- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wizytę mam 01.02 i mamy już próbować płeć rozpoznać, też się doczekać nie mogę.
A może pokażesz brzuszek co?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monique
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
USG mam niestety za 2 tygodnie; ciężko uprosić cokolwiek na kasę chorych. Na pocieszenie usłyszałam dzisiaj bicie malutkiego serduszka
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Właśnie wróciłam od ginka. Razem z małżem i moją nastolatką oglądaliśmy małego ludzika w brzuchu! Podskakiwał i pokazał nam żółwika ;)Serce waliło mi jak oszalałe z wrażenia.
Pan doktor powiedział, ze wszystko super...tak sie cieszę
Foteczkę wrzuciłam jako emblemat ale najchętniej nosiłabym ją zawieszoną na łańcuszku na szyji żeby wszyscy mogli podziwiać
Ciąża to piękny stan! Idę upiec tort kawwy z tej okazji bo kawy nie piłam od 3 m-cy i strasznie stęskniłam sie za tym smakiem, a od samego napoju niestety mnie odrzuca
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia26, wiem że jak się pupką odwróci to tyle z poznania co tam mu rośnie:P, ale mam cichą nadzieje że dziadek na urodziny będzie miał nowinę
Wiecie zauważyłam pewna prawidłowość, że im bliżej USG tym mniej mi się podoba różowy i niebieski, wolę białe ciuszki lub żółte. Poza tym to będzie pierwsze USG z Mężem, wcześniej wezwali go godzinę przed wizytą. Nie cierpię tej jego pracy.
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj miałam ciekawe smaki, po obiedzie tak mi się zachciało szejka, że wytrzymać nie mogłam, ale u mnie w miasteczku nie sprzedają nigdzie, więc wysłałam Męża po lody waniliowe:P z godzinę później zajadałam się grzybami marynowanymi:) Szok, pierwszy raz tak mnie naszło. Ale mój skarb za to i tak nie narzeka, a nawet dotrzymuje mi towarzystwa w pochłanianiu tych zachcianek:) Wymyśla jeszcze gorsze paskudztwa niż ja z Maluszkiem:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tobie leci już 17 tydzień więc sporo będzie widać
faceci zawsze tak gadają - nam sie wydaje, ze bagatelizują nasze lęki ale prawda jest taka, że oni siebie też w ten sposób uspokajają, no a po za tym....to co taki biedak ma mowić gdy my panikujemy na caełego? Ja np. ciągle "przypadkiem" trafiam na opowieści w tv na temat "straciłam ciążę". No szok poprostu! Mój małż twierdzi, że specjalnie wyszukuję te programy żeby go stresować dodatkowo hehe :)Ale prawda jest taka, ze bardzo drżę cały czas żeby wszystko było ok. Wczoraj myślałam, ze mi serece wyskoczy u gina na chwilę zanim zobaczyłam w końcu na monitorze ten upragniony widok - czyli skaczącego bejbisia
Green bedziemy czekac tu na fotki :)Może już się dowiesz jaka płec?
Pozdrówka
- iwanek1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Wczoraj byłam u gina,wszystko ok.dzidzia nadgoniła juz początkowe opóznienie i to juz 17tydzien,ulżyło mi jak zobaczyłam,ze jest dobrze,bo ciągle mam schizy ze coś sie stanie.
GREEN będzie ok. zobaczysz,ja to mamprawie zawał w dzien wizyty,a pozniej radośc jak widze maluszka.
Jedno mnie martwi,lekarz powiedział,ze mam nisko łożysko i często mam leżec albo półleżec i teraz się martwie czy pójdzie do góry ciągle coś
Miałam nadzieje,ze powie jaka płec,ale niestety mam troche tłuszczyku na brzuszku i słabo było widac,dowiemy sie za m-c.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Trochę nam przycichło na forum.
Super iwanek1 że wszystko dobrze z maluszkiem:) nalegam na zdjęcia:) Jak maluszek nadgonił tzn. macie nowy termin czy nie?
Wiecie, wszyscy mnie pilnują żebym nie wychodziła w taką pogodę, żeby nie zachorować, a dziś mnie głowa boli i gardło, zaczynam kurację domową, bo nie chcę brać żadnych leków.
A jak tam u Was mamuśki?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też dziś nie wychodzę wogóle na dwór, pogoda pod psem a poza tym odpoczywam po ciężkim tyg. pracy. Bardzo dokucza mi zmęczenie i brak koncentracji. Zapominam różnych rzeczy, wiecznie jestem rozkojarzona...wychodzi na to, że taka ciąża to mega wysiłek dla organizmu
Fajnie jak tak bliscy dbają o nas, co nie?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa