- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Dzieki za linki Oposku,czyli w W-wie, Gdansku i Aska potwierdza,ze w Poznaniu tez zalecaja, zreszta tak jak w wielu miastach picie kranówki, zobaczcie wiec jak cięzko obalic te mity wpajane od lat,ze kranówa jest szkodliwa

No wiec my pijemy teraz kranówe przefiltrowana i zadnych objawów nie widac negatywnych tego, Bianka tez pije i póki co zyjemy

przekonało mnie to,ze z 2 zł za butelke mineralnej 0,07zł to koszt samej wody a reszta to koszt opakowania, transportu i reklamy

Aska no to współczuje tej skomplikowanej sytuacji z teściami

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do mieszkania to teraz szukam czegoś do wynjęcia, wiadomo,ze sprzedaż moze potrwać,a ja naprawdę mam dość teściów. Mozne nawet mysla,ze nam są niezbędni i bez nich juz nic nie zrobimy. Po drugie cały czas się denerwuje,staram sie jakos wrócić do normalności i potem się denerwuje,ze się denerwuję i ze to działa na dzidzię.
Teraz głownie siedzię zatopiona w ksiazce i mam gdzies wszystko, no chyba,ze bawimy się z
Mikołajem wtedy tez zapominam o kłopotach. Echh kto ich nie ma

Mąz tylko jest taki nijaki,ale to jego rodzice.
Różyczko jutro Bianka pierwszy dzień w przedszkolu?

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zdjęcia małych nie wiem kiedy dam bo jak mam czas to jestem na telefonie a z telefonu chyba nie da się dodać nie wiem czemu...
Asia a czemu szukacie mieszkania? Wy nie mieszkaliscie sami?
Rany jak ja nie linie niedzieli

Przyszła mamo ja też kupiłam ten zestaw na tort z zabkami. Jak znajdę czas to i zdjęcia tortu wstawie. Małe miały jeden wspólny tort

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Elu, bo ty pisałaś o Raulu i dlatego imiennie:) Pitek kota totalnie olewa, czasem chce go pogłaskać, albo prosi żeby mu dać na ręce. Z jednej strony cieszy mnie to, bo ani Pitek podrapany, ani Raul nie wyściskany:)
A czemu mam się obrazić?
Hoborrku kupiłam dziś stempelki z Biedronki, teraz czekam aż Pitucha się obudzi i będziemy się bawić

Aniu jak będziesz mogła to napisz jak Dominiś. Zdrówka.
Rika u nas przedszkole to nie wielki koszt (w stosunku do niani). Teraz znajomi puszczają córkę do 3-latków i mówili że to będzie koszt około 250 zł.
Asiu tak, film ma być na początku sierpnia 2014:) Czekam niecierpliwie:) Współczuję powrotu do teściów.
Róża to żeś temat poruszyła. Ja się jednak kranówy nie tknę, bo wiem jak w moim mieście wyglądają kwestie rurociągów. A dzbanek filtrujący mam i filtry w domu i dopiero z dzbanka wlewam do czajnika i gotuję wodę.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Masuska też jestem ciekawa filmu

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Masuska, Aska no ja tez czekam na film niecierpliwie choc ksiazki nie dokonczylam bo mnie znudziła

Aska no wierze,ze to trudna sytuacja dla Ciebie, powiedziałabym,ze mega trudna

i dzięki za kciuki

Masuska Biana tak namietnie stempluje i maluje,ze my juz mamy prawie koniec tych farbek z biedronki

Rika -tak, nasze 5 latki pojda już obowiązkowo do zerówki, albo w przedszkolu albo w szkole-zalezy gdzie wybierze rodzic, moja Oliwia np. chodzila do zerowki w szkole-plus taki,ze za darmo, minus,ze zajecia konczyły sie szybko bo o 12.30, jak ktos pracuje to jednak może byc problem, w przedszkolu placisz ale może zostac dluzej-u mnie do 17 np.
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

Buziaki i powodzenia w przedszkolu:)
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oposku dawaj znaka jak będziesz miała info od Anki
A teraz uściski dla naszych dzielnych Złobiaków i Przedszkolaków.. pisać tu szybciutko jak sobie dają radę....
W kwestii przedszkola to ja twardo bronię teorii ze nie ma nic lepszego , zarówno do rozwoju psychicznego jak i społecznego dla bardziej wstydliwych dzieci-typu Janek , jak i okiełznania tych cwanych typu Maks..
Jaśko o dziwo jak mu mówię że będzie chodził do przedszkola 2 razy w tyg to się cieszy ale cwaniak wie ze to zajęcia z mamą i tylko 1 godzinę

Aśka nie smutaj się bardzo.. najważniejsze że dzidzia wporzo.. moja psiapsiółka ... ma wszystko czego moze sobie wymysleć a w ciazy non toper coś....
ok musze kończyc .. zajrze potem
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Zgłaszam sie o rok starsza z 3 z przodu

Rose, Oposku jak tam wasze skraby!!! Pisać szybko!
Aniu daj znać jak Dominiś!
Masuska jaki cudny Raul!!!

Hoborrku a jak twoja Ada sie ma? Jednak zastrzyk to zastrzyk- od razu działa, chociaż biedna znowu pewnie wystraszona i obolała...

A co do wagi Ady - to przecież wcale nie ma małej (tzn. ma normalna). Napisze ci tylko że sąsiedztwa syn ma 4,5 roku a waży całe ... 17 kg!

A ja w weekenda zadko kiedy sie odzywam

Dzięki że pytasz o Wiki. Na szczescie zmiana diety pomogla. Wiki kupkuje sie codziennie nawet czasami 2x

Natinie no, z tych męskich ud sie usmiałam!

Asiu kurcze co za kobieta... zyczę ci spokoju kochana aby malenstwo w brzuszku sie nie musialo stresować.

Rose ześ temat zapodała

Rika obowiazek szkolny Zuzę obejmie jako 6 latka. Mój Antek jest ostatnim rocznikiem, gdzie (tym razem druga połowa roku) ma wybór czy posłać czy nie - do końca czerwca dzieci idą obowiazkowo. My Antka nie poślemy

A ja niedziele uwielbiam

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
OPOSKU WIESZ CO TAM U ANI???
No ja tez jestem ciekawa co u naszych przedszkolaczków i żłobiaczków:) a przedewszystkich i MAM słychać

Aniu nie wiedziałam że masz urodzinki! Wszystkiego naj naj naj dla Ciebie! I oczywiście buziaczki dla synka!
Ada wygląda juz na zdrtową zupełnie! Ale musi do końca zastrzyki wybrać. jeszcze jej 4 zostało:( Robcio zdrowy. W środę jedziemy na bioderka. CHoć na chwilę się z domu wyrwę!
JA tez ni elubię soboty - bo zawsze 2 razy więcej roboty niz zwylkle. Ale jak będę na swoim to inaczej to zorganizuję! I sobotę i niedzielę będę z dziećmi spędzać

A pani która jej daje zastrzyki ma wnuczka 1,5 rocznego. I 2 razy byliśmy z adą u neij w domu - bo tak to zajeżdza jak wraca z pracy - bo ma po drodze. I ten mały Kacperek zakochał się w Adusi! Ciągle o niej tam cos ,mówi! Wczoraj nie chciał zeby ada szła do domku i płąkał. Dziś rano mówiła że prawię godzinę nie mogli go uspokoić! i Prosił żeby dziś adę do niego na zastrzyk przywiesć

Kurdę lece!
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
Dziewczyny, u Filipa w żłobku jeszcze remont, bo tam wszystko nowe niby, czekamy na koniec z pójściem. Do 16. 09 ma być wszystko na bank, choć ja mieszkam naprawdę niedaleko i zastanawiałam się cały miesiąc, jak oni chcą się wyrobić na 1 września, skoro wszystko w takiej rozsypce, a Pani dyrektor do ostatniej chwili mówiła, że dadzą radę

Co do Ani naszej i Dominisia to Młody miał przedwczoraj objawy oponowe niby i zlecono tomografię w narkozie i nakłucie lędźwiowe. Ania się nie zgodziła, całe szczęście zna się trochę na tym i bardzo dobrze, bo wczoraj po objawach ani śladu. Nie chce natomiast jeść i zażywać lekarstw, wymiotował przy próbie podania, więc jest tylko na dożylnych. Dostaje antybiotyk, a jutro będzie wiadomo więcej.
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mam nadzieję, że się Ania nie obrazi, że Wam to piszę...
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-