- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Asiu odezwij sie proszę.... cały czas myślę o tobie...
Hoborrku no spiełam się nieźle żeby naskrobac poprzedniego posta Gratki za wywołanie zdjec! Ja też musze się wziąć za to, choć z wakacji najchętniej wszystkie bym wywołała - a tam swoim aparatem tylko zrobiłam 400 Czekam aż spłynie reszta i coś wybiorę Poza tym ostatnie mam z lutego wiec też mi sie trochę nazbierało- niepodobne to do mnie
Masusko jakie cudne narzeczeńskie zdjęcia! Sliczna para!!! A z tym paluchem to nieźle... matko nastraszyłaś mnie tym pająkiem- bo ja sie ich panicznie boje... u nas takie okazy schodzą z pól że normalnie tylko z kapcia ich traktuje a mój mąż zawija gazetę i je wynosi bo "błogosławiony dom gdzie pająki są" ...
Aniu twoje chłopaki jak zwykle wymiatają... Ten bilans to jedna wielka sciema ale odbębdnić trzeba co by sie potem nie czepiali. Jak już słyszę teksty czy dobrze słyszy i dobrze widzi to mnie telepie... no chyba od tego są zeby to sprawdzić!
To kiedy się zwalniasz???
Rózyczko matko ale Biancia ma superaśna karnacje... Ty nie strasz takimi rzeczami!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
basba ale cudne zdjecia!! Ales Ty piekna kobitka!!!! I cudowną masz rodzinkę
Te płytki podłogowe ala drewno to u ciebie w domu???
Wiki ma super strój:) zjadła ye robale?????
Asiu co tam u ciebie??
Aniu ales ty fajna:)
Różyczko no naprawde al ekarnacja .. jak po jakim mulacie:)
Masusko dopiero doczytałam o twoim palcu!!!! ale masakra - paj ąk?????
kurde musze leciec........
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
A Wiki gorę stroju założyla tylko raz- i zdjeła zaraz praktycznie po tym zdjęciu z tekstem- mama cycki mi nie urosły przeciez.... Co do scampi... bardzo nam smakowały- Wiki zjadła 3 !!!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
To,ze Barbi z Ciebie to juz nieraz pisałam więc teraz napisze,ze niezła modelka z Wiki w tym kostiumiku
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba wakacje do pozazdroszczenia i te umiechnęte buzie, super. Śliczne masz bikini!!!!
Różyczko zazdroszczę i podziwiam Biankę,za to ze juz bz pieluszki, Mikołaj stanął w miejscu, ja teraz nie mam sił nawet na przypilnowanie go. A na zdjeciach z wakacji śliczna dziewczynka,nawet przyglądałam się czy to ona!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
do lutego jeszcze sporo czasu wiec na pewno wszystko sie pouklada, zobaczysz
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde Aska wspólczuje nerwów oby z mieszkaniem posżło po Twojej mysli
do lutego jeszcze sporo czasu wiec na pewno wszystko sie pouklada, zobaczysz
Dziękuję. Chciałbym, najbardziej ze względu na Mikusia i tego bobaska.
Ale, nie będę juz smutać tutaj, postaram się być dobrej mysli,moze wszystko się ułoży.
Buziaki!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ale dziś postów
Asiu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Rose kanapek facetowi nie zrobisz ale ciacha i deserki to pewnie tak
Masuska jak ręka???
Basba jakie cudne foty i jacy Wy wszyscy śliczni i wakacyjni Jak się zbiorę w sobie to też ogarnę się z fotami wakacyjnymi i coś zapodam a co
Hoborku Ty też jesteś fajna
Basba pamiętam z Szymim jak było na bilansie więc jakoś nie przykładałąm dużej wagi do tego spotkania z lekarzem i nawet mi się zapomniało ale dobrze się wybrać i podopytywać o różne rzeczy
My mieliśmy dziś mega plany na dziś - wyjazd do Ossowa na rekonstrukcję bitwy warszawskiej i kino i wypad nad wisłę... Dzień zaczęliśmy super i ochoczo wybraliśmy się do tego ossowa a szymi tylko powtarzał, że chce zobaczyć koniki niestety staliśmy tyyyyle w korku, że zrezygnowaliśmy pojechaliśmy więc do kina ale film samoloty akurat leciał a następny seans za długo trzeba było czekać nad wisłe już nie mieliśmy siły i ochoty więc skoczyliśmy tylko po pizzę na obiad bo i posiłku nie było komu zrobić
Już dawno tak leniwego dnia nie miałam Tomi zabrał dzieciaki na spacer a ja mogłam sobie w spokoju obejrzeć film na dvd i poleżeć na kanapie
Wieczorkiem zaliczyliśmy tylko wspólny dłuzszy spacerek do chyba najdalszego kościółka w ząbkach utraciliśmy bezpowrotnie 2 autka chłopaków wrzucone do jakiejś rury kanalizacyjnej a kościół prawie doszczętnie został ogołocony z kwiatków w klombach
Moje chłopaki teraz mają fazę na zrywanie kwiatków zawsze i wszędzie
Oposku spotkanie było super i chłopaki mimo, że razem się niezbyt bawili to przeżywali później spotkanko z Filipkiem
Szymi całą drogę powrotną pytał czy jeszcze pojedziemy do Filipka
Później w kąpieli relacjonował, że Dominiś ugryzł Filipka w plecy i teraz trzeba umyć Dominika bo go Filipek pobrudził
Oczywiście przed spaniem zażądał bajki o Filipku A jak zobaczył Jasia i Małgosię w książce to oznajmił, że to Filipek
Tacie za to ochoczo opowiadał, że do Filipka to trzeba aż metrem jechać No ubaw mamy z niego niezły
Nawet dziś upominał się o bajkę o Filipku a później dodał, że może być już o czerwonym kapturku który zjadł wilka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Buziaki
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wrócilysmy właśnie z Biańcią z roweru i wciagnęlysmy sniadanko, jakos cieplej dzis na dworze chyba
Aniu ciasta i deserki to moge sobie piec albo córkom ewentualnie Kliczce z mojego doświadczenia i tego co widze dookoła niestety wynika,ze faceci nie docenią tego co sie dla nich milego robi
choć oczywiście Kliczko NA PEWNO nie jest taki jak wszyscy
oglądałam wczoraj ladny film: "Wesele w Sorrento", spłakałam sie ze wzruszenia
masakrycznie, polecam
Aniu super fotki, az mi sie w oczach mieniło od ilości synków zanim sie zorientowałam,ze to taki kolaż heheh
Oposku Filowi straaaasznie urosły włosy!
Aska jak sytuacja?
Masusko co z Twoim palcem?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko U nas bez zmian. Nic juz nie planujemy. Co bedzie to będzie.
Filmu nie widziałam, skusze się na pewno.
Aniu świetne zdjeica, a suto "strażak" ekstra!
Wczoraj dla odmiany pojechaliśmy do zoo, to był śwetny pomysł. Mikołajkowi bradzo isę podobało, przejazd Maltanką, chociaz wg niego to "ciuchcia Tomek" tez mu się spodobał Zwierzta niekoniecznie wszystkie zwróciły uwagę Mikołajka, najbardziej kotek wałęsający się po ścieżkach ,bocian, kaczki.. i wszystkie inne ptaki.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wypoczęta , z mega energią..
hmm tylko dlaczego ja żadnych fotek nie widzę .. nie mam Biany, Pitka ani synowej... teściową to olał pies ale Wiki nie odpuszczę
Aśka trzymam kciuki by lepiej było... a teście nie chcą byście wrócili ...
Aguś gratki....... żyj zdrowo i z uśmiechem Oliwierku
Green ekstra ze wszystko spoko.... oby tak dalej..
Masuska - nieźle pobalowałaś.. aż paluchy tracisz.. fajnie ze wakacje się udały .. a ze krótko wiesz ja byłam 2 tygi w rozjeździe a i tak mało jakoś się wydaję-dobrego nigdy za wiele...
Hobbor - wakacje sa trzeba szaleć co Ty się córy czepiasz ze wcześnie wstaje - współczuje anginy przechodziłam 3 tyg temu i wiem jaka to masakra
Anka- ten speed którego używasz jest legalny
hm a co tam u nas... no wiec bilans z wakacji następujący.. minus na kasie plus w pasie , ale co tam.. nie gotowałam to najważniejsze - nie chce nic gadać ale najwięcej to mnie utuczyła chyba pizza Maksia i cioci Rose -spoko Rose plamy w bluzki zeszły w 2 praniu
generalnie mój Maksi jest zakochany w cioci Monice .. i pyta czy jeszcze do niej pojedziemy... Tomek natomiast zauroczony Bianką, że taka śliczna i tak uroczo podkrada laptopy .. tak więc Famili Rose zauroczyła naszą rodzinę...
oo. co jeszcze po pijaku się odważyłam i włosy ścięłam - czy lepiej nie wiem..ale na bank wygodniej..
Jaśko jak Jaśko ... chodził swoimi drogami..ale muszę przyznać ze łatwo się klimatyzuje w nowych miejscach co mnie cieszy . po wizycie u Biany nawet tańczyć zaczął gadać nadal niewiele gada ale Maksi nadrabia za 5 wiec spoko... poczekam jeszcze spokojnie ...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ej no chyba przesadzacie.... co to za przestoje w pisaniu
zgadzam sie w całej rozciągłości
Dziekuje za miłe slowa Nati