- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Ja dziś krótko - jakoś weny mi zabrakło...
Nati widze że wesoło masz z Maksem A Jasiek widocznie z dziadkiem lubi przebywać wiec sie nie czepiaj
Hoborrku, super ze za mebelkami juz wyglądasz Ustaliliście coś w kwestii schodów? Co ty sie dziecku dziwisz ze w kościele rozrabia, widocznie ksiadz przynudzał . Co do kwestii spania, to Tonio idzie do łóżka spać sam. 2 sekundy i go nie ma taki wymęczony, za to Wiki rozrabia czasem do 21:30 choć w łóżku koło 20 jest. No ale pospiewa sobie, poopowiada, powierci i zaśnie. Jak Wiki była malutka to usypiała mi na rekach. Wtedy po kąpaniu chodziliśmy do Antka pokoju, tam opowiadałam bajke i jak Antoś zasnął odkładałam Wiki do jej łóżeczka
Asiu ja tą kołdrę kupiłam u nas za chyba 60 zł! U nas jest jakiś outlet firmy produkującej kołdry. Jaky co to daj znać moze taniej będzie kupić u nas i wysłać do ciebie
Aniu dzielny Dominiś! Dobrze ze już OK...a z przedszkola to ja mam wstręt do owsianek, kawy zbożowej, kaszki manny, zupy mlecznej i zupy "nic" tak sie nazwywała-tez na mleku ale do dziś pamietam jej ochydny smak i tą piankę na wierzchu - fuj!
Oposku pytałas jak to wygląda z tym angielskim twoją kumpelę? My dzis lekcje pokazowa mamy... Co u was?
Masusko dziekuje za linka
A Antkowi wczoraj wylazła "6" (ząb). Byliśmy u dentysty zaplombować dziurkę miedzy 4 a 5 i odkryliśmy 6. Nawet Wiki w końcu dała sie przekonać i otwarła paszczę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bsaba chyba się uśmiechnę do Ciebie. Odezwę się.
Aniu super,ze Dominiczek ma się lepiej, a te lekarstwa oj.. dzielny,ze je łyka! Z ta choroba to mnie zadziwiłas.
A ja dziś byłam z Mikołajkiem u fryzjera,włoski skrócone. Niestety maszynką nie udało się,ale nożyczkami poszło raz dwa /zawsze podziwiam ta babkę,ze tak umie obciąć,szczególnie,małe wiercące się dziecko/.
Buźka dziewczyny.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
My chorzy, w właściwie Mąż chory i na zwolnieniu, a my z Filipem przeziębieni.
Dlatego tak wszystko na pół gwizdka.
Basba bardzo, bardzo Cię przepraszam, oczywiście, że pytałam, ale ostatnio ciągle o czymś zapominam...Trzeba faktycznie puszczać tą płytę dwa razy dziennie, ale podobno naprawdę efekty są fajne! Daj koniecznie znać, jak ta lekcja pokazowa!
U nas takie małe półtoraroczne pędraki już na to chodzą A no widzisz, z tymi szczepieniami to wszystko przez to, że nie będziesz musiała odśnieżać Ania garażu nie ma, to może się Dominiś choć na szczepienia załapie;) Rocznica z przytupem, bolącą głową i mężowską anginą w finale
Asia spóźnione imieninkowe życzenia dla Mikusia Fajnie, że udało się Go obstrzc, od razu wygodniej, co? Filip śpi jeszcze w łóżeczku pod niemowlęcą kołdrą, wymienimy Mu na wiosnę na 2w1 140x200 cm. Kolejka to supeeeer sprawa, my się teraz zastanawiamy nad elektryczną, ale jeszcze się wahamy...
Ania i co tam u laryngologa? No ja cały czas namawiam męża na powiększenie mojego penisa, ale nie chce się zgodzić na korektę płci- zupełnie nie rozumiem dlaczego;) My też mamy te biedronkowe książeczki, jak Wam się skończą to polecam z czystym sercem Teczkę 2latka i Teczkę 3latka- warto.
Z tymi szczepieniami to wystarczy zadzwonić i się zapisać, tu jest wykaz przychodni w Wawie:
www.fakt.pl/Darmowe-szczepienia-w-Warsza...tykuly,184116,1.html
Różyczko trzymam kciuki za Biankę!
Masuska dzięki za namiar na promocyjne pieluchy, dokonaliśmy zakupu:)
Nati fajny pomysł z tymi zajeciami teatralnymi! na pewno skorzysta!
Hoborku naprawdę wiem co nieco o łobuziakach w Kościele;) Co prawda nie bywamy często, ale jak już się zdarzy to Filip nadrabia zaległości i zawsze robi niezły popis
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
biedronka.pl/oferta/jesien_w_szafie1609/
W LIDLU fajne kurtki, ale na starsze dzieciaki, może ktoś z rodzeństwa skorzysta, też od poniedziałku:
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/....htm?offerdate=45236
W Tchibo skarpetki/rajstopki i rzeczy jesienne:
www.tchibo.pl/skarpety-rajstopy-legginsy-t400020369.html
www.tchibo.pl/ubrania-przeciwdeszczowe-t400022809.html
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku dziekuję
Różyczko co tam u Was? Lepiej?
A ja dziś czuję sie fatalnie, brzuch mnie boli i to dosć mocno mdłości. Mikołąj w nocy przebudził się i poleżeliśmy do rana..ok 4 zasnął, co prawda do 9,ale juz jestem wybita z rytmu.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobry!
A ja czasu dizs nei mam - bo u nas dziś ŚWINIOBICIE
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborrku, chętnie wam świnkę podzielę Ale pewnie nie trzeba już No i kaszanka będzie:) Mniam
Różyczko jak u Was?
Oposku bluzy są fajne, zgadzam się. Ja kupiłam dużą i Pitek w niej śmiga jeszcze:)
Basba, noszę się z myślą, ale to na 2015 (styczeń-luty)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jesli chodzi o plany na 2015, super!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Chciałam podzielić się z wami mega przepisem na pizze, ba i sos był rewelka.
tvnplayer.pl/programy-online/wiem-co-jem...zza,S02E05,2579.html
A tu jest spisany
magazyn-kuchnia.pl/blogi/gustanatalerzu/2012/09/zdrowa_pizza_/1
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a przepis mam podobny, robię już jakiś czas i rzeczywiście pyszna!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Matko ale wczoraj miałam dzień.... Ech piątek 13stego to co się dziwić W lecznicy nie miałam chwili żeby usiąść, wyszłam po godzinach i jeszcze pracy sobie narobiłam na cały weekend przyjmując do szpitala królika z objawami neurologicznymi
A dziś kupiłam extra klocki za śmieszną kwotę na gumtree..... dla siebie
Bawiłam się nimi prawie cały wieczór Dzieciaki mi trochę przeszkadzały burząc domki albo podbierając wagoniki od pociągu No matce w spokoju nie dali się wykazać twórczością architektoniczną
( Dokupiłam od jednej babeczki sporo elementów - 360 dokładnie - do naszych klocków z oknami, dachami, klockami z kółkami i elementami aut i pociągów i jeszcze pani była tak miła, że przywiozła mi je do pracy Teraz mamy 2 wielkie pudła klocków i odciski na nogach od stąpania po nich na bosaka - bo rozwalone są w całym salonie )
Oposek pytasz co u laryngologa? Wiesz to taki starszy gościu, mruk powiedziałabym i raczej gadać o sobie zbytnio nie chciał Taki bez podejścia do dzieci Dał nam skierowanie na rtg nosogardzieli, żeby wykluczyć trzeci migdał I odesłał nas do stomatologa, że niby to oddychanie przez buzię i niezamykanie ust to kwestia wady zgryzu A to stomatolog przecież wysłał nas do laryngologa
Wczoraj zrobiliśmy rtg i wynik mamy odebrać w śr i w czw z nim znów do tego starszego doktorka i zobaczymy
A co do szczepień to tylko w przychodni gdzie ma się kartę chyba można załatwiać, więc musielibyśmy się gdzieś przenieść
Wiesz mi takie programy darmowych szczepień kojarzą się z testowaniem szczepionek Przynajmniej w weterynarii się tak robi
Teczkę 2 latka mamy i super jest
A Wy jak tam się czujecie???? Zdrówka życzę
Dzięki za fotki
Hoborku no to pojechałaś
Ech kiedyś proponowali mi pracę w rzeźni, ale jednak nie dałabym rady
Masuska my to jesteśmy wzorowi wynajmujący, więc pamiętaj, że może i kiedyś na takich trafisz
Właśnie się zastanawiam jak zmyć ślady dłoni Dominika ze ściany, któe zrobił kilka dni temu ziemią z kwiatka Boje się, że zejdzie z farbą
2015 rok brzmi nieźle
Asiu jak się dziś czujesz? I jak sytuacja w domku? Poka fotki Mikusia
Basba, Nati, Rose, Przyszła_mama co u Was????
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Buziaki
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A my w domu wszyscy chorzy oprócz Raula. Tatuś zaczął w piątek a wczoraj jeszcze ja i Pitek dołączyliśmy. Młody najgorzej bo z temperaturą, ale pyrosal sobie radzi. Pojadę później po plastry aromaktiv bo noc przez gila była ciężka.
Aniu u nas piątek 13tego też kiepsko wyszedł, ale i poniedziałek był marny.Ania ty ćwiczyłaś a6w, powiedz mi jak długo i jak efekty:) Dzięki.
Aaaaale fiolet:) A chłopaki jak bliźniaki:)
Dziś ostatni dzień urlopu, już mam go dość.