BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #135210 przez różyczka
Sorry, przepraszam, nie chcialam Cię zniechęcić..poprostu ogladałam tez te wózki i tylko podzieliłam się spostrzeżeniem :(

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #135212 przez Oposek
Różyczka, studiowałam opiekunczo wychowawczą i animacje społeczno kulturalną. Praktyki załatwialiśmy sobie sami, gdzie kto chciał. Ja miałam w telefonie zaufania, domu dziecka właśnie, szkole specjalnej, gazecie. Część z nich była ciekawa, część niekoniecznie, ale zawsze coś się podpatrzyło;)

Co do lenistwa to ja skończyłam studia dwa lata temu i nie zdążyłam się obronić do tej pory, mam tylko absolutorium. Ciągle wierzę, że jeszcze się uda;)

Rika moja siostra na studia nie poszła, a świetnie sobie radzi i jest naprawdę mądrą osóbką. Nie trzeba mieć mgr przed nazwiskiem, żeby być fantastyczną laską z dobrym pomysłem na siebie. Ty będziesz miała 25 lat i dwie odchowane córy, zazdroszczę:) a na studia może przyjdzie Ci jeszcze ochota, nie musisz przecież decydować teraz. To czekamy na artykuł:) a o której, tak z ciekawości, Twoja Zuzia chodzi spać i o której wstaje?

piernikarczyk07ja niestety w temacie wózka nie pomogę, bo sama mam ciężkie dylematy :blink:
Masaż wcale nie jest skomplikowany, jest na youtube, są książki z dokładnym instruktażem i możesz spokojnie go robić swojej dzidzi, jeśli tylko bedziesz miała ochotę!

13 lata 6 miesiąc temu #135214 przez piernikarczyk07
różyczka no coś Ty nie zniechęciłaś mnie i tak pewnie kupię jakieś badziewie i będę żałować he NORMA :blink:

13 lata 6 miesiąc temu #135216 przez Green
pierniczku jesli moge wtracic swoje 3-grosze ...(?)To mnie osobiscie podoba sie ten 3 z linku ma fajny kolorek ,fajnie wyglada tylko jakos ta spacerowka sama niewiem cos mi w niej niepasi ,ale sama tez zastanawialam sie nad takim :) Ale ja to o wozkach malo co wiem ,swoj kupilam w zasadzie w cienmo :blush:

13 lata 6 miesiąc temu #135218 przez różyczka
OOooo a ja licencjat z resocjalizacji a magisterke z ped. ogólnej, praktyki też sami załatwialiśmy/oczywiscie profil zgodny z kierunkiem/, ja miałam tez w Domu Dziecka, Zakładzie Karnym/robiłam tam studium przypadku słynnego Wampira z Bytowa :cheer: / i na świetlicy socjoterapeutycznej, zresztą w chwili obecnej zdobyłam tez kwalifikacje socjoterapeuty. W Domu Dziecka bardzo mi się podobało z tym, że własnie wtedy weszły przepisy, ze trzeba było mieć tą ped. co Ty-czyli opiek.-wychow. żeby tam pracować.
Ale tel. zaufania brzmi intrygująco :blink:

Rika dawaj ten artykuł :)

13 lata 6 miesiąc temu #135219 przez piernikarczyk07
Green mi właśnie jak i Tobie coś w tym trzecim w spacerówce nie pasuje :huh: Nie ładna jakaś taka :pinch:

13 lata 6 miesiąc temu #135221 przez Green
pierniczku spacerowka jak dlamnie zbyt masywna ,troszke mi przypomina czolg :huh: Gdyby moze inaczej tez miala ta raczke w siedzisku to by to zgrabniej wygladalo ?No niewiem to tak ja sobie mysle

13 lata 6 miesiąc temu #135223 przez Green
wogole to mi jakos dziwnie ,jakby cos na zoladku siedzialo , 2 wieczor z rzedu i wogole zle mi siedziec nawet bo mala wypycha mi pupcie pod zebrami jakos tak dziwnie sie ulozyla,ale to ma chyba po tatusiu ,tatus tez lubi przybierac dziwne pozycje do spania :blush:

13 lata 6 miesiąc temu #135228 przez piernikarczyk07
Mój mały też tak robi, poza tym on się cały czas rusza (chyba w ogóle nie śpi :S )

13 lata 6 miesiąc temu #135229 przez różyczka
Hehe czołg :) no może i czołg :woohoo: ja podsunęłam ten GTX bo moja kumpelka używa od roku i bardzo sobie chwali - to wszystko, z tych wszystkich espiro ten pierwszy podoba mi sie najbardziej - jesli chodzi o wrażenia wizualne, bo jak on sie technicznie sprawuje to bladego pojęcia nie mam, ale w necie można znalexc opinie rodziców na temat każdego chyba wózka i myslę, ze warto poczytać przed zakupem, po co się wkurzac potem?

13 lata 6 miesiąc temu #135232 przez Green
heh moja dzis to chyba sobie impr. zrobila popoludniu :laugh: zregoly rano kolo 8 budzi mnie jak sie wierci potem tak do 16 cisza i od 16 sie zaczyla no mniejwiecej bo to tez chyba zalezy od jejj humoru :blush: No i wieczorkiem jak klade sie spac to tez sie lubi powiercic. Wczoraj moj sie smial ze tak sie wypiela dupcia ze az pepek mi sie przesunol osto na bok :silly:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #135237 przez Green
rozyczko masz racje z tymi opiniami ,sa przydatne. Miala na oku taki fajny wozek strasznie sie mi podobal i dosc cenowo drogi niebyl bo jakies 1000-1100zl kosztowal,ale po przeczytaniu wlasnie opini innych rodzicow wywnioskowalam ze na kazdy spacer musialabym wozic ze soba w koszyku zestaw kluczy i innych niezbednych narzedzi uzywanych w garazu :dry: Chcac niechca dalam sobie spokuj ale co jakis czas na niego likalam bo fajnie wygladal i kolorek mial taki super ,ach ...
No nic ja to chyba juz do lozka bede sie transportowac ,ale wczesniej jeszcze prysznic ,wiec ja juz mowie Wam Dobranoc :blink:

13 lata 6 miesiąc temu #135250 przez różyczka
Dobrej nocy Green :)
Ja jeszcze wisze na necie bo mój kochany w drodze z konferencji jest i czekam az zjedzie.
Na plecach lezy mi pies a na klawiaturze cały czas kładzie sie kot/bo ciepła/ :) zwariowac z nimi mozna, martwie sie jak mój spaniel Edziunio zareaguje na scenkę np. gdy Bianeczka bedzie przy cycuchu-on przy drugim bedzie musiał koniecznie leżec chyba :lol:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #135269 przez Rika
Piernikarczyk07 jak miałabym wybierać to na pewno wzięłabym ten atlanic. Sama mam wózek ważący 16 kg. Mieszkam w domu "jednorodzinnym" i nie muszę targać wózka na kilka pięter... więc patrz też pod tym katem. Ten ma dodatkowo skrętne koła a to przy dużej wadze wózka jest zaletą bo lepiej się prowadzi, teraz już to wiem :) u nas koła się nie skręcają :)
I w ogóle taki fajny jest i ta spacerówka fajnie wygląda :)
Jedynie wersja z fotelikiem mi się nie podoba ale ta wersja w żadnym wózku mnie nie przekonuje :)

Oposek i Różyczka wiem, może "na starość" mi się odmieni :silly: ale póki co nie mam nawet czegoś, co mogłoby mnie interesować. Chciałam iść na medycynę, ale teraz jak mam dziecko to wiem, ze po prostu zepsułabym się tam i zamiast leczyć ludzi, w moim przypadku dzieci to szkodziłabym im tylko bo lekarze już na studiach są uczeni tak a nie inaczej... szkoda gadać. To tylko moje zdanie :)

No już Zuza zasnęła, wywieszę pranko i napiszę :)

A miałam ostatnio pisać ze moja Ola to chyba w ogóle nie śpi...

13 lata 6 miesiąc temu #135274 przez basba
Hej... Ja też po pedagogice... licencjat z opiekuńczo-wychowawczej robiłam a mgr z ped. dorosłych i doradztwa zawodowego. Praktyki miałam w żłobku,przedskolu i domu dziecka.
No ale w zawodzie nie pracuje :silly:
Tak mnie kusi zeby zrobić sobie coś jeszcze związanego z reklamą (tym się teraz w naszej firmie zajmowałam), no ale to dopiero jak dzieciaczki podrosną :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka