- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
U nas rzeczywiście słonecznie dziś

Wstaliśmy przed 6, dziecko po śniadanku się ładnie bawiło, matka przysnęła potem i zaspaliśmy do żłoba

Różyczko dobrze jak Filip w ogóle będzie tam spał, bo ostatnio takie cyrki z tym Jego spaniem, że i tak ląduje u nas

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oposku BUZIAKI DLA NASZEGO KOCHANEGO FILIPKA

a co do samopoczucie,dziękuję dziś lepiej /odpukac

Różyczko ano cisza z tym mieszkaniem, jest babka chętna,ale nie chce przez biuro,a umowę z nimi podpisała..tak wiec nici.
A jak tam Bianka w przedszkolu?
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Pomimo że u nas pięknie na dworze u mnie jakoś takoś... Jakiś wisielczy chumor załapałam. Znów mnie w klatce dusi i mam nerwa jakiegoś nie wiadomo czego.
Oposku, Olka dziękuję za komentarz odnośnie zdjęcia. Wiki siedziała tak grzecznie bo to jej piąta wizyta - tzn. nie jej ale Antka

A Antonio to dzielny chłopak bez problemu daje sobie borować zębiska (psują mu sie pomiedzy 4 a 5). Przy okazji zaimpregnowaliśmy wszystkie a w szczególności nową 6

A Filmików wiecej nie wstawie

Oposku Antek ma podobne łóżko

Ola może po prostu powinnaś najpierw ochodzić z nim żeby się oswoił

Różyczko u nas burza była w niedziele. Na pogodę nie mam co narzekać bo słonecznie cały czas- jedynie ranki mgliste u nas. No ale w końcu niedługo listopad wiec czego chcieć wiecej

Asiu a ty w tym szpitalu byłas powtórzyć badania? Ja z mieszkaniem? Udało sie sprzedać?? EDIT: Właśnie doczytałam...
W takim razie odpoczywaj...
Masusko super ze imprezka szwagra udana. Pit wybawił sie za wszystkie czasy

Nati co u was? Jak tam Jasio?
Hoborr ja pisałam juz nie raz że Wiki śpi cioci codziennie a w weekendy kiedy ja jestem nie śpi właściwie nigdy. Niestety jest wtedy problem żeby wyjechac gdzieś popołudniu bo zasypia na 98% w samochodzie i wtedy mamy dłuuuuuuuuugie wieczory

No nic miłego dnia zyczę. Dzisiaj mnie czeka fryzjer dzieci...
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

U mnie jak zwykle dni na pełnych obrotach, więc sorki, że zajrzeć nie było kiedy

Jak w pt wyszłam popołudniu z pracy tak dopiero teraz mam chwilę luzu, serio

W pt wieczorkiem śmignęłyśmy z siorką na areoboxing i było genialnie

W sobotę czułam wszystkie mięśnie, nawet te, których już dawno nie mam

Myślałam o leniwej sobocie, nawet dłużej sobie pospałam ale matula zadzwoniła, żeby przyjechać pomóc jej w sprzątaniu. Pojechaliśmy tam rodzinnie i Tomi z dzieciakami zwiedzali okoliczne lasy, jeziorka, parki itp a my bite 4 godz na akord bez jedzenia i picia zasuwałyśmy z siorą jak mróweczki. Matko zmachałam się jak dziki osioł, ale dzieciaki już takie pomęczone, że wracać musieliśmy do domku. Tam szyba obiado-kolacja i myśleliśmy, że położy się urwisy spać. Jasne oni nawet nie chcieli o tym słyszeć, bo przespali się chwilę w aucie. Więc wieczorkiem zaliczyliśmy jeszcze basen

W nd powtórka z rozrywki i ciąg dalszy sprzątania u mamy.
Ale tym razem udało mi się wybrać z chłopakami lasem nad jeziorko na Torfach

www.polskaniezwykla.pl/web/place/13099,k...rwat-na-torfach.html
(Oposku byłaś??? - polecam o każdej porze roku

Pokarmiliśmy łabędzie i kaczuszki, pozbieraliśmy liście kolorowe i miło zmęczyliśmy się w ten słoneczny dzionek

Wieczorkiem jeszcze kościółek i ja już tylko marzyłam o odpoczynku w pracy

Wczoraj niestety mega meczący miałam dyżur a popołudniu Tomi przyszedł na przystanek z chłopakami po mnie, więc jeszcze wyciągnął na pieszy maraton po okolicy - wróciliśmy do domku już tylko, żeby szykować się do spania i zasnęłam razem z Dominisiem

Matko a dziś już wt i zaraz koniec tygodnia i znów do tyłu jestem ze wszystkim

Oposku buziaczki dla Filipka

Asiu trzymaj się

Nati u mnie dziś Dominis obudził się z mocnym postanowieniem pójścia do pracy z nami

Na nic tłumaczenia, że on nie musi iśc tylko krzyczał "ja muse iść do placy ", więc teraz myślę, może faktycznie załatwić mu jakieś zajęcie odpłatne a sama na emeryturkę się gibnę

Hoborku u nas Dominiś sypia godzinke w dzień w tygodniu a weekendy przeważnie nie ma czasu na sen

Rose no ja też wieczorami to padam ale chciałam jakoś wcisnąć w grafik basen i wychodzą mi tylko późne godziny po 21szej, więc kurka średnio, chyba się starzeję

Olka u nas bez tranu tylko z multisanostolem i ceruvitem junior polfamex

Poza tym najbardziej się u nas sprawdza amulet w postaci inhalatora wypożyczonego od Oposka

Masuska super, że impra się udała

Wow i śniadanko do łózka - tak trzymać

Basba ja nie zdążyłam filmiku obejrzeć bo w pracy nie było jak

U nas też rankiem mgły, ale jak na razie pogodne południa, więc nie narzekam

Powodzonka u fryzjera

Coś wiem o dłuuugich wieczorach po drzemkach samochodowych, więc ostatnio robiłam wszystko w nd, żeby chłopaki nie zasnęli

A my dziś wieczorkiem zamierzamy zrobić brownie z dzieciakami - w ramach diety oczywiście

Miłego dnia

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a o cieście nie wspominaj.. u mnie cukier ograniczony do minimum... nawet owoce wyliczam. Dam radę, jeszcze nigdy nie byłam na diecie,ale teraz to juz coś

Basba nie denrwuj się, pocieszam,a sama niedawno panikowałam

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
W nocy masakra z RObikiem. Ada nie chce spać w dzień. A w nocy chyba ją nóżki bolą

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a to sie napisałyście

Basba u nas spoko, Jaśko wporzo, tak jak pisałam zaczyna cos tam gadać wiec wesoło...oczywiście to początek ale najlepszy w sumie..:)Póki co ból głowy minął... babcie nawet zaakceptował.. dziś Ciocia Jaja przychodzi więc radość od samego rana.. niestety budzi sie skubany o 6 z groszami i śpiewa.. masakra ..
A dlaczego w sumie impregnowałaś wiki zęby bo albo nie doczytałam albo nie skumałam

Anka, mój Maksi teraz codziennie układa chodniki przed blokami bo spółdzielnia robi .... spółdzielnia do 15, Maksi od 17-18:30, ale raczej wątpie że mu coś zapłacą , raczej odwrotnie bo to co chłopaki po swojemu ułożą to Oni muszą zdejmować i jeszcze układać- podwójna robota
Asiu, troszku się pomęczysz z dieta i ok będzie, najgorzej się przestawić co? ja zawsze tak mam ze jak czegoś nie mogę to akurat mi się chce.. tak było całą ciążę z serem pleśniowym..
Oposku leniuchu, jak tak można do żłoba zaspać....
Masusko, a Piotrek chodzi na jakieś zajęcia z dzieciakami?
Rose... buziaki.. jak moja dzielna dziewczyna.. oglądałam wczoraj foty z wakacji.. kurcze fajne było to spotkanko
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nati będzie git, dam radę! Juz niedługo przekonamy sie co z moją dietą to raz. Słodkie kusi,ale jest ok, nawet gorzka herbatka smakuje,a ile kasy zaoszczędziłam hehe
Ostatnio mi tylko cięzko jakoś i sapie jak stary parowóz, jakbym juz w 9 miesiącu była

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hobborku a moze to faza wzrostu co? tylko powiem, nie nakrecam , ze mi jak młody zaczął gorzej spać.. heheh to juz chyba milion razy wtsawał bo 7 no norma, to kazali zbadać mocz....
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
"Lakierowanie mleczaków to prosty zabieg, który pomoże chronić je przed próchnicą. Wszystkie ząbki pokrywa się zawierającym fluor lakierem. Trwa to kilka minut i jest bezbolesne. Lakier twardnieje i zostawia na zębach przezroczystą błonkę. Przez dwie godziny po zabiegu maluch nie powinien nic jeść ani pić. Lakierowanie dobrze jest powtarzać co pół roku.
Gdy w buzi dziecka pojawią się pierwsze zęby trzonowe, można je zalakować. Jeśli zęby są zdrowe, lekarz pokryje je specjalnym bakteriobójczym lakiem. Wypełni on naturalne bruzdy w szkliwie (trudno je oczyścić, więc gromadzi się w nich najwięcej bakterii) i w ten sposób będzie chronił przed próchnicą. Zabieg jest krótki i bezbolesny. "
www.edziecko.pl/edziecko/1,128330,714825...rto_o_nie_dbac_.html
mozna poczytać sobie

Hoborr zdrówka do dzieciaczków..
Asia ... juz niedługo

Ania zdradź mi skad ty bierzesz swoje siły...
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

No co to za pisaniowy protest

Asiu to z tą oszczędnością to fakt, racja

Hoborku buziaki dla Twoich urwisków

Nati ale jak to nie zapłaca Jasince???

Basba ja zawsze lubię jak się dużo dzieje

Zrobiliśmy we wt z dzieciakami brownie i było extraśne

Dziś za to od rana malowaliśmy i przyklejaliśmy liście pozbierane w nd

A u mnie praca i praca, ale na noc mykam do kumpeli bo jutro od rana dyżur mam

A jutro wieczorkiem znów areoboxing i siłka

Ech dzieje się

Rose, Masuska, Oposek, Przyszł_mama??????????????????
Buziaki

- przyszla_mama
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ania, nie krzycz juz sie melduje

Ania, Ty dla mnie robokop jestes! Jak ty na wszystko masz sily??????? jak czytam to kopara mi opada!
U nas w porzadku, ja sporo pracuje, w przedszkolu super,ciagle mnie cos zaskakuje ale jest fajnie

chce sie Wam pochwalic, Basba przeslala nam jakis czas temu PRZESLICZNY KOMIBNEZONIK, Arus bedzie w nim brykal zima

na pewno wszystkie Wasze ubrania takie zadbane, zawsze jak ogladam to perfekcyjna pani domu ma takie sposoby

jeszcze sie odezwe

caluje was wszystkie

- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Byłam dziś na badaniach przed operacją, jakaś masakra, ja nie wiem czy Oni juz mi krew do sekcji zwłok pobierali ale Pani pobierała i pobierała, aż mi się słabo zrobiło:)
Anka panowie chyba się wystraszyli, ze znów im ktoś pomoże bo skończyli kłaść poz bruk:)
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Ale mnie połamało. Coś mi strzykło w plecach i sztywniara jestem, gdyby nie nospa forte to jeszcze powygina bym była.
A poza tym to wszyscy zdrowi, bawią się w produkcję domową. Jutro wędzimy, pasztet z dzika dziś zrobiony, jeszcze piekę chleb, a jutro myślę o ptysiach:)
Nati, Pitek na żadne zajęcia nie chodzi, a kontakt z dziećmi ma mały, często z sąsiadem przesiaduje.
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

Dyniowa paszcza zrobiona, mięsko się wędzi:) A tu dopiero 10ta:)