BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #723581 przez aska27
hej

Basba witaj,widze,ze masz baterie naładowane :blink:

u mnie weekend niebyt dobry. Teście mnie zdenerwowali,ze słow brak. Powiedziałam co myślałam,ale nie dotarło. Tylko szkoda moich nerwów. Mąż niestety nie chce mnie poprzeć,nie chce zatargów z rodzicami. Ręce mi opadają. W normalnych rodzinach się rozmawia,a tutaj jak masz inne zdanie to jest źle.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #723590 przez Green
czesc niewiem czy ktoras tam doczytala wstecz ale w srode moja GP(l.rodzinny) wyslala mnie na USg bo podejrzewala c.pozamaciczna chala wszystkim swietym ze tak niejest, serduszko ladnie bilo , malenstwo grzecznie sobie lezalo w 1 miejscu wiec jest nadzieja ze niebedzie tak narwane jak siostrzyczka :laugh: w kazdym badz razie zrobili mi usg pomierzyli malucha i z kazdego pomiaru wychodzila inna wielkosc +/- 1.96 mm
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #723637 przez aga1040
Hej dziewczynki.

Urodziłam 6 sierpnia o 5,40. Oliwierek waży 3790g i ma 55 cm. O 3 w nocy jechałam na porodówke a o 5,40 mały nasz skarbek był już na świecie.
Mąż zrobił mi nie spodzianke i wrócił w sobotę. I udało się że razem rodziliśmy. Nie wiem czemu ale jakoś przy nim czułam się bezpieczniejsza :-)

11 lata 4 miesiąc temu #723646 przez aska27
oo jakie cudne wieści!

Aguś GRATULUJĘ z całego serca!!! :kiss:

Green super,ze wszystko jest dobrze, dzidziulek przesłodki :blink:

aż mi się humor poprawił :)

11 lata 4 miesiąc temu #723675 przez Green
aga1040 to ekspresem ci poszlo to rodzenie :lol: gratulacje zdrowego synka :lol:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #723692 przez Oposek
AGA Serdeczne gratulacje!!! Faktycznie szybko Ci poszło :blink: Wszystkiego dobrego dla całej Waszej Czwórki, no i witaj na świecie, Oliwierku! :)

Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #723696 przez Oposek
Green super, że wszystko dobrze, ale nerwów współczuję :kiss: :dry:
Śliczne zdjęcia z usg, oby Twój Skarb rósł zdrowo! :)

Asia przykro mi, że miałaś nienajlepszy weekend, z tymi teściami to naprawdę masz trudno, wierzę, że masz dość :dry: A gdzie Ty się pakujesz? Trzymaj się :kiss:

Basba super, że już jesteś :):):) No i fajnie, że urlop udany :) Słyszałam, że Ania wróciła, to pewnie się na forum pojawi, jeszcze tylko Nati baluje :blink:

11 lata 4 miesiąc temu #723705 przez basba
Aga serdeczne gratulacje! Super ze tak sprawnie poszlo! Usciski dla waszych chlopakow!!!!

Asiu kurcze tesciowie to chyba maja w swoj kodeks wpisany utrudnianie zycia... Nati miej sie na bacznosci!!! Szkoda tylko ze maz nie jest po twojej stronie. Moj na szczescie jakby nie bylo zawsze byl po mojej. Sciskam cie kochana i nie denerwuj sie bo nie ma sensu.

Green sliczne malenstwo! Oby sobie szczesliwie i w spokoju teraz roslo. Dosc juz nerwow, co?

Oposku ciesze sie ze sie cieszysz ze wrocilam :) sciskam....

Reszte pewnie jutro skrobne...

11 lata 4 miesiąc temu #723759 przez hoborr
Dobry!

AGA GRATULACJE:) JAK SIĘ CZUJECIE? Mam nadzieję że jak się ogarniesz napiszesz nam coś więcej:) No i zdjęcie dzidzi chcemy:) hihi

Green serdecznie się ciesze że z Wami wszystko ok:)

Asiu przykro mi że się musiałas denerwować przez teściów. Nie jesteś sama ... u mni eteż kwas na tym polu......:(

Te co się wywakacjowały mają ruszyc się i nam tu forum rozruszać:)

A ja dalej chora. Coś ten duomoks nie pomaga. ale przy karmieniu nie ma za wiele wyboru... a dzieci nei wyraźna ale nie chrują .. tfu tfu tfu....

zszywka.pl/p/fioletowa-kuchnia-1487756.html jak wam się podoba taka kuchnia??????

OPOSKOWE KNEDELKI:)

kg sera białego zemleć lub rozgnieść widelcem. do tego 4 jajka, 6 łyżek roztopionego masła, 3 szklanki mąki trocę soli. Wyroic na na 2 godizny do lodówki(po pół godznie też się dało zjeść i po 5 też:) ). POtem połówki śliwek z płaską łyżeczką cukru zalepiasz w ciaasto i gotować chwile w osolonej wodzie:)
to jest podwója porcja:) Wychodzi jakieś 40 sztuk. Oposek mi dawała z 1/2 kg ale mój tesć zjada 15 na raz! A Tomek uwielbia. W tym roku już z 5 razy robiłam.

11 lata 4 miesiąc temu #723770 przez różyczka
Hoborr ale bez ziemniaków to ciasto? :unsure: Bo wszedzie w necie przepisy z ziemniakami, ziemniaki tluczone+mąką, albo ziemniaki+twaróg+mąka...
współczuje choróbska a kuchnia mi sie baardzo podoba bo sama mam w tym stylu (nowoczesna, płaskie fronty i relingi) tylko,ze w kolorach czekolada/rudy braz/wanilia. Ale ja kocham fiolet więc wszystko co fioletowe mi sie podoba :)i mam w kuchni pare fioletowych dodatków (podkładki na stół, poduszki na kanapie, pudło na drobiazgi itp.)

Witaj Basbo po urlopie :) fotką bys zarzucila a nie tak z pustymi "ręcami" wracasz :silly: :lol:
Green super,ze wszystko ok :)

Aga GRATULACJE!!! :kiss: :lol: normalnie ekspresowa mamuska z Ciebie :)
Aska widzialam ostatnie zdanie zanim je wymazałas i chciałam pytac czy juz "na porodówke"? ale domyślam sie,ze to pod wpływem emocji napisalas ...
no na pewno nie jest łatwo mieszkac z teściami :dry: a jak jeszcze małzon Cie nie wspiera to juz w ogóle kiepsko ale jestes w ciązy więc sie nie stresuj bo szkoda maluszka :kiss:

Ide za chwile do dentystki pokazac te złamane jedynki Biankowe bo ma klopoty z gryzieniem twardych rzeczy biedulka :dry:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #723874 przez aniaw
Witam się pourlopowo :lol: :kiss: Tzn powyjazdowo a śródurlopowo :laugh:
Tydzień byliśmy w Beskidach u Tomka taty a teraz drugi tydzień ja już w domku będę a Tomi pracuje :S

My wypoczęci, uśmiechnięci i pozytywnie kopnięci jak zawsze :side:
Ciągle w ruchu, więc czasem udało się Was podczytać ale odpisać już nie było kiedy :S
Spotkałam się nawet z 2 dziewczynami forumowymi z czerwcówek i było GENIALNIE :lol:

Agi GRATULACJE!!!! :lol: :kiss:

Dziś mykam na noc spadających gwiazd :lol:
warszawa.naszemiasto.pl/artykul/galeria/...on-zdjecia,id,t.html

Ech dziś nie nadrobię na pewno ale buziaki przesyłam wszystkim i każdemu z osobna :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #723893 przez aska27

11 lata 4 miesiąc temu #723917 przez różyczka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #723920 przez aska27

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #723933 przez różyczka

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka