- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Ja wróciłam własnie z ciuchaczy kupiłam śliczne ciuszki za 12 zl; 4 body takie śliczne, i spodenki dzinsowe i takie z materiału na szelkach , i 3 spodenki , jedne ze stopkami i dwie bez, ale takie fajne. Normalnie wiecie co, jakoś wcześniej dużo rzeczy kupiłąm w sklepie, a same wiecie jakie tam ceny, i muszę się przyznać że te z ciuchów rzeczy są i za grosze i są nawet fajniejsze, bo w sklepach za byle co trzeba dać sporą kasę. Ale jestem szczęśliwa,
U mnie też jest ucięty bok i wogle jakoś rozszerzone na cały monitor:(
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
A reszta co juz sie pochowala znowu
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Czyli musze dokupic jednak bo to co mam z tych "domowych" ubranek to raz, ze za malo jednak a dwa, że tylko na 56 mam
A bo wszyscy gadali - nie kupuj za duzo- no i teraz wychodzi, ze tak naprawde każdy ma duzo a ja bida troche w tej komodzie
mam dziś dobry dzień od rana nie dość, że komp naprawiony, to byłam z moim psem u fryzjera psiego - mojej funfelki dobrej zreszta- i usłyszałam od niej, ze jak byłam z psem ostatnio ( to był 7 mc ciązy) to jej brat, który wtedy strzygł mojego psa i pierwszy ra wogóle mnie widział podobno rzekł po moim wyjściu: BOSZSZ JAKA PIEKNA KOBIETA!!!Wyobrażacie to sobie Ja już wtedy utyta, z brzuchem, spuchnięta a on, że piękna kobieta... niewiarygodne
Potem zadzw. mój mąz i powiedzial, ze baaaardzo mnie kocha i nie moze isę doczekać naszej Bianeczki- myślałam, ze coś chce, np. jechac na ryby na nocke albo coś a on, ze nie tylko tak chciał mi powiedzieć żebym wiedziała...
No i na to wszystko w piekarni dwie starowinki przepusciły mnie na poczatke kolejki głośno komentujac, że naród zchamiał do reszty i że mam prawo i że dzięki temu, że kobiety jeszcze wogóle decydują asię zajśc w ciąże ma kto na emerytury pracować itd.
No i wtedy już sie poryczałam z tego wrażenia
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Agito dodam Cię do tabelki:) Ja jutro mam wizytę więc też dowiem się co i jak , chyba że urodzę, hehehehe.
Dziewczyny, kilogramy się kiedyś zgubi, wiem że czasem po marudzę, ale te hormony tak wariują Teraz np. mam rewelacyjny humor:) Wcielam całą czekoladę, a mama pojechała do lasu rowerkiem i przywiozła:) MAliny, jagody i poziomki:) Piję przepyszny kefir z owocami leśnymi:) Niebo w gębie. Zaleta mieszkania w małym miasteczku i to jeszcze na skraju:)
Kaśka sama chętnie bym się wybrała na ciuchy, ale kurczę 3 kilometry do najbliższego, chyba że się z Mężem przejadę O dziwo on tez lubi, może nie za bardzo, ale nie marudzi:)
Green Świetna kolekcja i to spoooora:) A ja zapomniałam dodać te rzeczy które mam spakowane do szpitala:P
Różyczko gdzie jesteś?
- agito11
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- 25.09.2002 OLIWIA & 08.07.2011 SANDRA MOJE SKARBY
Póki jeszcze Jesteśmy w ciąży możemy sobie pozwolić na to i owo jeśli chodzi o jedzonko. Bo przy karmieniu piersią to już wiadomo.
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agito już dodałam, zaraz będę aktualizować
Różyczko no to czeka cię najlepsze zakupy:) A miło tak komplementy usłyszeć Nie dawno był mój daleki szwagier i też powiedział że nie widać kilogramów po mnie, jak mi się humor poprawił
Lucy, pytałaś o to spojenie łonowe, myślę że pracuje teraz żeby maluszka wypuścić, też mnie wcześniej pobolewało, ale już przeszło, teraz czuję bardziej kość ogonową, ale i czasem się zdarzy że i coś tam z przodu poboli, ale to jak łażę za dużo, znaczy się toczę
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
A ta teraz z tym kefirem wyskoczyla i biedne dziecie moje musi leciec do sklepu, nie jest zadowolona za bardzo no ale co...musi bo inaczej myszy ja zjedzą a owoców lesnych i tak nie wytrzasne...
No to jak Ty taka to ja Ci powiem, że sie biore za sernik z brzoskwiniami - o
A ja czytam coraz częściej, ze ta dieta eliminacyjna dla matek karmiacych nie jest zbyt dobra, a wrecz szkodzi. Podobno niektóre matki tak bardzo graniczają ilosc i rodzaj spozywanych pokarmów, ze brakuje podstawowych składników w tym jedzeniu a to nie jest zdrowe.
Widze te zna niektórych watkach, ze niektóre mamy jedza wszystko i jest okay. Ja tez mam zamiar tak spróbowac, zwłaszcza, że i tak nie jem wielu rzeczy tłustych, cięzkostrawnych bo nie lubie poprostu. Zobacze co bedzie, najwyżej jesli cos się bedzie działo to bede się wtedy martwić
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Masuskaja mam ciuchacz w tym bloku co mieszkam dwie klatki muszę tylko przejść, i tam tyle ciuzków jest, wszystko na wieszaczkach, więc elegancja Francja jak będzie mi czegoś brakować to mam blisko...
U mnie w baryku leży czekolada i chipsy ale jestem twarda, jem czereśnie, więc masuskawięc nie kuś czekoladą!!
Różyczkano widzisz jak chłopy chcą to potrafią umilić nam życie, jednak po coś są na tym świecie.
A kilogramy zrzucimy, na pewno nie wciągu tygodnia, ale następnego lata plaża jest nasza
- agito11
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- 25.09.2002 OLIWIA & 08.07.2011 SANDRA MOJE SKARBY
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaśka to zazdroszczę tego ciucha, ja jak pisałam mieszkam prawie przy granicy miasta, ale tu jest tak spokojnie i cicho, że te parę kilometrów mogę się przejść, a jeszcze chętniej z wózkiem:)
różyczka biedna nastolatka, ale wakacje ma, więc niech się trochę porusza:) Fajnie jej z tymi kręconymi włoskami, ja mam proste jak druty, ale naturalna blond jestem, więc za dużo mieć dobrego nie można:)
Z tą dieta to też słyszałam różne opinie, na pewno będę brać witaminki, zaraz sobie poszukam jakiś Ale wiem że należy unikać tych wzdymających rzeczy z czym akurat nie mam problemu, a że słodycze chcę wykluczyć całkiem ze swojej diety, więc wmawiam sobie że nie można i już! Nic nie czytam na ten temat.
Mój szanowny skarbek właśnie wystawił mi kopytko, ciekawa jestem czy szuka wyjścia czy co:) Już mu dziś mówiłam, że ma świetną furę, więc niech się zbiera, bo czeka na niego już prawie miesiąc, a przejechać to i ja bym się chciała:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
PS. Zmieniłam trochę ta tabelkę i dodałam fotki naszych dzieciaczków lipcowych rodzonych w czerwcu, co Wy na to? jak nie to zrozumiem i usunę.
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja dziś jestem strasznie spuchnięta, stopy mam jak Fiona ze Shreka Nie wlazłam w adidasy
Ja mam za dużo rzeczy dla małego ale praktycznie wszystko dostałam więc jak czegoś nie zdążę założyć to nie będę sobie w buźkę pluła he
A ja jutro rodzę tak pokazuję mój suwaczek hihihi Mogę jednak pomarzyć
Nastawiam się na to, że w środę zbieram wszystkie rzeczy i jadę do szpitala przywitać mojego małego słodziaka
A co do kilogramów hmm damy radę dziewczyny, nie jedna będzie płakać że za dużo spadła z wagi
masuska super pomysł z tymi zdjęciami
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
A Twój mąż to musi być już w pełnej gotowości 24h na dobę, a nie picie!!!
A na spacer ja też bym poszła, marzy się, aż mnie duma rozpiera na samą myśl