- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
Masuska heloł

Przyszła Mama ale fajnie, że jesteś

Nati super, że macie jeszcze kontakt z Nianią, nawet na te kilka godzin. Zawsze to jedna bezpieczna, dobra relacja dla dziecka więcej. No i Maks szalejący na basenie też fajnie

Filipowi też się buźka cieszy jak tylko mówimy, że dziś basen, to był super pomysł

A u nas...nic

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Przyszła_mamo moja córeczka ma na imię Bianka

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Aniu ale historia!
Rosa, Bianka jaka zdolniacha. Piotrek mi opowiadał wczoraj (mały kłamczuch, chyba że o czymś nie wiem:) że byliście u nas wczoraj i Bianka się bawiła i pani Bianki malowała:)
Hoborrku jak dzieciaki? Ada przyjmuje leki?
Nati fajne te zajęcia:)
Oposku ogarniaj się

- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Oczywiscie wiem dokladnie, jak ma na imie Twoja cora

takze wybacz,pomylka ale z pospiechu, ale absolutnie nie wynikla z nieznajomosci imienia

Oposku, bede ogromnie wdzieczna, tylko nie chcialabym zebys sobie robila problem, jesli nie masz kontaktu z ta kolezanka czestego. ale bede ogromnie wdzieczna

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Przyszła_mamo spoko

super,ze tak sie z pracą udało i sliczny kot

kurcze super rajstopki kupilam w pepcko dla B.,pierwszy raz takie fajne i za 9,90 za pare, jednokolorowe ale z wytłaczanym wzorkiem, dokładnie taki mi były potrzebne, chyba pojade dokupic bo potem znowu bede miała problem...
Bianka dzis pytala o KOLE

u nas dzis leniwa niedziela a Wy co porabiacie?

Aniu mi sie potem przypomniało apropo Twojej historii,ze kiedys w Ikea zgubiłam O.

Oposku super fotki na blogu

Nati a moze Jasiek motorniczym zostanie?

Basbo zjadłabym sobie Twój serniczek z truskawkowym musem

Hoborrku jak tam Ada? Swoja drogą naparwde nie rozumiem dlaczego do tej pory nie wymyslono czegos zeby antybiotyki dla dzieci były smaczniejsze

Asia jak sie czujesz?
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

co do mnie to akurat dziś tak sobie..moze przez grzyby i chodzenie po lesie,już dziś rano o 7h byłam .. moze przesadziłam i dlatego tak kiepsko się teraz czuję.
Ostatnio gdy byłam z Mikołajem w lesie..strasznie się ociągał.. idziemy sobie dróżką i mówię do niego,zeby przyszedł,bo pójdzie jakiś dzik i co wtedy?
A on:
"To będzie trąbił"

Mikołaj zawsze tak mówi o autkach,ze nie wolno po drodze chodzic,bo będzie samochód trąbił.. no może dziki tez

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

sliczny masz avatar

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
U nas weekend minął szybciutko- zdecydowanie za szybko! Spędzieliśmy uroczy weekendzik z mężolem w stolicy

No nic... poczytam co u Was

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości

Cieszę sie ze z dzidzią wszystko OK!
Rożyczko ja sie ty sernikiem mega przejadłam i chyba dopiero na wielkanoc go zrobie

Masusko nieźle sobie Pit wymyslił

Oposku co u was? Ubranka sie odnalazły? Szkoda królika...
Nati to widze że Niania przeszczęśliwa i Jachu też

Przyszła_mamo super że sie odnalazłaś

Gratuluje dostania pracy!
Hoborrku jak dzieci?
Anka aż mnie zmroziło po tej twojej opowieści! Co do przedszkola z chińskim... moze tam tak gadają ze nikt nic nie rozumie- znaczy sie po chińsku

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
Basba super, że wypad się udał!

U nas ok, Filip dziś pierwszy raz drzemkuje w żłobku, ciekawa jestem jak będzie.
Poza tym bez zmian właściwie

Różyczka zazdroszczę leniwej niedzieli, my "kiblowaliśmy" na spotkanku rodzinnym, siostra cioteczna za mąż wychodzi i takie tam ustawki wstępne

Cieszę się, że Bianusia polubiła przedszkole! Zanim się obejrzymy to nasze Maluchy będą już prawdziwymi wyjadaczami

Asia uważaj na siebie!

Hoborku jak dzieciaki?
Przyszła Mamo podaj maila, może być na prive albo odezwij się: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Nati co u Was?
Masuskaudało się mieszkanko wynająć? jeszcze na szczęście przed rozpoczęciem roku akademickiego to powinno być łatwiej trochę...
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
witajcie po weekendzie..
Basba super, ze wyjazd udany.. znam Top Geara- bardzo lubię... generalnie miło sie tych Łosiów ogląda ...
Oposku.. myślę, ze dzieciakom żłobkowym już nie jest chyba tak trudno się odnaleźć w przedszkolu co?
Aska,oszczędzaj się trochu dziewczyno co.....!!!!!!!!
U nas weekend przeleciał w oka mgnieniu .. w sobotę od rana wzięło mnie na porządki, pykłam okna, firany szafy i takie tam. popołudniem poszliśmy na Cytadelę, chłopaki zauroczone czołgami, wieczór tradycyjnie filmowy, oglądaliśmy baby są jakieś inne, nie wiem czy oglądałyście ale generalnie niektóre opowiastki niestety prawdziwe..

Wczoraj zaliczyliśmy Dinozaury w Rogowie i muzeum kolejki wąskotorowej w Wenecji.. Jaśko był tak zaaferowany i podniecony , że nawet nie pomyślał czy Matka gdzieś w pobliżu jest.
- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oposku kochane są te nasze dzieci, nawet gdy człowiek ma najgorszy humor potrafią pocieszyć i rozbawić

Nati ale mieliście super pomysł na wspólny weekend/ pomijam sprzątanie

Chłopcy na pewno byli w siódmym niebie

Basba oj Tobie również zazdroszczę miłego weekendu, SUPER spedziliście czas

My z mezem widzimy się troszkę, albo jest w pracy... albo zajęty, no i mieszkamy osobno, czuję się jak "panna" z dzieckiem teraz edit.. z dziećmi, co nie uważam za fajne... mieszkam w swoim dawnym pokoju..wspomnienia wracają. Tęskno mi za nim i wspólnym mieszkaniem.
Mikołaj chyba tez wytęskniony, jak Robert przyjechał to przez prawie 30 min cały czas powtarzał mu,ze go kocha: "Mikuś kocha tatę, a tata kocha Mikusia? "Kocham tatę i mame" i tak w koło mówił.
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A u nas.. szpital na kółkach!
Teściowa chora - ale to najmniejszy problem:)
Robercik ma zmieniony antybiotyk bo tamten niestety nie pomagał. i po 7 dniach stsostwania dalej zaflegminoy masakrycznie. No i teraz augumentin ma. A z Adusi to dumna byłąm. Bo jej w piątek wytłumaczyłąm że jak nie zje to będzie musiałą przyjść pani z zstrzykiem i jej go wbić w dupinke! I zjadła!!!! I tak je! Ale dziś byliśmy i jeszcze choć ze 2 dni musi zjeść.
Tomek był chory i nie był wrobocie 3 dni! CHciał dostać zawału! Ale w piątek przyjechał jego szef - mój wójek (ten chory na raka) żeby mu pomógł coś z map odczytać... I się tomek ucoeszył bo miał zajęcie! I stwiierdził zę więcej roboty w domu z dziećmi niż w pracy! A w sobotę byłam na zakupach. Kupiłam Adusi w biedronce buciki za 35zł. tak na jesień koło domu - tzn na błota - nie wiem ile w takich pochodzi! Ale kilka mam kupowało to i ja wziełam:) Będzie widać

No ale ja już odliczam dni do niedzieli !BO JEDziemy z mężem na cały dzięń od rzeszowa! hurrraaaa!!! POoglądamy łązienki, kuchnie i takie tam:) I odpocznę od dziweciaczków choć na kilka godzin. Moja mama ma przyjechać do nich!
oooo musze lecieć bo młodu się rusza!!!!!!!