- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiadomość dla wymęczonych słońcem
www.rmf24.pl/raport-wakacje/pogoda/news-...lodzenie,nId,1007429
Fajnie ,ze wakacje Wam się wszystkim udały... pogoda jest super, szkoda,ze nie mam w pobliżu jakiegoś jeziorka chociaz.... bo jakos za basenikem Mikołaj nie przepada, nie rozkładam nawet. Nie chce wejsc i juz.
Ja dzis nie czuję się najlepiej, dzisiaj jednak mam wizytę u lekarza, nareszcie,ale denerwuję się bardzo.
Miłego dnia Mamusie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
A termin mi wyliczyla na 13.03.14r -mam nadzieje ze sie urodzi nieco wczesniej lub pozniej mnie wystarczy chodzby dzien rozznicy a najlepiej to 2
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak będziesz po badaniu daj znać. Buźka!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Asia trzymam kiuki za wizytę i czekam na wieści!
Green także trzymam kciuki Mnie też na początku straszyli ciążą pozamaciczną, potem pęcherzyk, był a serduszka nie,potem serduszko było, ale tętno za niskie na ten tc, a koniec końców okazało się, że ciąża troszkę młodsza i wszystko ok było Wiadomo, że każdy się stresuje i sprawdzić trzeba, ale niepotrzebnie tak straszą Daj znać koniecznie
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Ten Dinopark fajny ale za rok trzeba powtorzyc to beda mieli jeszcze wieksza frajde
Jestem mega happy bo sprzedalam wózek i lóżeczko turystyczne Bianki! kasa jak z nieba mi spadła na ta szkolna wyprawke dla O. Alez się ciesze
Dziewczyny i jak tam po wizytach? Aska? Green co tam wyszło?
Aska wierzę,ze nienajlepiej sie czujesz bo to cięzko tak w upaly z brzuszkiem na pewno, ale ja tam wcale na to ochlodzenie sie nie ciesze..... kocham lato i ono trwa w Polsce zdecydowanie za krótko nie zdąże nigdy dobrze wygrzac moich starych kości hehhe
a poza tym Natimp mnie zabije jak sie ochłodzi bo Ona od dzis urlopuje nad morzem i uważa,ze ja tu jestem conajmniej odpowiedzialna za pogode
dzis miało byc kulminacyjnie goraco/ekstremalnie/38 stopni itd. a ja nawet slońca nie mam za oknem
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bianka i Piotruś oboje cudni.
U nas dobrze, dzidzia pomierzona, podglądnięta na początku grzeczniutko sobie leżała,a gdy się chyba zorientowałą,ze ma podglądaczy zaczęła się wyginać, pomachała nóżką, aż wreszcie obróciła się do nas pupką i koniec oglądania
Wyniki badań ok.
Tylko niestety kolejna wizyta dopiero za 6 tyg 18 września. Najważniejsze,ze wszystko jednak jest dobrze.
Tylko ja dziś się nie czuję najlepiej.
Buźka dziewczyny!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko super, że tak się udało z tą sprzedażą- kasa wpadła, a jeszcze nie musisz trzymać rzeczy, z których Córeczka i tak już nie korzysta
Asiu dobrze, że wyniki badań ok i dzidzia podglądnięta 6 tygodni szybko zleci i już będzie połowa ciąży za Tobą Mam nadzieję, że poczujesz się lepiej, choć upał masakryczny
Green jak tam?!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Green jeszcze nie zdążyłam pogratulować wespłej nowinki! Szczerze gratuluję i trzymam kciuki za wizytę! Na pewno będzie wszytko jak książka pisze - bez zarzutu!
Masusko piękne zdjęcia! Aleś pikna babeczka!!!!
Asiu super że badania ok:) A znacie już płeć? Bardzo podoba mi się imię SARA:) A jednego Remika to ja znałam - był najprzystojniejszy w sanatorium i wszystkie dziewczyny się w nim kochały:) oj ale wspomnienia:)
BIANECZKA I PIOTRUŚ jak z bajeczki:)
A ja mam anginę ropną iledwo dyszę! Mam nadzieję że dzieciaki nie pozarażają się
A na obiad knedelki z przepisu oposkowego:)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Angina podczas upałów to naprawdę paskudna sprawa
No i cieszę się, że przepis Ci podpasował
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale się tutaj cicho i pusto zrobiło
Hoborr jak zdrówko???
Oposku masz racje, na kolejnej wizycie będzie juz połowa ciazy, szok!
Czas mi w ogóle jakos przyspieszył, dzień za dniem mija mi bardzo szybko.
Co do pogody to u nas ochłodziło się i to znacznie.. 16 stopni! A dzisiaj miał być grill u rodziny, no cóż
Miłego weekendu, wypoczywajcie!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Chociaż i ja napiszę co u nas. Piotrek tęskni za Bianką, mówi że jedziemy do dino, że Kocha Biankę, a Bianka kocha Dzidzię (Pit o sobie) i tak w kółko:) Rose jak nic musimy się do ciebie wprowadzić ..... Już sobie to wyobraziłam ........ hehehe Sajgon:)
A ja, jak pech to pech, w nocy z niedzielę na poniedziałek, jeszcze w Stegnie jak byliśmy, to coś użarło mnie w palucha i cały czas zakażenie postępuje, Wczoraj byłam u lekarza i dostałam antybiotyk, jak nie pomoże po 4-5 dniach to z powrotem, jak będzie pogorszenie to również ponowna wizyta. Jak na razie obudziłam się dziś bo miałam go bardzo spuchniętego i mi dokuczał, no i przeszedł obrzęk niżej. Dodam tylko że cieszę się że to mnie dziabło a nie Pituchę.
Nati jak na wczasach?
Hoborrku jak zdrówko?
Asiu u nas też zimno i też planowałam na dziś grilla ze znajomymi, ale klops.
A co u reszty?
Aga już urodziła?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Basba, Ania i Nati "wyjechane" i forum "pada" na lep na szyje
Masusko kochane te nasze dzieciaki bez dwóch zdań, same ich tu forumowo połączyłysmy w pare to nie może byc inaczej juz teraz a taki był zdystansowany chlopak a tu popatrz popatrz....jednak skradla mu serce ale wspólne mieszkanie to dopiero po slubie moja droga żeby było "po bożemu" heheh
pechowo z tym ugryzieniem
Hoborrku zdrówka Ci zyczę!
a ja tez bym chciała Oposku ten przepis na knedle bo sliwki mi zalegają na trawniku to bedzie jak znalazł pomysl na letni obiad
Aska 16 stopni to rzeczywiscie słabo, u mnie az tak źle nie jest ale padało przez 3/4 dnia
na szczęście w ostatnim czasie zdązyłam sie wyplażować, wyjeziorkować i wypływać tak,ze wczoraj siedzac na plaży nawet juz w kostium nie mialam ochoty sie ubierać ale i tak spędziłam bardzo miło czas bo poznałam naszą Natimp i Jej uroczych 3 chlopaków
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko świetnie, że jesteś zadowolona z wakacji i że spotkanie z Nati & Spółką zo.o. się udało:) W sprawie przepisu uśmiechnij się proszę do Hoborka
Hoborku jak zdrówko?
Masuska jeden z bohaterów Robin Hooda mawiał "nici z bara bara gdy nieślubna para"
Ale skoro przytulaki już były to co tam, w końcu czasy się zmieniły to i mieszkać razem można Cudne zdjęcie na fb zamieściłaś! Trzymam kciuki za palucha, mam nadzieję, że wszystko ok będzie!
Basba wracaj już!!!
Aga, Green co u Was, dziewczyny? Napiszcie, jak się macie
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Jestem powakacyjnie już... nie wiem co u was, i raczej pewnie nie nadrobie... (15 stron )
My wypoczęci, opaleni, zadowoleni i szkoda ze tak krótko
Biore sie do roboty ... Buziaki dla was
EDIT:
Luknęłam tylko wstecz... Green GRATULACJE! Trzymam kciuki za WAS!