- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości

Ja tylko na chwilke, dluzej jutro...
Rozyczko Wiki w tym roku miala badana krew, normalnie z raczki jej pobierali - ze zgiecia lokcia. Nie denerwuj sie, Wiki nawet nie jeknela. A alergie czegos podejrzewasz???
Oposku dzien nauczyciela w poniedzialek wiec Antek doczekac sie juz nie moze kiedy panie laurki beda ogladaly. Czekolade panacota jeszcze im kupilam

Zdrowka dla Filipka... Moze mu cos stanelo na zoladku skoro na jednych wymiotach sie skonczylo...
Asiu fajny ten Filemon. Ja z kotem pojechalam do weterynarza w sobote a Wiki zostala z tata i nawet nie wiedziala ze kota wzielam. Jaki byl ryk jak weszla do garazu i zobaczyla ze kota nie ma... Masakra!
No nic musze konczyc... Do jutra!!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

No się nie wyrabiam jak zwykle, więc przyszłam się przywitać bo w tygodniu w pracy pewnie znów będę miała zapiernicz

Udało się nam uratować pieska jednego młodego gościa i ten w podzięce zapraszał mnie na marihuankę z własnej hodowli

Oposek biedny Filipek, oby się nie powtórzyło

U nas to też weekendy wchodzą w grę

Co do ciekawostek tygodnia to tym razem ukradałam papugę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Strasznie poważnie brzmią te Twoje studia

Rose to zależy od żyłek maluszka u Dominisia pobierali z różnych miejsc ale on co chwila miał sporo badań

Hoborku wszystkiego naj z okazji rocznicy śłubu i zdrówka dla maluchów

Przyszła_mama

Asiu dacie radę

Buziaki dla Mikołajka

Masuska wymioty u kociaka to przeważnie albo włosy albo pasożyty

Basba i jak kotek?

Powodzonka jutro

Nati????
A ja zapisałam się na zajęcia z aeroboxingu na próbę i zobaczę czy warto

U mnie chłopaki mają teraz fazę na dinozaury i niedługo Szymi będzie wiedział więcej ode mnie

Co do skarg to jak na razie nic kolejnego nie wpłynęło

Za to sąsiedzi nam się nowi wprowadzają nad głowę i już wywiesili kartki ostrzegawcze tzn informująco-przepraszające o remoncie

Dodatkowo zażyczyli sobie zrobić im w piwnicy miejsce tzn 1/4 skrajną prawą stronę sobie wymyślili

Buziaczki

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
jak Bianka?
woow Aniu uwielbiam papugi, nawet miałam jakis czas.. dopóki maz się nie wprowadził

jeju Ania aeroboxingu, karata mulitisport

Oposku masz racje. Teraz gdy sie nie widuję z teściami i żal i złośc mi minęła,wrecz są mi obojętni. Ulga wielka.
A jak sie czuje Filipek? Lepiej?
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

B. od malego ma podejrzenie,ze na "mleko", dlatego kazali ograniczac zawsze, ale ostatnio kapnełam sie,ze w "kolu" sporo dająróznych mlecznych rzeczy i to na kartonowym-zupy mleczne, bydynie, płatki no i widocznie sie Jej pogorszyło

Dzieki dziewczyny za info, narazie wstała o 6 i od razu zjadła bo UMIERAŁA z glodu

a krew po żarciu to nie wiem czy pobiora w ogole...
Milego dnia

dzien dobry poraz drugi

udalo sie i bylo jak z Wiki na szczeście uffff

a ja mam wolne

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- olka1730
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Basba moje kondolencje,przykro Mi.
Askazdrówka dla Was,doskonale Ciebie rozumiem ze teraz nawet byłaby ci na reke pomoc,obecność Twoich rodziców,przy dwójce i wspólne mieszkanie.
Oposek melduję sie

U Nas względny spokój

Ja dzis w parcy,piec centralnego sie popsuł wiec zimno

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013

Serdecznie dziękuję za życzenia z okazji rocznicy ślubu:) No ponoć pierwsze 6 lat najgorsze:) hahah to teraz będzie jak w raju:) hihihihih
Asiu jak się czujesz? JAk dzidzia? KIedy masz uSG? ADuisa tez uwielbia Filemonka. Może jej kupie na allegro - a miauczy fajnie? Nie weiem czy dobrze doczytałam - przeprowadziiście się? I jak Mikołajek zareagował na [przeprowadzkę? MArtewię się jak moje dzieci na wiosnę zareagują.. czy będą chciały spać w nowych mijescach itd... Mikołajek już zdrowy?
Ooosku - super że idziesz na studia. Ja też zaczełam teraz. Ale większość jest elearningowa i nie musze często chodzić. A ile U aas takie studia kosztują? Pytam tak z ciekawości:) i ile semestrów?
Aniu i co z tą papugą? MAsz ja w domu czy w przychpodni? No nie łądnie tak na sąsiadach od razu się wyżywać

Różyczko a wone masz przez dzień nauczyciela?? U nas dyro i tak zawsze każe przychodzić i do 12 siedzieć.. debil... A kiedy wyniki Bianeczki? Ada nigdy krwi nie miałą pobieranej... brrrrrr
PRzyszła mamo ale zazdroszczę nawet takich słów. Ada jakoś nie może się przemóc i nic nie mówi:(
Basbo przykro mi z powodu śmierci .. zresztą na świeżaka mam prze co trzeba przejść...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Tomek był wczoraj w lesie rano i przyniósł pełny kosz prawdziwków! No i Agniesia od rana bawiła się w marynowanie:) ale pachnie w całym domu:)
Mam nadzieję że w srode weźmie wolne -0 -tak bym chciała wybrać już w końcu te płytki do łazienki i próbować je jakoś ułozyć. Zmówić i czekać na robotnikó. DOpuki nie zrobimy tej łazienki na góeze stoimi z parkietami i schodami. Kuchnię zostawiamy na koniec. Będzie fioletowo - biała. Salon biały + jedna ściana szara + część jedne w kamieniu ;lub w takich płytach ([podatrzyłam w dekoratorni). Najgorsze będzie ustawoienie - ba bardzo nieustawny ten cały salon. Za dużo okiem i nie ma jak powpychać mebli.. A i wynalazłam żyrandol moich marzeń - w oszołomie:) - ale za 1460zł - to mnie raczej nie stać....
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No to napisze że wczoraj zostałąm mega wychwalona za tort:) hihih każdy zachodzi w głowę jak go zrobiłam:) a ja się oczywiście nie przyznałąm - bo ora by była:) No więc upiekłąm ciemne placki - jak do wzetki. i do masy z serków maskarpone dodałam słoik dźemu wiśniowego i kawałki czekolady i galarekę. No i taki był dobry kwaśny:) a każdy myśli że nei wiadomo jak:)
ooooo musze lecieć bo się robcio zbiudził!!!
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Acha i jak już się tak rozpisałam: )- ,mam nmadzieję dostać pochwały:) !!!!!!!!
No to napisze że wczoraj zostałąm mega wychwalona za tort:) hihih każdy zachodzi w głowę jak go zrobiłam:) a ja się oczywiście nie przyznałąm - bo ora by była:) No więc upiekłąm ciemne placki - jak do wzetki. i do masy z serków maskarpone dodałam słoik dźemu wiśniowego i kawałki czekolady i galarekę. No i taki był dobry kwaśny:) a każdy myśli że nei wiadomo jak:)
ooooo musze lecieć bo się robcio zbiudził!!!
o matko ja nawet tego bym nie potrafiła zrobić!!

z opisu wnioskuje,ze naprawdę ekstra!!! Podziwiam

Co do przeprowadzki to ja się wyprowadziłam z Mikusiem do moich rodziców... horror z teściami przechodzę,a maż nie pomaga. Dzisiaj przyjechał i powiedział,zeby zostało jak jest,czyli ja z dziećmi tutaj,a on tam u swoich rodziców

Do lekarza jadę juz w środę. Oby wszystko było dobrze!!!
Dzieci na pewno zmiany odczują,ale wszystko będzie dobrze

Olka
dziekuję

Aniu mam takie pytanie,czy ze świnką morską jest duzo roboty???
aaa i jak tam papuga biedulka się czuje?
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A w środę na pewno będzie ok:) A USG to cgyba cos pisałaś że będziesz miała później... także dalej się nie dowiemy jaka płeć

BOŻŻŻŻ ale w tym domu śmiuerdzi grzybami!!!!!!!
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Z papugą odpukać lepiej

Basba

Hoborku wow ale pościor

Bądź dobrej myśli co do wujka

Gratki za tort

A dzieciaczki przyzwyczają się do nowej chałupki, nie bój nic

Asiu no ja to bym Twojemu mężowi dała niezłego kopniaka

Przecież on Toba i dzieciaczkami się powinien teraz opiekować a nie rodzicami, którzy przecież mają siebie

Nie dziwię się, że się wnerwiasz

Ale faceci czasem są tacy dziecinni

Trzymam za Was kciuki

Świnka morska jest super

Tylko trzeba być czujnym na punkcuie jej apetytu - jak tylko przestaje jeść lub bobkować to sygnał, że coś nie teges i trza to skontrolować. Do mnie czasem trafiają świniaczki jak nie jedzą juz od tygodnia a właściciel nie zauważa bo futerko maskuje wychudzenie

Rose dzielna Bianusia

Olka to fajnie sobie gadacie

A gdzie reszta Pań????????
Byłam w lidlu wczoraj, pisałam na fejsie. Pierwszy raz tak rano i trochę Wam niedowierzałam, że ludzie mogą się tak zachowywać

Szukam jakichś pasujących mi godzinowo zajęć z aquazumby - bo jak basen to już może bardziej aktywnie

Miłego dzionka