- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- asia26
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 02.07.2010 - narodziny mego Serduszka :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Trzymam mocno kciuki i życzę szybkich 10cm
A męża już masz obok?
Wiesz mi na początku jak czekałam na mena i wszystko się dłużyło też tv brakowało
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Ja godzinę temu od lekarza wróciłam. My mamy się stawić na porodówce w poniedziałek o 16:00.
No i malutka wychodzi z brzucha jak juz mówiłam przez CC. Lekarz kazal sioe przezsobotei niedziele oszczędzac bo brzuch nisko i stawia sie co pochwile, rozwarcie na 1 cm no i jakieś skórcze już są. Dzisiaj składamy łóżeczko małej i piorę środek wózka po Antku. Mój mnie wyzywa bo miałam lerzec no ale cóż... samo sie nie zrobi, a w koncu to nie ja piore tylko pralka
Gratulacje dla mamuśi nowych dzidziolków!
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Agito, Piernikarczyk gratulacje!!! Czekam z niecierpliwością na wiecej szczegółów i oczywiście zdjecia
Różyczka fajną masz córę no i zazdroszczę tego, ze wiesz kiedy będziesz rodzić i mieć szkraba przy sobie (no, chyba że coś się wcześniej zacznie)
Dorota pędzę do sklepu po wszystkie arbuzy jakie mają skoro mają takie działanie hehe
No i czego sie martwisz że zostaniesz sama, ja Ci dotrzymam towarzystwa, zresztą dużo lipcówek zostanie jeszcze
kaska191919 teściowa by Cię pod niebiosa wyniosła jakbys jej taki prezent zrobiła, tylko z następnymi byłoby ciężko bo takiego prezentu przebić to ciężko
Co do tych zaparć to jem też jabłka właśnie, kiwi, jogurty, no ale wszystko w takich ilościach na które pozwala mi ta moja dieta wiec widać to nie wystarczy... Jeszcze zelazo biorę więc w ogóle
Aniaw dobrze, ze Dominik zaczął jeść wiecej, zobaczysz w poniedziałek czy przybiera czy nie, no i wtedy w razie czego będziecie sie martwić... Bo ja tak na razie tylko teoretyzować mogę, no ale wiadomo ze taki maluszek raz wypije wiecej, raz mniej i to jest normalne...więc takie wyliczanie że musi zjeść tyle i tyle na podstawie tabel to dziwne jest wg mnie
A zdjecie śliczne!
Rika gratulacje dla Zuzi!!!
Oposek - tym Wincentym Kiełbasą mnie rozbroiłaś ja sie czasem zastanawiam nad tym Olkiem, żeby nie stało się bardzo popularnym imieniem, no ale tego się przecież nei przewidzi
Green ja też nie wiem co to jest to stawianie się, twardnienie brzucha, bo albo tego nie mam, albo nie rozpoznaję
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
A jeszcze co do tych butelek, bo chyba Ania wstawiała link do tych Lovi, może o tym już pisałyście jak jeszcze nie było mnie tutaj - jakie macie butelki dla swoich dzieciaczków?
Bo ja mam tommee tippee a teraz poczytalam więcej opinii o nich i widzę dużo negatywnych
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Nie jest tak źle z tym bólem. Wiadomo będzie gorzej, ale póki co jest do zniesienia.
Mąż jeszcze obiad je, ale zaraz będzie. Tak z pół godziny. Kurcze jak ja już bym chciała urodzić
Stawianie się brzucha to chodzi o twardnienie, skurcze bezbolesne to przepowiadające, a bolesne to porodowe:)
Telewizor by się przydał i arbuz:)
Ja na zaparcia to jadłam dużo ziaren. A najlepiej to pestki dyni:)
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Masuska Trzymam kciuki i Ty się trzymaj Buziaczki
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniaw moja Ola przy porodzie miała 2560, po spadku 2400 chyba później zaczęła przybierać i przy wypisie było 2490 g. W przychodni była ważona w ubranku i wazyła 2800 ale ojęli jej za ubranko czyli 2750 po 2-3 dniach wazyła w spzitalu 2650 czyli nie dość że bez ubranka to też spadła na wadze... A ostatnio w szpitalu ważyła 2890 czyli zaczęła przybierać dopiero. Może dzieci tak mają z żółtaczką... nie wiem kurde.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
jestem z wrześniówek- dostałyśmy info, że jedna z Was relacjonuje "na żywo"- 3 mam kuciuki Mamuśka!! dzielna jesteś, że jeszcze piszesz;)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Już wiem dlaczego tak marnie bolało, bo rozwarcie tylko 4 cm. Teraz miałam masaż i naprawdę paskudne uczucie. A boli jak cholera. Sukurcze około 1-2 minuty i teraz są ciekawsze:) może dziś urodze:)
Męża wysłałam na papierosa.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
ja po masażu szyjki miałam przy sobie Julcie po 1.5godziny.
Masuska, ale emocje!!!