- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- agito11
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- 25.09.2002 OLIWIA & 08.07.2011 SANDRA MOJE SKARBY
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Czekamy na relacje i foteczkę koniecznie!
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Masuska trzymam mocno, mocno kciuki za Ciebie i Piotrusia! I oczywiście czekamy na wieści:)
AniaW nie znam się na tym, ile taki Maluszek powinien zjadać, więc nie pomogę Ale szczerze współczuję i mam nadzieję, że Dominik będzie ładnie jadł i szpital Was ominie.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
A mnie do szpitala nie zaciągną Na razie walczymy i jestem dobrej myśli, że Dominik wreszcie się rozkręci z jedzonkiem
No dobra jak będzie koniecznie trzeba to pójdę dla Maluszka nawet do tego szpitala
- Viszka11
- Wylogowany
- budujemy zdania
- i znow w oczekiwaniu
Melduje sie Tylko i ide spac...jak zasne w taki upał
dzis dzien meczący i ten upał....nie do zniesienia....
caly dzien chodzilam zalatwiac jakies sprawy jestem wykonczona
\
dobrej nocki
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki Twoim doświadczeniom i dzięki temu, ze znajdujesz czas żeby się z nami dzielić bedzie łatwiej potem mi i innym dziewczynom...
Oposku a ja własnie sobie przypomniałam Twoje imie i ono jest BARDZO ŁADNE
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przed chwilką zaparkowal na mojej nodze wielki komar a jakies pol godz. temu coś mnie gryzlo w noge...patrzę a tam...szczypawica W lóżku!!! Myslalam, ze zawalu dostanę
Dorotas jak Ty dałas radę te 5 kg w siebie wcisnąć Bedziesz sikać całą noc po tym arbuzie
Dobrej nocy laseczki jutro być może dowiemy się co u Pierniczka i Masuski pewnie pierwsza już zostala mamusią dzisiaj a druga zostanie jutro
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie popsułam laktator (ułamała się jakaś blaszka przy rączce i d..a blada)
Szperam właśnie po necie i szukam nowego.
Jak nic się nie znajdzie na szybko (coś z odbiorem osobistym jutro) to będzie trzeba myknąć jutro do sklepu.
No po prostu pierdoła ze mnie totalna
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A później to tylko piersiak i nici z mojego podsumowania dziennego ile wciamał ogólnie mleka
Potrzebuję tego laktatora na cito!!!!
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
ja jakoś spać wyjątkowo nie mogę, jeszcze tak nie miałam masakra
Masuskatrzymaj się, dziś przytulisz już swego Synka!!!superr, lekkiego porodu życzę!!!
RikaGratki dla Zuzi!!
Aniawojej, mam nadzieję że z Dominisiem się polepszy i zacznie przyierać a żółtaczka zniknie!!!to się masz z tym laktatorem, jednym słowem robią badziewia teraz wydaję się to zabawne ale wiem jaki to problem teraz samo noc i wogle wydatek znowu Fajnie że kilogramy znikają!!
Agitogratuluję maleństwa, czekam na opisik porodu i fotkę i na inne mamuśki też
Kamilkafajnie że coś zaczyna się dziać u Ciebie, najpierw pare sukrczów a jak da to nim się obejrzymy to będziemy w szpitalu
Pierniczykno dzieci w domu jak są to nie raz wkurzają, a jak wyjeżdżają to jest tensknota ale córa wróci szybko z tego obozu ja jak wyprowadziłam się od rodziców jak miałam 19 lat, poszłam na stancje 300 km dalej, to chyba przez tydzień dochodzilam do siebie, płakałam za rodzinką tak, a w domu kolorowo nie było, ale tęsknota robi swoje
A córa krejzolka
[Greenjak tam???działasz kobietko???
Takajednawiesz ja od 3 dni miałam takie zaparcia że aż mi d... chyba rozerwało albo hemoroida bo krew była wczoraj już było normalnie bo przed wizytą do gina się stresowałam i dostałam biegunki a na zaparcia trzeba jabłek jesc ja właśnie ostatnio przestałam jeść a jak jadłam to zaparć nie było. Nie wiem czy tak przed porodem może być że zaparcia czy to zła dieta.
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie paniki narobiłam z tym laktatorem, budziłam w nocy mojego Mena itd
No nic stwierdziliśmy, że trza nowy kupić...
Budzę się o świcie po całych dwóch godz snu i patrzę mojego Mena nie ma w wyrku, nie ma w domku całym... Dzwonię do niego gdzie wybył a też, że pojechał do Tesco bo całodobowe i poszuka tego laktatora
A ja sprawdziłam jeszcze raz ten nasz (z tą odłamaną blaszką) i udało mi się naściągać pokarmu.
On jest ręczny, ale teraz jest podwójnie ręczny Tzn bez tej blaszki rączka sama nie wraca do położenia wyjściowego (tak jak powinna automatycznie) tylko trzeba ją przesuwać. No ale działa, choć jeszcze więcej pracy to wymaga (ale dziwne, bo w nocy nie chciał w ogóle zasysać )
To jak na razie laktatora nie kupuje a mój Men poszuka nowej buteleczki dla małego. Są teraz takie fajne Lovi z aktywnym smoczkiem imitujące sutek matki. Tam warstwy silikonu są różnej grubości i on się tak super rozciąga. Polecam!!!
Byłam na targach mother&baby i tam je oglądałam. W szpitalu i w przychodni je polecali.
A to link przykładowy: allegro.pl/butelka-do-karmienia-150ml-0m...tis-i1688200400.html
My do tej pory używaliśmy butelek Avent, ale w nich ten silikonowy smoczek jest o wiele twardszy i się tak nie wydłuża. Kiepsko też się Małemu z niego pije, więc zobaczymy jak będzie z tą Lovi.
No dobra może położę się jeszcze na trochę
Ps a mój Mały znów wydoił 100ml mleczka
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Ankanajważniejsze ze mały wraca do formy dłuższego ssania
....pogoda się zapowiada,bynajmniej u Mnie słoneczko od rana
Agito gratuluję maleństwa
Masuskapowodzenia!!!
Wczoraj jak leciałam po kanałach w TV,zahaczyłam o porody naturalne(jakiś program nadawali na Discovery S)hmmm,pokazane było tak subtelnie i zarazem realistycznie....rodzące opanowane,poprosiły o znieczulenie w kręgosłup,spokojne,wyciszone....w pewnym sensie wiem co i jak,już rodziłam...najgorsze jest to wyczekiwanie kiedy ....resztę to chyba da się jakoś ogarnąć ;)człowiek lubi być przygotowany(bynajmniej Ja),a nie taki wybity z szeregu...chyba bardziej mnie drażni ta niepewność kiedy...
Dziewczyny w Pepco są jakieś wyprzedaże letnie,zerknijcie min:pościele do łóżeczka za 19zł
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Agito- gratulacje!!!!
Masuska- uszy go góry, pierś do przodu i marsz na porodówkę przywitać Synusia!!!
Trzymamy kciuki!!!
Różyczka- po arbuzie byłam w toalecie tylko trzy razy i co zobaczyłam- kilka kropli krwi na papierze,w nocy i rano...może to o niczym nie świadczy,a może......
Myślałam,że mi serce wyskoczy
AniaW- z tym jedzeniem, to nie wiem tak naprawdę, co Ci poradzić.... Po prostu będę trzymać kciuki za Dominiczka,żeby ładnie przybierał na wadze.
Ząb mnie strasznie łupie...apap już nie pomaga, męczę się czwartą noc....