BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

11 lata 2 miesiąc temu #762575 przez aska27
Oposku a jakie to studia???

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #762711 przez Oposek
Asia Podyplomowe Studia Edukacji Początkowej i Terapii Pedagogicznej Dzieci ze Specyficznymi Trudnościami w Uczeniu się.
To raczej taki wybór z rozsądku. Ja skończyłam animację społeczno kulturalną i pedagogikę opiekuńczo wychowawczą z pracą socjalną, mam też kurs SI, ale tylko pierwszego stopnia, więc to dopełnia całości. Będę potem dobrze wykształconym bezrobotnym :D Powieszę sobie dyplomy na ścianie i będę siedzieć dalej w domu :blink:

11 lata 2 miesiąc temu #762757 przez aska27
Oposek napisał:

Asia Podyplomowe Studia Edukacji Początkowej i Terapii Pedagogicznej Dzieci ze Specyficznymi Trudnościami w Uczeniu się.
To raczej taki wybór z rozsądku. Ja skończyłam animację społeczno kulturalną i pedagogikę opiekuńczo wychowawczą z pracą socjalną, mam też kurs SI, ale tylko pierwszego stopnia, więc to dopełnia całości. Będę potem dobrze wykształconym bezrobotnym :D Powieszę sobie dyplomy na ścianie i będę siedzieć dalej w domu :blink:

no to możemy podać sobie rękę... ale co nasze to nasze

U mnie okolicy na czasie sa nadal emeryci, etaty pilnie strzeżone. Tak wiec byle do 60 potem coś moze się "trafi"!

Takie żarciki od rana..no cóż.

Oposku powodzenia.

11 lata 2 miesiąc temu #762804 przez Oposek
Asia ja niby mieszkam w dużym mieście, więc problemów z pracą raczej nie mam, nawet w zawodzie. Tylko dopóki mam etat i umowę o pracę w przedszkolu to nie zdecyduję się na żadne na zastępstwo, na umowę o dzieło, na część kasy pod stołem i tak dalej... Gorzej jak mi się skończy wychowawczy- nie będę miała wyjścia wtedy...

Dzień dobry! :)

11 lata 2 miesiąc temu #762818 przez aska27
Fakt w duzych miastach łatwiej, gdybym nadal mieszkała w Poznaniu nie miałabym najmniejszego problemu z pracą. Tutaj jest inaczej, inne zycie w ogóle.

11 lata 2 miesiąc temu #763150 przez masuska
Basbo, widocznie kotka dopadła grypa, czy tam koci katar, a to ponoć ciężkie u maluchów. Ja tam się nie znam. U nas Raul zdrowy, ostatnio wymiotował, ale powiedziano nam że to może być przez sierść. A rośnie jak na drożdżach i widać zadowolony jest że wrócił cały i zdrowy:)

Asiu śliczny ten Filemonek, Piter lubi, ale woli chyba Bolka i Lolka:)

Oposku tak jak i ja informatyk a w mięsnym:P

W małym miasteczku taki urok, no ale ważne że coś jest. Ja kobieta pracująca jestem i żadnej pracy się nie boję:)

11 lata 2 miesiąc temu #763184 przez aska27
Masuska ślicznego macie tego kociaka, Mikołaj tez na pewno chciałby żywego :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #763509 przez różyczka
masuska napisał:

W małym miasteczku taki urok, no ale ważne że coś jest. Ja kobieta pracująca jestem i żadnej pracy się nie boję:)

moja krew!!! :kiss: :lol:

Aska kurcze grube masz dylematy widzę ...

pozdrówka serdeczne zostawiam :)

p.s. Basba jak ja Ci tej wiaty zazdroszczę! :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 2 miesiąc temu #763643 przez aska27
Dzień dobry :)

Różyczko hehe "dylematem" to bym tego tak nie nazwała,żaden problem to nie jest :)
Wystarczy czas,zeby na wszystko spojrzeć z innej perspektywy :blink:

U nas Mikuś lekko przeziębiony, z katarem walczymy.

Buźka, miłego weekendu.

11 lata 2 miesiąc temu #763677 przez przyszla_mama
hej kochane :kiss:

w koncu mam czas was nadrobic :)

a powiedzcie mi jak sprawdzic wiadomosci konkretnej osoby? chyba cos mi sie przypomina tak sie da, zeby wyskoczyly posty zamieszczone tylko przez konkretna osobe

milego dnia :kiss:

11 lata 2 miesiąc temu #763832 przez hoborr
dobry...

my zyjemy powoli:) dzieci juz prawie zdrowe....

jutro 13:) moja rocznica slubu:)
miłej niedzieli

11 lata 2 miesiąc temu #763956 przez różyczka
Hoborrku serdecznosci zatem :kiss: :)

A u nas Bianulkowi ciagnal sie katar i kaszel od praktycznie m-ca juz chyba, ale do tego swędzi skóra i 2krotnie krew sie pokazała w kupie więc w poniedziałek czekaja nas badania :dry: kał, mocz, krew....i własnie tego ostatniego boje sie najbardziej :(
generalnie dużo wskazuje na alergie bo po podaniu leku antyhistaminowego katar praktycznie zniknął i skóra juz nie swędzi a krew tezsienie pojawiławiecej...

czy krew małymdzieciom pobieraja ze zgięcia łokcia?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

11 lata 2 miesiąc temu #763988 przez kasiorek0310
CZĘŚĆ różyczka sorki ze sie wtrącę ale takim małym pobierają z palca jeszcze na szczęście a mam synka miesiąc starszego od Bianki

Pozdrawiam

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #764179 przez Oposek
Dzień dobry :)

Asia bliskość szybko się zapomina, ale na pewno uda się Wam ją odbudować, mimo ciężkich doświadczeń ostatnich tygodni :kiss: Zdrówka dla Mikusia! W dużym mieście łatwiej o pracę, ale w małym też macie masę plusów przecież!!!! :)

Przyszła Mamo jak klikniesz na profil danej osoby to wyskoczą Ci na dole pisane przez Nią posty, przynajmniej te ostatnie. Miłego dnia Tobie również! :)

Różyczko chyba nie ma jednej procedury, bo Filipowi pobierali krew i z palca i rączek, a jak był zupełnie mały to z żyły na główce. Wiem tylko, że nie wszystkie badania da się oznaczyć z krwi w paluszku. Oby wszystko zniknęło jak najszybciej :kiss:

Hoborku gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was, Kochana :kiss:
Żeby miłości i cierpliwości nie zabrakło Wam przynajmniej do kolejnej rocznicy :blink:

Masuska mój mąż pedagog też w zawodzie nie pracuje i jakoś się zanosi :blink: Ja zresztą też wiele lat zasilałam szeregi innej specjalności- takie czasy...

Natimp jak się czuje Jasinek?

Basba jak się udał dzień nauczyciela? ambitnie z tym orbitrekiem! :) Widzisz, Ty się za ćwiczenia bierzesz, a mnie się nie chce z łóżka wstać rano ;)

Kasiorek pozdrówki! :)

Aniu my teraz z czasem to najlepiej w weekendy stoimy, bo w tygodniu Młody żłobkuje ;) Co ciekawego Ci się przydarzyło w tym tygodniu?:) Jakieś akcje, oszustwa, skargi, donosy? :lol: :blink:

Aga, Ola, Martuś co u Was?

11 lata 2 miesiąc temu #764182 przez Oposek
Mi Filip dziś w nocy wymiotował, zarzygał za przeproszeniem, absolutnie całą pościel i wszystkie piżamki :dry: Biedak był, naprawdę :( Jednak jako że poczuł się lepiej, zjadł suchą bułkę i bardzo chciał, a innych objawów brak to pojechał z Tatusiem, Dziadkiem i Ciociami na działkę. Matka dziś ma wolną chatę i nic nie robi...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka