- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mianowicie godzicie 12:30 połknął 17 sztuk wit C u mamy , nie wiem kto był w gorszym stanie ja bo byłam w pracy i nie mogłam się dodzwonic do lekarza czy moja mam która dostała migotania przedsionków z nerwów.. wiadomo wit c to nie masakra no ale jednak...
kolejno godzina 17:30 spadł z krzesła.. biniol na pół czoła z lewej strony... kolejno godzina 20:30 walnął się w deskę łóżka biniol na pół czoła z prawej strony o godzinie 20:45 wyglądał jakby miał wodogłowie.. no ale wszystko już zeszło.. mozna dziś szaleć pospali z Maksim do 15 mam nadzieję że wytrzymają do 24.....
generalnie 30 grudnia nazywamy DNIEM JANKA WYWIJANKA:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Wszystkim życzymy szampańskiej zabawy i oczywiście aby ten Nowy Rok był lepszy od poprzedniego. Mamuśkom w 2paku lekkich porodów:)
y dziś na białej sali, robię pizzę a tatarek już stoi gotowy w lodówce. Na nic więcej nie mam siły, ani ochoty. Łeb mi pęka:(
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piter o 23 miał wczoraj pokaz fajerwerków (w/g Pituchy "fajnych rowerków") Myślałam że do północy nie dotrwa, więc postanowiłam go położyć spać, ale po sąsiedzku nastolatki mieli imprezę i niestety dopiero koło pierwszej położyliśmy się spać. Syńcio przesiedział w oknie czas po kąpieli do spanka, ale jak tylko położył się do łóżka to momentalnie zasnął, tak jak i ja, a tatko został wezwany do pracy. Teraz my z młodym grasujemy, a R. odsypia:)
A jak Wam minął Sylwester?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska, spoko- nic mu nie było..po vit c mało co może być , prócz strachu chyba i przed zawału Babci
U nas impreza przednia.. Jaśko.. cicha woda brzegi rwie, jak sie wkręcił w kinnecta to tańcom nie było nie końca , tylko Jobot i Jas tańczy , jobot i Jas tańczy już wszyscy byli zmęczeni.. dzieciaki -5- bawiły się przednio Jachu padł o 1 Maksi 2:15......dzis po drzemce całkiem fajny dzień spędziliśmy...postanowiliśmy " poświęcić się"---przypominam dziś 1 stycznia tak więc określenie nie jest przypadkowe i dotyczy tylko dnia dzisiejszego ;)i po długim łowieniu ryb kijem nad Warta, obcykaliśmy wszystkie gry planszowe z chłopakami...
trzymnajcie się... buziole
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Pisałam na fb wiec po części kopiuję...
Nasz nowy Rok zaczął się... No cóż, niezbyt ciekawie. Byliśmy z Wiki na pogotowiu... Biedna biegła, poslizgnela się i wbiła głowę w róg ławy! Masakra... Dziura w głowie (w czole nad prawym łukiem brwiowym), wielki guziol... Pędem w samochód wsiadalismy i do szpitala. Na szczęście maz wziął lód i naczynia się poobkurczaly na tyle ze krew mocno nie leciała. Obyło się bez szycia. Założyli ściągający plaster odkazili i odesłali do domu. Dzięki Bogu obyło się bez wstrząśnienia mózgu. Mi w drodze powrotnej nerwy puściły i się poryczalam. Ehhhh.... Corunia w mamusie się wdała. Wczoraj ze swoją mama wspominalysmy ile to ja razy takie numery wywijalam. Tez zaczęłam od wbicia głowy w ławę- z tym że w łuk brwiowy trafiłam (do dziś mam tam bliznę )
Wiecie ja rozumiem ze była długa kolejka i ludzie czekali w niej, ale ja przepuscilabym rodziców z płaczące malutkim dzieckiem na rękach i bandażem na głowie.... Niestety chyba tylko ja bym tak zrobiła, bo nikt nie raczył, a czekaliśmy w kolejce dobre 2 godziny...
Poza tym u nas pomalutku. W sylwestra bawiliśmy się fajnie. Przyszli sąsiedzi z dziecmi- posiedzieliśmy, potańczyliśmy Moi nie spali w dzień- Wiki padła o 23:15 a Antoś buszował do 01:30!Cyborgi jedne Mielismy dwa pokazy fajerwerków - przed 23 tak żeby Wikusia obejzała no i o północy. Poza tym ciesze się ze kuchnia wam się podoba
Oposku kochany ścisakm mocno i oby w tym Nowym roku nastrój Elkowy ci wrócił!!! Usciski dla Twoich chłopaków!
Nati widzę ze nasi mogą sobie ręke podać... to ten 11 lipiec taki szczególny chyba Dobrze że Jasiowi nic się nie stało! A babcia jak to babcia- moja mama pewnie też by przedzawał miała!
Masusko pyszności jak zwykle naszykowałaś Fajnie że Pituchowi "fajne rowerki" się podobały
Hoboorku oj pewnie ze będziesz się tak czuła w swoim królestwie! Jak tam zdrówko!!!
Reszcie dziewczynom przesyłam buziole!!!!!!!!!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba biedna Wiki, oby szybciutko się zagoiło!!!
Zdjęcia z Sylwestra świetne, pięknie wyglądałyście, Wiktoria i mama takie wystrojone, super!
Wasze dzieci nie bały się wystrzałów petard?
Mikołaj bardzo! ale noc przespał,wiec moze dobrze,nie denerwował się.
A my dziś rano u lekarza byliśmy, Mikuś się pochorował,biedulek. Oby szybko mu minęło.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basbo dla Wikusi też! Oby szybciutko się zagoiło! JA też mam bliznę na łuku brwiowym. Ale to w szkole na religi koleżanka mnie ugryzła jak pokazywałyśy księdzu jak sie tańczy na dyskotece;) hihihihi A na czole mam od lampki nocnej która mi spadała w nocy na głowę!
jA KUPIŁAM PŁYTKI DO KUCHNI.. ALE CHYBA ZA JASNE.. A wY JAKIE MACIE PŁYTKI W KUCHNI NA PODŁODXE????
Robercik na antybiotyku, ada zdrowa.
Czekamy na ksiedza. jest u sasiadów.
sory za pismo ale dzieci mi na rekach siedza.....
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Asia Filip petard się nie bał, bał się za to zimnych ogni, które tata Mu kupił Zdrówka dla Mikołajka!
Basba współczuję stresu Twoja Łobuzica wygląda słodko z plasterkiem Hello Kitty A w Sylwestra wszyscy wyglądaliście jak z obrazka też zawsze się dziwię, że dzieci się nie przepuszcza w takich kolejkach, szok normalnie
Nati widzę, że i dzień Janka Wywijanka przejdzie do historii Fajnie, że już dobrze wszystko
A co się stało z naszą Anią W??? Hallllo, Ania, przeżyliście święta?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku dzięuję - Rbcio już zdrowy... Ada teraz kicha...
a ja dziś sama w domku... ale luz.......
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Urodzinowa AniaW - usprawiedliwiona ! A reszta to co?
Nie wiem jak RObercik to zrobił, ale w nocy obsikał przez sen siebie całego, całą pościel i jeszcze mnie! Choć spałąm na łózku obok. PIeluszka sucha i siusiak na bok! ojojo0
no to miłego dnia!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
KUrcze temnpo wykańczania domu nabiera tempa:) ale się coieszę. W tym tygodniu ekipa przychoedzi i robie całą wykończeniówkę! olololaoaooaalaoalao
Pisze głupoty - bo i tak nikt nie czyta:) hahiahaiha
............................................
Basba a z czego masz te fronty? Z drewna ?