- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Dzieki za linki Oposku,czyli w W-wie, Gdansku i Aska potwierdza,ze w Poznaniu tez zalecaja, zreszta tak jak w wielu miastach picie kranówki, zobaczcie wiec jak cięzko obalic te mity wpajane od lat,ze kranówa jest szkodliwa szok
No wiec my pijemy teraz kranówe przefiltrowana i zadnych objawów nie widac negatywnych tego, Bianka tez pije i póki co zyjemy ale tez musiałam się dłuuugo przełamywac
przekonało mnie to,ze z 2 zł za butelke mineralnej 0,07zł to koszt samej wody a reszta to koszt opakowania, transportu i reklamy
Aska no to współczuje tej skomplikowanej sytuacji z teściami a Ty szukasz żeby kupic jak sprzedacie tamto czy żeby wynająć?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do mieszkania to teraz szukam czegoś do wynjęcia, wiadomo,ze sprzedaż moze potrwać,a ja naprawdę mam dość teściów. Mozne nawet mysla,ze nam są niezbędni i bez nich juz nic nie zrobimy. Po drugie cały czas się denerwuje,staram sie jakos wrócić do normalności i potem się denerwuje,ze się denerwuję i ze to działa na dzidzię.
Teraz głownie siedzię zatopiona w ksiazce i mam gdzies wszystko, no chyba,ze bawimy się z
Mikołajem wtedy tez zapominam o kłopotach. Echh kto ich nie ma
Mąz tylko jest taki nijaki,ale to jego rodzice.
Różyczko jutro Bianka pierwszy dzień w przedszkolu? Napisz nam koniecznie co i jak, ja już ściskam kciuki.. za Was
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdjęcia małych nie wiem kiedy dam bo jak mam czas to jestem na telefonie a z telefonu chyba nie da się dodać nie wiem czemu...
Asia a czemu szukacie mieszkania? Wy nie mieszkaliscie sami?
Rany jak ja nie linie niedzieli
Przyszła mamo ja też kupiłam ten zestaw na tort z zabkami. Jak znajdę czas to i zdjęcia tortu wstawie. Małe miały jeden wspólny tort
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Elu, bo ty pisałaś o Raulu i dlatego imiennie:) Pitek kota totalnie olewa, czasem chce go pogłaskać, albo prosi żeby mu dać na ręce. Z jednej strony cieszy mnie to, bo ani Pitek podrapany, ani Raul nie wyściskany:)
A czemu mam się obrazić?
Hoborrku kupiłam dziś stempelki z Biedronki, teraz czekam aż Pitucha się obudzi i będziemy się bawić
Aniu jak będziesz mogła to napisz jak Dominiś. Zdrówka.
Rika u nas przedszkole to nie wielki koszt (w stosunku do niani). Teraz znajomi puszczają córkę do 3-latków i mówili że to będzie koszt około 250 zł.
Asiu tak, film ma być na początku sierpnia 2014:) Czekam niecierpliwie:) Współczuję powrotu do teściów.
Róża to żeś temat poruszyła. Ja się jednak kranówy nie tknę, bo wiem jak w moim mieście wyglądają kwestie rurociągów. A dzbanek filtrujący mam i filtry w domu i dopiero z dzbanka wlewam do czajnika i gotuję wodę.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska też jestem ciekawa filmu
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Masuska, Aska no ja tez czekam na film niecierpliwie choc ksiazki nie dokonczylam bo mnie znudziła
Aska no wierze,ze to trudna sytuacja dla Ciebie, powiedziałabym,ze mega trudna z moim charakterem w zyciu bym sie nie zgodzila na powrót do nich, ale tez nie znam całje sytuacji, najgorsze,ze tyle sie dzieje teraz gdy potrzebujesz tak naprawde spokoju i stabilizacji a nie nerwów i ciagłych przeprowadzek trzymaj się
i dzięki za kciuki beda jutro potrzebne żeby mama nie plakala
Masuska Biana tak namietnie stempluje i maluje,ze my juz mamy prawie koniec tych farbek z biedronki ale ona jak nabiera to tak ...powiedziałabym...na bogato
Rika -tak, nasze 5 latki pojda już obowiązkowo do zerówki, albo w przedszkolu albo w szkole-zalezy gdzie wybierze rodzic, moja Oliwia np. chodzila do zerowki w szkole-plus taki,ze za darmo, minus,ze zajecia konczyły sie szybko bo o 12.30, jak ktos pracuje to jednak może byc problem, w przedszkolu placisz ale może zostac dluzej-u mnie do 17 np.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Buziaki i powodzenia w przedszkolu:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku dawaj znaka jak będziesz miała info od Anki
A teraz uściski dla naszych dzielnych Złobiaków i Przedszkolaków.. pisać tu szybciutko jak sobie dają radę....
W kwestii przedszkola to ja twardo bronię teorii ze nie ma nic lepszego , zarówno do rozwoju psychicznego jak i społecznego dla bardziej wstydliwych dzieci-typu Janek , jak i okiełznania tych cwanych typu Maks..
Jaśko o dziwo jak mu mówię że będzie chodził do przedszkola 2 razy w tyg to się cieszy ale cwaniak wie ze to zajęcia z mamą i tylko 1 godzinę
Aśka nie smutaj się bardzo.. najważniejsze że dzidzia wporzo.. moja psiapsiółka ... ma wszystko czego moze sobie wymysleć a w ciazy non toper coś....
ok musze kończyc .. zajrze potem
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Zgłaszam sie o rok starsza z 3 z przodu Kochane babeczki, bardzo dziekuję za życzenia na fb! Wczoraj świetowalam razem z synciem Boze nie chce mi się wierzyc że 5 lat temu był taaaaki maluśki - teraz kawał chłopa aż pani w przedszkolu się smiała ze tak wystrzelił!
Rose, Oposku jak tam wasze skraby!!! Pisać szybko!
Aniu daj znać jak Dominiś!
Masuska jaki cudny Raul!!! My póki co szukamy po firmie malutkich kociatek Wiki jest zachwycona kotami i psami wiec jak dorwie sie do matki tych małych to łazi za nią krok w krok... Co do pralki - to mamy beco (wygraliśmy na zabawie karnawałowej 7 lat temu) i też jestem z tej firmy zadowolona
Hoborrku a jak twoja Ada sie ma? Jednak zastrzyk to zastrzyk- od razu działa, chociaż biedna znowu pewnie wystraszona i obolała... No i współczuje teściowej... a wy kiedy macie w planach przeprowadzkę??
A co do wagi Ady - to przecież wcale nie ma małej (tzn. ma normalna). Napisze ci tylko że sąsiedztwa syn ma 4,5 roku a waży całe ... 17 kg! a wzrostowo przeciez jest taka jak inne nasze 2 latki.
A ja w weekenda zadko kiedy sie odzywam nie mam za bardzo czasu zeby lapka wlaczyc. Czasem skrobne z telefonu...
Dzięki że pytasz o Wiki. Na szczescie zmiana diety pomogla. Wiki kupkuje sie codziennie nawet czasami 2x
Natinie no, z tych męskich ud sie usmiałam! Powiedz mi Jasinka do babci juz sie przekonał bez problemu?? Wiki dzisiaj od rana męczyła ze ona tez do przedszkola jedzie Ciekawe czy za rok jej sie nie odmieni hehe... a co do kwestii przedszkola to zgadzam się z TOBĄ w całej rozciągłosci
Asiu kurcze co za kobieta... zyczę ci spokoju kochana aby malenstwo w brzuszku sie nie musialo stresować. Moze w miare szybko uda ci sie cos wynając.
Rose ześ temat zapodała Ja ci napisze ze my niby mamy tez dzbanek ale ja jeszcze dodatkowo zagotowuje wodę.
Rika obowiazek szkolny Zuzę obejmie jako 6 latka. Mój Antek jest ostatnim rocznikiem, gdzie (tym razem druga połowa roku) ma wybór czy posłać czy nie - do końca czerwca dzieci idą obowiazkowo. My Antka nie poślemy Nie wiem za to czy Wiki za rok się dostanie, bo od 2 lat nie ma grupy trzylatków u Antka w przedszkolu.
A ja niedziele uwielbiam nie cierpie za to soboty
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
OPOSKU WIESZ CO TAM U ANI???
No ja tez jestem ciekawa co u naszych przedszkolaczków i żłobiaczków:) a przedewszystkich i MAM słychać
Aniu nie wiedziałam że masz urodzinki! Wszystkiego naj naj naj dla Ciebie! I oczywiście buziaczki dla synka!
Ada wygląda juz na zdrtową zupełnie! Ale musi do końca zastrzyki wybrać. jeszcze jej 4 zostało:( Robcio zdrowy. W środę jedziemy na bioderka. CHoć na chwilę się z domu wyrwę!
JA tez ni elubię soboty - bo zawsze 2 razy więcej roboty niz zwylkle. Ale jak będę na swoim to inaczej to zorganizuję! I sobotę i niedzielę będę z dziećmi spędzać lalala
A pani która jej daje zastrzyki ma wnuczka 1,5 rocznego. I 2 razy byliśmy z adą u neij w domu - bo tak to zajeżdza jak wraca z pracy - bo ma po drodze. I ten mały Kacperek zakochał się w Adusi! Ciągle o niej tam cos ,mówi! Wczoraj nie chciał zeby ada szła do domku i płąkał. Dziś rano mówiła że prawię godzinę nie mogli go uspokoić! i Prosił żeby dziś adę do niego na zastrzyk przywiesć no nieźle/
Kurdę lece!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Dziewczyny, u Filipa w żłobku jeszcze remont, bo tam wszystko nowe niby, czekamy na koniec z pójściem. Do 16. 09 ma być wszystko na bank, choć ja mieszkam naprawdę niedaleko i zastanawiałam się cały miesiąc, jak oni chcą się wyrobić na 1 września, skoro wszystko w takiej rozsypce, a Pani dyrektor do ostatniej chwili mówiła, że dadzą radę W każdym razie czekamy. Dzięki za kciuki i ciepłe myśli
Co do Ani naszej i Dominisia to Młody miał przedwczoraj objawy oponowe niby i zlecono tomografię w narkozie i nakłucie lędźwiowe. Ania się nie zgodziła, całe szczęście zna się trochę na tym i bardzo dobrze, bo wczoraj po objawach ani śladu. Nie chce natomiast jeść i zażywać lekarstw, wymiotował przy próbie podania, więc jest tylko na dożylnych. Dostaje antybiotyk, a jutro będzie wiadomo więcej.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam nadzieję, że się Ania nie obrazi, że Wam to piszę...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa