- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziewczyny,dzieciaczki suuuper!!!
Masuska -wyglądasz bosko,ja tam nadbagażu kg w postaci fałdek u Ciebie nie widzę
Przyszła mamo-wiadomości pierwsza klasa,bardzo sie cieszę
zaczęłam zagłębiać się dzisiaj w lekturę Tracy Hogg,zobaczymy,co z tego wyjdzie
od kilku dni boli mnie podbrzusze,jakby organizm przygotowywał się chyba do @
dzisiaj była u nas super pogoda i korzystalismy ze slonka, zima ma przyjśc do nas podobno juz w połowie października i ma być długa,mroźna i z obfitymi opadami śniegu.
W sobote ma przyjechac do nas moja mama pierwszy raz zobaczyć wnuka.
- happymamma
- Wylogowany
- rozmowna
- You have bound my heart with subtle chains...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr ja też późno dołączyłam bo późno dowiedziałam się o ciąży
Dorotas Happymamma ma rację pijana jakaś była
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
A to mój wpis,który był 10 miesięcy i dwa dni temu i to na 1stronie!:
basba napisał:
czesc dziewczyny!
dzisiaj robiłam test II krechy jak nic... z moich podliczen będzie to końcówka lipca!!! To się nasz synuś doczeka rodzeństwa. Aż nie chce mi się w to wierzyć. Jeszcze dzisiaj sprawdzała różne posty w tematach - nie moge zajść w ciażę. A tu przeziębienie mnie dopadło no i najpierw zrobiłam test, bo nie wiedziałam czy jakieś tabletki mogę łyknąć.
Teraz pozostaje mi cherbatka z malinkami, cytrynką i miodkiem.... Damy radę! Trzymajcie się i dajcie znać jak wasze samopoczucie!!! Ja dolekarza dopiero 3 grudnia ide ;/
Przyszłamamo cieszę się ze wieści dobre!!! Inaczej być nie mogło! W końcy tyle cioć lipcowych trzymało za Areczka kciuki!!!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Rika dzięki za pomoc, uspokoiłaś mnie.. Mam nadzieję, że pediatra powie to samo;)
Oposek napisał:
Chciałam się do Was przyłączyć jeśli można:)
Mam na imię ELa, jestem w 8 tygodniu pierwszej ciąży. Termin mam na 14 licpa, w dniu swoich urodzin, ale już wiem, że dzidzia jest młodsza o dwa tygodnie, niż wynikałoby z terminu ostatniej miesiączki...
Czytam Wasz wątek od początku, ale dopiero dziś zobaczyłam na usg zarodek i bijące serduszko i nieśmiało zaczęłam wierzyć, że się uda...
a to mój pierwszy post;)
Złożyłam pracę mgr do dziekanatu, ufff. Można trochę odpocząć.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
O facetach nawet się nie wypowiadam, bo aż mi słów szkoda...
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Jestem tak szczesliwa, tak wdzieczna Bogu, maluszek zdrowy.. przelyk w normie, jest zaznaczone miejsce pooperacyjne, ale to podobno w romie po takiej operacji, ze widac ten slad.. badanie bylo bardzo ciezkie i bardzo stresujace, dla mnie najbardziej, Arek jakos bardzo tego nie odczul, udalo mi sie jak zawsze go ochronic, nie wiem skad mam w sobie ta sile.. przez rok bedziemy pozostawac pod ich opieka, jeszcze bedziemy musieli tam jezdzic, szczegolnie w momencie wprowadzania posilkow stalych, bo tez moze byc roznie, ale ja wiem ze bedzie dobrze..
i wiecie co wam powiem, jestem tak szczesliwa i tak smutna jednoczesnie i wypranaa z wszystkich uczuc z wszystkich emocji.. jakby cos peklo we mnie... rozumiecie mnie prawda?? ciesze sie wewnetrznie, nie dam rady zewnatrznie, nie mam juz sil.. mam nadzieje ze zregeruje sie niebawem.. ale to chyba normalne po takich przejsciach ze jestem tak zmeczona i nie skacze do gory, co laseczki?
tym bardziej ze ja wiedzialam tak jak wam pisalam na 100% ze wynik bedzie dobry.. i wiedziala rowniez ze ta doba bedzie dla nas makabrycznie ciezka, i byla... moze kiedys Wam opowiem..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Milego dnia kochane, dziekuje wam bardzo ze jestescie, nawet nie wiecie jakie to dla mnie cudowne ze moge wejsc w kazdym momencie i sie wypisac.. wiecie o czym myslalam jak wracalam wczoraj z mlodym, on spal a ja ledwo zylam?? o tym ze jak wroce, to wejde na forum i przeczytam co u Was moze to jakies uzaleznienie juz?? tez tak macie?[/hide]
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aaa.. znalazłam fajny sklep, są tam super ciuszki no i nie drogie
może któraś z WAs już go zna:
www.mamitati.pl/body-rozm68-c-17_56.html
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Ogólnie to przytulam Cię bardzo mocno
a jak chcesz to napisz co z mężem bo ja.....miałam nadzieję, ze Twój to raczej akurat wyjatek od reguły
Aska fajny sklep, dizeki za linka :)Własnie sobie kombinezony ogladam
Oposek gratuluje złozenia pracy teraz tylko obrona ale to formalnosc tak naprawde a na kiedy mniej wiecej sie spodziewasz terminu obrony?
Basba... siedziałaś na watkach "nie mogę zajsc w ciąże" tego samego dnia co zrobiłąś test? a długo sie staraliscie o Wiktorke?...jesli moge spytac oczywiscie...
Dziewczyny mojej Misi najukochańszej odciska się dyduś na pysiaku - czy to znaczy, ze może być juz za mały?? Czy poprostu dziewczyna ma takie ssanie?
A i jeszcze coś....Bianka w ogóle nie glugla nie interesuje się też nadal zabawkami, nie wyciaga do nich rączek, raczej też nie wodzi za nimi wzrokiem ....
rozdaje za to szerokie uśmiechy na prawo i lewo bo dopiero niedawno się nauczyła
troszke sie tym martwie, bo jednak 3 m-c juz jej leci a dzieci zazwyczaj juz w 2 robią to swoje agu gugu słynne...
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A kiedys usnełam razem z małą na łóżku i mąż wchodzi i patrzy: a tu dziecko śpi ładnie a mam śpi ze smoczkiem w ustach Mam chyba jakiś niedosyt dojenia smoczka... Bo częściej go memlam niż Ada...
Oposek - no to teraz czekamy na termin i trzymamy kciuki..
Co do facetow to ja nie moge dołączyć - bo mój jest po prorostu miodzio. 13 października będziemy obchodzić rocznicę zapłodnienia Ady, 4 rocznicę śłubu i 10 rocznicę bycia razem. I ktoś może w to nie uwierzyć ale nie pamiętam żebysmy pokłócili się na dłuzej niż pół godziny.
Każdy nam mówi że my to naprawde się dobraliśmy.
a ja zupełnie się dziś nie wyspałam. Nie mogłam zasnąć Myślałam właśnie o forum. Znalazłam swój post i zaczełam czytać... A tu zdjęcie masuski z takim małym brzuszkiem.... A tu zdjęcia z USG... tak mnie to wszystko rozczuliło że zapragnełam znowu być w ciąży! ALE Z WAMI! Tzn, chciałabym przezyc jeszcze raz ten wspaniały okres mając takie koleżanki i takie wsparcie jakie znalazłam właśnie tu na forum! Dzięki Wam wszystkim za to!
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Różyczko zaczyna się - i ja się tego boję właśnie - czy mój Bartek nie powinien już robić tego i tego? Henio robi to i to, a mój jeszcze nie...
Wydaje mi się, ze wszystko w swoim czasie, i na głużenie przyjdzie pora, za to jak piszesz - śmieszek z niej
Teraz tak Ci racjonalnie piszę, a sama pewnie niejeden raz tu będę panikować
Mojemu też się nieraz odciśnie smoczek - wydaje mi się, że to siła ssania raczej
aska27 dzięki za linka, teraz póki co obkupiłam już Bartka, ale rośnie tak szybko, że niedługo pewnie skorzystam z oferty sklepu
Oposku gratulacje - w końcu masz za sobą pisanie pracy, możesz troche odetchnąć
Basba to miałaś niespodziewajkę - pewnie Ci az przeziębienie z miejsca przeszło
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
No i mojego Bartka często komary gryzą już staram się je powybijać, ale zawsze się jakiś schowa
Dorota oj to się babci chyba nie spieszyło za bardzo, nie wie co straciła no i mam nadzieję, że prognoza się nie sprawdzi
Aniu pochwal się zdobyczami z szopingu
Happymammo z tym pójściem na łatwiznę mam tak samo nieraz samą siebie próbuję oszukac hehe, brak mi właśnie konsekwencji, no ale planuję odpocząć kilka dni i zacząć z nowym zapałem, może wtedy się uda
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania