesz miała? Tesciowa atrakcje ci funduje??? Fajna tesciowa Bianka widze ciekawe ma podejscie do pieluch A rozumiem ze nakładka też nie zdaje egazminu...
Anka ja nie wnikam jak ty meża na"kazdej płaszczyźnie" wykorzystujesz Super że Szymi zadowolony! Akcji z autobusu jestem pod wrazeniem, zadko kiedy sie zdaza niestety...
Masusko wow ale super fryzurka! Antka też tak zawsze strzyze Jaki on w niej duży sie wydaje! A we Wrocławiu mega gorąco było. Na termometrze 40 stopni celcjusza. Fotograf za każdym razem wyglądał jakby spod pryszica wyszedł
Asiu Oposek ma racje- każda ciaża inna wiec trzecia akurat moze byc OK Jak podobał sie prezent Mikołajkowi??? Asiu my wczoraj też mieliśmy zlot dzieci i sąsiadów na basen. Starzy chyba bardziej sie cieszyli jak dzieciaki A co do pieluch/ majtek to bedziesz musiała zaryzykować i wozić ze sobą komplet albo i dwa w razie "wypadku". Wiki na szczęscie woła czy ma pieluche czy nie. Ufff nie sądziłam że tak gladko pójdzie!
Oposku dziekuję za wyszukanie prezentu Wiki jednak nie specjalnie lubi klockami się bawić póki co.... niemniej jednak pomsł zapisany Jakie plany na porwanie męza masz??
Rika fajowe zdjecie dziewczynek! Bardzo spodobał mi się ten torcik arbuzowy tylko trzeba by zaopatrzyć sie w arbuza bez pestek
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Basbajuz jest wszystko dobrze,dziękuję ze pytasz.Basba twoje dzieci kulturalne dobrze wychowane,grzeczne moj ma twardy charakter,wchodzi nam na glowe i sa tego efekty
Dziewczyn teraz zgrzalam sie na ten plastikowy domek jade dzies ogladac,odkupuje,wole jednak odkupic ale zeby byl jakosciowo lepszy...bo te marketowe za 200zł-300zł,to moj rumburak połamie drzwiczki i okienka on jest mało delikatny
Dziewczyny mam mistrza wypralam wozek karszerem,tylko nie przyszlo mi do glowy ze na wyjsciu z myjki jest duze cisnienie,i kurcze pociełam tapicerke maz to az prawie kładł sie ze smiechu jak zobaczył moje dzieło....