- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Przyszla_mamo a twoja kazruzelka jest bosssska Co do takich odwiedzin to cie rozumiem i wspolczuje Ci bardzo. Ja pamietam jak kiedys moja chrezsna zadzwonila do mnie o po 1 w nocy ze za niecala godzinke bedzie w Kraku na dworcu PKP z mezem i synem i czy moge ponich wyjechac i przenocowac ! Nowiecie co !? Powiedzialam ze niestety niemam takiej mozliwosci bo mieszkanko mielismy b.male ,a mieszkalismy jeszcze ze szwgrem,mielismy tylko 1 podwojne lozko na ktorym spalalam ja z mezem i 2 lozko bylo pojedyncze na ktorym spal brat mojego. Pozatym w nocy nim bym sie doturlala na dworzec w jedna i druga strone to mam przynajmniej 2-3 godz wyjete ze snu a na 7 rano do pracy trzeba bylo sie stawic.Noi prezdewszytskim gdzie tych ludzi polozyc spac ? Nastepnego dnia dzwonilam do rodzicow czy aby rodzinka sie niezapowiadala ze beda chciec u mnie sie przenocowac ,a oni mi nic nieprzekazali ale nic takiego niemialao miejsca.
Z racji tego ze sie czulam ciulowo trzasnelam sobie 2 godzinna drzemke, ktorej wogole nieczuje moglabym jeszcze spac ale trezba jakis obiadek przygotowac
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Fajne macie karuzelki. Też chciałam TIny Love, ale jakoś już mi przeszło. Teściowa chce kupić, więc ją nakierowałam co chcę. Tak sobie pomyślałam jak mi kupi różową to wymienię!!! albo nie wezmę. Hehehe, a z nią to możliwe:P
Zrobiłam nie dawno ciacho czekoladowe z cukinią. Trąbiłam już od paru dni że zrobię, więc dziś nastał wreszcie ten dzień
Macie jeszcze jakieś ciekawe przepisy, bo chce mi się robić różne rzeczy. Pełna energii jestem, ale chyba sobie kawkę trzasnę jeszcze:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Byłam po wynik wymazu - patrze "wyhodowano....coś tam" - no to szybko do starego tel. zeby spytal wujka google co to za gów.... za przeroszeniem a on, ze to naturalna flora bakteryjna pochwy hehe
Masusko prosze dodać tą stronkę do ulubionych:
www.durszlak.pl
na dole strony jest przycisk odgrzej resztę i tam masz na bieżaco zawsze kilka stron fajnych dań :0 jak sie nie ma pomysłu a coś sie chce to durszlak podpowie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja dziś już 3 pralkę z praniem puściłam i też jak masuska upiekłam ciasto he ale poszłam na łatwiznę, bo dużo bananów mam w domu więc upiekłam "kopiec kreta" szybko i pysznie hihi
Umyję jeszcze podłogi i też zrobię sobie kawusię
Aaa no i dzwoniłam do mojego lekarza, kazał mi się wstawić do szpitala tak przed 10.
Pytałam czy jutro dostanę kroplówkę ale powiedział od razu że nie Najpierw mnie zbadają, zobaczą co się tak u mnie dzieje (czy w ogóle sie coś dzieje) i podejmą dopiero decyzję
No więc krótko mówiąc jak mały jutro sam nie wyjdzie to będę musiała jeszcze poczekać, z jednej strony to dobrze bo boję się jak nie wiem i sama nie wiem czy chcę rodzić
Ja karuzeli nad łóżeczko nie mam, bo sama nie chcę.Mam taki księżyc duży pluszowy co może być do wózka jak i nad łóżeczko co gra taka miłą melodyjkę, myślę że wystarczy
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Ja mam karuzelkę po Antosiu. Bardzo lubił przy niej zasypiać. Ma kilka melodyjek i mozna też dźwięki natury nastawić. A co najważniejsze ma pilota, którego włanczałam ze swojego łóżka jak maluda zaczął się kręcić. Kilka razy pograło no i mały spał dalej
allegro.pl/wypas-karuzela-fisher-price-p...lot-i1688421687.html
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
Basba tez mamy taką karuzelę
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
piekarniczyk jak to zastanawiasz się czy chcesz rodzić? Nie ma już odwrotu
Hania chyba niedługo przywitamy Cię wśród lipcówek
Dorotas Ty moją karuzelkę widziałaś na zdjęciu Ważne żeby muzyczka była delikatna i uspakajająca dla Dzidziusia
A ja zastanawiam się nad zakupem łóżeczka turystycznego, bo często wyjeżdżamy a z dwoma bobasami już nie pomieścimy się w jednym wyrku
Tylko nie chcę wydać za dużo kasy. Co sądzicie o takich:
allegro.pl/nowy-kojec-lozeczko-turystycz...del-i1693516841.html
allegro.pl/lozeczko-turystyczne-kojec-ni...tis-i1700800745.html
allegro.pl/lozeczko-turystyczne-kojec-ha...24h-i1679412999.html
allegro.pl/lozeczko-turystyczne-wyprzeda...iej-i1690824625.html
czy taki: allegro.pl/kojec-lozeczko-turystyczne-ba...osc-i1680824035.html
A jutro przychodzi do mnie położna. Mam mase do niej pytań, więc zobaczymy jak z nich wybrnie
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
basba karuzela SUPER!
aniaw łożeczka fajne..mi się najbardziej to ostatnie podoba chociaz do z firmy BABYMAXI allegro.pl/lozeczko-turystyczne-kojec-ni...0800745.html#gallery też fajnie się prezentuje!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karuzelki tez zarąbiste - każda jedna. Ja akurat dostanę od przyjaciołki taką Fisher Price z odgłosami zwierzatek i pilotem, co jest bardzo wygodne, bo gdy skończy grać a dzidzia chce jeszcze nie trzeba się podnosić z wyrka co chwile (Basba na pewno wiesz o czym mówię )
Przyszła_mamo ukatrupiłabym chyba takich gości
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pierniczku czy to znaczy, ze Ty nie jedziesz jutro na wywołanie? Bo ja byłam pewna, ze my Cię dziś wieczorem żegnamy a wracasz juz z synkiem i fotkami nas powitasz za 3 dni
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska no ja miałam tak samo ostatnio i to chyba takie wygibasy przedpremierowe, ale wiadomo trzeba obserwować ciało co by porodu nie przegapić hehe
ech..różyczka boję się bardzo,ale masz racje..moze to juz jakies przygotowania.. głuptas ze mnie i mało wiem jak to się ten poród zacznie... ale tak po cichu liczę,ze jak juz będzie pora to chyba nie przegapie?!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak mnie tak bolał brzucho ostatnio jak na @ to zaczęłam patrzeć na zegarek i było równo co 20 min ale gdy sie położyłam w nocy spac to zasnęłam i przeszło. Gdyby to było TO raczej nie dałabym rady zasnąć a i czas pomiedzy bólami by sie skracał, a tak spokojnie sie polozyłam i przeszło.
Ja to z kolei obsesyjnie boję się cesarki Nie mogę juz spac spokojnie przez te mysli...
Aska jakas Ty powazna na tym avatarku
Masuska a Ty pojechałas rodzić??
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Hej.. co tu tak cicho dzisiaj??????? Rozumiem że się pozniej rozkręcacie
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I już kombinujemy z małzem czy kij od mopa czy właśnie sznurek jakiś zamontowac co by wstawac nie trzeba było hehe
Ale... racja wstążka to bedzie francja-elegancja