BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 9 miesiąc temu #148123 przez Viszka11
Aska-sliczne lozeczko dla Synka!!

LASECZKI DO BOJU!! wasz Miesiac sie zaczol...

ale paskudna pogoda dzisiaj:(

U mnie jeszcze Miesiac!! do Terminku :lol: :ohmy:

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 9 miesiąc temu #148124 przez masuska
aska27 napisał:

masuska a jak tam Twój Piotruś? Podobno chłopcom nie spieszno na drugą stronę brzusia..małe lenie :blink:

Aska jak to już któras pisała, wiadomo że chłopakom najlepiej u mamusi, a że w mamusinym brzuszku to już w ogóle:) Wczoraj dał nam trochę czadu, to znaczy mi, przy uciesze Producenta. Mnie się brzuch układał w nienaturalne kształty, a Małżon z radością to tu dotkną, to tam, to buziaka dał:) Rozczulające to takie:)

śliczny kącik:)

Dorotas też chcę nową fryzurkę:) Chociaż coraz bardziej podobają mi się moje odrośnięte włosy, może by sobie pofarbować troszkę:) Daj znać co z tym paciorkiem:)

13 lata 9 miesiąc temu #148126 przez kaska191919
Aśkaśliczna pościel :) , ja jak później zrobię fotkę to też wstawię :)
Dorotastaka mała zmiana a ile radochy :) ja mam pomalować włosy ale sama tylko myślę po 8 lipca, jak wrócę od lekarza i się czegoś dowiem bo jak mam na 20 termin to jeszcze farba zejdzie heheh :P

13 lata 9 miesiąc temu #148129 przez przyszla_mama
ojj i ja sie dolaczam do masuski, nie straszcie z tymi synkami i przywiazaniem do brzuszka mamy :):):)

aska27 - lozeczko piękne, tylko malenstwa brakuje :)

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #148133 przez aska27
przyszla_mama napisał:

ojj i ja sie dolaczam do masuski, nie straszcie z tymi synkami i przywiazaniem do brzuszka mamy :):):)

aska27 - lozeczko piękne, tylko malenstwa brakuje :)

ale co zrobić?! :) też juz bym chciała synka mieć przy sobie :) ewentualnie moze skesik haha... hmm po ostanim przytulanku okazało się,ze mam rozwarcie..wiec moze warto jeszcze popróbować? :blink:

a tak w ogóle ostatnio mi jakos nie dobrze jest, apetytu nie mam w ogóle,zastananwiam się dlaczego? Jem bo trzeba...a potem straszna zgaga! Tylko na sen nie narzekam :) usnę zawsze i wszędzie! :blink:

13 lata 9 miesiąc temu #148144 przez przyszla_mama
Jaki super pomysl z zdjeciami naszych malenstw!:) ale bomba!!:):) ja to mam zaplon :):) jak nadrabialam zaleglosci czytalam kilka razy o zdjeciach, poruszana byla ta kwestia, ale nie wiedzialam o co chodzi. Superrr bedzie tak wszystkie malenstwa zobaczyc :):):) podpisuje sie pod pomyslem rekami i nogami:):)

Alez dzisiaj Arek w brzuszku sie wierci, wczoraj tak mi skakal, tak brzuch sie ruszal, moj M mowi o bozeee, nie strasz mnie, co Ty tam w brzuchu masz, to na pewno nie moj syn :):)

13 lata 9 miesiąc temu #148145 przez natimp1
hej dzewczyny
ja tylko na seke-wieczorem nadrobie czytanie.
mam nadzieje ze u was ok wszystko- u mnie srednio, ktg ekstra, mały ma "już" ponad 3 kilo ale wód mam mega mało, juz nie mam dwóch kieszonek. jeśli ni urodze przez wekend to w poniedziałek zadzonie do lekarza by mnie przyjął na oddział.Będę spokojniejsza.
generalnie w srode byłam pewna ze sie cos zaczyna, bo mnie krzyże bolały i brzuch tak okrsowo, a młody sie poprostu obniżył.
w sumi to sama nie wiem czego chce , z jednej strony by sobie poczekał i rósł, z drugiej że może lepiej jakby sie urodził bo się martwie.najlepiej gdyby się w pon urodził bo do nidzieli mąż na openerze- no ale zobaczymy co ynuś wymyśli.

tzymajcie sie dziewczynki, a dzieciaczki rusajcie w świat :)

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #148152 przez masuska
Przyszła_mamo, tak jest jak coś się nie podoba to nie moja krew:) Moja siostra ma jeszcze podstawę żeby tak mówić o swoim synku, bo nawet grupę krwi ma ojca, hehe ale wykapana mamusia jest mój siostrzeniec:) Ale takie wygibasy dzidziulków to jest dopiero rarytas teraz:) Wszystko widać jak na dłoni. Tego będzie mi najbardziej brakowało po porodzie.

No to będę dodawać kolejne fotki naszych maluszków LIPCOWYCH:)

Natimp1, czyli te Twoje wody nadal się sączą tak? Ja tez mam mało, ale na szczęście nie jest to małowodzie, jesteśmy na granicy normy. A dzieciaki straszą jak nic że coś się dzieje i du.a blada. Jedną noc się męczyłam z bólem, twardnieniem brzucha i dalej 2w1. Ale jeszcze troszkę. Jakby nie było to ja już na pewno za 2 tygodnie będę miała Pioterka, a mam nadzieję że wcześniej, bo chcę SN rodzić!

Aska mi seks nie pomaga. Ale nie narzekam, bo lubię:)

Różczyka
to pewnie spać poszła:P

13 lata 9 miesiąc temu #148155 przez Viszka11
Masuska-sliczne lozeczko! i prezent od Tesciowej

13 lata 9 miesiąc temu #148157 przez masuska
No rożek fajny gdyby nie różowy:P

13 lata 9 miesiąc temu #148163 przez różyczka
A poszłam jeszcze dospać a co tam :blink:

Aska, Masuska PRZESLICZNIE WYGLADAJĄ ŁÓŻECZKA WASZYCH MALEŃSTW :) Wiecie co ja sama bym chciała spać w takim łózeczku...
Dziwie sie, ze Piotruś jeszcze nie wychodzi, może on sie poprostu nie domysla, że tu na niego takie królewskie warunki czekają? :)No bo Mikołaj to ma czas jeszcze...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 9 miesiąc temu #148166 przez masuska
Tez tak myślę Różyczko, a jeszcze mu mówię jaki to ma rewelka wózek. Ech, a powinien lubić furki bo i tata (startował kiedyś w rajdach) lubi i mama pooglądać:).

13 lata 9 miesiąc temu #148169 przez Viszka11
masuska napisał:

No rożek fajny gdyby nie różowy:P

nio tak....

ooo dzis masz wiyzte trzyma kciuki!

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #148171 przez różyczka
Słuchaj....to może mów do mikrofonu? :lol: Bo ja słyszałam, ze dziecko tam w brzuchu to ogólnie słabo słyszy, mniej wiecej tak jak my gdy zanurzamy głowe pod wode - a ktoś gada nad wanną - slyszymy, że gada ale nie słyszymy co :lol:

Znaczy mały Kubica będzie, tak?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #148173 przez masuska
Hehehehe, wariatka :) dobrze postaram się i jeszcze założę słuchawki na brzuch co by lepiej słyszał. A może dlatego że główka jest nisko, a ja się przecież nie zegnę :P

A no myślałam nawet żeby dać Piotrowi na imię Robert, ale już tata się tak nazywa, więc powtarzać się nie będziemy:P
Nawet myśleliśmy żeby może tak jakiś ulubiony rajdowiec Męża np. Leszek (Kuzaj) to jakoś mi nie podchodzi.

viszka dzięki za kciukasy. Ciekawa jestem tego skierowania:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka