BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 5 miesiąc temu #153142 przez kaska191919
ja już po wizycie, tak jak mówiłam zajechałam na 8.30 a weszłam o 9.30 takie koleiki i to same ciężarówki :) Lekarz zbadał mnie i mówił że już dzidzia wstawiona :D i jak pytałam czy możliwe że urodze przed terminem to mówił że tak bo wszystko już gotowe :) dzidzia ładnei urosła przez miesiąc aż kilogram wazy 3055g :blush: cieszę się. Zwolnienie też dał mi do dnia porodu czyli 20 lipca, a później muszę już iść na macierzyńki :dry: i pytałam co jak nie urodzę 20, to mówił że 27 przyjść jak jeszce będę chodzić i da skieriwnie do szpitala i będą wywoływać, ale mam nadzieję że urodzę szybciej. Byłam na mieście kupiłam krem ten na słońce nievea od pierwszego dnia, bo wtedy zły kupiłam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 5 miesiąc temu #153153 przez masuska
No to super wieści Kaśka, czekamy zatem na rozwój akcji:)

13 lata 5 miesiąc temu #153168 przez dorotas29
Masuska- gratuluję bycia "mistrzynią słowa",

Kaśka- super, że dzidzia tak ładnie urosła!

Ale u mnie skwar, normalnie topię się,a dopiero co wzięłam prysznic...

13 lata 5 miesiąc temu #153179 przez Rika
Dzięki dziewczyny :) Kurde nie mam za dużo czasu dzisiaj...
Dzisiaj Ola będzie na pierwszym swoim spacerku i zakupach :) w końcu jest ładna pogoda!!!
Już o 6 jak wstałam to chciałam pranie robić :)

Dorotas29 nie byłam u dentysty. Teraz tak myślę, że może jak pojadę do Pisza na kilka dni to pójdę tam prywatnie do któregoś bo znam tam dentystów i wiem jak robią i nie będę się stresować że coś będzie nie tak :) a do Pisza jedziemy w sierpniu :)

13 lata 5 miesiąc temu #153219 przez hoborr
Jej dziewczyny tyle się opisałam i znowu error! Ale pech. W skrócie: najpiękniejsza chwila w życiu: zobaczyć swoje maleństwo, dotknąć tej delikatnej twarzyczki i widok płaczącego jak bóbr męża! Nie zapomnę tej chwili nigdy!!!

:S

nie mam już weny tego wszystkiego opisywac jeszcze raz. Także może wieczorkiem siądę. Jakos spodziewałam się szybszych rozwiązań! Hej dziewcyny - ruszać się:)

:kiss: Buziaczki od Adriannki dla wszystkich forumowych Ciotek;) :silly:

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #153227 przez różyczka
Rzeczywiscie goraco dzisiaj, az by sie w jeziorku chciało popływać :)
Masuska moja córcia ma na imię Oliwia :)
Hoborrku JESZCZE RAZ GRATULUJĘ :lol: :lol: Wrzuć fotke Adusi plissssssssssss :)
Całusy dla małej ksiezniczki :kiss:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

13 lata 5 miesiąc temu #153236 przez masuska
I teraz ja ryczę jak głupia, bo wyobraziłam sobie ta piękna chwilę. A Hoborrek to rodziła chyba przez CC, co nie? Więc Mąż był przy Tobie? Fajnie:) ZDJĘCIE CHCEMY!!!! A za buziaki dziękujemy:)

Różyczko, Oliwka 14 lat temu to chyba było rzadkie imię co? Fajna ta latorośl:) A okularki genialne:) Bardzo mi się podobają:)

U mnie nie jest aż tak gorąco żeby na jeziorko jechać, ale jak by Pietrek wylazł wcześniej to na spacer bym ruszyła:) Nudzi mi się jak cholera.

13 lata 5 miesiąc temu #153239 przez różyczka
14 lat temu mi się WYDAWAŁO, ze to orginalne imię ale tak jak juz kiedys pisałam Kamilce apropo Amelki - potem w przedszkolu miała kilka koleżanek o tym samym imieniu, w podstawówce to samo, a teraz w gimn. w klasie jest ich 4 :) więc chyba więcej rodziców tak myślało jak ja hehe :blink:
jejkuuuu ja też sie nudze jak mops :dry: i jeszcze musze oddać lapka tej małej małpie :angry:

13 lata 5 miesiąc temu #153249 przez masuska
Hehe, a jednak i ja się pomyliłam. Moja siostra nazwała syna Adaś no i nie ma ich za wielu w jego wieku, ale jednak. Tak jak myślę że Piotrów nie będzie za wiele, a jednak widziałam z Kroniki USC że dają to imię. Niestety marne szanse że się nie powtórzy, chyba że Żyraf, Thorgal, a może Kermit:P

Tez mi się nudzi, nie mam co robić. Może by książkę poczytać. Jeszcze Różyczka zniknie to już w ogóle będzie kicha. A czas mi się dłuży do wizyty dziś, no szok normalnie. O może przejdę się do sklepu po jakiś napój gazowany typu Fanta, albo Sprite:) A w domku z lodem sobie wypiję:) Dobry pomysł:) Hehe, sama ze sobą gadam:)

13 lata 5 miesiąc temu #153346 przez masuska
Już się przeszłam a tu cisza! Helloł?

W ogóle masakra jakaś, jak szłam w jedną stronę to myślałam że nie dojdę bo mnie noga napierniczała (biodro). A w drugą stronę to myślałam że Piotrek mi zaraz wyleci, tak go czułam nisko. Już nogi chciałam zaciskać, a przeszłam się może z kilometr, ale mam swój zimny napój:) no i loda jeszcze wszamałam:)

13 lata 5 miesiąc temu #153349 przez Oposek
Masuska widzę, że Tobie też się nudzi;)
Ja co prawda mam co robić, ale brzuch mnie boli i zdycham z gorąca. Już chyba wolałam, jak padało :laugh:

Rika ja w ogóle podziwiam Cię bardzo, że podeszłaś do tej matury w ciąży i jeszcze opiekując się Zuzią. A matmy to ja bym na bank nie zdała, bo nie znoszę i dziękowałam bogu, że ja się nie załapałam na obowiązkową na maturze. Za rok dasz radę, a już przecież coraz mniej zostało, bo rozumiem, że tych zdanych w tym roku egzaminów powtarzać nie musisz.
Zdjęcia- cudo:)

Gdzie wywiało resztę? wszyscy na porodówkach? :lol:

13 lata 5 miesiąc temu #153358 przez różyczka
Ja jestem ale zdechla troche :S wykąpałam sie w zimnej wodzie w wannie ale nic to nie pomogło niestety, orzeźwienie było tylko chwilowe.

Czekam na kuriera co ma przywieźć mi książkę, miał być o 11 a o 13 zadzwonił, ze bedzie o 16 :angry:

skad Ty wzięłas te imiona Magda?? :lol: Thorgal, Żyraf heheh :lol: o tym Kermicie gdzies już czytałam :)

13 lata 5 miesiąc temu #153362 przez masuska
Nudzi mi się przeorkopniście. Tez mam trochę roboty, ale tak mnie noga boli, teraz już cała, promieniuje i czuję jakieś dziwne rzeczy w niej, ale od biodra się zaczyna i promieniuje aż do kostki:(

Oposku, a ja matmę uwielbiam:) i mimo że pisałam starą maturę to pisałam sobie z matmy:)

Różyczko imiona są prawdziwe, nadane w ciągu chyba pięciu ostatnich lat. Kiedyś było o tym na forum, gdzieś w styczniu:)

Linkuję gorny.edu.pl/imiona/

Dobra ogarnę troszkę i sobie poleżę. Włączę wiatraczek i pełen relaksik:)

13 lata 5 miesiąc temu #153414 przez takajedna
Cześć

Podczytuję Was od rana ale nie mam weny do pisania, pogoda dziwna cały dzień to i ja swoją energię gdzieś zgubiłam...

Do tego brzuch mnie boli i skurcze aż mam, ale to ewidentnie z powodu zaparć :angry: nie umiem sobie dać z nimi rady ostatnio, całą ciąże miałam z tym problem, który raz jest bardziej, a raz mniej nasilony, ale odkąd jestem na tej diecie cukrzycowej jest jeszcze gorzej bo zaparcia mam dużo częściej

13 lata 5 miesiąc temu #153420 przez Rika
Oposek no w przyszłym roku będę musiała powtórzyć tylko matmę i angielski, reszta przedmiotów te co zaliczyłam mam zaliczone :) na szczęście :D nie podjęłabym się drugi raz tego...

ZUZA SAMA CHODZI !!!!!!! :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka