- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
i pytam czy już można wiedzieć a on że na ten dzień dziewczynka, mówił że nic nie ma między nóżkami:D ale to było takie z jego strony nie pewne , i wogle nawet się nie nastawiłam na dziewczynkę po tej wizycie, bo zaraz powie że chłopiec i wole poczekać co powie teraz.
A czy chłopiec czy dziewczynka to i tak będzie SUPER

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kaska, włosy w ciązy mozna robic farby sa teraz bezpieczne. Ja bez balejazu raz na 3 mce bym wygladała strasznie a czuła sie jescze gorzej
basba , fryzurka ekstra, oczywiscie ułozenie robi swoje

masuska w sumie chyba im krótsze to lepsze skoro sie psują co? bo sa mocniejsze -ale generalnie nie wiem
ujęlsi chodzi o imiona to mamy cały zcas Emilke dla dziewczynki i tak pewnie zostanie .
Oczywiscie z moimi ruchami ndal nic, dobrze ze widziałam na usg ze dzidzia sie rusza bo bym oszalała. czasem czuję ciagnięcie w górze brzucha po prawej stronie wiec moze to smerfiątko

dzis mnie troszku gardło pobolewa wiec co pochwile pije wodę z cytryna i miodem, zaraz sobie za przeproszeniem toalete przenośna zorganizuje..
hmm jak fajnie ze juz piatek , jescze 4 godziny i do domu. Dzis mam zamiar sałatke z krewetek zrobic, podgotuje je i chyba bedzie ok...
kurcze musze wymyslec preznt na urodzinki synka. Kurcze pamietam jak wczoraj jak się kudłacz urodził a tu juz 3 lata szok normalnie .
- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

wazę się codziennie i 5 dni temu wieczorem wazyłam 63,5!!!(a rano 61,5) i na drugi dzień spadła waga do 61,5 ale następnego dnia i dziś mam od rana 62,5

- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11

Kaska191919 ja się wagą chwalić nie będę ale od początku przytyłam prawie 6 kilo u lekarza było półtora kilo więcej, teraz nie pozwalam sobie na nic niedobrego tj cukier, masło i majonez i waga wróciła do normy. Ale jak mnie najdzie czasem na lody to biedny mój Mąż, ostatnio wyjechał po lody 15 minut przed zamknięciem marketu, później to już tylko CPN zostają.
Właśnie, w moim miasteczku, nie wiem dlaczego, markety są otwarte do 21, oprócz jednego, a później nie ma już nic otwartego. W Olsztynie chociaż miałam Tesco i 2 osiedlowe całodobowe.
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Ja wogole nie mogę jeśc ryb w tej ciązy, a co do tych paluszkach krabowych to słyszałam Masuska, ze w nich podobno krabowy jest tylko aromat, podobno warto sprawdzić najpierw skład.
Apropo włosów to moje wyglądaja jak....u lalki- tzn. sztuczne, sztywne, matowe siano

Opkupiłam się w maski, jedwabie i inne cuda i nic nie pomaga. Zapuszczam póki co, a gdy mąz spytał po co to powiedziałam mu, że po to by do porodu spiąć w koczek

Na szczęście zęby jeszcze mam

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- natimp1
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mania_mm1
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Ja przytyłam 1,5 kg od ostatniej wizyty, czyli w ciagu 3 tygodni..włosy mamjak siano, do tego na dekolcie i twarzy wyskakują pryszcze i przebarwienia, zęby ciągle mam;)

Mam nadzieję, że w końcu nadejdzie ten moment, że ktoś mi powie że 'promienieję'

- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Jesli chodzi o wage to dziewczyny Ja chyba jednak kroluje wsrod was jesli chodzi o dodatkowe kg wiec mamuska nawet twoje 6kg niejest takie straszne

- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
O maly wlos zapomnialabym sie pochwalic dziewczyny juz od jakiegos tygodnia moze dluzej czulam takie cos dziwnego w brzuszku , a w sobote u znajomych poczulam 3 wyrazne babelki raz za razem ! teraz wyczekujemy cowieczor kolejnych babelkow , 2 dni temu nawet maluszek popoludniu sie odezwal. Maz niestety smutny chodzi bo gdy czuje babelki wolam go a gdy tylko przyklada reke babelki ustaja

- Green
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

O zebach niechce nawet myslec , zawsze mialam z nimi problem dotego bardzo balam sie dentysty jakies 2 lata temu przekonalam sie jednak do jednego gabinetu i korzystajac z okazji wyleczylam wszytskie zabki za jednym zamachem teraz mam zamiar sie tam wybrac na kontrole i wyleczyc co sie da jeszcze przed porodem

- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
On się cieszy że będzeie dzidzia i chwali się kolegom ale jakoś ja nie czuję żeby on był mocno z nami związany, a na ostatniej wizycie on był z nami tylko czekał za drzwiami ( chciałam żeby wszedł ale po całym badaniu na fotelu , ale znowu było usg przez pochwe

i nie wołałam go, słyszał tylko jak serce dzidzi bije bo był głosnik , myślicie że to usg 18 lutego będzie przez brzuch???????
teraz to i tak już go zawołam ale lepiej by było przez brzuch

- luz_de_luna
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja mojego partnera zabieram ze sobą na każde USG i jak do tej pory wszystkie miałam "dowcipne", a nie przez brzuch. Dzięki temu po pierwsze widział nasze maleństwo od początku tak jak ja i jest bardziej świadomy.
Polecam

- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-