- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
w kwestii zniżki w biedronce to mleko koniecznie już wykupione przez mężulka, bo nasz Jachu to mleczny potwór
Masuska a o której Pitek pije ostatnie mleko.. U nas się czasem pojawia sucha pielucha.. sporadycznie ale jest , jednak wyłącznie wtedy gdy mleko ok 18 dostanie jak juz po 19 to nie ma bata .. zasikana ...
ee głowa dziś jakoś boli....
Janko sie wyżywa na babci poprzez akceptowanie wyłącznie dziadka w dniu dzisiejszym :)no ale zwalmy to na poniedziałek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Janko niezly agent widze ciekawepo kim
apropo promocji to ostatnio na połkach z dadami w biedronie ciagle były pustki całkowite,az w koncu nam sie skonczyła ostatnia i pytam kiedy w koncu bedzie dostawa? a baba-że jest na bieżąco ale sie centrala przeliczyla z promocją bo dwa opakowania w cenie 50 zł chyba byly i babka mowi,ze wszystko codziennie wysprzedane do godz. 8
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Rosa a u nas w najbliższej leżały Dady i jakoś tak szału nie zrobiły. Dziś kupiłam pampki w Lidlu jakieś tam ich supercienkie i powiem że całkiem nie złe są
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rosa a u nas w najbliższej leżały Dady i jakoś tak szału nie zrobiły. Dziś kupiłam pampki w Lidlu jakieś tam ich supercienkie i powiem że całkiem nie złe są
wiesz....bo bogaci zyją inaczej
ja kupiłam z braku laku te drugie biedronkowe, takie tansze Fitti i tez sa naprawde spoko a wielka paka za 26 zł-64szt., to na 2 m-ce zapas mam.
dzis mam pierwsze zebranie w przedszkolu-wow!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
My dziś od rana w biegu, trochę się wykłócaliśmy o zajęcia adaptacyjne w żłobku, ale wciąż nie wiadomo, czy się uda.
Chciałam Wam tylko napisać, że jest akcja darmowego szczepienia na pneumokoki i meningokoki.
Warunkiem jest tylko to, że dzieko musi mieć skończone dwa lata.
Załapaliśmy się na kłucie prevenarem, zostało nam 280 zł w kieszeni , a na meningokoki dopiero się zapisaliśmy, mam nadzieję, że się uda.
Ania nie chcesz chłopaków zaszczepić? Bo pewnie i Szymonek by się załapał.
Super, że już w domku! A co do krążków i innych tam to wiesz- seks fajna sprawa Jeszcze codziennie dostaję maila, że mogę sobie powiększyć penisa o 7,5 centymetra, jakbyś była zainteresowana
Asia nieźle z tym Chińczykiem A Mikuś ma rację, w końcu Maluch jest przecież za pępuszkiem
Hoborku super, że już po zastrzykach! Mój Filip też ma różki, ale jakoś ostatnio się spokojniejszy zrobił
Różczyka dobrze, że czujecie się lepiej, miłego zebrania! Ja mam dopiero pod koniec miesiąca:)
Nati co do Maksa to najważniejsze podjąć jakąś decyzję i tak wszystkiego się nie przewidzi:) Ale Twój Łobuziak faktycznie sobie wszędzie da radę
Masuska dzięki za namiary na Biedrę, ja co prawda tylko mleko z tych rzeczy kupuję, ale zawsze to coś
A gdzie Basba i Przyszła Mama?!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
swoja droga - niezła cena ja płaciłam za to cos teraz 170 zł.
Na zebraniu było smiesznie, okazalo sie,ze głownymi wyjkami są Bianka i jeszcze jeden chłopczyk w jej grupie, reszta juz w miare funkcjonuje, ale Pani dyrektor gwarantuje,ze najtwardsze sztuki najdłuzej do m-ca sie przystosowują, więc jeszcze 3 tygi i ma byc pieknie ponoć musze zaczac myślec teraz nad strojem na zabawe karnawałową
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witaj Masusko,-a widzisz a ja nie przyczaiłam, ze o spanie dzienne chodzi , myślałam ze juz w nocy większość na sucho.. u nas w dzień mokrawa najczęściej ale dlatego ze przed spaniem Janko mleko finałem jest mokra pielucha po drzemce : )
Rose.. ja zupełnie nie myślę o nocnym odpieluchowaniu teraz.... spróbuje już zimą dawać mu wcześniej mleko to może wtedy jakoś, ale nie mam ciśnienia zupełnie... do 3 roku życia zostawiam sprawę samoistnemu rozwojowi .... a potem pomyślę...
Oposku... ja jakoś nie mysle o tych szczepieniach , przy czym na pneuno.. chyba byliśmy szczepieni w tym programie klinicznym ale nie pamiętam..
Basba a ty co? meldowac sie bo po uszach...!!!!!!!!!!!!!!
Hobborku co tam u Was?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Różyczka w życiu musi być sprawiedliwie, Opos ma chociaż pneumo za darmo, a Wy duży ogród, nie można mieć w końcu wszystkiego:) Nawet Basba nie ma przecież garażu i musi odśnieżać
Masuska dobry
Nati no niby te pneumo najgorźniejsze do drugiego roku życia, ale zaszczepiliśmy przed tym żłobem, choć ilu specjalistów, tyle opinii
A gdzie reszta Pań Kochanych?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basbo chodz tu i się wypowiedz
Ja juz po pracy, byłam tez na poczcie bo wysylałam paczki z chustami po Biance w świat (sprzedalam na allegro)i tak mi sie smutno zrobiło.....bo kochałam ją nosic w tych chustach a teraz ona juz na nie za duża(ciężka)
Bianka rano histeryzowała maksymalnie,ale przy odbieraniu z przedszkola zaobserwowałam, ze wychodzi całkiem całkiem w humorze i dopiero rozdziawia buziuchne z rykiem jak mnie widzi
cwaniara
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zobaczcie co wygrzebałam w necie:)
MEGA:) Już widzę Pita w przedszkolu i jak babci kopara opada na jego widok:)
familyinblack.pl/odjechane/103-t-shirt-m...latka-piersiowa.html
A za to DO PIEKŁA:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko czytałąm,ze juz po zebraniu jestes... trudny start Bainki moze zwiastuje,ze potem będzie juz tylko lepiej w końcu to mały Bąbel jeszcze, bedzie ok
A Wy już o ośnieżaniu???
Mikuś ma dziś imieninki, z tej okazji kupiliśmy mu drewniane tory, zakup super, Mikołajowi bardzo się podobają Pamiętam ,ze w przedszklu dzieci dosć dług bawiły się i ukłądały te tory. Musimy jednak dokupic jeszcze jeden komplet, bo tatuś stwierdził,ze o dwa zakręty i dwie proste za mało
A ja dziś kupiłam sobie bardzo fajne i bardzo wygodne spodnie ciążowe.. miód! Ciesze się BARDZO! Getry mam nadzieję,ze lada dzień też dotrą.
ooo wygrałam licytację na kolejną kolejkę drewnianą Super!
ach i jeszcze pytanie:
jaką kołfre mają Wasze dzieci? Chciałabym wymienić,nie mam pojęcia jaką duzą kupic.