- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Dzien dobry
Nie mam kiedy pisac dziewczynki a nawet czytac Was-serio wiec tak na szybko skrobne i z gory przepraszam,ze tylko o nas:
dzis moi uczniowie biora pierwszy raz udzial w zbiorce zywnosci w markecie Stokrotka (akcja jest we wszystkich marketach w miescie) a ja to organizowalam i dopilnowuje, do samego wieczora beda zbierac i jutro tak samo-jestem z nich taka dumna bo narazie nic nie narozrabiali ani nie zżarli
Bianka kaszelek i gile caly czas, ale do "kola" chodzi i to z usmiechem juz teraz ufff
a starsza jakas metamorfoze przechodzi teraz od kiedy jest juz w LO ale grunt,ze na plus
pozdrówka serdeczne
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko zdrowia dla Bianki,fajnie się czyta,ze juz ok i przedskzole nie straszy.
Co do Oliwii tez ekstra, oby tak dalej!
A ja poszukuję kurtki.. juz nie dopinam się,brzuszek i cyce za duże, a zimno jak na złość.
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Natimatko laski 98-104 mój Janek 86/92 .. hmm to może On dlatego nie gada bo jeszcze za mały jest
No właśnie Nati pewnie to jest własnie ten rozmiar jeszcze nie gadatliwy moj Mati tez 90cm (z bilansu)ale kurtki 86/92 max 92 kupię w tym sezonie zimowym,niby duży sie urodził bo 62cm ale jakoś mi się chyba wstąpił teraz jak porównuje
Dziewczyny dziękuje za słowa wsparcia,więc czekam cierpliwie.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale mam lenia!
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wspomnę o rozmiarze, bo widzę że temat na czasie, bo mój Igor nosi 104/110 rozm. bucika to 24, kurcze, urósł ostatnio do takiego stopnia( ok. 8cm), że spodnie musiałam mu kupić bo nie miał w czym chodzić
Ostatnio biedny obudził się w nocy i mówił że go nóżka boli, pewnie rósł i kości go bolały, na szczęście już przeszło.
Macie może doświadczenie z butami z owczej wełny?
Mówię dokładnie o takich: allegro.pl/fajnebutki-demar-owcza-welna-...-29-i3555756833.html
Bo jedni chwalą, inny definitywnie odradzają
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martuś woow.. tak napiszę!!! duzy chłopak z niego
Bucików nie mielismy jeszcze, fajnie wyglądają.
Mój mąż dostał mega rachunek za tel.. zadzwonił do operatora i okazało się,ze dostawał jakies smsy które tyle kosztowały. Nawet nie trzeba na nie odpowiadac, on tez na nie nie odpisał. Od razu zablokował możliwość przychodzenia takich smsów i połączeń. Nie wiedziałam o czyms takim.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Martuś, Olka i Rose się pojawiły to mnie nie może zabraknąć
Ja dziś zwariowany dzionek mam
Pozwoliłam sobie pospać do 9.20 i to było o 20min za długo
Mój synalek obudził mnie bo miał rączki brudne
Widoku sypialni nie sposób opisać Wszędzie jak okiem sięgnąć porozwalana była ziemia z naszego wielkiego kwiatka Alexa Pół mojego łózka, jego łóżeczko, ściany, komoda, dywanik, za łóżkiem A on twarz, dłonie i stopy miał całe w tej ziemi Nie wiem co on robił, ale ubaw miał nieziemski A jeszcze o 9tej było wszytko ok i tylko na chwilkę jeszcze przyłożyłam głowę do poduchy
Bite 1,5godziny zajęło mi doprowadzenie tego do porządku Odsuwanie mebli, wymiana pościeli, zamiatanie, odkurzanie, mycie podłogi, szafek i ścian Ale dawno już tak czyściutko nie miałam
Martuś butki pewnie cieplutkie Fajnie Cię widzieć a poka swojego duuużego chłopczyka
Olka no mój też do gaduł nie należy ale o swoje z bratem wykłócać się potrafi
Rose fajnie, że jesteś i że dziewczyny na dobre się zmieniają A Ty w tej stokrotce uważaj i podżeraj za dużo
Asiu no słyszałam o takich smsach niestety A w jakiej jest sieci?
A Twój Mikoś to przegigant z tym przekamarzaniem się Co do wyboru butów potwierdzam jakaś kicha!
Basba Ty weź uważaj z tymi bólami w klacie. Wiki nie przyzwyczajona, że ją zostawiłas na tak długo to nie dziwne, że ma teraz pretensję. Było ja zabrać ze sobą i nam podrzucić to by się chłopaki ucieszyli I ona miałaby raczej miłe wspomnienia
Co do nagości to Szymi czasem mówi : Mama choć zobacz jak robię siusiu na stojąco jak tatuś
Przyszła_mama ja cały czas czekam na maila jak coś Ja to okazjonalnie tylko coś licytuje więc bez przesadyzmu Ale Wy na serio to pijecie???
Niezłe są dzieci
Ja robię pizze samodzielnie z przepisu, który tu dziewczyny kiedyś zapodały i jest zawsze GENIALNA
gotuj.skutecznie.tv/2010/07/pizza-jak-z-pizzerii/
I robi się mega szybko i bez wałkowania
Spód wychodzi mniamuśko a dodatki jakie tam sobie sama wymyślisz
Hoborku jak potrzebujesz jakiejś świnki do swojego "chlewu" to daj znać coś zorganizuje
Oposku ja też mam takich co z rajstopami i goździkami na dzień kobiet wyskakują
Nieźle w skrócie opisałaś swoją rodzinkę Co do cen wyprawek zimowych to fakt masakra Ja kupiłam dziś czapke w smyku i zestaw czapka i rękawiczki w mothercare i porażka cenowa W lidlu chciałam wczoraj zakupić ale faktycznie tam wykupują wszystko wraz z godzina otwarcia Filipek śmiesznie gada potwierdzam:D
A chcesz może jednak królika???? bo nasz ukradziony w pełni wyleczony Młodziutki i malutki bo 1kg waży
Nati no poka fotki Kurka no zapomniałam o tym kombinezonie. To taki mam na zbyciu:
allegro.pl/tchibo-tcm-kombinezon-110-116...nie-i3580723349.html
Używany ale ten kolor i rozmiar i tu na aukcji sa wymiary więc luknij. Jutro się zbiore i wymierzę swój zakupiony dokładnie.
Masuska poka jakies fotki Piterka
Dziś zaczęłam się zastanawiac na ile lat wyglądam
W autobusie jakas dziewczyna spytała mnie:
-Wysiadasz na tym przystanku? Taka studentka i na per Ty do mnie
Kilka przystanków dalej jakiś chłopak student do mnie :
- Czy może chce sobie Pani usiąść? Czyli jednak staro albo ciążowo wyglądam
Poza tym jak ostatnio wychodziłam z autobusu to wśród jakiegos tłumiku ludzi koleś mnie poprosił, żebym mu pomogła zapiąć kurtkę - koleś miał ręke w gipsie. Musiałam śmiesznie wyglądać gmerając mu w okolicy kroku (nie mylić z zapinaniem rozporka )i próbując zapiąć suwak Zastanawiałam się czy to nie jakaś ukryta kamera
Miłego słonecznego dzionka
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Tak czytam o rozmiarach i powiem że Pitek urodził się malutki 3100 i 53 cm ale teraz mocno wybił i rozmiar 92 to tak na styk, kupuję już 98, mam kurtki ale są dobre, będzie trzeba kupić większe.
Buty to 25 ostatnio kupowałam trampki.
No to tyle do tematu:)
Aniu a nie pokarzę Teraz to mam zdjęcia Raula:P
A mam nagrane jak Piotrek śpiewa "Chodź moja Kochana dam Ci banana" Teraz śpiewa "dam Ci owoca i Bianka da i mamusi Pan da" itp:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobry
Poza tym jak ostatnio wychodziłam z autobusu to wśród jakiegos tłumiku ludzi koleś mnie poprosił, żebym mu pomogła zapiąć kurtkę - koleś miał ręke w gipsie. Musiałam śmiesznie wyglądać gmerając mu w okolicy kroku (nie mylić z zapinaniem rozporka )i próbując zapiąć suwak Zastanawiałam się czy to nie jakaś ukryta kamera
Miłego słonecznego dzionka
no no jak zobaczę gdzies filmik na necie to Ci link podrzucę
ale coś sporo studentów kreci się koło Ciebie
Masuska pokaz nam Piotrusia Ja bym chętnie nagrała Mikołaja ale nam aparat siadł, spróbuję jednak.. moze coś się uda.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
A mam nagrane jak Piotrek śpiewa "Chodź moja Kochana dam Ci banana" Teraz śpiewa "dam Ci owoca i Bianka da i mamusi Pan da" itp:)
Mamusi Pan da????? No no czy Ty przypadkiem Greya dziecku na dobranoc nie czytujesz????
Jedna z piosenek użyta do remixu pierwszego tańca weselnego mojego i Tomiego to była właśnie " chodź chodź chodź usiądź na kolanka chodź chodź chodź pokaże ci bananka" Tu największa była polewka
Asiu jak kiedyś znajdziesz takiego filmika to linka zapodaj
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
O już
masuska.wrzuta.pl/audio/a8bVSGlVKgP/voice007
Ciężarnej się nie odmawia:) To jest jak "Śpiewał całkiem ładnie" bez wymyślania historii:)