BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 2 miesiąc temu #758465 przez różyczka
O jjaaaa ale ladnie spiewa :) Bo Bianka raczej z tych tańczących -czasami sie tylko wygłupia,ze niby śpiewa :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #758467 przez hoborr
Dobry!

A co tu taki ruch był wczoraj????

11 lata 2 miesiąc temu #758607 przez aska27
no BRAWA dla Piotrusia!!! :)
a co to za piosenka hihi :blink:

ale słodziak :)

11 lata 2 miesiąc temu #759026 przez aska27
Dzień dobry :)

11 lata 2 miesiąc temu #759043 przez masuska
Siemanko:)

Dziękujemy.

Różyczko
widzisz jak się uzupełniają.

11 lata 2 miesiąc temu #759097 przez Oposek
dzień dobry:)

Nati czym podpadłaś na forum, że nie chcą Twoich zdjęć publikować? ;)

Basba musimy wypróbować tą restaurację, którą polecasz, byliśmy tam raz, bo chcieliśmy wesele robić :) może czas na powtórkę, choć ja ostatnio jakaś dzika się zrobiłam ;)
Jak się czujesz? Mam nadzieję, że już Ci te bóle nie dokuczają :kiss:

Masuska wymiękłam po śpiewaniu Piotrusia- super :) Mój świnkę Peppę namiętnie śpiewa ;)

Róożyczko super zmiany u Was!!!!! :):):)

Asia ja nigdy nie mogłam zrozumieć, czemu nie robią takiego powiększacza do kurtek dla kobiet w ciąży- kawałek materiału i dwa suwaki z obydwu stron- co to za filozofia...

Martuś śmieszne te buciki, ja też kupiłam śniegowce Filipowi,mam nadzieję, że się sprawdzą...

Ania no ja już o cenach się nawet nie wypowiadam, kupiłam na szczęście już wszystko i dochodzę do siebie teraz :blink: Super, że Królisia udało się uratować! Ja kocham uszate, ale one delikatne są, chyba za delikatne na mojego syna. Teraz może jakieś zwierzę, które szybko biega? ;)

Hoborku dobry :)

11 lata 2 miesiąc temu #759110 przez Oposek
Jeszcze napiszę, że w piątek byłam w CCC, bo była promocja na buty dziecięce i normalnie miałam wrażenie, jakbym się przeniosła do PRL-u :cheer: Ludzie sobie wyrywali buty, pudełka latały po całym sklepie, kolejka do kasy jakby za darmo coś rozdawali :dry:

No ale kupiłam dziecku na zmianę buty za 34 zł, więc nie jest najgorzej :) Mam nadzieję, że się sprawdzą. Swoją drogą Filip na 90 centylu, ale małą ma nogę w porównaniu do Waszych dzieci- rozmiar 24 kupiliśmy.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #759450 przez aska27
Dzień dobry

Oposku takie czasy.
Fajnie,ze udało Ci sie kupić buty dla Filipka, za tą cenę warto :) i sama też bym kupiła :blink:

Nasze jesienne ludziki :blink: :

Zrobiłam Mikołajkowi konika, Robert też..chociaz Mikołaj uparcie twierdził,ze konik zrobiony przez tatę to pająk :laugh: później powstał inny pająk hehe

Załączniki:

11 lata 2 miesiąc temu #759610 przez hoborr
Dobry.

Oposku W piatek kupiłam adusi buty na zime za 45 zł - miałsm promocje ze 110zł. ale to buty z zeszłego roku. takze chyba niemodne:) haha i miałam karte klienta i kupon rabnatowy jakis....

a u nas od nowa szpital, byłam u lekarza z dwójka... n razie bez antrybiotyku... ale noc przekaszlan i przecharchana!!!

nie mnam jaj oisac bo młodfego tzrymam na rece a ada mi po plecach łazi....

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #759623 przez basba
Dzien dobry!

Witam sie po weekendzie. Jak miło czytać :) tyle pań dawno nie widzianych przyszło ;)

My w sobote na 1 urodzinach cheśnicy męza byliśmy. Igusia wybrała ksiażeczke a potem różaniec ;) był też kucyk i mnóstwo pysznego jedzonka :) Dzieciaki wytańczyły sie za wszystkie czasy a Iga przetarła wszystkie podłogi kolanami hehe. Kupiliśmy jej złote kolczyki i taką mala ciuchcie z misiami czy jakimis zwierzakami.
Poza tym w sobote dziadek przywiózł dzieciom kotka. Wiki chodzi do niego (póki co jest w pokoju garażowym) regularnie z tekstem - idę zobaczyć co filemonek robi (szczegół ze filemonek był biały a ten jest czarny) :P
W weekend rownież stawialiśmy wiate do samochodów co by odsniezac ich już nie trzeba bylo :P hehe. W przyszły weekend jeszcze dach położą z blachy i gotowe!

Tyle u nas - czytam co u was ;)

Przyszła_mamo maile wysłane :)

Asiu jakie fajne ludki :) No i Miki jak ślicznie klockami się bawi! A z tyłu coz za imponujący rzą samochodów :) Super!!!

Hoborrku, kurcze znowu sie pochorowali!? Biedaczki! Zdrowka dla nich!
Niezła promocja z tymi butami u was!

Nati czekam na wieści co do czwartku ;)

Oposku no polecam polecam... mieliśmy jakiś półmisek ryb i owoców morza- pycha naprawde. A z tymi sklepami to naprawde jakaś masakra. No ale co sie dziwić- wszystko takie drogie, ze ludzie czekają tylko na jakieś okazji a wtedy... chyba nie musze kończyc ;)
Co do bóli- chyba to na tle nerwowym jest. W piątek gościu na czołówkę mi poszedł. Akurat jeszcze jechałam z nianią i dziećmi. Tak się zdenerwowałam masakrycznie że od razu zaczęło mnie dusić. Na szczeście wyhamowałam z piskiem chyba z 10 cm od niego... po czym facet rozłożył ręce za kierownicą, wycofał i pojechał!

Masusko niestety nie usłysze przynajmniej teraz bo w pracy jestem i głupio słuchać, ale postaram sie w domu odsłuchać wystepu solowego Piotrusia :)

Ania hehe no nieźli ci studenci :) Ja tez sie zastanawialam w zeszłym roku na ile wyglądam - w tesco chcieli ode mnie dowód osobisty (przy zakupie jakiegoś alkoholu) a na wakacjach znajomy naszych znajomych ze wszystkimi sie przywitał (podając ręke) tylko nie ze mną... potem sie tłumaczył, ze myslał że jetem córką jeszcze innych znajomych i trzymam kogoś dziecko (wtedy roczną Wikę :silly: )
A twój "synalek" rozłożył mnie na łopatki! Niezły Ralph demolka z niego ;)
Nastepnym razem pojedziemy z dzieciakami to obu wam zostawimy :lol:

Rose super ze u ciebie takie zmiany. :kiss:

Olka, martuś miło was widziec :)

Martus nie znam opinii co do tych butów, ale wygladają śmiesznie ;) a dla czego je odradzaja???

11 lata 2 miesiąc temu #759975 przez martus0707
Babsa, buciki odradzają bo podobno nóżka się strasznie poci w takich wełnianych. Może i wyglądają śmiesznie, ale w większym rozmiarze wyglądają przyzwoicie :) miałam je kupić ale udało mi się zdobyć te w lidlu, taki tłok był jak "rzucili" te rzeczy dla maluchów, że myślałam że się nie dopcham :dry: jak za komuny :ohmy:

11 lata 2 miesiąc temu #760215 przez basba

Cisza spokój... :dry: ... miłego dnia zyczę w takim razie tym co czytają a nie piszą :P

11 lata 2 miesiąc temu #760263 przez martus0707
:silly: Bry dziewczyny

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #760291 przez basba
Miałam pokazac Antosia laurki.

11 lata 2 miesiąc temu #760420 przez Oposek

Po pierwsze to zostałam Ciocią :):):):)
Jedna z moich bliższych koleżanek urodziła Synka, jeszcze chłopak imienia nie ma, ale prawdopodobnie będzie Leon :)

Po drugie najprawdopodobniej wybieram się na studia podyplomowe, ale pewność będę miała dopiero jutro.

O. i tyle u nas...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka