- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/....htm?offerdate=44380
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Basba jak Wiki?
Ja cały czas w poszukiwaniu lokum dla mojej rodzinki. Mała miejscowość ma swoje plusy i minusy. Ciężko coś znaleźć.
Mikołaj zafascynowany jest wszelkimi maszynami rolniczymi + tiry, samochody ciężarowe, autobusy, pociągi, samoloty i helikoptery,motory i inne auta..w sumie motoryzacja to jest to.
Wyobraźcie sobie,ze ten mały cwaniak zakochany rozpoznaje już niektóre marki aut, te które zna oczywiście,w szoku jestem. Ważny jest też kolor
Najbardziej interesują go auta z "dzióbem" bo z tyłu mają "koła zapasowe" co spacer to oglądanie aut. Tiry z "dzióbem" też są .. głowa mała.
Dobrze,ze mam tego mojego łobuza to wszystkie inne troski schodzą na plan dalszy
Dzisiaj byliśmy na zakupach,zeby tata się wyspał,bo Mikołajowi łobuzowanie się załączyło... babki zauroczone nim były i wszyscy mówili,ze to niezły gaduła,ale to prawda. Wchodząc do sklepu mówi "dzien dobry pani" ,wychodząc,"do widzenia pani"
Wszędzie robi szum i "wyłudza" darmowe cukierki i naklejki.
Po spaniu zawsze pytam się go co mu się śniło, sen ten sam,cytuję: " liski goniły kurczaczki,ale mama uratowała,a kurczaczki płakały,ze aż strach"
Skąd i jak nie wiem
A tak trochę o nas,takie tam bzdurki małe,a co .. nie macie za złe,nie?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Leginsy dziewczęce są super, i podkoszulki dla chłopca skarpetki też fajne!
od 26 .. jeszcze czas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak odnośnie historyjek to Piotrek opowiada nam bajki czasem na dobranoc, np "Bolek i lolek jechali dużym bumkiem tam daleko"
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiu, powiem że kupiłam Pitowi trampki 25 i boję się czy starczą na jesień, a dostał od cioci trampy 26 i na prawdę nie wiele brakuje.
Tak odnośnie historyjek to Piotrek opowiada nam bajki czasem na dobranoc, np "Bolek i lolek jechali dużym bumkiem tam daleko"
co do butów to jestem w szoku,byłam dzisiaj w CCC i są juz kozaki! Jak będę szukać na Mikusia to nie będzie rozmiaru oczywiście,ale kupić juz teraz dziecku buty na zimę? Co myślcie? Ja chyba jeszcze poczekam.
Piotrek ma niezłą stopę 25!!
a te historyjki są świetne a to się dopiero zaczęło! Skarby nasze kochane
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z rozmiarem kopytka Pituchy to mnie Rosa uświadomiła. Myślałam że ma 24, ale jak poszłam na zakupy to sama byłam zaskoczona. Teraz chodzę z patyczkiem w torebce tak w razie W. Mam nadzieję że Pitek będzie wyższy od swojego taty.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Ha Rosa, bo mnie jeszcze nie zaprosiłaś[/quot
a bedziesz ladnie jesc? WSZYSTKO??
bo Nati może potwierdzic-ja mam w ogródku jakąs dziką hodowlę spasionych tłustych slimaków bez skorup w kolorze brąz i kuzyn mi radzi je na gulasz przerobić w sumie....dosyc ekonomicznie by było
Aska no wlasnie nie chciałam Cie dręczyc pyt. -jak tam sytuacja
no z tymi markami aut to rzeczywiście imponujące przyznaje
A my dzis na bilansie byłysmy i lekarka pyta czy B. rozróznia i nazywa czesci ciała-ja,ze oczywista oczywistosc na co B. mówi podczas badania stetoskopem - "pani bada busz" (czytaj:brzuch)heheh
ważymy 12 kg i mierzymy 90 cm, niby wysoka ale mi sie jakos nie wydaje
nr buta mamy 24
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mikołąj ma jakies 88 cm, chyba
Fajnie,ze tak zaczynają tworzyć po swojemu
Różyczka no "busz" wiadomo
Słodziaki.
Masuska to będzie okazja, fakt! Lepiej poczekać. Dzisiaj w ccc widziałam słodkie kozaczki dla dziewczynki. cudo.
Dla poprawy humoru kupiłam dziś sobie żakiet, torebkę i buty. Co do butów to w sklepie nie było mojego rozmiaru, poszukałam na allegro i mam. Mam nadzieję,ze to te wizualnie odpowiadają,a firmy nie zapamiętałam.
Buźka.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rosa raczej wszystko, ale jestem wybredna
Asiuu, a ja też muszę torebkę!!! ale za to fajny sweterek sobie kupiłam przedwczoraj:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czy któraś z Was robi KROKIETY? (ale chodzi mi o ciasto naleśnikowe + farsz, bo moja ciocia nazywa tak zawijane mięsko) Jeśli tak to poproszę o przepis i rady!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Krokiety to poprostu nalesniki, w które zawijasz farsz (jaki chcesz, ja akurat robie z pieczarkami duszonymi z cebulka i serem) a potem zawinięte krokiety panierujesz w jajku i bulce tartej i smazysz, troche z tym roboty ale warto na necie jest pełno przepisów, ja na mięsny farsz nie dam bo nie robię takich akurat, moze cioci podpytaj
a apropo butów z allegro to kumpela dostała ostatnio każdy but w innym rozmiarze heheh
Masusko na szczeście otworzyli u nas super bar mleczny gdzie dwudaniowy obiad jest za 8.99 codziennie sa dwa świeze inne dania + a zawsze jako 3 danie jest schabowy, kuchnia tradycyjna polska więc każdy lubi zazwyczaj
Bianka ostatnio na każdego tatę mówi "tata Pita" , nawet jak opowiadala tacie o wizycie Jasia i Maksia Natimpowych to mówiła o ich tacie "tata Pita"
rzeczywiscie fajne ciuszki w tym lidlu będa i rajtki, koszulki, gaciorki...
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Asia świetne:) Ja się do tej pory nei denerwowałam w ogóle pójściem Młodego do żłobka, a wczoraj jak zobaczyłam te zapłakane maluchy w przedszkolu i przypomniałam sobie, jak to było "od drugiej strony", kiedy moje przedszkolne dwulatki zaczynały to aż mnie w żołądku ścisnęło
Różyczko po prostu dla Bianki tatusiowie dzielą się na "mój tata" i "tata Pita" Albo wujek Robert tak Jej wpadł w oko
Basba przykro mi, że dalej nic Idę dziś z Młodym na bilans jak dobrze pójdzie to zapytam pani doktor, może raz powie coś mądrego
Masuska dzięki za namiar Lidlowy, my kupiliśmy ostatnio kurtkę i buty na jesień to skarpetki też się przydadzą
Nati jak tam dzionek mija?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie sajgon więc nie ma co stresować innych
Aśka u mnie dokładnie tak wyglądało w przypadku Maksa
oposku jak Fifi na bilansie...?
my mamy bilans w środę.... pewnie wyjdzie ze Kurdupelek:) ale za to najcudniejszy na świecie....
Wczoraj byłam z Maksim na pomocy doraźnej z okiem... żałuje ze nie nagrałam dyskusji Maksa z Pania doktor jak ja przekonywał ze nie trezba robic badania bo on to ma od miesiaca wiec wiadomo co to jest " miesiącowe zapalenie oka"